Myspys

Sitter i soffan med mjukiskläderna på :-) Har druckit en stor kopp te och läst lite. Det är redan mörkt ute, lite mysigt när man kan tända ljusen tidigare på kvällen :-) Var ute och gick en runda innan. Provade mina nya skor :-) Gud så sköna dom är. Jättemjuka. Är så glad och dom var på rea med. Kan inte bli bättre :-)


Mysigt med tända ljus


Jesper hängde upp ljuskronan i fredags. Se vad fint det blev :-)


Trodde aldrig rosorna skulle slå ut så här mycket!



Nu väntar jag bara på att Jesper ska komma hem. Jag ska värma lite mat till honom snart. Han skickade och skrev att han var jättehungrig :-)

Hela denna vecka jobbar jag och Jesper om varandra. Lite tråkigt men så är det ibland. Det är skönt att jag slutar tidigt på lördag :-) då kan vi äta god mat och ha mys :-)

Hoppas ni haft en skön söndag!


Gårdagen :-)

God eftermiddag!

Igår hade vi lite folk hemma och hade mycket trevligt! Tobias hade med sig guitar hero Metallica så vi hade två gitarrer så vi kunde spela mot varandra :-)  Vid nio gick killarna för dom skulle vidare ut men jag, Emma och Ida stannade hemma. Vi hoppade i mjukiskläderna och plockade fram chips och godis och kollade tv hela kvällen :) Skönt med såna kvällar ibland :-)



Strax efter ett körde jag hem Emma och Ida. Pappa hade fika färdigt så jag stannade en stund. Var hemma igen innan fyra så nu har jag städat undan lite. Städat i köksskåpen och vikt tvätt och fått golven torkade. Nu luktar det gott här! :-) Tänkte inte göra så mycket mer idag. Gå en promenad om det slutar regnar och krypa upp i soffan och läsa. Jesper jobbar idag men slutar vid nio ikväll. Känns lite tomt oc tråkigt här nu när Emma och Ida åkt hem. Ibland är det skönt att ha folk runt sig :-)

Hoppas ni har en skön söndag!




SysterYster är här :-)

Tjollahopp!

Dagen har gått väldigt fort idag. När vi kom till Ullared var klockan nog två och när vi var klara och satt och åt lite så frågar jag Jesper vad klockan är. Halv fem säger han och jag nästa skrek ut: Va?! Redan. haha. Jag tyckte vi var snabba idag men det var vi visst inte. hehe. Men vi hittade lite fina grejer :-) Jepser köpte fin jacka :-) och jag hittade en söt rutig tunika :-)

Jag var inne i sportaffären och Jesper hjälpte mig att hitta ett par fina sköna walkingskor :) det blev ett par rosa och de var superbilliga :-) Köpte även en berlock till mit pandora armband :-) med en lite vit pärla på.

Vi var hemma runt sex och då var det bara till att slänga in alla grejer och hoppa in i bilen igen för att hämta Emma :-) Så nu är hon här och vi äter lite chps och dipp och kollar på teve bara :-) Imorogn blir det en runda in till stan för lite shopping och möta upp Ida som kommer med bussen :-)

Hoppas ni  har en härlig torsdagkväll


Långpromis

När vi vaknade i morse gick vi en lång promenad :-) Det är ju så härligt väder idag :-) Vi åt lite frukost när vi kom in igen och nu har vi gjort oss iordning och ska köra en runda till Gekås :-)

Hoppas ni är ute och solar i det fina vädret!


Ny jobbvecka

Jespers semester är också slut nu så idag började han jobba. Hans klocka ringde kvart över fem imorse, jag var rätt trött då, hehe. Hörde knappt att han gick. Vaknade själv sen vid halv nio. Så nu har jag gjort mig iordning och diskat upp allt  köket. Ska snart väma lite mat och sen kör jag vid tolv. Det är kort vecka igen. Jobbar bara måndag, tisdag och onsdag :-) Härligt.

På fredag kommer Emma och Ida hit och ska vara här över helgen :-) Det blir kanske en runda in till stan då och på lördag ska vi ha lite party :-) Ska bli skoj.

