God Kväll :-)

Idag har varit en väldigt lång dag men nu är den äntligen över :-) Men jag är såå trött så ska snart hoppa i säng och läsa lite :-) Ska ringa jesper först bara och se hur hans dag har varit :-) Imån ska jag stor handla hade jag tänkt. För på torsdag när jag är ledig vill jag inte göra någonting, bara sitta hemma i pyjamas och titta på teve eller nåt :-) haha. Jag jobbar ju i helgen så jag vill verkligen ta det lugnt på torsdag :-)

Ville bara kika in och se hur ni har det. Nu är jag så trött att jag inte orka ha ögonen öppna längre så jag säger godnatt :-) Vi hörs imorogn!

KRAMAR ♥

snart är det dags för jobb

försöker äta ltie middag nu, men har ingen aptit. mår illa. Får äta något när jag kommer fram istället kanske.. Ska köra om en kvart, bäst och köra i tidnu när det är massa slask ute på vägarna. Jaja vill bara önska er en bra dag! :-)

KRAMAR ♥

Nytt vardagsrum

Jag vill så gärna göra om i vårt vardagsrum :-) Jag vill ha en ny soffa. Just nu har vi en trea och en tvåa i läder. Men jag vill ha en soffa med shäslong istället :-)

 
 
Denna soffa heter Kramfors och kommer från ikea. Vi har rätt mörka möbler i vardagsrummet, eftersom jesper högtalare är i körsbär så har det blivit bruna och svarta möbler här inne. Jag tycker det är jättefint men det blir ju väldigt mörkt i hela rummet, men jag är rädd att det ska bli så stor skillnad om man köper en ljus soffa?


   
Eller så köper man den mörka och så har man massa kuddar i ljusa färger istället :-) Och gosiga filtar :-) Det kanske blir bra? I vårt "datarum" har vi en sideboard som jag så gärna skulle vilja ha här i vardagsrumet istället, men då måste vi köpa ny soffa :-)


 Denna sideborad har vi i datarummet. Skulle bli jättefin i vardagsrummet!

Det är kul att kunna drömma sig bort lite ibland, men vi får nog  vänta lite med vardagsrummet, vi ska ju först göra iordning altanen nu i vår :-) Längtar så :-)

Nä nu ska jg plocka iordning lite här hemma.

Ha det bra!
KRAMAR ♥

Min älskling!


Min Jesper ♥

Nu är vattnet här igen!

Igår var en mysdag! :-) Vi gjorde absolut ingenting :-) Jesper kom hem väldigt sent på lördagkvällen (eller söndagmorgonen), men vi vaknade rätt tidigt ändå, nio var vi nog uppe. Då la vi oss i soffan och tittade på filmen som jag skulle sett i lördags men somnade :-) haha, Changeling med Angelina Jolie. Den var jättebra.

Sen lagade vi middag, potatis och biffar. I lördags gjorde jag efterrätten vi fick hos emma och jens :-) Så vi åt de efter middagen. Sen blev vi så mätta att vi somnade lite i soffan :-) Sen ringde det på dörren. Det var grannen som undrade om vi hade vatten. Vi kollade men det kom inte alls mycket :/ Det höll på så hela eftermiddagen, men jag kollade nu när jag gick upp och det kommer mycket vatten nu :-) tur det!

Vi tog tag i all tvätt som låg i tvättstugan. En jättehög verkligen. haha. Det tog lång tid men skönt att få det gjort. När jesper kollade på fotbollen så passade jag på att städa lite i vårt skafferi. Jag har allt möjligt där. Så jag la alla krukor jag ej använder i en stor kartong och slängde in den i klädgarderoben :-) haha. Så nu ärd mer plats :-)

Idag känns det lite jobbigt som förra måndagen, men jag tror det är för att jag ska jobba helgen också. Då är jag bara ledig torsdag denna vecka. Men jag måste klara det, så är det bara. Jag får bita ihop bara. På söndag slutar jag vid två, det är rätt skönt men sen börjar et om igen med tre heldagar. Så när vi jobbar helg så jobbar dom flesta sex dagar i rad. Men jag har nästan bara kvällar och långa dagar. Jag tror det är därför jag tycker det är så jobbigt. Så här ser denna vecka ut:
mån: 13,00 - 20,15
tis: 07,45 - 20,15
ons: 07,45 - 18,00
tors: ledig
fre: 10,00 - 17,00
lör: 10,00 - 20,15
sönd: 08,30 - 14,00
mån: 13,00 - 20,15
tis: 07,45 - 20,15
ons: 07,45 - 18,00

Ni ser, det är rätt långa dagar. Men visst efter helgen så är jag ledig tors, fre, lör- och söndag. Men då är jag så trött, haha. Jaja, jag är glad att jag har ett jobb i alla fall, även om det är jobbigt ibland.

