ARV





Här är matservicen som vi köpte på Ikea. Himla tjusig. Finns även ännu större matallrikar. Tror jag ska köpa ett par stycken som jag kan ha som uppläggningsfat. Även det stora djupa tallrikarna kan jag ha som detta. Himla bra.



Är även sugen på att beställa hem dessa söta dessertskålar från Ib Laursen. De är ju så ljuvliga. Det får nog bli en sommarpresent till mig själv. Hihi :-)


Gravidvecka 24



BARNET

Allmänt: Hörseln är väl utvecklad. Barnet känner igen mammans, partnerns och eventuella syskons röster. Den hör även mammans hjärtslag. Nu börjar det bli lite trångt där inne. Barnet känner vad som är upp och ned. Balansorganet i innerörat har utvecklats. Nu börjar nästa viktiga utvecklingssteg av hjärnan. Nu har bebisen en chans att överleva en eventuell för tidig födsel även om det ofta för med sig en del komplikationer. Vikt 700 gram. Medelkroppslängden är 32cm från hjässa till häl.

Bebis: Buffar på som bara den. det är verkligen en livlig en där inne. Vaknar ofta på nätterna av att mini lever rövare. Man blir påmind varje gång man vaknar att det verkligen ligger en liten månninska här inne. Vårt barn. Mitt och Jespers. ♥ Lilla, lilla hjärtat. Vad vi älskar dig!


MAMMA

Allämnt: Din livmoder har växt så att den når över naveln. Nu kan du känna hur det spänner och trycker ju mer magen växer. Du kan få en del krämpor som halsbränna, ryggont och ont i benen. Du kanske också måste gå och kissa oftare. Många drömmer livliga drömmar nu. En del gravida samlar på sig vatten och får svullna ben framemot eftermiddagen och kvällen. Lägg upp benen på bordet eller stolen och vila dig. Du kan också använda stödstrumpor. Dina bröst har blivit större och du behöver säkert större BH med bra axelband. Kanske har du uppmärsammat att vätska kan sippra fram ur brösten. Brösten förbereder sig för sin kommande funktion, mjölkproduktionen. Varje bröst kan öka 200-400 gram men det är mycket individuellt.

Jag: Man märker verkligen hur magen växer från vecka till vecka. Denna vecka har bestått av mycket ryggont vilket gör att jag är så fruktansvärt trött när jag kommer hem från jobbet. (så semestern kommer lägligt nu) Vaknar även på nätterna med början till kramp i vaderna och är även uppe och kissa i alla fall två ggr varje natt. Hormonerna är väl lite upp och ner och gråten är alltid nära eftersom jag är så trött. Men jag går ju runt med världens finaste skatt i magen!

PAPPA/PARTNER

Allmänt: Nu kan du nog känna fostrets aktivitet utanpå magen. Kvinnan kan känna buffar och sparkar betydligt tidigare. Du får ha tålamod. Det är vanligt att rörelserna avtar så fort man lägger handen på magen. Man gör sig gärna en bild av hur bebisen ligger, men det är svårt att känna fram den bilden om man inte är proffs. Det kan visa sig att det du trott vara huvudet i själva verket är rumpan.

Jesper: Jesper känner mer och mer buffar eftersom sparkarna är starkare nu. Det är roligt att se hur magen formar sig när mini slår kullerbyttor. Magen kan peta rakt ut från ena sidan. Han längtar så efter vår mini.

 

Källa: vårdguiden.se/growingpeople.se


Sommarskor

Jupp. Dessa är mina :-) Finns hos Din sko.


God kväll!


Har precis ätit lite kvällsmat och ska nu hoppa in i en kall dusch. Var hemma vid halv fem idag och sen stupade jag ner i soffan och har nog sovit en hel timme. Jag var helt slut efter idag. Gud så skönt det ska bli med semester. Bara imorgon kvar :-) Jippi!




Härliga dagar i Helsingborg/Helsingör








Här var lite bilder från vår tripp :-) Det bjöds på sol, sol och åter sol! Så härligt. Vi satt på torget i Helsingör ett bra tag och solade oss! Sen när det började närma sig kvällning så åkte vi över igen och det blev ett besök på Haket där vi åt god pasta! På hotellets bar drack jag och Lisa goda alkoholfria drinkar med jordgubb/ananas smak. :-)


Det var verkligen inte lätt att lägga in bilder igår så efter ett tag gav jag upp istället. Det var kanske fler som hade problem med blogg.se?