I lördags var vi på strmsnäsfestivalen. En liten marknad. Farmor var där och sålde sina grejer. Hon gör egna tavlor och gjuter :-) Jag köpte denna tavlan och de finns nu i vårt sovrum :-)




Det var denna skylt jag köpte på sjönevads marknad. Den finns också i sovrummet :-)

Ha en bra måndag


Min Jesper är bäst

  



Det här kom jag hem till i onsdags efter jobbet! :-) Kan det bli bättre?! :-) Min Jesper är bäst helt enkelt :-)


Nytt i hallen

I torsda fick jag ett ryck och piffade i hallen :-) Blommorna som stod där hade vissnat så jag åkte enr till byn för att köpa nya :-) Det blev nya ljusgröna ljus på konsum och inne på gro & spira hittade jag ett litet träd som jag blev förtjust i direkt :-) Man blir glad av lite förändring :-) Vi var även ute i trädgården hela förmiddagen och rensade och klippte gräs. Jag gjorde iordning i blomlåderna och vi sådde lite gräs utmed huskanten. Man känner sig rätt nöjd när man är klar sen :-) Ska även klippa ner häcken snart för den växer lite som den vill. haha.




Kräftskiva i Oskarström

God förmiddag!

Här kommer lite bilder från kräftskivan igår :-) Mycket skoj med trevligt folk och god mat :-) Vi åkte dit med bussen så vi var i Oskarström vid fem så vi hann hjälpa till lite grann. Vi fick en jättegod välkomstdrink som jag absolut måste göra nästa gång vi bjuder folk :-) I fanns en juice som heter guanabana, det var den som var så god :-) Madde hade gjort skaldjurspajer och till efterrätt fick vi en morotskaka :-) mumma.



Kvällen bjöd på massa sång och vi spelade lite guitar hero :-) haha. Bussen gick hem vid ett så det var rätt lagom. Lite småtrött är man idag men det är de värt för det var superkul igår! :-) Tack vänner!

Idag står det inte mycket på schemat mer än att gå en lång promenad och läsa lite grann :-) En härlig, skön sönda med andra ord :-)


Förlåt...

Förlåt för den dåliga uppdateringen men vi har haft mycket att göra här hemma. Jobbat i veckan och rensat i trädgåren :-) Så nöjd man blir efteråt :-)

De har även varittejkväll och 20-års kalas :-) Vi kom hem för nån timme sen och nu har jag gjort en kräftsallad eftersom jag och jesper inte är så förtjusta i kräftor så fick det bli en sallad istället :-) Om en timme går bussen så nu måste vi skynda oss :-)

Ha en trevlig lördagkväll!!


Semstern är slut och dags för jobb

Klockan ringde nio idag och jag flög upp och in i duschen. Har sovit ganska dåligt inatt. Vaknat flera gånger och haft konsiga drömmar. Men nu är jag rätt pigg.

Denna veckan har jesper sin sista semestevecka och jag jobba nu måndag, tisdag och onsdag. Känns okej eftersom det bara är tre dagar. Min syster Emma fyller 20 idag. GRATTIS! Så vi ska fira henne lite ikväll. Men på fredag blir det stort kalas :-)

Hela veckan är full med massa kul. På torsdag är det tjejkväll, ska bli skoj. På fredag kalas och på lördag är det kräftskiva hos Madde och Fredde :-) Så mycket händer denna vecka. haha.

Nu ska vi gå och fixa lite mat sen kör jag vid tolv och då ska nog Jesper åka ut och fiska lite :-)

Hoppas ni får en bra måndag


Drömmer mig bort

En heldag med goda vänner

Så här såg det ut igår :-)



Killarna kollade på fotboll medans jag och Emma satt ute i köket och pratade och drack lite rosé :-) Vi gjorde frank manikyr på naglarna och lyssnade på gammal musik som vi båda lyssnade på när vi gick på gymnasiet :-) haha. Kul att vi hade samma musiksmak :-)

Idag har jag och Emma gått en runda med Kalle. Det behövdes, men jag tog på mig tjock jacka för jag trodde det var kallt men när jag kommit en bit var jag tvungen att ta av den för det blev för varmt. haha.

I eftermiddag har vi bara tagit det lugnt här hemma. Skönt. Börjar ju jobba imorgon så det är skönt att inte ha för mycket att göra sista dagen på semestern. Ikväll blir det pizza och film här i soffan :-)

Hoppas ni har en mysig Söndag!


