Bahia Feliz

Den 4:e augusti finns vi här :-) Det ska bli så skönt och mysigt att åka iväg bara vi! :-) Jag längtar!!









Godnatt :-)


Nu ska vi grilla med vänner :-)

Idag har vi legat ute i solen hela dagen :-) Det har varit så skönt. Läst massa tidningar och bara haft det mysigt. Vi gjorde pastasallad innan med bröd till :-) Så enkelt och så gott. Det blev lite jordgubbar med :-) Gick in vid halv fem och nu har jag gjort mig iordning och precis målat naglarna så det är lite knepigt att skriva, haha. Jesper hittade ett rosévin innan så det ska med ikväll och god cheesecake :-) Får bara inte glömma det. Så om en stund ska vi gå ner till Emma och Jens och jag tror nästan det blir grillat ikväll :-)

Imorgon blir det nog en sväng in till havet för att sola :-) Det ska ju bli ännu varmare imorgon så man får ju passa på när man väl är ledig :-)

Hoppas ni har en trevlig kväll!


Ut i solen :-)

Jesper är nere och handlar lite. Han skulle se om han kunde hitta något rosé till ikväll :-) och jag ska göra en cheesecake :-) Ska ut i solen nu men vi får se hur länge jag sitter där för det blåser jättemycket här :-/

Hoppas ni har lika fint väder hos er


Nu är det dags för efterrätt!




Gott och superenkelt! :-)


Snart är Jesper hemma :-)

Jag åkte ju ner för att handla vid fyra och då tänkte jag sticka inom systemet för att köpa en flaska rosé som jag ville ta med till Emma och Jens imorgonkväll men det var bara till att vända direkt. Guud var mycket folk det var därinne. Så jag få åka ner imorgon istället, måste ändå handla lite grann, ska göra en cheescake att ta med till efterrätt imorgon :-) Emma jobbar imorgon så jag erbjöd mig till att baka något gott :-)

När jag var i bilen på väg hemringde Maria och undrade om jag ville komma ner och fika så jag körde hem och packade in maten och sen gick jag ner till dom. Det bjöds på bullar, jordgubbar och rabarberpa jmed vaniljglass :-) Vi satt ute i trädgården och fikade och efter ett tag så försvann huvudvärken :-) Behövde nog lite frisk luft. Sen gick jag ner en runda till Emma och hon och hennes pappa hade precis lagt färdigt plattorna på deras altan :-) Jättefint blev det! Hon hade planterat lite blommor med :-) Hon och Kalle följde med en runda hem och kikade lite på vår altan :-)



Dessa tjusiga armband fck jag av Maria när jag var där på fika :-)


Fick även detta fina näckrosljus :-)


Jag skulle vilja ha denna med en hög blomma i på altanen



Detta är en lavendel på stam och vi hade såna på jobbet nu i början av veckan. Hoppas det finns kvar, isf vill jag ha en på altanen. Det hade varit fint.

Jesper är hemma om en halvtimma så jag ska göra lite efterrätt så vi kan mumsa på det när han kommer hem :-) Ikväll blir det en myskväll framför teven :-)

Hoppas ni har en trevlig kväll!


Dumma huvudvärk

Den här huvudvärken vill inte ge med sig men jag har fått ordning på lite grejer här hemma ändå. Tvättat två maskiner tvätt, fått på mig kläder (gått i mysbyxor halva dagen) och lyckades somna en liten stund men huvudvärken är fortfarande kvar. Ska köra ner och handla lite frukt. Vi fick så god och enkel efterrätt hos madde och fredde förra lördagen så jag tänkte jag skulle köpa lite jordgubbar, hallon :-) Jesper jobbar till 21,00 ikväll så jag ska inte göra något speciellt. Hade egentligen behövt städa här hemma men jag orkar inte när jag nu har ont i huvudet så det får va...

Nu till byn


Nu är maten strax klar

Jesper vaknade precis och jag håller på att laga lite mat. Ida blir det poatismos med korv i ugnen :-) Var längesen jag åt potatismos så det ska bli gott :-) Jag har bara suttit här framför daorn hela morgonen och kollat lite grejer till altanen :-) Är sugen på att åka in till stan idag men jag har huvudvärk så jag blir nog hemma istället och vilar. Vi ska ju till helsingborg nästa helg så jag får vänta tills då :-) Önskar det vore lite bättre väder så man kunde sitta ute men det skulle bli väldigt fint i morgon :-) Då ska jag ligga ute hela dagen och bara läsa massa tidningar :-) 

Nu plingar klockan till potatisen så nu ska jag mosa :-)


Jesper jobbar och jag vill inreda! :-)

Maria, Stefan och Lisa var ute och gick med Kajsa och Mascot så dom kom upp en runda :-) Men dom missade precis jesper. Maria tyckte altanen blev jättefin :-) Jag är så glad idag! haha. Det känns så roligt att altanen är klar och man kan börja inreda! :-) Jag ska få/köpa en bänk av mamma och pappa som är låg och avlång. Den är i ljust trä så jag ska betsa den i samma färg som möblerna och sen ska den få stå längs med planket. Som ett avlstningsbord men även som sittmöbel om man har gäster. Ska köpa några fina kuddar på IKEA nästa vecka som man kan ha på den och något fint fat som man kan hälla vatten i och sätta i flytande värmeljus :-) Det är så fint.


Tänk er denna bänken fast lite lägre och lite länge :-)

 
Det är också fint att knippsa av en ros om du har det i landet och lägga i ett fat med vatten i och två ljus som flyter :-)


En sådan här ska få följa med hem ;-)


 
Medans jag suttit här har jagmumsat i mig denna skål med jordgubbar och ett glas rött :-) Köpte två tidnigar innan idag så nu ska jag göra mig iordning och hoppa i sängen och läsa lite :-) Jag är lite smått trött i benen efter idag :-) Så det får bli sängen nu.

