Klick klickDenna långklänning klickade jag precis hem ifrån Lindex! :-)


Älskade busfrö


Mamma & Pappa älskar dig! ♥

Den här pajken är ett rikigt busfrö! Han kör med sin gåstol på full fräs hela tiden! Drar i alla sladdar han kan få tag i och lamporna i fönstrena i vardagsrummet har åkt ner både en, två och tre gånger! Haha!

Han tar sig fram på golvet genom att åla sig och rulla. Han har inte ritkigt fattat hur man kryper än och vissa gånger kan han bli ritkigt irriterad och arg om han inte får tag på sina leksaker om det ligger för långt ifrån honom. hihi.

Sover gör han i sitt eget rum sedan ca 2 månader tillbaks. Han får välling runt sju på kvällen och innan åtta brukar han somna och sover fram till 6,30-7,00 då blir det välling och sedan brukar han somna om till 8,30-9,00. Så vi är ganska bortskämda med sovmorgon i detta huset! :-) Bara ibland vi går in och stoppar i nappen på natten annars brukar han sova i ett sträck :-)Loppisfynd från farmorNär jag fyllde år så fick jag detta ekskåp av min farmor. Det var då brunsvart. Nu har jag äntligen målat det vitt och nu väntar jag bara på glasdörrarna. Det var grönt glas så det är inne och ska bytas till klart glas. Spännande!
Tanken var först att ha det i Milos rum men när jag väl var klar med det så blev jag så nöjd att jag ville ha det någonstans här nere!

Så det blev i arbetsrummet tillsammans med mitt gamla skrivbord som jag också målat vit. Där passade det perfekt. Jag är riktigt nöjd faktiskt!

I överskåpet står min fina kaffeservis från hackefors och i underskåpet har jag gömt alla pärmar för räkningar och annat smått och gott ;-) Skönt att kunna gömma undan vissa saker!

I Milos rum blev det en byrå istället. Den har jag också målat vit och däri ligger hans kläder nu! Kommer en bild på detta med snart. Ni ska även få se hur skåpet såg ut innan det blev vitt :-)


IKEA
OjOj! Väldigt dålig uppdatering från min sida här. Men har inte riktigt haft lust eller tid till att skriva. Jesper har varit ledig ett par dagar och sedan har det varit fullt upp med andra grejer. Träffat goda vänner med barn och så har vi rensat ut en massa skit. Grejat och gjort iordning i garaget och varit en vända på tippen! Så skönt att få ordning och reda! Då mår jag som bäst! :-)

I fredags drog jag med mig mamma till Ikea. Kul att bara vi för en dag! Jag skulle inte ha så mycket men det blev nästan en heldag nere i Traryd. Innan jag åkte hem tog vi en fika, satt ute på framsidan och solade ansiktet lite granna för solen den var framme hela dagen! Härligt!

Det blev ett nytt soffbord och lite grejer till hallen. Ett vitt skoskåp och en hatthylla. Ska även upp en tavla ovanför skåpet.

På kvällen kom söta Madde med Wilmer hit. Karlarna var nere på forum och kollade fotbollen medan vi satt i soffan och tjatade och kollade med ett öga på matchen.

Härlig fredag med andra ord!
Härlig förmiddag med mina hjärtan!
Denna förmiddag startade vi med en riktig långpromenad på 2 timmar. Jisses vilket härligt väder vi har idag! Jag var helt slut i benen och höfterna när vi väl kom in! Efter lunchen somnade Milo och Jesper cyklade till jobbet. Jag själv har legat ute i solstolen en stund. Men det var lite väl hett ett tag så var tvungen att gå in. Känner att en liten dum huvudvärk är på gång så ska ta en alvedon och vila i soffan nu när ända Milo nanar!

Hoppas ni har lika fint väder som vi idag!


50-årsfest för pappa i Ternhult


Farbror Klas och pappa


Älskade systrarna mina!
Milo tyckte det var skoj att riva sönder servetterna :-)

Lekar!

Vem som kunde skala längst äppelskal. Det blev morfar :-)


Vem kan äta upp snöret fortast? :-)


Apelsin mellan benen och en potatis på sked i munnen. Haha! Jisses vad jag skrattade här. Kommer inte ens ihåg vem som vann. ;-)


Här var vi tre lag och den som slog i spiken forst vann. Både jag och Jesper var med i varsitt lag men det var inte lätt att träffa spiken och den blev sne och krokig! Men kul var det! :-)


Gå på planka!


Grillmästare! Jisses så gott kött! Med honungsmarinad!
Här hade pappas två bröder med familj och mor o far diktat ihop massa skoj som de sjöng för oss. Vi fick detta på film! :-) Som vi skrattade! Riktig rolig grej!
Några utav många många bilder som togs i lördags då pappa hade sin 50-årsfest. Den hölls ute i torpet i Ternhult! Först när vi kom dit regnade det men vid tretiden när de flesta gästerna började anlända sprack det upp och solen tittade fram och höll sig sedan framme hela kvällen! En helt underbart rolig dag fick vi med massor av skratt och trevligt sällskap!

Hoppas att DU pappa hade lika trevlig och roligt som vi!
RSS 2.0