Det kommer bli en härlig kväll

Hejsan!

Vi har förberett och fixat iordning oss nu :-) Ikväll ska vi ha gäster och det ska bli supertrevligt. Det bjuds på trerätters ikväll. :-) Bilder kommer upp någon gång imorgon :-)

Vi lyssnar på massor av bra musik och jag är på topphumör och känner att detta kommer bli en bra kväll :-)

Nu ska vi fixa lite med förrätten :-)

Önskar er en härlig lördagkväl!


Torsdag!

God Morgon!


Har precis varit ute och startat bilen för snart är det dags att köra till jobbet. Det är kallt och det blåser ute idag.

Värmer mig med en kopp te. Det blev skinkmackor med paprika och en hallonsmoothie till frukost idag :-) Så gott.

Slutar vid två idag men har med mig en väska ifall det är snökaos när klockan slår två. Förra veckan sov jag i Traryd hela helgen eftersom det var så dåligt väder. Det tog en och en halv timma att köra hem i måndags. Då är man lagom trött och hungrig när klockan var halv fyra. haha. Jag har ju ingen middag när jag slutar två men jag fick i mig en yoggi och en banan innan jag körde. TUR.

Har missat Yogan två torsdagar irad eftersom jag arit i Traryd då så jag hoppas det inte kommer mer snö idag för jag vill verkligen gå dit kväll.

Igår var vi lediga så det blev en snabb tripp till stan. Vi kikade lite i butikerna men ingen av oss hittade något denna gång. Vi åkte istället och storhandlade på Maxi :-) Det blev även en god latte på espresso house innan hemgång :-) Sen blev det mys i soffan hela kvällen.

Jesper lyckades få väck all snö från altantaket igår. Herregud så mycket det var. Men det är skönt att nästan allt är borta nu för det är ju så tungt och man vill inte riskera att allt rasar in.

Nu måste jag skynda mig.

Hoppas ni får en härlig Torsdag!




Lugn kväll med yoga



Tänk att få göra yoga alldeles själv på en strand i solnedgången :-)

God Kväll

Har fått lite gjort sen jag kom hem vid fyra. Hunnit sätta på en maskin tvätt och vikt den rena. Det var en stor hög nu igen. hehe. Efter det har jag vilat en stund i soffan.

Jag har haft ganska ont i ryggen idag så jag la fram yogamatan här i vardagsrummet, tände ljusen och släckte ner. Jag gjorde lite övningar för just ryggen och sen blev det solhälsningen till sist. De känns faktiskt bättre nu och jag har även värmt min vetekudde som jag lagt på ryggen. Varmt och skönt. :-)

Har precis gjort te som jag ska dricka nu när halv åtta hos mig går.

Hoppas ni har en skön och lugn kväll




Måndag

God Morgon!

Inatt har jag sovit jättedåligt. Somnade inte förräns efter tolv och sen har jag vaknat flera gånger :-/ Jag får försöka vila lite efter jobbet idag.

Ska strax köra men väntar på att Jesper ska komma hem för han har bilen. Det är bra att han kan ta bilen på natten eftersom jag inte kör förräns vid kvart över sex. Så slipper han cykla.

Hoppas ni får en bra måndag




Bästa myskvällen igår

   
 

Igår hade vi bästa myskvällen :-) Kände mig inte alls pigg på förmiddagen men efter en liten promenad och en dusch så kändes det bättre.

Vi provade oss på att göra plankstek och så gott det var :-) Vi fick ett recept av Maria som hon hämtat från Per Morbergs bok :-) Vi drack ett vin som vi fått någon gång hos Emma och Jens som vi tyckte om :-)

Till förrätt gjorde vi egen skagenröra som vi bredde på ett tunnbröd och sen rullade ihop och delade :-) Superenkelt och gott.

Det va så mycket mat igår så jag orkade knappt äta upp. haha. Det blev på med myskläder direkt och sen slängde vi oss i soffan. Kollade på Melodifestivalen och sen la vi oss tidigt eftersom Jesper jobbar idag.