Godnatt och tack för idag!

 



Pyssel, pyssel :-)

Jesper sover nu och jag sitter här inne med tända ljus och ute öser regnet ner. Jag var tvungen att ta ner parasollet för det är ju nästan storm ute och det var på väg att ramla omkull.







Mascot fick vara med på en bild :-) Han är så fin! :-)


Stefan hade lite singel över som han tog med! Tack!


Hittade massor med stenar på basidan med efter att dom grävt och hållt på så dom fick plats här med :-)




Dessa lyktor fick jag av Emma och Ida. När det blev lite mörkare lös dom jättefint! :-)

Ska ner en runda på byn. Jesper jobbar inatt så jag får se om jag hittar något gott att äta. Jesper var så söt igår när han kom hem. Jag hade världens huvudvärk igår när jag kom hem från jobbet, så jag hoppade in i duschen men det hjälpte inte så jag la mig i soffan och försökte vila. Jag orkade inte laga eller göra något att äta så jesper fixade goda mackor när han kom hem och sen masserade han mitt huvud och efter ett tag somnade jag :-) När jag vaknade idag var huvudvärken borta! Tur! :-)


När vi var klara då kom regnet! Perfekt!

Stefan kom redan vid åtta i morse så han gick ut direkt och drog upp gräset som låg intill planket och jag åt min frukost :-) (hade nästan precis gått upp när stefan kom) Morfar sa att han skulle va hos oss vid åtta men jag tänkte att det kanske skulle ta lite extra tid eftersom han har släpet med sig men vid halv nio så kom han och då hade han redan varit och hämtat grus :-) haha. Fyllt hela släpet, men det var bara bra :-) För allt har gått jättesmidigt och fort idag :-) Så när morfar kom var det bara till att jämna ut och ta bort lite mera gräs och sen på med gruset :-) Inte riktigt men nästan :-) Morfar är ett proffs och han har gjort allt så otroligt noggrant :-) Han är superduktig och vi är jätteglada och tacksamma för hans hjälp! :-)

 
Stefan har grävt bort allt gräs



 
Morfar har köpt en ny rolig maskin! Stefan tittar nyfiket på! :-)


Då var det dags! Äntligen :-)


Morfar in action! Han sa att jag inte fick ta kort på honom. Men jag gjorde det i smyg ;-)


Tadaa! Klart! Sen la Stefan på grus och borstade ner mellan plattorna så det blev jämt :-)

Vi trodde att vi kanske skulle få köra och hämta mer grus men det behövdes aldrig. Det blev ändå lite över som morfar tog med sig hem :-) Jorden som blev över från innan la morar ut i hålorna på utsidan och jag ska slänga på lite gräsfrön och gödsla lite :-) Så snart växer det gräs här med :-)

Det blev så mycket större nu. Det märks så väl. Vi har ju inte kunnat utnyttja delen intill planket innan eftersom det varit så ojämnt med gräs och ett litet land så nu känns allt så mycket större :-)

När vi var klara plockade vi iordning och jag gick in och satte på lite kaffe och plockade fram fika! Det blev blåbärspaj med vaniljsås och några bullar! Det var gott :-) Morfar åkte strax efter tre och när jag plockat iordning lite på basidan så kom regnet! Vilken tur vi har haft idag!

Tack Morfar och Stefan för all hjälp idag! Ni är underbara! :-)


Ska det bli åksa eller inte?!

Känner ni hur varmt eller kvavt det är ute? Ska det bli åska i natt kanske. Det började småregna lite när jag körde hem men nu har det slutat. Jesper har sina jobbarkompisar från nya avdelningen hemma och dom grillar och har det fint! :-) Önskar jag kunde vara med :-) Är så sugen på grillat! :-) Får bli det till helgen :-)

Har ni läst i kvällstidningarna i dag om det vita vinet Torres San Valetin? Om mannen som hamnade i koma av en klunk av vinet. Det var förgiftat. Jag hade köpt med mig en sån flaska till madde och fredde i lördags men hon bjöd på rosé så jag la in den i kylen och sen glömde vi av den. Vilken tur att vi inte drack av den!! Jag skickade till madde att hon skulle hälla ut allt. Usch så hemskt!

Är ltie småtrött efter denna långa dag så det ska bliskönt att komma hem vid sju imorgon och sätta sig framför ett färdig dukat bord med massa mat och sen slänga sig i soffan och ta det lugnt :-) Hoppas dagen går fort i morgon. Ramona skulle börja vid ett i morgon så då får jag vara ute på golvet på eftermiddagen och tiden brukar gå mycket fotare då :-) Måste komma på någon bra middagsrätt som jag ska handla med mig hem som jag kan ha på torsdag då morfar kommer, men vad? Något förslag? Något gott fast som går snabbt att laga. Ska i alla fall köpa med mig en blåbärspaj hem som vi kan ha till fikat :-)

nähäpp nu blir det snart sängen för min del. Ska ringa jesper med och ser hur dom har det :-)

Kram på er


Godkväll

Är hemma hos familjen nu och väntar på att Jesper ska ringa :-) Han slutade vid nio ikväll så han är nog snart hemma :-) Mamma fick sin morsdag present idag :-) Ni vet den pinnen med välkomstskylten jag köpte för ett tag sen med fjärilen på. En sådan silvrig fick mamma fast med en groda på :-) Jättefint blev det i landet :-)

Emma har varit i göteborg med skolan idag och dom han med en shoppingrunda med :-) Han hade köpt jättesnygga jeansshorts och en fin klänning/tunika i turkost :-) Blev så sugen jag med men jag håller mig tills vi ska åka till Helsingborg nästa helg :-) Åh vad jag längtar!! Vi kommer ha så mysigt! Med bubbelbad och god mat och massa mys! :-)