Nähä, nu ska jag ringa jesper och se vad han hittar på sen ska jag hoppa in i duschen medans vi har vatten :-) haha.

Vi hörs lite senare.
Ha det bra!

KRAMAR ♥

Exotisk planka

Tjoohoo..

Vi var ju hos emma och jens en runda igår oh åt jättegod efterrätt!! :-) sen bestämde vi oss för att åka upp till oss och sjunga lite. haha. guud vad vi sjöng, devar så roligt :-) haha. Men det blev nog lite väl mycket vin för idag har jag inte mått sådära jättebra. haha. Men kul hade vi :-)

När vi vaknade åt vi lite frukost och gjorde i ordning oss, sen fick jag för mig att jag skulle in till stan :-) Så vi åkte in en runda tll stan vid halv tolv. Vi kollade runt lite och jag hittade en fin topp och en jeansväst på gina tricot :-) Jesper hittade fina jeans men de fanns ej i hans storlek :-( Vi kom hem vid tre då åt vi en kebabtallrik sen åkte vi ner och handlade lite till en exotisk planka som jag precis har ätit nu. Jag är så mätt att jag har ont i magen så jag tror jag ska lägga mig och vila i soffan lite :-) haha.

Jesper är iväg ikväll. Hos Tobbe, dom ska vidare in till stan senare. Det var nog tur att jag inte följde med för mitt huvud hänger fortfarande inte riktigt med, haha. Jag ska titta på en film sen tänkte jag ,Changeling med angelina jolie.

Hoppas ni har en bra kväll

KRAMAR ♥

 
   

Godmorgon godmorgon

Vaknade tidigt idag, men det är okej. Ska köra lite tidigare idag ändå för det är så mycket snö ute och jag tror inte att dom har skottat småvägarna så det är lika bra att köra lite innan. Igår var det massa bra progrm på teve. Halv åtta hos mig, Sveriges värsta bilförare, :-) haha fasiken vilket program, jag fattar inte hur dom har fått körkort egentligen! :-) Sen var det lyxfällan, sen somnade jag :-) haha. Var rätt trött igår.

Ikväll blir det lugnt. Slutar vid fem så är hemma strax efter sex. Vi ska bara laga tacos ikväll, men det är gott!! :-)

Hoppas ni får en bra dag!

KRAMAR ♥

Fikastund med kaffe och muffins :-)

När mamma kom tillbaka efter sin behandling så åkte vi till klädhörnan en runda. Det fanns mycket fint men köpte inget men emma hittade två t-shirts :-) Sen handlade vi lite till maten som blev en korvgryta med minimajs och champinjoner. mm så gott det blev. Efter maten satte vi igång att baka lite frallor. Vi ska äta dom till kvällsmat snart :-) Så gott med nybakat bröd.

Det blev lite sång efter maten med, haha, guud vad vi skrattade :-) Mamma var jätteduktig!! :-) Sen var vi allt lite trötta så då var det dags för lite fika. Vi gjorde cappuccinos och åt lite godis som vi köpte när vi var nere och handlade. Vi bara satt och myste i soffan :-)


 



I veckan fick vi tackkort från min mormor och morfar från deras bröllopsdag :-) Kortet blev såå fint!!

Tack mamma, Emma och Ida för att ni kom hit idag! Jag har haft jätteskoj. Vi har alltid så kul när ni är här!!

Nu är det dags för lite kvällsmat sen börjar det bra program på tv. Hoppas ni hat en lika mysig dag som jag!

KRAMAR ♥

Muffins och sång :-)

Emma och Ida är här nu!!! :-) Vi har bakat muffins redan :-) två plåtar :-) mmmm.. ahha. Nu sjunger vi för fullt här! Emma och Idag sjunger "No one med Alica Keys" :-) det är såå roligt. Dom är jätteduktiga :-) Mamma är på massagebehandling och kommer hit vid tolv tiden.