Rocky



Tobbe va hundvakt åt denna krabat :-) Han var så leksugen och hoppade och hade sig så det var svårt att få han på bild :-)

Emma har visat mig hur man gör collage ;-)



Status just nu

NU lyssnar vi på Lifehouse - storm


minnen säger jag bara :-)


Mys hos emma & jens

Nu har vi kommit ner till Emma och Jens och ska vara här ikväll. Killarna ska titta på fotboll hela dagen och jag och Emma ska laga lite mat och dricka vin :-) MysPys

Igår var vi på ön och det var jättemysigt. När vi kom dit så tände Tobbe och Jesper elden och sen åkte dom ut för att fiska. Jag tog fram min bok och drack varmt gott te som jag kokt innan vi åkte :-) Det var skönt att sitta där framför elden och värma sig. Allt var så tyst och lugnt :-) Solen sken in mellan träden :-) Fick dina bilder på solnedgången som ni får se sen. Vid halv nio kom dom tillbaka (utan fisk) och då grillade vi korv med bröd :-) Så gott. Vi satt kar länge och värmde oss vid elden men till slut ble det lite väl mörkt så vi började packa ihop. Vi var iland igen vid tio. Då var det mörkt. hehe. Men det var skoj. Nästa gång ska vi tälta där ute :-) haha



Nu skriker killarna här. MÅL. haha Nu ska jag gå ut till Emma.
Ha en trevlig Lördag!


Det blir en tripp till ön

Vi har varit en stund på marknaden och jag köpte en liten grej men den får ni se senare :-) Nu ska vi nämligen till ön igen :-) Jesper och tobbe ska fiska och jag tar med mig en bok och läser ltie i solen tänkte jag :-)

Just nu handlar dom lite korv och hämtar ved och motorn hos maria och stefan sen så bär det av. Skönt att solen är framme i alla fall :-)

Hoppas ni har en bra Fredag!!


Fixat här hemma

Jesper har klippt vårt långa gräs och diskat. Nu är han och handlar mat. Det blir potatis och kotletter idag :-) Gott. Jag har hunnit dammsuga, torka alla golven och satt på en maskin tvätt. Skönt att få det gjort nu när helgen är här.

Emma ringde just. Hon undrade om vi ville följa med till sjönevads marknad i eftermiddag. Så de blir nog en tripp dit :-) Usch nu börjar jag bli hungrig, hoppas jesper kommer snart så det blir mat snart! hihi

 ♥


Ösnkelista från H&M

Har hittat lite fina grejer som jag skulle vilja beställa från H&M :-)

 
Festkläder :-)

 
Är lite sugen på ett par utsvängda jeans :-)


Jesper är sugen på en höstjacka och gillar denna :-)


Yvonne Ryding

På flyget på väg hem så var det ett kampanjpris på Yvonne Rydongs dag och natt creme för endast 150 kronor. Det köpter jag och det luktar undebart och för känslig hy (som jag har) :-) Hon har en del produkter och jag är lite sugen på att beställa en hudlotion :-) "YR-serien har en unik, specialdesignad doft som bygger på nya rön för allergenfria produkter" Kika in på hennes sida här: Yvonne Ryding





Nu kikar ag loite i tidningarna jag köpte igår :-)



Med Solo fick man med två härliga nagellack :-)



Det blev en sväng till stan :-)

God Kväll!

Idag har vi haft sovmorgon sen fick jag för mig att jag ville klippa mitt hår så körde in till stan och fik det klippt :-) Har köpt hårfärg med, chokladbrun, så ska färga det till helgen tror jag. Skönt att få det iordning tills man börjar jobbar igen. När vi körde hem kom det ett åskmoln över oss med spöregn! Gud vad det regnade och haglade. Men efter ett tag så slutade det. Vi svängde inom Maria och Stefan och dom had eprecis plockat fram fika så vi stannade där en stund. När vi kommit hem hade åskmolnen dragit säg hit och det började åska. Det var några rejäla smällar men det varade inte så länge. 

Innan ikväll skulle jag gå och hämta något i vår klädgarderob men efter att ha slagit i tån två gånger fick jag ett spel och drog ut allt!! Så nu har vi fått den städad och fått upp några lådor på vinden med :-) Skönt. Ibland behöver man få ett ryck så att det blir gjort. Nu är det jättefint därinne. Man kan var där och det nästan ekar därine, haha.