Det har gått bra att jobba idag. Fort har det gått och jag hoppas tisdag och onsdag går lika fort så jag kan komma hem och mysa med jepser :-) På torsdag kommer morfar med och ska lägga plattor så det blir extra roligt :-) Det kommer bli så fint! Vi utnyttjar ju inte den plätten med gräs som ligger längst in mot väggen så när det kommer plattor på där nu så kommer det blir så mycket större :-) Ska bli roligt att möblera om lite och sånt :-) Vi ska ju ta IKEA på hemvägen efter helsingborgsresan så jag ska köpa en fin ljuskrona att hänga i taket och någon fin filt som kan va där ute :-) Det blir ju rätt kyligt på kvällarna nu :-) Men har man bara massa tända ljus så blir det snabbt vamt och mysigt :-) Vi har även en infravärme som står på fot som man kan reglera i höjd som är jättebra :-) Det blir väldigt varmt fort av den. Men det är ju det att den tar lite plats så vi ska nog kika efter såna man sätter i taket :-) Och jag ska se om jag hittar två fina krukor man kan hänga i fönstrena, amplar heter det tror jag?! haha :-) Det kommer att bli så fint!

Nähä nu ska göra iordning mig för sängen, det blir en lång dag imorgon!

Hoppas ni har haft en fin dag!


Härligt väder idag :-)

Är uppe och har gjort iordning mig och nu sitter jag här i köket vid datorn :-) Ute skiner solen och det är jättehärigt :-) Jesper kom hem kvart över sex så an sover nu me jag lovade att väcka honom innan jag kör vid tolv. Han ska klippa sig halv ett idag. Ringde och beställde tid till honom innan idag. Denna vecka jobabr jag bara fram till onsdag sen är jag långledig och det ska bli så skönt. På torsdag kommer morfar och då ska vi lägga plattor på altanen :-) Jesper ska dra upp dom gamla som redan ligger där på onsdag. :-)

Jag tände ju lyktorna i träden igår och det blev jättefint :-) Mysigt :-) Men jag kan inte lägga upp några bilder för datorn krånglar. Vet inte vad som hänt men jag får försöka lite senare.

Ska värma lite mat. Potatisgratäng :-)

Hoppas ni får en fin dag!



Nu har Jesper kört till jobbet

Åh det var jättemysigt hos Madde och Fredde igår :-) Vi blev bjudna på grillspett med hemmagjord potatissallad :-) Med brödbitar och sallad till :-) Till efterrätt hade hon blandat jordgubbar, hallon och björnbär i fina glas och hällt över en jättegod vaniljsås. Ingen sån vanlig vaniljsås man köper i butik utan något annat. Gott var det i alla fall :-) Hela kvällen dracks det rosévin :-) Vi satt på altanen hela kvällen och när solen gick ner så satte vi på infravärmen och tände massa ljus och värmde oss med filtar :-) Mysigt! Vi  var nog hemma strax innan tolv och jag lovar jag somnade nog innan jag hunnit lägga huvudet på kudden :-) haha. Vi hade verkligen jättetrevligt! Tack för igår Madde & Fredde!

Jesper körde till jobbet vid halv sex imorse men jag lyckades somna om och gick upp vid åtta. La mig direkt i soffan och tittade lite på teve. Somnade om en stund :-) Sen ringde Jesper vid tio och då gjorde jag lite frukost. Sen har jag gått och pysslat lite här hemma. Lagade mat så allt var klart tills jesper kom hem vid två så då åt vi och sen ville jesper titta på formel 1. Det var slut strax efter tre och då gick han och la sig och jag somnade i soffan :-) haha. Det har varit en slö men skön dag här :-)

Har satt upp de runda lyktorna i trädet här på baksidan :-) Tänke jag skulle tända dom snart :-) Jesper vaknade vid halv sju så han sprng en runda då och sen åt vi en varsin skagentoast och han åt ltie rester som blev över sen innan idag. Han har precis kört nu och kommer hem vid halv sju imorgonbitti. Ska diska upp och sen ska jag poppa lite popcorn och sätta mig i soffan :-)

Ha en mysig söndagkväll!


Snart dags att köra :-)

Tjohoo

Har gjort mig iordning och dricker just nu en kall päroncider :-) god! Ska bli mycket trevligt ikväll. Andreas och hans tjej ska också dit (har aldrig träffat henne) så det ska bli kul :-) Jesper ska jobba imorgon vid 06,00 så det blir inte så sent idag, tror vi kör hem vid elva tiden. Men det är helt okej :-) Det är ju en dag i morgon med :-)

Nu ska vi köra!

Hoppas ni har en fin kväll. Ute skiner solen :-)



Hemma igen :-)

Det var fint väder i Halmstad och jag som nästan hade vinterläder på mig. Tjock jacka och sjal :-) haha.. det blev rätt varmt efter ett tag. Jag hittade en fin liten present till mamma.. lite tidigt jag vet men jag kommer inte iväg att köpa något nästa helg så det var lika bra att köpa nu :-) Tror hon blir jätteglad :-) Dom slog in det så fint i butiken med massa turkosa band :-) Jag hittade fina vita tygskor på H&M :-) 22,50:- kostade dom :-) Billigt va?! haha. Hade 25 kronor kvar på ett presentkort och en bonuscheck på 50 kronor :-)

Nu sitter vi i soffan och tittar lite på teve. Ska hoppa in i duschen om en stund och göra iordning mig för sen bär det av till Madde och Fredde :-) Ska bli kul att träffas :-)

Ha en mysig Lördag!


Väntar på att Jeper ska vakna ;-)

Vaknade tidigt idag, har varit så täppt i näsan ett tag så vid kvart över åtta så fick de vara nog. Det är konstigt för när jag väl är uppe så släpper det i näsan, det är bara när jag ligger ner den blir täppt... konstigt...