 



Nu sjunger vi  vidare :-)

Vi hörs lite senare!!

KRAMAR från oss



Nu känns det lite bättre

sitter här och tittar på smallville :-) tycker det är jättebra och spännande :-) haha. Har gjort mig iordning och hängt upp tvätten så känner mig lite duktig i alla fall. Pratade med jesper innan också vid halv nio då han skulle äta frukost och bara att höra hans röst får mig på bättre humör :-) Jag ringde mina systrar med, dom har lov nu så dom tog bussen till växjö för att shoppa idag :-) Hade varit så roligt att följa med :-) men det är kul att dom kommer hit på torsdag! Längtar! :-) Då ska vi baka kanelbullar och muffins :-)

KRAMAR ♥

Idag är det jobbigt

Vaknade tidigt som vanligt idag. Kan inte somna om efter att jesper gått upp vid kvart över sex :-/ Sover kanske tio minuter och sen vaknar jag helt svettig och hjärtat går i 120 och jag mår illa. Så håller jag på tills jag inte orkar mer och då går jag upp. Så nu sitter jag här vid teven och tittar på vakna med the voice på kanal fem och försöker äta lite frukost, det är inte lätt när man mår konstigt. Men jag gjorde smoothie så det är lite lättare att få ner, och ett förkylningste som jag fått av jesper mamma. Teet kommer från kina och ska hjälpa mot förkylning, så jag har hållt mig frisk än så länge :-) peppar, peppar. Jag har till och med hunnit sätta på en maskin tvätt och plockat iordning lite.

Vill ringa jesper men jag är rädd att jag bryter ihop och börjar gråta då, jag känner att tårarna är nära hela tiden och jag vill inte att han ska höra att jag är ledsen. Men det är alltid så jobbigt att behöva packa väskan och va borta i tre dagar. Jag hatar det. Men jag ska klara det, jag måste bara klara det!! Jag måste försöka intala det till mig själv att det bara är tre dagar sen så kommer jag ju hem på onsdag igen. Det finns ju många som är borta hela veckor alltid. Jag känner att jag måste ha något att se fram emot hela tiden, annars funkar jag inte. Nu på torsdag så kommer min mamma och mina två systrar hit. Vi ska baka massa :-) och bara umgås, det är inte jätteofta som dom är här så det ska bli så roligt :-)

Jag ska nog ta en dusch nu och göra mig iordning så hoppas jag det blir lite bättre sen. Hoppas ni har det bra. Vi hörs lite senare.

KRAMAR ♥

Gårdagen var underbar

God eftermiddag!
Jesper är iväg och tvättar bilen men han skulle nog komma hem snart :-) Jag sitter i myskläder och tittar på teve bara :-) Igår när jesper kom hem efter han varit och handlat så hade han rosor med sig :-) Jätte fina var dom! Fick även en nalle, Henry warmheart heter han och om man värmer honom i micron så doftar han lavendel :-) det luktar så gott :-) Vi gick en lång runda på 45 minuter igår och det var så skönt att få komma ut i friskal uften. HImmlen ar blå och solen sken hela dagen. En helt perfekt alla hjärtans dag! :-)

 

Förrätt
- skagentoast
 

Huvudrätt
- potatisgratäng och en fläskfilégryta



Efterrätt
- kokospannacotta med riven choklad och chilli


Maten blev jättebra och vi var såå mätta efter allt :-) kokospannacottan var jättegod men väldigt mäktig, det var knappt man orkade äta upp den :-)

När vi satt i soffan och tittade lite på teve så ringde emma och jens, så vi gick ner till dom en stund. Vi kollade på melodifestivalen och drack lite vin. Mycket trevligt. Emma skulle jobba idag så vi gick nog hem vid halv elva tiden.

Ikväll blir det bara lugnt. Vi ska göra lite varma mackor i ugnen senare :-) och titta på en film, "the day the earth stod still"

Hoppas ni har en trevlig eftermiddag!!




kramar ♥




Jag älskar dig Jesper

Jag är så glad att jag har Jesper, han verkligen mitt altt. Älskar han så otroligt mycket! Han är underbar!