Ikväll blev det rester från tacosen vi lagade igår. Eftersom vi båda har haft väldig huvudvärk idag så hade vi aldrig orkat laga något ändå. Nu dricker jag ett glas rött för det tycker jag att jag är värd ikväll :-)












Hoppas jag inte har tröttat ut er :-)


My babe


Jag är glad :-) haha


Vi ♥

Så nu är jag trött efter att a lagt in så mycket bilder :-) haha, och ändå finns det massor kvar :-)
Idag ska vi inte göra så mycket. Ätit lite middag precis. Resten av dagen bli nog i soffan med en bok och lite mys :-) Lite trött är ja fortfarande. Men vi har haft det underbart bra :-) Hit kommer vi att åka igen :-) Alla har varit så snälla och hjälpsamma :-)


Och lite till...

  
CocoLoco baren

 
Jag drack härliga sommardrinkar och Jesper tog en rom och cola. Men han skulle nog ha sagt: en cola och rom istället. ;-) Den var rätt stark om man säger så. Dom snålade inte med spriten. haha.

  

  

  

  
Varje kväll var det uppträde på scenen. En kväll var det High school musical och en annan massa roxette och gyllenetider låtar :-) Härligt! Dom var jätteduktiga!

 
Jag gjorde fransk manikyr ;-)

  

  





Mer bilder

  

  
Vi bode på Las Pitas. Det är bara vissa delar av ön som det är byggt på resten består av öken.

  

  
En av dagarna gick vi till Playa del Ingles :-)

  
Det fanns mycket att se på när vi gck längs stranden. Coolt

  

  
Allr så fint och mysigt här. Lite sten fick följa med hem ;-)

 


Bahia Feliz

   
Vi bodde på Blue Village hotell och där fanns Las Pitas (där vi bodde), Tres Vidas, Monte Feliz och Playa Feliz. På Hotel Orquieda fanns receptionen och rataurangen där vi åt.

  
På Bar Franky kollade Jesper på Liverpool matchen med massa britter, haha. Och på CocoLoco baren fanns det snacks hela dagen. Vi åt glass och toast i massor. Drika var det bara till att gå fram och ta ;-) De blev en del öl och SanFransisco´s :-)

  
Vi åt och vi åt :-) Allt var buffé. Det fanns så mycket man ville smaka på så tallrikarna var alltid överfulla så vi orkade inte äta upp allt ;-) Kvällarna var uppdelade, Asian night, Mexican night, Canarian night, Italian night m.m. Det fanns pastasallader i masso och en kväll åt jag en med räkor och musslor. Det var nog det som gjorde att jag mådde lite dåligt en natt. :-/ Men det var gott :-) haha

  

  
Havet fanns precis nedanför poolområdet ;-) Vissa dagar var det väldigt höga vågor, läskigt men härligt att höra på bruset :-)

  

  
 
 
De översta bilderna är på våra pooler, vi hade tre. De nedre är på Monte Feliz pool :-)




Nu är vi hemma!

Tjohoo

Nu är vi i Hylte igen. Vi kom hem vid tio igårkväll och det var skönt att få sova i sin egen säng igen :-) Flygresan gick bra, det skumpade en del på väg hem men det gick bra.

Jag har satt på en maskin tvätt och plockat ur resväskorna och hunnit få undan grejer här. Skönt. Tack Lisa för hjälpen med blommorna och frukosten!! :-)

Nu ska jag se till att få in lite bilder här :-)


Nu bar det av hemmat

Tjolahopp

Vi sitter och vantar pa bussen nu som gar vid halv elva. Trakigt att aka hem redan. Har varit sa mysigt och skont har och det gar ju alltid sa fort. For fort. Men det ska bli skont att komma hem med och traffa alla igen :-)

Vi har haft det helt underbart. Stralande sol varje dag. Nagot enstaka moln, haha :-) Gjorde ju fransk manikyr pa mina naglar i sandags :-) Super nojd. Det ser nastan ut som losnaglar fast det ar mina riktiga :-) Tjejen var hur duktig som helst och det var sa skont att sitta dar och bli lite ompysslad :-) Hon filade och smorjde in mina hander :-) Sa skont.

Flyget gar hem vid ett idag sa vi ar i goteborg 19.15 svensk tid :-) Sen ska vi ata lite innan vi kor hem med. Vi har ej nagon mat pa planet sa det blir att ata lite sen.

Hoppas ni har det bra :-)
Vi syns snart


Hej alla glada!

Har legat vid poolen hela formiddagen och nu ar jesper med i den olympiska spelen. Danmark, sverige, finland och norge tavlar mot varandra :-) haha. Sa jag tankte jag kunde sitta har en stund och svalka av mig. Jag har brant mig i harbotten :-/ Gor skitont. haha.