Har gjort mig iordning och väntar bara på att Jesper ska vakna. Det blir en liten runda in till stan. Mico har lagts ner och nu har de utförsäljning så därför ville Jesper dit för att se om det finns något kvar. Jag ska inte köpa något idag, en flaska vitt bara till ikväll och kanske någon liten mors dag present om jag hittar något roligt :-) Finns många små mysiga och roliga butiker i stan :-) Det får bli en snabb resa till stan för det är så tråkigt väder. Inte kul att gå ute när det regnar en massa..

Nu skriker magen så jag måste äta lite frukost :-) Är sugen på lite rostade mackor :-)


Äntligen helg!

När jag kom hem hade Jesper grillat god mat! :-) Förrätten blev skagentoast och huvudrätten blev en köttbit med klyftpotatis och vitlöksbröd med chiliaioli :-) Gott! Till det ett glas rött. Det behövdes idag :-) Nu sitter vi i soffan och mumsar på efterrätten som är cheesecake :-)

Det blir en soft kväll här framför teven idag. Imorgon ska vi in till stan en runda och tobbe följer med :-) Ska bli skoj :-) Fika god fika på coffee house :-) Jag längtar. Sen är vi bjudna till Madde och Fredde på kvällen och det ska bli riktigt trevligt! :-)

Nu tillbaka till soffan!

Hoppas ni har en trevlig kväll!


Fredagsmys ikväll! :-)

Har ni sett den reklamen för OLW, tror jag? Fredagsmys? :-) Tycker den är lite rolig :-) Jaha då var det fredag igen. Veckorna går jättefort :-) Har precis ätit gröt med massa blåbär som blev över igår :-) Gott! Ikväll blir det grillat här :-) Men jag vet inte vad ännu. Jesper som ska överrska :-) Men jag har bestämt skagentoast till förrätt :-) 

Kunde knappt somna igår, kanske för allt kaffe jag drack igår, eller för att mitt huvud planerade massa ute i trädgården!! Tror på det senaste, Det kommer bli så fint på framsidan med singel under trädet och rabarberlövet bredvid med en liten lykta vid sidan om också :-) Farmor sa att jag kunde få en båt med (formen av en båt) där man kan plantera blommor i som ska ligga i singlen :-) Den är jättefin. Mamma har en sådan i sitt land :-)

Vi hade sådan tur med vädret igår :-) Det var precis lagom för att sitta ute, blåste lite kallt bara. Men det funkade bra. När vi lade oss sen på kvällen, jag tror klockan var strax innan halv elva, då kom ösregnet, så det har regnat hela natten här. Det är mörka moln här utanför så jag tror det blir en grå dag idag.

Ska strax köra till jobbet, lovade att väcka jesper innan jag körde för han ska iväg och hälsa på en kompis idag.

Hoppas ni får en fin dag!

KRAMAR

Sen kvällsmat

Det blev lite sen kvällsmat idag eftersom vi fikade rätt sent med. Jag bakade brownies och till det hade vi lite grädde och hallon & blåbär, sen åt vi cheesecake. Alla tyckte det var jättegott och vi blev rätt mätta också :-)

 
Det fick bli varma mackor ikväll igen ;-)



Innan jag slutade igår så kom småkusinerna Nora och Wilma in med en söt blomma :-)

Nu sitter jag bara här i soffan och vilar :-) Det har varit en rolig dag med finbesök :-) Väntar på att jesper ska komma hem, han slutar vid nio ikväll. Så han kommer strax. Känner att jag kommer somna rätt tidigt ikväll :-) Imorgon blir det jobb mellan 10,00 - 17,00 sen har jesper lovat att laga god mat till mig :-) Jag har önskat skagentoast till förrätt :-) Ska bli gott!

Nu ska jag tvätta av mig sminket och hoppa i pyjamasen och lägga mig i soffan :-)

Ha en skön kväll!


Tack för att ni alla kunde komma!! :-)

Tack för att ni kom hit och fikade idag! :-) Och TACK för alla fina presenter!! :-)


 
Detta trädet fick jag av farmor & farfar (nu kommer jag ej ihåg vad det heter, men det blir rosa blommor iaf)
Lövet har farmor gjutit själv och det ska få ligga bredvid trädet, men först ska vi lägga på lite singel sen ska lövet dit och sen får det nog plats en liten fin lykta med :-)


 
Resväskan jag länge har väntat på!
Farmor har målat den och när jag och mina systrar var mindre så fick vi en varsin resväska som farmor målat men jag fick aldrig min för hon blev aldrig klar med den. Men nu så! :-) Nu står den här på golvet i vardagsummet under vinstället! :-)

  
Av systrarna fick jag underbart fina ljuslyktor som ska få hänga i något av träden här på baksidan :-) Fina tabletter och servetter som finns på altanen nu :-)

 
Finbestick från momor & morfar och guldhalsband. Gillar halsbandet supermycket! Det kommer från en gammal släkting. Morfar hade alla plattorna med sig till altanen så vi lastade av dom och han mätte och kikade lite på altanen. Han var snäll och grävde ner trädet på framsidan med. TACK!

 
Dom fina rosorna jag fick av jesper har redan börjat nicka så jag klippte av tre stycken och så här fint kan man göra med dom istället för att slänga :-)

TACK alla för en underbar eftermiddag!



 

Kalas kalas

Har varit vaken en bra stund och hunnit städa, pyssla och plocka iordnig lite. Vid tre kommer familjen på fika och det ska bli skoj :-) Farmor och Farfar har inte varit här sedan vi flyttade in och då hade vi inte allt klart. Mormor och morfar har varit här oftare eftersom dom hjälpt till så mycket :-)

Jesper ska gå upp snart för han jobbar vid två igen. Det är lite knepigt när han sover på förmiddagen för jag kan inte göra så mycket, är rädd att väcka honom men jag ska dammsuga lite snabbt när han går upp.