Vi hann gå i lite småbutiker i Helsingör och lite fick jag med mig hem. Bland annat en gravidbola som plingar fint mitt på magen. :-) Ska visa senare. Denna ska tydligen göra barnet lugnt att höra det lilla plingadet och även när det har kommit ut så ska det ha en lugnande effekt om den för höra samma ljud.

En liten leksak från fina danska Sebra fick också följa med. Den sitter just nu på vagnen. Ska ta och visa er vår fina vagn med. Den står fint uppställd nere i källaren och jag brukar gå ner där ibland för att köra rundor där nere :-) Haha. Det är bara en bebis som saknas där i :-)

På hemvägen hann vi även med ett besök på ikea och en ny matservice är innhandlad. ARV heter den och är superfin. Denna ska också visas :-)

Vi tackar för två underbara dagar i Helsingborg och hoppas Stefan har haft en bra 50-årstripp! :-)

Ha det bra idag!

KRAMAR ♥

Härliga sol!


Hoppas ni är många som ligger vid beachen idag och har det bra :-)



God Morgon!





Kikar in här lite snabbt bara innan det är dags att cykla mot jobbet. Vilket väder vi har idag! :-)

På vår lilla tripp till helsinborg/helsingör har vi haft underbart väder och det har varit supermysigt. Bilder kommer ikväll :-)

Natten har varit mindre bra. Mini har bökat runt mest hela tiden och ett tag vaknade jag av att jag mådde hemskt illa. Så det har inte blivit mycket sömn inatt. Får vila när jag kommer hem istället.

Önskar er en fin dag!

KRAM ♥

Hemska drömmar







Bilder: sköna hem

Oh vad jag älskar bilder som dessa. Tänk att kunna få ha det så här i trädgården! Just nu har jag inte någon energi till något alls.




God morgon!

Underbart att det fortfarande är helg! Och vet ni vad? Solen skiner och det är blå himmel ute! Det var verkligen på tiden att den tittade fram nu! Ska genast ta på mig bikinin och bege mig ut för att få lite färg i ansiktet.

Har varit vaken ett bra tag redan. Hade en hemsk mardröm där min kära pappa gick bort så jag vaknade av att jag grät. Usch! Får tårar i ögonen bara jag tänker på det. Det är konstigt vad känslig man är när man är gravid och jag drömmer väldigt ofta och mycket just nu så jag sover inte så bra på nätterna (kanske anledningen till att jag inte har någon energi till något). Så det var bara att klä på sig, gå upp och tvätta ansiktet i iskallt vatten.

Nu tar jag med mig ett gäng inredningsmagasin och en bringare citronvatten och går ut!

Hoppas ni får en härlig söndag!

Ta hand om varandra! ♥

Roligaste kvällen på länge!


Gästerna har precis anlänt och fått något gott att dricka i glasen




Precis när vi skulle grilla så kom det några stänk så de flesta smet in men Jesper fick stå kvar.


Vi bjöd på två olika potatissallader. En som Madde hade med och en som vi själva gjort. Sen blev det grillspett, biffar med soltorkade tomater/basilika och vitlöksbröd. Här äts det ingen sill ;-)


Fina Madeleine & Fredrick var på topphumör som alltid :-)


Första tävlingen var pilkastning


Ida tog hem segern. Det gick lite sådär för mig och Madde ;-) Men kul var det i alla fall!




Tävling nr 2. Ölprovning. Här var det koncentration kan jag lova. 5 glas och de skulle knåpa ut vilka som var svagast och vilka som var starkast. Håkan kunde detta :-)


Även regnbågen tittade fram under kvällen. Det var faktiskt jättelängesen jag såg en regnbåge så jag var tvungen att fota :-)


Fina Ida & Madde. Ida har precis kommit hem från Gran Canaria, därav denna pepparkaksbruna färg. Inte alls avundsjuk eller så..


Efterrätten blev succé. Marräng tårta med grädde, skivade jordgubbar och krossad choklad! Mums!


Tobias ska alltid stojja och ta massa fulkort! Men jag bjuder på denna bild. Skrattade gott imorse när jag hittade denna ;-)


Ja, där kom ett bildregn från vår midsommarkväll hos oss. Jag kan ju säga som så att detta var den roligaste kvällen på mycket länge. Jag skrattade så jag hade kramp i magen! :-) Vill tacka alla som var med och gjorde denna kväll underbar!