Det blev inget spa igar sa det blir idag istallet :-) Sa mysigt. Ska dit vid femtiden :-) Inatt har jag inte varit sa bra. Jag har nog fatt i mig nagot konstigt for inatt har jag varit uppe och krakts lite grann. Sa jag har legat mest i skuggan idag. Men det kanns battre nu i alla fall :-)

Nu ska jag ga bort och fa mig en fransk manikyr :-) Harligt harligt!!

Hoppas ni har det bra dar hemma :-)

Kramar


Harliga sol :-)

Hej hej alla dar hemma! :-)

Vi har det sa bra har vid poolen och vi solar och badar hela tiden :-) Idag har vi varit i Playa del Ingles. Vi gick dit och det tog ca 1.5 timma. Haha. Gissa om vi var trotta i benen :-) Sa det blev en taxi hem istallet. Vi har redan brant oss pa nasa och axlar :-) Idag har det varit over 30 grader. Det ar varmt men superharligt :-)

Flygresan hit gick jattebra och jag madde inte alls daligt, och vi hade bra platser med mycket benutrymme.

Snart ska vi ga upp till rummet och gora oss iordning for att ata lite. Maten har ar jattebra och det ar sa mycket att valja mellan. Imorgon ska vi pa spa :-) Fa massage. Harligt!

Hoppas ni har det bar dar hemma. Vi saknar er!!

Kramar fran oss


Färdigpackat, mys i soffan :-)

Hejsan allihopa!

Nu har vi packat klart och plockat undan här hemma så det är fint när vi kommer hem :-) Vi sitter i soffan, har tagit varsin öl och nu myser vi bara. Jag läser lite grann och jesper kollar på teve. Ska dricka lite varmt och gott te och ta på myskläder :-)

Än är jag inte riktigt nervös men det kommer nog när man väl närmar sig flygplatsen, hehe. Nä det ska nog gå bra. Jag har rustat upp mig nu med åksjuktabletter och armband mot illamående, så det ska nog gå bra. Jag är lite mer förberedd denna gång :-) Jag får tänka hela tiden på att snart så sitter jag i en solstol och njuter av det varma vädret och tar ett dopp i poolen :-)

Det blir nog inte mycket sömn inatt, vi ska köra redan vid tretiden men jag hoppas jag kan slumra lite på planet sen. :-)

Tack för hälsningen mormor och morfar! :-) Och Emma, kommer sakna er och jag tar med mig lite sol hem sen :-)

Nu säger vi godnatt här! Vi får se om jag skriver något när vi är där nere annars så hörs vi när vi kommer hem! Ha det så bra alla!!

Kramar från oss!


Grillning på ön igen :-)

Igår bar det av till ön igen :-) Jesper lämnade av mig och Lisa först och vi skulle tända elden men det gick inte så bra. Det slutade med att det bara rök en massa och då tog vi fram chipspåsen istället :-) haha. Efter en stund kom dom andra och då tände dom eld ordentligt :-) Varmt och gott var det :-)

Stefan och Jesper åkte ut för att fiska lite och då hoppade Lisa ner i vattnet och badade :-) Kajsa gillar inte vatten så hon skuttade bara fram och tilbaka på stenarna. Men rätt var det var så tog hon ett jättehopp och plaskade i vattnet!! Gud vad jag skrattade. Fort som attan simmade hon tillbaka till land och sen fick ett spel och bara sprang rundor och hoppade och hade sig :-) Haha. Hon är så rolig.

Innan Jepser och Stefan kom tillbaka från fisketuren började vi grilla lite korv. Vi var så hungriga så vi kunde inte vänta :-) Mascot och Kajsa fick också korv. Mascot åt sin direkt men Kajsa trodde  nog det var ett ben för hon sprang iväg och grävde ner det istället :-) haha.


Det var gott med lite korv med bröd :-)






Kajsa sprang rundor och nosade på allt




Sötnos


På väg tillbaka fick Jesper upp en gös :-) Den ska vi äta till middag idag :-)


Kajsa vr trött efter allt spring på ön :-)


Hon somnade i Jespers famn :-) Sötis


Nu ska vi ner till Maria och Stefan och öta gös :-)

Jag har börjat packa nu. Usch, så svårt att veta vad man ska ha med och inte. Man packar ju alltid för mycket.


RSS 2.0