Nu ska jag vika ihop lite tvätt...

Ha en bra dag!

KRAMAR ♥

Tack för alla fina presenter :-)

God Morgon!

Jag blev klart väldigt fort idag så nu sitter jag här och inte gör någonting, hehe, men det gör inget, då hinner jag vakna till lite, ska köra vid halv sju. Vilket tråkigt väder det är idag :-/ Hoppas de blir bättre längre fram på dagen.

Jobbar till 18,00 idag men sen ikväll blir det lugnt. Jesper jobbar natt så han börjar vid 21,00 ikväll men jag hinner träffa han lite i alla fall :-) Det är mina favoritprogram ikväll. Roomservice och Grey´s Anatomy :-)





Så här fint blev det :-)


Lisa kom förbi en runda igår och hon hade med sig detta :-) Tack Lisa! Jag blev jätteglad! :-)

TACK för alla fina presenter ni har kommit med!! :-)

Ska handla det sista till kalaset idag. Jag får inte glömma köpa kaffe för det är inte mycket kvar i burken :-/ hehe. Och kolsyrepatronen tog slut igår med så en sådan måste jag med köpa idag. Sen är det lite smågrejer. Skönt att jag hann städa lite igår för Jesper sover imorgonförmiddag och jag vill inte gärna dra igång dammsugaren då. Så nu är det lite småpyssel kvar bara.

Oj, jag kom precis på att jag inte få glömma kladdkakan jag bakade till jobbet. Ska ta fram den redan nu! :-)

MIn jobbetröja ligger just nu i torktummlaren för jag glömde det igår så jag hoppas att den hinner torka. Jag har bara en sådan tjock tröja, kanske kan låna någån annans om den inte hinner torka...

Hoppas ni får en bra dag!!

KRAMAR ♥

Röda rosor & hotellvistelse i Helsingborg :-)

Idag har jag bakat cheesecake och Brownies till torsdag :-) Och en kladdkaka till jobbet imorgon :-)




Denna fina bukett fick jag av Maria, Stefan & Lisa :-) Underbar!


Vackra rosor av Älsklingen och om två veckor bor vi på hotell i helsingborg och äter god mat! Jag längtar! :-) 


Väskan fick jag av min bästis!! :-) Tack Emma!!! Precis vad jag ville ha :-)

Fick även en torkvinda av Maria och Stefan så när Jesper kom hem satte han upp den :-) Nu kan vi hänga tvätten ute istället :-)

Nu sitter vi i soffan och tittar på teve och äter glass :-) ska hopp in i duschen strax och sen krypa ner i soffan

KRAMAR ♥

Idag ska jag vila och baka cheesecake :-)

Helgen har väl varit sådär.. I lördags fick jag gå hem från jobbet för jag hade feber och magont. det visade sig vara lite maginfluensa :-( Sov hos mamma och pappa. Syster Ida var med sjuk med feber så vi låg hemma i soffan och tittade på melodifstivalen medans de andra var på kalas hos Nora och Wilma. Tråkigt att missa kalaset men så är det ibland..

Eftersom jag haft så ont i magen så har jag varit hos doktorn både idag och igår och tagit lite prover, svaren kommer förhoppningsvis i början på nästa vecka.

Så idag ska jag inte göra allt för mycket här hemma, men jag ska i alla fall baka en cheesecake som jag ska bjuda på när släkten kommer på torsdag :-)

Jesper va söt och köpte fina röda pelargoner och murgröna till mig igår  :-) Så jag har planterat i lådorna på framsidan och i krukorna på trappen :-) Jättefint. Ska ta ett foto senare idag och visa  :-)

Nu blir det cheesecake

KRAMAR ♥


Bio och pasta

Igår slutade jag en kvart tidigare för vi skulle in till stan för att äta och se på bio :-) Vi åt på Capri och Jesper to pasta carbonara och jag tog pasta gorgonzola oh guud vad gott det var :-) Men vi fick så mycket att i knappt orkade äta upp, men det var så gott :-)  Efter så gick vi till bion och köpte popcorn och M&M´s :-) mmmm :-) Vi såg premiären av Änglr och Demoner :-) Den var otroligt bra!! Den måste ni gå och se :-)



Idag är vi lediga och ska inte göra så mycket. Vädret är dåligt så det blir nog en film dag :-) Mysigt!

Hoppas ni får en fin dag!

KRAMAR ♥

Går inte äta middag så här tidigt

Tjohoo

Försöker få i mig lite mat men det går nästan aldrig att äta så här tidigt på måndagar. Ibland brukar jag ta en frukt när jag kommer fram till jobbet om jag inte klarat äta innan för jag har inte fika förräns vid fyra och det blri ju för långt mellan. Men jag har alltid vatten framme vid kassan så det bruka rinte vara någon fara :-) Men nu har jag i alla fall ätit pasta med skinksås :-) Men ska ha med en banan så kan jag äa den på vägen :-)

Idag är det mest soligr ute, lite moln här och där men jag såg några mörka med men jga hoppas inte det blir något regn  idag. Vill ha mer sol :-)

Ringde morfar innan och den 28 maj kommer ha hit och hjälper oss att lägger plattor :-) Ska bli spännande :-) Åh dte kommer bli så fint :-)

Nu måste jag skynda mig :-)

Ha det bra!

KRAMAR ♥

Födelsedagar hela helgen :-)

Denna vecka blir det mycket och jag jobbar i helgen så den kommer nog att gå fort :-) Jag och Jesper är lediga på torsdag och då kommer nog min morfar och då ska vi se om vi kan lägga plattor här på altanen :-) Måste ringa han idag. Sen jobbar jag på fredag och lördag och på lördag så blir det kalas hos mina små kusiner som fyller 5 och 10 år :-) Jesper jobbar förmiddag och natt på lördag så jag tror jag stannar efter jobbet i traryd för kalaset börjar vid fem och sen tror jag att jag sover där till söndag för då fyller Ida 18 år och då ska vi fira henne :-) Jesper ska jobba eftermiddag på söndag så hela förmiddagen sover han.