Vi hade massa lekar och tävlingar som alla blev mycket uppskattade! Ena tävlingen var tjejerna mot killarna i kubb. Och gissa vad?! Vi tjejer tog hem segern! Enkelt! Haha! :-)

Det blev ganska så sent igårkväll så idag är vi lite sega. Det blir en inne dag med massa mys! Jag är ledig i hela fyra dagar nu och jag kan knappt tro det är sant :-) Underbart!'

På måndag åker vi till Helsingborg för att fira Jespers pappa Stefans 50-årsdag! Ska bli mycket trevligt och det utlovas sol och 20 grader varmt! Kan det bli bättre? :-)

Hoppas ni hade en underbar midsommar!

KRAMAR från oss ♥

Glad Midsommar!



Kikar in och önskar er en Glad Midsommar! ♥

Gravidvecka 23






BARNET


Allmänt: Barnet är nu så stort att du kan känna de olika kroppsdelarna. Barnet fortsätter lagra fett men huden är ofta rynkig. Nu utvecklas bukspottkörteln som producerar hormoner och insulin. Insulin behövs för att transportera blodsockret till kroppens celler. Barnet börjar även varva perioder av vakenhet och sömn. Redan nu har bebisen en chans att överleva en eventuell för tidig födsel även om det ofta för med sig en del komplikationer. Vikt 600 gram.

 

Bebis: Buffar på och det är så mysigt. Fortfarande mest på kvällar men nu känner jag även på dagarna när jag är uppe och springer. Jag tror t.o.m att jag har känt när mini har hicka. ;-) Det tickar liksom i samma takt ett tag för att sedan bli lugnt. När pappa Jesper lägger handen på magen blir det alltid lugnt så mini verkar på lugn av det.

 

MAMMA

Allmänt: Du har kanske gått upp fem till sju kilo, eller mer. Många kommenterar magen och säger att den är stor eller liten. Lyssna inte så noga, din barnmorska stämmer av att allt är som det ska. Känner du när barnet hickar? Det kan kännas lite roligt som ett regelbundet pickande som pågår någon minut. Långt ifrån alla känner när barnet hickar. Känner du dig stressad? När du stressar frigörs hormoner i ditt blod som sedan passerar moderkakan och överförs till barnet. När mammans puls ökar av någon anledning, så ökar också barnets puls. Det kan du märka genom att barnet kan sparka. Vi lever i en stressig värld men försök att leva lite lugnare när du är gravid. Planera för ledighet i slutet av graviditeten. De allra flesta kvinnor behöver en tid för vila och för att koppla om från arbetslivet inför förlossningen och nyföddhetsperioden. Du kan för stunden lugna barnet genom att lugna dig själv, till exempel genom avslappningsövningar och vila. Du kan även försöka stryka över magen. Ta väl hand om dig!

Jag: Eftersom jag jobbat så mycket dessa veckor känner jag mig väldigt trött och har inte så mycket energi kvar att göra något här hemma. Denna vecka har det även blivit lite värre i ryggen. Måste skaffa mig ett bälte snarast känner jag. Men detta hör väl till och det blir inte bättre när allt vi lyfter på jobbet är tunga backar. Men det är skönt att ha värmedynan på en stund när man kommer hem på kvällen.
Smörjer in magen varje kväll och det är så roligt att se när mini buffar. Det syns ju utanpå och det är så mysigt!

PAPPA/PARTNER

Är du och/eller din partner stressade? Du kan hjälpa henne genom att ni pratar med varandra. Avlasta. Uppmuntra henne att ta det lugnare på jobbet. Försök strukturera upp hemmasysslor, arbetet och planera jobb och ekonomi tillsammans. Även blivande pappor bör prata så mycket som möjligt med sitt ofödda barn. Det finns forskning som visar att ofödda barn lättare uppfattar mörkare röster än ljusa. Du stimulerar utvecklingen av barnets nervsystem genom att prata och kommunicera med små buffar och klappar på magen.

Jesper: Är glad och världens bästa! Har hållit iordning här hemma hela veckan :-)

Källa: vårdguiden.se/growingpeople.se








Midsommarveckan






Igårkväll fick vi upp en tavellist i köket. Där finns nunågra av mina kokböcker :-)


God Morgon!

Gud vad trött man blir av detta tråkiga gråa vädret. Va? Jag hoppas verkligen solen kikar fram i alla fall lite grann på självaste midsommarafton! Eller vad säger ni?