Thumbnail

Kärlek ♥

Happy Valentines Day

Glad alla hjärtans dag! ♥

Vi har precis ätit lite frukost här. Jesper ska åka ner och handla lite till middagen sen ska han springa en runda och då passar jag på att gå en liten sväng. Det är kallt i dag så det blir mössa och halsduk på :-)

Hoppas ni får en underbar dag!
Hörs lite senare


Städning klar = Fredagsmys :-)

Japp nu är jag klar md min ständning, känns skönt. Just nu sitter jag i vårt så kallat datarum. Kom på nu att jag har nog inte visat några bilder från detta rum?!





Ja så här ser det ut i vårt datarum. När systrarna är här på besök så bor dom här inne :-) Det är så bra att ha en extra säng om det är någon som vill sova över :-)

Nu ska jag sätta mig i soffan tillsammans med jesper och bara ta det lugnt :-) Jag börjar bli hungrig nu så jag hoppas vi beställer pizza snart :-) mmm ska bli så gott :-)

Ha en skön kväll!!
♥ 

Strålande sol och bli himmel :-)

Nu har jag precis skrivit färdigt mitt cv och en intresseanmälan. Har skickat det till Robert på arbetsförmedlingen så jag hoppas han kan kolla igenom det och godkänna det så att jag sedan kan skicka ut det till olika företag! :-) Känns rätt bra att ha kommit en liten bit på vägen i alla fall!  :-)

Ute är det strålande sol och blå himmel, men jag har inte varit ute och gått ännu, tänkte jag skulle höra med emma om hon ville gå en liten sväng. Hon jobbar till ett idag så det hade varit perfekt då. Hon och jens har varit lite krassliga i veckan, feber och förkylning, men kanske att hon orkar gå en liten runda :-) Hoppas :-)

Nähä, jag får väl bröja lite med städningen nu. Tänkte jag skulle byta alla lakan i sängen :-) Det är så skönt att få lägga sig i en nybäddad säng :-)

Ta hand om er!


Huvudmassör

Efter Yogan igår så åkte vi inom Emma. Vi har beställt huvudmassörer :-) Det är helt sjukt vad skönt det är. Det ryser i hela kroppen :-)


- Avkopplande för kropp och själ
- Aktiverar kroppens egna positiva energi
- Aktiverar produktionen av edorfiner (lyckohormon)
- Lindrar huvudvärk/migrän
- Förbättra koncentrations- och tankeförmågan
- Masserar hårbotten och stimulerar hårtillväxten
- Ökar blodcirkulationen
- Muntrar upp vid dåligt humör och mörka tankar



I veckan fick jag min sandaler som jag beställ från ellos :-) Dom är så fina och jag kommer använda dom jättemycket i sommar :-) Åh vad jag längtar till vår och sommar nu!!! :-) Solen skiner ute och det är mycket snö här men tror jag ska gå en runda nu när vädret är så fint :-) Känner att jag har lite huvudvärk som är på gång. Idag blir det städningen här. Men det är lugnt, tycker om när det är fint sen, man känner sig så nöjd :-) Jesper mamma undrade om jag ville följa med till Gekås men jag tackade nej, känner att jag inte har så mycket pengar just nu. Så jag får vänta istället.



fiina :-)

Ha en underbar dag allihopa!
Vi hörs lite senare!





Yin och Yang Yoga!

Tjoohoo :-)
Har inte skrivit på hela veckan men jag har inte riktigt haft tid :/ Har varit mycket nu. Igår var det full rulle hela dagen! Var på arbetsförmedlingen hos Robert och han läste igenom mitt cv, han tyckte det var bra men dt var några saker jag skulle ändra på och fylla på. Så det är lite av vad jag ska göra idag. Skriva färdigt mitt cv.