Ska ta och ringa morfar nu och se om han kan komma hit på torsdag och hjälpa oss. :-)

Ha en bra måndag!!

KRAMAR ♥

Skön Söndag :-)

God Morgon!

Har inte skrivt på ett tag men jag har gjort massa annat :-) I lördags så städade jag en massa, skurade hela badrummet och det blev jättefin :-) Men vi behöver måla om därinne. Vi hade fel färg från början så när vi duschade sen så släppte färgen men vi har inte gjort något åt det ännu. Men nu måste vi verkligen så jag hoppas det lir gjort när vi har semester :-) Jag vek även ihop jättehögen med tvätt! Haha det tog ett tag men skönt att ha det gjort. Jag färgade ju håret med och jag skulle bara fäga utväxten och då sa frisörskan till mig att det är enklare med en liten pensel så vi kollade hos Maria men hon hade ingen. Så jag tänkte att jag för göra som vanligt och färga hela håret, men jag ville egentligen inte det för jag är så ljus i hårbotten så om jag färgar allt så blir det fortfarande så stor skillnad, så jag rotade igenom kökslådan och tog en sån pensel som man använder till att pensla kött med! haha. Men det funkade :-) Den skulle itne varit så mjuk bara men annars funkade det bra! :-) Men oj vad mörkt det blev, mitt hår har blvit så solblekt nu när man varit ute så mycket, men men. Jag har mörkbrunt hår men skulle vilja ha det lite ljusare. Chokladbrunt eller så men jag tror inte det blir ljusare om jag färgar de eftersom det redan är så mörkt... jaja..

Efter allt städ så satte jag mig i soffan för att titta lite på tv men efter ett tag somnade jag :-) haha. Sov nog nästan i 45 minuter :-) Jesper slutade inte förräns vid nio och då skulle vi äta pizza men vi halv sex var jag så hungrig så jag var tvungen att ta två mackor :-) Men det slank ner lite pizza också vid halv tio :-) haha

Dom håller ju på här utanför med vägen. Nu ska dom äntigen lägga asfalt. Så när jag kom hem från klippningen i torsdags så har jag fått parkera min bil på grannens uppfart. Dom har ju grävt ut så att dom ska lägga i asfalt men det är en rätt rejäl kant så Jesper kommer inte ut med sin bil för den är så låg. :-/ Så han har fått ha min bl hela helgen, men det gjorde ju inget såklart, men idag var han tvungen att ha bilen för han är på kurs. Så igårkväll var vi hos maria och stefan och letade massa brädor :-) Så det var precis att han kom ut med bilen imorse. Så nu får han stå på grannens sida tills dom är klara med vägen.

Igår var det sol här så jag kunde tom sitta te en liten stund men det blåste så mycket :-/ Jesper klippte gräset medans jag satt ute men när han bara hade lite kvar att klippa så bara la den av. Och han hade pecis fyllt på bensin så det var ju inte det. Han sa att det nog var tändstiftet men vi kunde ju inte ha gräsmattan så, så vi åkte ner och lånade maria och stefans gräsklippare så vi fick allt gräs klippt :-) Jättefint här nu :-) Så hela dagen var en lugn dag och det var så skönt att slippa behöva göra något :-) Men det blev lite knäppt på kvällen. Lisa ringde vid nio och sa att deras panna inte fungerade ordentligt för hon hade fått duscha i kallt vatten. Stefan och Maria har varit borta över helgen så vi fick åka dit och kolla den. Men eftersom det hade åskat i fredags så hade den gått sönder så Jesper fick ringa Stefan och per telefon laga den :-/ haha Vi var ej hemma förräns kvart över tio. Och sen när vilagt oss så kunde vi inte somna så vi låg och pratade en massa men när klocknbev tolv så sa vi Nä nu måste vi sova och så släckte vi :-) Men det var okej för jag kunde sova lite längre idag :-) Brukar ju alltid vakna så tidigt annars. Så det var bara bra :-)

KRAMAR ♥


Det bara blåser och blåser..

Vaknade vid halv tio idag så jag smög upp så tyst som möjligt för att inte väcka Jesper. Han kom hem kvart över sex imorse så han får sova en stund till :-) Har gjort i ordning mig och ätit frukost, musli med fil :-) Gott. Har mest suttit här vid datorn sen. Fick ett meddelande av Emma vid elva. Dom satt på bussen på väg till hotellet i Turkiet. Dom har 25 grader och sol!! :-) Jag är sååå avundsjuk! Men snart är vi också på väg! :-) Vi har pratat om att åka till Canarieöarna på vår semester :-) Vi brukar hyra en stuga i Halmstad en vecka på sommaren men det blev inte så i år så nu funderar vi på att åka iväg vecka 32 :-) Hoppas, hoppas, hoppas :-)

Idag händer inte så jättemycket. Jesper börjar jobbar vid två och komemr hem vid kvart över nio ikväll. Jag ska färga min utväxt idag hade jag tänkt. Men jag behöver en pensel så jag ska ringa maria och fråga om hon har någon sådan. Fick bra tips hos frisören om hur man färgar bara utväxten så att det ska bli jämt :-) Sen ska jag vika ihop all tvätt, det har blivit en jättehög igen. Konstigt.. Ska gå en lång runda med men det bara blåser en massa här. Känns som att det stormar. Det bara knakar i hela huset ..  Och snart kommer regnet igen. Jag vaknade inatt av att det regnade jättemycket. Det hörs så väl på altantaket.

Hoppas ni har en bra dag!