Har sovit lite konstigt inatt. Har vaknat flera gånger helt genomsvett och inte vetat var jag varit. Jag har trott att jag legat i soffan men när jag vaknat till så är jag ju i sängen. Haha. Jag har ju praktiskt tagit bott i soffan dessa dagar. Men idag känner mig rätt okej. Förkylningen sitter i och likaså hostan men huvudet är med i alla fall. hehe.

Det blir ännu en soffdag idag med vila för att vara någorlunda pigg imorgon då det är jobb som gäller. 
Jag önskar er en härlig alla hjärtans dag!


Glad alla hjärtans dag!


Denna underbara bukett hade älsklingen med sig hem i fredags :-)
Tack snälla, Jesper! Du är bäst!


Förkväll på teven

Hejsan!

Har precis ätit kvällsmat. En jordgubbssmoothie och glöggte :-) Sitter här i soffan nerbäddad under mitt täcke. När jag var uppe och slängde soporna tog jag en liten promenad. Det kändes lite bättre av frisk luft men huvudvärken sitter fortfarande i. Tog en alvedon innan och lyckades slumra till en stund i alla fall. Näsan börjar bli täppt så jag väntar bara på att det ska bryta ut ordentligt så jag blir av med det fortare.

Fryser så mycket fastän det är 22 grader här inne men nu har jag tänt lite värmeljus här i vardagsrummet. Kikar på förkväll på fyran. Ska vila lite tills halv åtta hos mig börjar.

Ha en fin kväll.




Soffmys

God Morgon!

Har inte sovit så bra inatt pga halsen och vaknade igen vid kvart över sju så jag gick upp och gjorde te och tog en varma koppen äppel/kanel. God :-) Sen har jag legat här i soffan hela tiden och kikat lite på tv. Jesper köpte nyponsoppa och senaste numret av damernas värld till mig igår så den har jag också tittat lite i.

Huvudet är inte riktigt som det ska idag. Känner mig slö så jag blir nog liggandes här i soffan med myskläder på hela dagen.

Hoppas ni har en bättre dag än mig.


I Love My New Sofa :-)






Lite mörka bilder men så här blev det :-) Bofast har även varit här och bytt ut alla elemnt mot oljelement :-)

Nu ska jag krypa ner i soffan och da filten över mig. Jag känner mig nämligen inte alls bra idag.
Så Godnatt allihopa!




Tisdag

 Have2have.se


God Morgon!

Känner mig inte riktigt kry idag. Mådde konstigt nä jag la mig igår och nu har jag ont i halsen. Jag har inte tid och orkar inte vara sjuk just nu.

Det är lång jobbdag till åtta ikväll så jag får försöka hålla ut idag och vila så mycket som möjligt imorgon när jag är ledig istället.

Ville i alla fall önska er en bra dag!



Wishes




Lindex har fått in jättesnygga kläder. Tröjan uppe till vänster vill jag jättegärna ha.

♥  


Ny tavla




När jag kom hem från jobbet idag hade Jesper hämtat Kajsa :-) Maria och Stefan hade åkte till Ullared så jag slog en pling och frågade om dom kunde köpa en tavla. Dom vi hade där innan har åkte ner i golvet några gånger så dom var söndriga i själva ramen :-/

Tjohej!

Vad gör ni ikväll? Vi har suttit här i soffan sen halv åtta och tittat på bra tv-program :-) Det blev skagenmackor igen till kvällsmat. Gott.

När jag kom hem så ringde Tobbe. Han var här i byn så han kom upp och hälsade på en stund. Han hade god choklad med sig med smak av yoghurt och hallon :-) När hans buss skulle gå så följde vi med ner och sen gick vi en  runda med Kajsa. Hon är helt galen i snön :-) Haha. Fast fy vad rått och kallt det var ute. Det var verkligen skönt att komma in i värmen sen igen. Tog direkt på mig mjukiskläderna och satte mig under filten i soffan :-)

Jesper har precis masserat min arm med heatlotion. Har haft ont i den hela dagen. Vet inte om jag kan ha legat på den under natten kanske. Nu bränner det skönt efter smörjan.

Hoppas ni fått en bra start på veckan!