Sen efter var jag hos frisören och klippte luggen bara, har haft panik hela veckan för att den varit för lång, men nu är det okej igen :-) HIttade även en liten alla ♥ dag present till min jesper :-) Hoppas han blir glad :-) Eter frissörbesöket så handlade jag lite mat som i ska ha i helgen. På lördag blir det bara mys! :-) Vi ska ha en skagentoast till förrätt sen blir det fläskfilé och potatisgratäng (som jag älskar) :-) Jag berättade innan att jag köpt en kokbok (karibien) som man kan köpa med kvällsposten/expressen, där hittade jag ett recept på en kokospanacotta som lät jättegott :-) det ska va riven choklad och chilli i :-) så det ska bli spännande och se hur det smakar :-)

Sen va klockan så mycket efter jag handlat så det var dags att hämta jesper :-) vi åt lite rostat bröd när han kom hem sen bytte jag om för det var dags för yoga. Det är så bra med yoga! Vet inte vad jag skulle gjort utan det. Jag hade mnycket huvudvärk och ont i nacken innan men det blir bättre när jag gör yoga :-) och så strecha man ut muskler man inte visste att man hade :-) haha. Vi har ju haft uppehåll över jul och nyår så när vi började igen hade jag träningsvärk i hela ryggen dagen efter :-) Så det behövs verkligen :-) Man mår så mycket bättre :-) Jag ska faktiskt göra lite yoga här nu snart :-)

En kille, Göran, som går på yogan går på kurs i göteborg nu och lär sig Yin Yoga, det vi gör är Yang Yoga. Så vi har fått lite nya övningar som vi kan göra :-) Skillnaden mellan Yin och Yang Yoga är att i Yin så fokuserar man på bindväv som ligament, senor, skelett och även leder medans Yang yoga fokuserar på muskulaturen. I Yin yoga står man kvar i övningarna i 3-5 minuter. Är man ovan kan detta vara lite jobbigt då det kan göra ont.


"Yin och Yang är alltid en relativ definition. Inne i kroppen, utifrån läge och densitet kan vi säga att:
Muskler, blod och skinn är yang vävnad, medans ligament, ben och leder är yin vävnad. Vi skulle också kunne utgå från flexibilitet och hetta: muskler är elastiska, ligament plastiska. Muskler älskar att bli varma medans ligament är svala. Yang yogan fokusera i huvudsak på muskulaturen med rytmiska repetiva rörelser vilket muskler som är elastiska och fuktiga uppskattar. Yin vävnad som är torrare och plastisk, kan bli skadade om man stressar dessa på samma sätt som muskulaturen. Yin vävnad uppskattar och behöver en mjukare press under lång tid för att få stimulans och stärkas. Således blir antal positioner begränsade eftersom strävan är att musklerna kan slappna av så att vi kommer åt att strecha den djupa bindväven i kroppen. I huvudsak sittande och liggande yogaövningar där positionen hålls i 3-5 minuter."




Blir ni sugna på Yoga?


Nu måste jag skotta snö!!

Har precis ätit lite middag här, fast man orkar inte så mycket när klockan inte är mer än halv tolv. Jag får fika lite tidigare på jobbet istället :-) Jag har bara gått och plockat i små saker här hemma, orkar inte säda idag. Får göra det på torsdag istället :-) Nähä nu får jag nog gå ut och skotta lite snöoch starta bilen för snart måste jag köra. För köra lite tidigare eftersom det är så mycket snö ute.

Hoppas ni har en bra dag!!

KRAMAR ♥


Uppe tidigt idag!

Godmorgon godmorgon!

Är uppe tidigt idag, kunde inte sova mer. Det kan jag nästan aldrig när jesper går vid halv sju. Lite jobbigt men det får gå. Får sova ut längre på torsdag istället. Här ligger snön fortfarande kvar. Det snöade lite mer igår eftermidag. Tur att jag börjar sent idag, annars är det lite jobbigt att köra i snö tidigt på morgonen. Det är dags för lite frukost här nu :-) tror jag ska göra lite smoothie.

Ska ringa jesper med och se vad han hittar på :-) Ha en skön morgon!

KRAMAR ♥

Vinprovning och singstar :-)

Godmorgon! :-)



Gud vad mycket snö det är ute!! haha igår förmiddag hade ju all snö regnat bort så när vi vaknade blev vi lite chockade, trodde inte att det skulle komma så mycket! hah :-)

Gårdagen blev suverän! haha. Det var verkligen jättetrevligt hos Emelie och Anderas :-) Vinprovningen var häftigt :-) Här kommer lite bilder!!

 Emelie & Emma Nu är det dags för mat :-) Det var så gott! 
 

Sedan var det dags för SIngstar! :-)

 
Till och med jag sjöng. Fyra gånger! Är lite stolt faktiskt! Jag som inte ens vågar stå inför en grupp och prata!! haha :-) Detta var såå kul :-)

Tack för en underbar kväll allihopa!! :-)

Ha en bra dag!