KRAMAR ♥


Jag är på piffhumör ;-)

Är lite på piffhumör just nu ;-) haha

  


Detta är min efterrät ikväll ;-) Glassmousse med cappuccinosmak :-) mmmm

Nu är det Mr & Mrs Smith så den ska jag kolla på nu :-)

Ha en underbar kväll!

KRAMAR ♥

Min önskelista ;-)

Emma & Ida!
Något av detta skulle jag vilja önska mig till min födelsedag ;-)
hahahaha ;-)


 
  
Dessa fina ting kommer ifrån H&M, såklart ;-)


Och denna fina ljuskrona kommer ifrån IKEA


Nu äter vi kvällsmat här. Jag har gjort varma mackor med tomat, mozarella ost och basilika :-) Till det blev blir det ett glas rött :-) Jesper äter köttbullar och potatis sen innan idag :-)

Myspys!

KRAMAR ♥

Jag vill ändra om en massa :-)

Jag har mest suttit vi datorn nu när jepser har sovit. Har kollat massa olika sidor och jag vill egenltigen inte köpa några nya möbler (förutom en soffa med schäslong) utan jag vill ha inspiration och ändra om lite grann :-)


 
Egentligen skulle jag bara torka av byrån men så fick jag ett ryck och ville ändra om ;-)
Blommorna jag hade där innan hade vissnat så dom ligger i soptunnan och det såg så tomt ut utan dom så jag var tvungen att ändra och greja lite ;-)

Det blev lite granna piff i badrummet också med det är inte så lätt att göra något därinne eftersom det är så litet, men jag gillar att vi har handdukar, matta och ljuslyktor i turkost :-)




 
Titta vilket härligt  vardagsrum :-) Soffan till höger skulle jag vill ha fast med den beige färgen. Det tror jag hade blvit fint i vårt vardagsrum efter som vi ha samma färg på tapeten. Åh vad jag vill ha ny soffa :-) Denna finns hos EM.

Jag fortsätter att drömma vidare ;-)

KRAMAR ♥

Åska och spöregn

Vaknade precis :-) Somnade här i soffan efter maten. Har sovit i 40 minuter :-) Skönt! Bara en halvtimme innan Jesper kom hem började det spöregna så jag knappt hörde radion och det blev så mörkt här att jag fick tända lite lampor. När jag satt i köket och väntade på att maten skulle bli klar så började det åska med :-( Sprang runt här och drog ut alla sladdar. Jesper var rätt blöt när han kom hem. :-/

Vi åt lite potatis och köttbullar, sen gick han och la sig vid kvart i tre och jag satte mig här i soffan med datorn, men det tog inte många minuter innan jag kände att nu får ja nog lägga mig lite :-) haha jag var så trött. Jesper sover nu och jag vågar knappt göra något för jag är rädd att väcka honom :-/ så jag får sitta här en stund till, fast det gör inget, har en bok jag börjat läsa i så den får det bli :-) Ska koka lite the nu så jag vaknar till lite och för att jag fryser ;-) Solen börjar titta igenom molnen men Jesper sa att dom fått åskvarningar på jobbet och att det ska komma in mer åska idag :-(

Hoppas ni har en bra fredag!

KRAMAR ♥


I dag blir det vila.. dumma nacke

Halloj! :-)

Vaknade rätt tidigt idag men jag satte bara på teven och efter en stund somnade jag om :-) vaknade vid halv tio igen. Jag har en jobbig huvudvärk som inte vill ge med sig. Hela dagen igår vilade jag mest. Var i Torup vid ett och klippte mig. Sen åt vi lite när jag kom hem och efter det körde vi och handlade lite mat. Men sen hela eftermiddagen vilade jag i soffan. Huvudvärk och ont i nacken :-( Somnade två gånger här i soffan och var helt yrvaken sen :-) haha. Det är så tråkigt när man har huvudvärk och nackont, jag hade ju tänkt att få så mycket gjort här hemma och jag har lika ont i dag. Vill inte äta massa alvedon hela tiden. Så idag bli det nog tne så mycket gjort här hemma. Ska försöka dammsuga i alla fall. Ska börja med köttbullarna nu. Jesper jobbar just nu men kommer hem vid kvart över två så jag ska ha maten klar tills dess. Sen ska han sova i eftermiddag för han jobbar igen mellan 21,00 och 06,00. Så jag hoppas jag hinner städa undan lite här så kan jag också vila i eftermiddag.

Dom ringde från jobbet innan och undrade om jag kunde jobba imorgon. Men jag känner inte alls för att jobba när ja har huvudvärk och ont i nacken, men men.. vi får se.. Dom skulle ringa tillbaka om inte en annan tjej kunde ta det.

Nu ska jag göra köttbullar så det är klart och jag kan lägga mig och vila sen. Hoppas er dag startade bättre!!

KRAMAR ♥

tre dagar sen är det helg igen :-)

Inatt har det regnat så jag tycker det är extra grönt idag :-) Solen börjar titta fram lite :-) Skönt. Vår höga häck här på baksidan har verkligen slått ut. Förra måndagen innan jag körde till jobbet så kunde man se in till grannen men när jag kom hem i onsdags så blommade den för fullt och nu kan man ej länge se in till grannen längre, hehe. Vad fort det går nu :-)

Igår hade vi en soft dag :-) Vi gjorde lite vi kände för :-) Vi var nere en runda hos emma och jens på förmiddagen, jens behöve hjälp med att slänga upp lite grejer på släpet så jag stannade och pratade lite med emma :-) Hon höll på för fullt på baksidan med att räfsa och göra fint :-) På lördag åker dom till turkiet :-) Är lite smått avundsjuk :-) Men jag hoppas dom får en underbar vecka där :-) Och att vi här hemma får lite sol vi med :-) Helgen har ju varit jättevarm och skön :-)