Det mesta är faktiskt fixat inför fredagen. Lite smått kvar som ska ordnas bara. Det känns skönt. Vi blir några stycken som ska grilla här hemma hos oss och det ska bli himla trevligt. Vi ska duka upp ute på altanen och det är skönt att vi har inglasad och infravärme där ute så vi kan sitta där länge :-)

Jag jobbar hela denna vecka så jag hinenr inte göra så mycket här hemomkring som städning, matlagning och sådant. Jesper har fått sköta det hittills. Hihi. Men det gör han så bra så han kan gärna få fortsätta ;-)

I söndags bastade vi för första gången här hemma. Gud så varmt och skönt det var. Hade kunnat sitta där väldigt länge faktiskt. Men bara på nedersta platsen. Haha. Man blev sådär skönt trött i ögonen efteråt och jag sov som en stock den natten. Härligt!

Dags att kila. Ha en fin dag!

KRAMAR ♥

Jag längtar efter...









Bruna ben så man kan gå i härliga sandaletter som till exempel några utav dessa! Du hittar dom hos Din sko!

Sandra & Adrian 2011-06-18



Kusin Jessica med Adrians bror


Brudparet! Kusin Sandra & Adrian. Så vackra!




Lite mingel i väntan på bruparet. Här är Jesper, Ida & Emma.


Brudparet har anlänt och fick ett glas champagne. Älskar verkligen Sandras brudklänning!


Dags för bröllopsvalsen. Sedan fick de sällskap av resten av gästerna :-)


Mor & Far i full fart med att bugga.


Eftersom jag och Jesper aldrig fastnar på bild ihop så får ni en bild jag tog precis innan vi åkte. Mini i magen börjar bli stor ♥



Här fick ni några bilder från i lördgas då min kära kusin Sandra & hennes Adrian gifte sig. Vi tackar för att vi fick vara med och fira er dag och vi önskar er många lyckliga år! ♥


Gravid vecka 22



BARNET

Allmänt: Ögonlocken täcker hela ögat. Barnet är känsligt för beröring och flyttar sig om du buffar på det. Naglarna har vuxit ut och täcker fingertoppen. Lungblåsorna utvecklas men är vattenfyllda hela tiden i magen. Vätskan pressas ut vid födseln. Vikt 510 gram. Kroppslängden omkring 22 cm (huvud/stjärt)

Bebis: Buffar mest runt. Mest på kvällarna. Det kan komma flera kickar på en och samma gång och det syns även utanför magen om man ligger still och kikar för att sedan vila i någon dag då den inte kickar lika mycket. Alltid när Jesper lägger handen på magen så blir det lugnt :-)


MAMMA

Hormonerna som förändras i din kropp kan göra så att tandköttet svullnar upp och att du har lättare att få karies. Kom ihåg att sköta din tandhygien ordentligt. Tänk på din kroppshållning, så du inte får besvär med ryggen längre fram.

Jag: Är pigg men med lite småkrämpor som en envis förkylning och lite värk i svanken emellanåt om jag stojjar runt för mycket. Men annars mår jag prima. Tycker att magen blir större och större för varje vecka som går.

PAPPA

Ta vara på tiden under graviditeten. Passa på att göra saker som kan bli svårare att göra när barnet kommer. Gå på bio eller restaurang. Bjud in era bästa vänner till en fest. Åk på en kortsemester. Ta hand om varandra.

Jesper: Han märker när jag är nere eller när något är fel och är där och stöttar. Han säger ofta att jag har en sån där fin gravidmage. :-)

Åh, vad vi längtar efter dig lilla skatten! ♥


Källa: vårdguiden.se/growingpeople.se

Elf Cosmetic




Förra veckan när jag låg här hemma på soffan så var jag inne på Elf Cosmetics hemsida och gjorde en beställning. Det blev en mineral foundation, en primer och ett läppglans. Har provat läppglanset och det satt jättebra och färgen höll kvar länge. Priserna är jättebra så det är värt att prova. Det finns hur mycket som helst. Jag beställde mitt i fredgas och fick det idag. Så det är snabb leverans :-) Så tummen upp!