♥♥♥

♥♥♥

Vinprovning

Igår hade vi jättemysigt och maten blev jättegod :-) Efter så satt vi bara i soffan, tittade på let´s dance men vi såg aldrig vem som åkte ut?  Till efterrät blv det Kladdkaka :-) Jepsers mamma kom förbi en runda så hon smakade på maten och tyckte det var jättegott :-)
 




Så här fin blev kladdkakan :-)


Idag blir det lugnt i alla fall på förmiddagen :-) Ikväll ska vi till Emelie och Anderas på Vinprovning. Det ska bli mycket spännande :-) Nu är det dags för frukost :-)

KRAMAR ♥

Nu är det myspys!

NU är jag klar med städning och allt, såå skönt, har suttit i soffan en stund och bara tagit det lugnt. Älsklingen kom med ett glas rött och det var gott nu efter all städning :-) Det är dags att tända alla ljus här nu och snart ska vi börja med maten. Vi kollade på en film innan "seven pounds" med Will Smith. Biopremiär idag, så har ni tid så gå och se den. Den är verkligen jättebra. LIte sorglig, men absolut värd att se! Nähä nu ska det lagas mat här!

Hoppas nu har en underbar kväll!!

KRAMAR ♥

lång promenad

Nu har jag precis kommit hem efter att ha gått ända ner till klädhörnan med emma och jens :-) haha det tog tid men det var skojigt. Hittade ett fint halsband och armband där :-) Nähä nu ska jag äta lite middag för magen den kurrar, sen är det dags för städningen!! :-)



KRAMAR ♥

Idag blir det mys :-)

Vaknade redan vid halv nio idag :-) haha när man väl får sova länge så vaknaar man alltid tidigt :-) Jag går fortfarande med myskläder, tror jagska göra det hela dagen :-) Har ätit god frukost, smoothie med hallon,blåbår, mango, banan och lite vanilj yoghurt, mm det är så gott!! :-)

Igår tränade jesper och jens innerbandy så då var jag hos emma :-) vi hade myskläder på och hon bjöd på kex och ost också lite öl :-) haha det var mysigt. Dom har ju lagt om golvet i kök och hall och det blev såå fin :-) Jättestor skillnad från innan :-)

Nu ska jag springa ut och se om det finns någon post idag :-) sen blir det städdags här för ikväll blir det bara mys. Vi ska laga kyckling i ugnen med bacon och svamp med creme fraiche franska örter :-) så gott!!

Hoppas ni alla har en underbar dag!!







fint :-)

KRAMAR ♥

Soft dag!

Idag gick jag upp tidigt :-) Skulle till arbetsförmedlingen och emma skulle till frissan och slinga sitt hår men dom lägger om golvet i köket och hallen hos dom så hon fick inte vara där så hon åt lite frukost här :-) det var roligt :-) haha. Sen när jag körde ner till byn så hade han avbokat min tid via min mail, och där är jag nästan aldrig inne, men men fick träffa en tjej som gav mig jätte många tips så nu har jag skrivit ett cv och en intresseanmälan :-) känner mig jätteduktig :-)

Emma ringde när jag precis börjar med middagen så hon om förbi och åt lite :-) efterrätt blev hallon och fläderpaj :-) den var mycket god. Nu ska jag hämta jesper på jobbet ochse är det dag sför yoga, det ska bli skönt.

Hoppas ni haft en bra dag!

KRAMAR ♥

Tacos!!

Gud vad skönt det är att vara hemma igen :-) Har längtat så mycket efter Jesper. Tacos stod klart på bordet när jag kom hem vid sju :-) jag var så hungrig så det var jättegott :-) Har precis tagit en varm dusch och nu har ag landta i soffan, såå skönt :-) tittar på arha snickaren :-) jättebra, blir så sugen på att ändra om och pyssla :-) Nu ska vi hugga in på våra semlor som jag köpte med mig hem :-) MUMS!!

Hoppas ni har en mysig kväll!

KRAMAR ♥

Nu är det sängdags!