Jesper var snäll och tvättade min bil igår eftermiddag :-) Så här ren har den nog aldrig varit :-) haha. Tack Älskling :-) När han tvättade så fick jag ett galet ryck här hemma. På förmiddagen hade jag dragit bort alla lakan och hängt ut täckena men sen drog jag ut sängen och började dammsuga allt!! hahaha. Mellan madrasserna och bakom sängen, där var det så mycket damm, usch. haha. Sen vädrade jag för fullt och torkade alla golv här hemma och gjorde fint :-) Det var så skönt att lägga sig i en nybäddad säng :-)

Jesper började på nya avdelningen idag. klockan ringde kvart över fem i morse, då var jag rätt trött. Usch stackars jesper, det är tur han inte ska gå upp tidigt varje dag :-) Så idag jobbar han förmiddag (06,00-14,00) sen kommer han hem och sover en stund och sen är det dags för natten (21,00-06,00) och efter det så jobbar han eftermiddag på tisdag (14,00-21,00) :-) Sen är han ledig i två dagar :-) och så håller det på 6 omgångar sen har han x-vecka och då är han ledig i nio dagar :-) Det ska bli väldigt skönt att vara lediga tillsammans på torsdag :-) När vi tittade på hans schema så såg vi att han faktiskt är ledig väldigt många torsdagar :-) och det är jätteskönt :-) Innan på jobbet hade jesper egen telefon, men det har han ej nu och det  är lite jobbigt faktiskt. För varje måndag (som jag tycker är jobbig) har jag alltid kunnat ringa och prata med honom, och kunnat ringa när jag vill. Men det kan jag inte nu. Jag har fått ett telefonnummer men det går till hela den avdelningen och dit kan ju inte jag hålla på att ringa tre gånger om dagen :-) haha. Men Jesper lovade att han skulle ringa innan jag kör till jobbet idag :-)

Min mamma fyller år idag! Grattis!!! :-) Så jag ska köra lite tidigare och springa in och lämna en present innan jobbet :-) Denna veckan jobbar jag bara mån-, tis-, och onsdag :-) skönt!! VI får ha lite helg på torsdag och äta god mat för Jesper jobbar på fredag och lördag och då blir det inte att man träffas så mycket eftersom han sover när han är hemma. Det blir nog lite jobbigt när han ska sova på fredag eftemiddag. Jag får hoppas det blir fint väder så att jag kan vara ute och sola eller något så jag inte väcker eller stör honom. hehe. Men det blir nog bra när han kommer hem då vid sex på morgonen på lördagen och ska sova. Då kanske jag också kan sova lite längre, jag brukar alltid vakna så tidigt annars :-) haha.

Nu ska jag packa det sista och sen ska jag äta tacopaj som vi gjorde igår :-) Det var jättegott! :-)

Hoppas ni får en bra måndag!!

KRAMAR ♥

Jordgubbsdröm och cosmopolitan ;-)

God Kväll :-)

Gårdagen var underbar! Vid 18,00 så åkte vi till Oskarström för att hämta upp Madde och Fredde men vi blev kavr där en stund och tog ett glas rött medans vi pratade massa och kikade runt i deras fina hus :-) Jag har inte varit där sen inflyttningsfesten i augusti förra året så det hade hänt lite grejer där :-) Dom har en helt underbart fint hem med jättemysig trädgård :-)

Strax efter sju så åkte vi vidare in till Halmstad för att äta en bit mat. Vi hamnade på trevliga och mysiga Gastons och jag, Madde och Fredde tog Surf´n Turf, Tigerräkor på spett med fläksfilé och klyftpotatis :-) Jesper tog en burgare som vanligt :-) Men den såg väldigt god ut :-) Till det delade jag och Madde på en flaska rött och allt var undebart gott! :-) När vi var klara så tog vi en varsin drink. Madde tog en jordgubbsdröm och jag en Cosmopolitan :-) ååhh så gott det var ;-) Vi satt där ett bra tag och bara pratade och hade trevligt :-) Det var så lugnt och mysigt där, inte en massa folk och så var det väldigt bra musik med :-) och personalen var jättetrevlig :-) Vi var hemma hos Madde och Fredde strax efter tio och då tig vi en till drink som Fredde blandade till oss :-) Jättegod var den -) VI var nog hemma i Hylte vid halv tolv och då somnade jag nästan direkt :-) Vi hade supertrevligt i Halmstad! Tack Madde och Fredde för en underbar kväll och trevligt sällskap :-)

Idag har vi legat ute och solat massor :-) Jag har faktiskt fått fin färg på armar och ansikte :-) Det är dags för grillnig här nu och jag ska sätta in potatisgratängen i ugnen :-) Ikäll blir det lugnt, blir kanske en film senare ikväll och en kvällspromenad :-) En helt underbar dag med andra ord :-)

KRAMAR ♥


Nu ska vi in till stan :-)

Hejsan

Gårdagen blev lyckad med fina vänner och god grillad mat :-) Här kommer lite bilder :-)

  
Dags för grillning :-)

 
Blomman är crazy som vanligt :-)

  
Snygg pose tobbe :-)

 
♥♥♥

Idag har det varit soft. Vi har städat upp efter gårdagen och gått en lång runda :-) Jätteskönt :-) Vi har legat här på baksidan och solat oss, vi somnade tom på filten så vi har bränt oss lite i ansiktet båda två :-) Ser roligt ut :-)

Nu ska vi in till stan och äta god mat :-) Vi ska först hämta upp Madde och Fredde som ska göra oss sällskap :-) Ska bli jättetrevligt :-)

Hoppas ni har haft en lika skön och soft dag som vi :-) Och det är bara fredag, sååå skönt med långhelg :-)

Ha en trevlig kväll, för det ska vi :-)

KRAMAR ♥

RSS 2.0