Milo älskar gåvagnen!Milo verkligen älskar gåvagnen! Här är vi hos mormor & morfar. Han har kommit på att man kan ju klättra upp och ställa sig på vagnen. Han grejar och håller på hela tiden! ♥


 
 
 

Altanen
 


 
Före och efterbilder på vår altan. Vi har då satt in ett innertak med spotlights och målat allting vitt. OJ! Vad nöjda vi blir. Golvlister är på och imorgon är det dags att sätta upp taklisterna och fönsterbrädorna! Så spännande! Det blir som ett helt nytt rum!
 
När vi tittar på hur det såg ut innan så såg det ju verkligen ut som en bastu! Men det var inget man tänkte på då! Haha.
 
Ska bli så skönt att få ina möblerma igen och upp med gardinstänger och nya gardiner. Funderar på vad man ska ha för färg och mönster på gardiner nu när allt annat är vitt? Vad tycker ni? Jag vill ha in massa färg på gardiner, kuddar och lyktor. Ska nog ta och köpa en lång smal plastmatta att ha precis i ingången vid skjutdörrarna. Man går ju in och ut med skor så jag vill ha en snygg matta som skyddar golvet lite.
 
Vad tycker ni om vårt lilla projekt här ute?
 
 
 

Shoppat

 

 
 
I tisdags var jag och syster Ida inne i stan. Hittade urfin kofta/kavaj inne på Gina Tricot. Ett par snygga och sköna boots fick också följa med hem. dessa fann jag hos skopunkten.
 
 

RSS 2.0