Dagen har gått mycket fort vilket jag tycker är bra, för då är jag snart hemma hos min jesper igen :-) Tycker inte om att vara borta från honom :-( Men snart är jag långledig och det ska vi bara mysa och ta hand om varandra och äta god mat :-) När jag skulle köra till jobbet innan idag så fick jag vända när jag kommit till Torpa, då har en tiommerbil vält så jag fick köra till Ljungby först och sen till Strömsnäs. Jag ringde till jobbet och sa att jag skulle bli lite sen men jag kom fem över ett så det var ingen fara. Jag trodde det skulle ta längre tid att köra. Men det är klart, den vägen jag brukar köra är på så mycket små vägar o kurvigt  och den jag körde nu var ju nittio hela vägen :-)

Jag köpte en kokbok idag. Den man kan köpa med Kvällsposten och Expressen. Karibien var det denna gång :-) Åh vilka härliga recept och drinkar det är i den :-) Ska kika lite mer i den nu när jag lägger mig för jag är såå trött idag :-) haha

Hoppas ni haft en bra dag/kväll

KRAMAR ♥

Ny vecka, nya tag

Vaknade tidigt som vanligt :-) Så jag har hunnit med mycket, slängt sopor och städat och plockat undan lite :-) Skönt att få såna saker gjorda, så är det fint när man kommer hem på onsdag!

Helgen har gått väldigt fort :-/ Men det var roligt hos ida även om det slutade som det gjorde. Martin fick lite för mycket i sig så ida ville inte åka ifrån honom, hon var lite ledsen för det för hon ville så gärna följa med till Falkenberg. Hela söndagen satt vi bara framför teven så det var tur att jag städade allt på kvällen :-) haha Usch vad trött jag var hela dagen. men men sånt man får ta :-) Det var roligt att träffa och pratat lite med emma i lördags med, har inte träffats på länge.

Vi la oss jättetidigt igår, hon var nog halv nio tror jag :-) Jesper masserade min rygg så jag somnade nästan :-) haha vaknade till vid tio när han släckte lampan och teven :-)

Denna vecka blir lugn, är ledig på torsdag och fredag så då ska jag verkligen bara ta det lugnt :-) ut och gå med emma måste jag göra :-) På lördag blir det vinprovning med vänner :-) det ska bli mycket spännande :-)

Hoppas ni har en bra måndag!!

KRAMAR ♥

Kolla in vad klockan är!!!

jaaaa, jag kom hem vid två efter en mysig middag hosida med goda vänner, vi hade verklgen jätte trevligt men jag kände ändå att nej, jag vill inte åka till grand hotell ikväll, såå, jag och emelie ringde emma och det visade sig att hon satt hemma själv så vi gick dit vid halv elva tiden. Vi satt där en stund och pratade lite sen ringde Jens och undrarde om emma ville komma bort till han. Jens hade travkväll med sina killkompisar och dom satt hemma hos nån som hette christian så vi gick dit till dom. Vi satt där en bra stund, men till slut så gickvi och då var ag väldigt trött. MEN när jag kom hem blev jag mindre glad då jag få se lägenheten, som såg ut som ett bombnedslag, då blev jag faktiskt besiken på jesper, för har man fest så får man fasiken ta ock plocka undan efetr sig. Tycker jag i alla fall. Så nu i en timme exakt har jag städat, diskat oc torkat golven i hela lägenheten. Folk måste tro jag är knäpp i huvudet. Men jag orkar inte ta tag i allt deta i morgon när jag vaknar så det var lika bra att göra det nu. Jag vet att jag borde lämnat det till jesper så att han skule få göra allt i morgon och städa. Men jag vill inte komma upp på morgonen och se hur det ser ut (förjävligt). Faskor och burkar precis överallt, lampan låg på sne, högtalarna var utdragna och på helt fel ställe, chips och chillnötter precis överallt i hela vardagsrummet och klibb och äckel på golven. Så ja det var lika bra att sätta igång med städningen direkt.

Jag har nog ring jesper tio gånger minst men han svarar inte, vet att det är dålig täckning där han är men jag kan inte låta bli att oroa mig för honom. Så det är lika bra att vara uppe tills han kommer hem. Jag tror grad stänger vid tre och bussen går halv fyra så han borde ju ha telefon igång nu. Jag ska prova att ringa igen och jag hoppas verkligen att han svara

Jaja hoppas att just NI har haf en trevligare kväll än vad jag haft!!

Godnatt eller ska jag säga godmorgon?! :-)

KRAMAR ♥

RSS 2.0