Bröllops outfit






Äntligen har Jesper hittat en kostym som passar. Det blev en svart med små silvriga ränder. Riktigt stilig blev han när den kom på :-)

Själv ska jag ha denna långklänning. Den har ag hittat hos Gina Tricot faktiskt. Jag fastnade för den direkt :-) Nu hoppas vi på fint väder på lördag för bröllopet ska hållas utomhus :-) Mysigt!


Piff på altanen










Har spenderat denna dag med att piffat till altanen. Fått bytt gardiner till nya vita kappor och fått in mer pelargoner. Även flyttlådan med ljuslyktor fick komma ner och ett par grejer åkte upp i fönstrena. Det enda som jag vill nu är att köpa nya dynor till möberna men det får vi nog vänta med tills nästa sommar ;-)



Denn dag har gått i rasande fart. Varför gör det alltid det när man är ledig? När Jesper kom hem vid två så stod jag och strök gardinerna. Det var fyra längder så det tog sin lilla tid men jag blev i alla fall himla nöjd när dom väl kom upp :-)

En stund efter att Jesper gått och lagt sig så var jag klar med piffet och fick för mig att jag skulle provlocka håret. Vi ska ju på bröllop på lördag så ville se hur det såg ut. Och denna gång lockade jag med plattången och det blev faktistk hyffsat bra så det får nog bli frisyren på lördag. Hoppas bara att det blir lika bra då ;-)

Sen har jag hunnit färga utväxten också. Hade en hemsk utväxt så det var på tiden att den försvann :-)

Nu sitter jag här framför tv:n. Ännu en gång har jag lyckats missa Äntligen hemma. Grr! Att man kan vara så förvirrad när man är gravid är helt otroligt. Jag har noll koll på allt känns det som. Jesper blir lite smått irriterad ibland :-) Haha.

Nu kikar jag med ena ögat på house...

Hoppas ni har haft en bra dag!


Soft dag här hemma




Idag har jag latat mig ute på soldäcket. Jag fick stränga order av syster Emma att jag behövde komma ut i solen idag :-) Har mest legat inne på soffan dessa dagar med denna förkylning. Så idag har jag lapat lite granna sol. Lite färg på näsan har jag allt fått trots att det blåste lite kallt och jag frös medans jag satt därute. hihi. Ett gäng nya tidningar fick göra mig sällskap.




Halloj!

Inte många knop har gjorts här hemma idag. Har mest vilat och varit ute lite i solen. Men det har varit molnigt och blåst en del här men lite färg på näsan har jag allt fått. Kan behövas nu när vi ska på bröllop nästa lördag. :-)

Jesper har varit på fotboll hela dagen och jag tror han kommer in genom dörren om bara ett par minuter faktiskt.

Ikväll blir det soffhäng (igen). Tror att Jesper hade någon ny film på gång som han ville se. Så det är hur vår kväll ser ut.

Har precis vattnat alla blommor ute på soldäcket och jag är väldigt förvånad över att alla lever än :-) Jag brukar inte ha jättebra koll men denna gång har jag kommit ihåg att vattna. De verkar i alla fall trivas här ute :-)

Hoppas ni har en härlig söndag!

KRAMAR ♥

Mys med syster yster










Nu i eftermiddag har jag haft besök av syster Emma. Jesper har jobbat hela eftermiddagen så det var väldigt roligt med lite sällskap. :-) Emma kockade ihop en god kycklingsallad med bacon, fetaost och ruccola med örtagårsdressing och till det hade vi vitlöksbröd. Vi fick för oss att vi skulle ha picknick i trädgården och det var faktiskt riktigt mysigt :-) Tack för en mysig eftermiddag Emma! ♥

Svärmor Maria var här igårkväll med fyra pelargonier i denna härliga serisrosa färg. Så idag när vi handlade så fick jag med mig fyra vita krukor. Blev himla tjusigt tycker jag.



God Kväll!

Får börja med att tacka för de fina kommentarerna i förra inlägget. Jag och Jesper är superlyckliga över detta lilla liv som växer i min mage och som är beräknat att se dagens ljus den 23 oktober. Det blir mer spännande för var dag som går. :-) Vi har nu kommit halvägs genom graviditeten och jag känner mig faktiskt väldigt pigg och har inga krämpor än ;-) Förutom en envis förkylning som jag har fått dras med hela denna vecka. Men nu tror jag den börjar ge med sig.

Har försökt ett bra tag med att få in bilder här på bloggen och tillslut lyckades jag. Men nu blir det verkligen sängen för min del. Det är ju en dag imorgon också. :-)

Hoppas ni har haft en härlig pingstafton!