Blommor från Maria






När vi kom hem från stan stod det en påse utanför dörren. I fanns en vas med härliga nejlikor och kvistar i liknande färg :-) Det var Maria som varit uppe med dessa :-) Tack snälla! :-)


Shoppingrunda med Madde

 
Väska från Lindex

 
Klänning från Gina Tricot och diadem från H&M

Detta fick jag med mig hem från shoppingrundan med Madde igår :-) Älskar väskan från Lindex. 149:- tyckte jag var billigt :-) 

God Kväll!

Vi har haft en skön innedag idag. Sett på film och bara myst. Nu har vi precis ätit god kvällsmat. Skagenmacka med ägg, löjrom, skagenröra och citron på :-) Gott.

I fredags var vi bjudna på middag hos Madeleine och Fredrick. Det var supertrevligt som alltid. :-) Vi hade grejer med oss så vi sov över. Mysigt. Vi la oss hyffsat tidigt eftersom vi skulle upp och shoppa dagen efter :-) På morgonen gick jag och Madde bort tilll affären och köpte några frallor och efter frukosten bar det av till stan och killarna åkte till Hylte.

Madde hade precis köpt nya gardiner till vardagsrummet så hon var ute efter några nya kuddar till soffan. Hon hittade fina inne på village. 

Vi åt lunch på ett jättemysigt ställe (kommer ej ihåg vad det hette nu). Jag tog en gulaschsoppa och Madde en sallad. Soppan var verkligen supergod :-)

När vi körde hem så åkte vi inom för att hämta lite grejer hos Madde och då gjorde vi iordning i vardagsummet och bytte kuddarna och satte vita tulpaner och blockljus på bordet :-) Det blev jättefint!

  
Jag hade presentkort på Village så även jag hittade lite grejer. En ny duk och två ljuslykor :-)

När vi kom hit till oss så fixade vi iordning i köket och öppnade sedan en flaska rött :-) Vi satte oss i soffan och tjabbade lite samtidigt som vi kollade på Sex and the city filmen. Efter den så slängde vi ihop en pastasallad med räkor och kräftstjärtar. Till det hade vi vitlöksbröd :-) Precis klart till Melodifestivalen. Men jag tyckte inte det var så jättebra låtar denna gång.

Vid tolvtiden kom killarna och då åkte Madde och Fredrick vidare hem till Oskarström. Vi var rätt trötta då så det tog inte många minuter förräns jag sov sen :-)

Tack för en underbar lördag Madde! :-)


En överraskning!



  

God Eftermiddag!

Har precis bytt om och slängt mig i soffan för att vila lite innan det är dags för yogan :-) Det är så kul att det börjat igen.

I fredags när Emma och Ida följde med hem så hade Ida en överraskning till mig :-) I projektarbetet som hon har nu sista året så gör hon en kakbok och hon hade precis fått hem dem så hon tog med en till mig :-) Både mammas och mormors gamla recept finns med :-) Tack Ida!

Jag börjar bli lite frustrerad nu. Det är meningen att vi ska få hem vår soffa denna vecka. Men dom har fortfarande inte hört av sig från EM. :-( Jag hade nästan hoppats på att den skulle vara här nu när jag kom hem från jobbet. haha.

Imorgonkväll är vi bjudna på middag hos Madeleine och Fredrick. Ska bli kul. :-) På lördag ska Jesper och Fredrick spela data så jag och Madde har hela dagen på oss att shoppa och äta god mat inne i stan! :-) Eftersom männen är här i hylte så blir det nog ett glas rödvin här hemma hos oss efter shoppingen :-)

Vi hörs kanske senare


Skotta, skotta, skotta





Skotta, skotta och skotta....

God Morgon!

Nu sitter jag här i köket och äter frukost. Få köra lite tidigare idag eftersom det är så mycket snö ute. Jag har nog aldrig sett så här mycket snö. Bara när jag var liten.

Igår hade vi innedag. Vi kolladade på film, lagade tacopaj och bara hade myspys.

Idag är det dags för jobb igen. Det är kort dag så är hemma strax efter tre. Yogan börjar igen ikväll :-) Ska bli skönt.

Ha en bra dag!


RSS 2.0