KRAMAR ♥

Vårt mirakel

Lilla du därinne
Jag undrar så vem du är
Att jag vet så lite om dig
fast du redan är här!

Är det dina tår jag känner?
Ditt hjärta jag hör slå?
Är det sant att du har ögon och naglar
och en mage att pussa på?

Jag vet så lite om dig
fast du redan är här.
Men jag älskar dig som tokig
vem du nu än är!






Soffhäng





Maria och Stefan var ute på cykeltur innan ikväll och kikade inom. Maria hade med sig pioner från sin trädgård. Verkligen härlig färg. Vi har pioner i trädgården men de har ej kommit upp riktigt så jag vet ej vad det är för färg på dom. Det blir spännadne att se :-)



Hej allihopa!


Hoppas allt är bra med er trots denna kvava värmen. Men det är skönt att sommaren äntligen är här :-)

I dessa dagar har jag mest legat och latat mig i soffan. Jag har nämligen dragit på mig en förkylning och har sovit så himla dåligt på nätterna nu när det varit så varmt.

Så det har varit soffhäng för min del. Har läst ut två nya böcker som jag hade tänkt ha på min semester. Ooops. Mari ljungstedts böcker. Nr 8 och den nya (nr9) Riktigt bra. Har ni inte läst dessa böcker så ska ni absolut göra detta! :-)

Jag väntar hem sambon som kommer om bara ett par minuter. Han fick gå ner och jobba extra ett par timmar. Så jag hoppas han är hungrig för det blev en stor bit tacopaj över :-) Han verkligen älskar det :-)

Nu ska jag kika på "Livet på BB" innan det är dags för sängen. Imorgon är det jobb och jag hoppas jag får en bra natt med mycket sömn. Det behöver jag verkligen!

Hoppas ni haft en fin dag!

KRAMAR ♥

Lite nytt i vardagsrummet









Jesper har fått upp lite belsyning här i vardagsrummet nu. Både i vitrinskåpet och övanför matbordet :-) Himla bra blev det. Även spegeln ovanför skänken är på plats nu.

Sist vi var på gekås hittade jag små skyltar med ordspråk. Kunde inte låta bli så två fick följa med hem. Det andra hänger i hallen med texten "Hem är där de du älskar bor"




Har även fått hyffsad ordning i arbetsrum/läshörna. Mamma och pappa har ett fint skrivbord hemma som vi ska få som jag kommer att måla i vitt. Men så länge så får det bli en läshörna :-)

Nu blir det mys i soffan med älsklingen. Imrgon är det dags för jobb igen.

Hoppas ni haft en skön ledig dag!

KRAMAR ♥

Baka baka liten kaka



Invigde min nya köksassistent idag :-) Himla bra var den.



Fick för mig att vi skulle ha något gott till fikat idag. Såg ett gott recept inne hos Anna som jag var tvungen att prova. Väldigt enkel att göra och den fick toppbetyg av Jesper här hemma :-) Det var väldans gott med färska jordgubbar till.


Just nu...







... i vår trädgård. Såhär kan det se ur när man byter vattenledningar. Inte så roligt men bra hoppas vi att det blir.


Kommunen skulle byta stammarna till vattenledningarna ute på gatan och när ncc var här i tisdags och gjorde det upptäckte dom en vattenläcka från våra rör inne på trädgården. Det var väl egentligen tur att de gjorde detta så att vi kunde fixa det. Vad handikappad man blir ändå av att inte ha vatten. Tur att Jespers föräldrar bor nära.

Så i går var rörbolaget här och borrade i källaren och vi hoppas att de lägger igen hålet på tisdag nästa vecka. Skönt att det bara är på gräsmattan så det är bara till att så gräs över det sen.

Det känns skönt att vi nu har både ny värme och nya vattenledningar.

Idag hade jag tänkt ligga ute och sola men det var ju inte så fint väder när vi drog upp rullgardninen i morse så det har blivit lite innefix idag. Tvättmaskinen har körts och Jesper har fixat belysning i vårat vintrinskåp. Även två lampor är uppsatta ovanför matbordet. (Bilder kommer)

Till middag blev det goda panerade fiskfileér med potatismos, vitvinssås och gröna ärtor. Himla gott blev det. Ligger nu i soffan och vilar en stund då Jesper är ute och tvättar bilen.

Ha det bra!

KRAMAR ♥


RSS 2.0