Utflykt till fina Varberg

 
 
 
Idag blev det en utflykt med våra vänner Madde, Fredde & Wilmer till Varberg. Vädret har verkligen varit underbart!
 
Karlarna tog barnen medans jag och Madde strosade rundor i butikerna ;-) Vi hittade en del till oss själva och även till pojkarna!
 
God fika blev det innan vi åkte hemmåt. Tobleronekaka och latte! Smarrigt!
 
När jag inte är här och uppdaterar så hittar ni mig på instagram. jonna_persson heter jag där ;-)
 
 

Apricot

 
Bilder från chicy
 
 
Längtar tills det blir finare väder så att jag kan använda min fina kjol från chicy :-)
 

Min lilla sjukling

 
Älsklingen med värsta morgonruffset! ;-) ♥
 
 
Milo har varit febrig sen i torsdags och är jättesnorig. Vi har inte kunnat få i honom någon mat överhuvudtaget. Endast äppeldryck och nätterna har varit blää rent ut sagt! Han har gråtit eftersom han är så täppt i näsan och febern har varit hög. FY! så ont det gör i hjärtat och man känner sig så hjälplös.
 
Men idag har han faktiskt ätit både lite gröt, middag och yoghurt! Hurra säger mamman! :-)
 
Känns som att han är påväg att bli frisk nu! Hoppas, hoppas!
 
Nu sover han efter många om och men. Vill absolut inte somna av sig själv utan ska helst ligga i famnen. Lägger man ner honom "för tidigt" så spärrar han upp ögonen och undrar: "vart sjutton ska du nu mamma. Stanna här med mig"  ;-)
 
 

Sköna dagar!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
SEMESTER!
 
Vi har semester och därför har det varit väldigt dålig uppdatering här inne! :-/ Vi har haft sköna, lata dagar och bara umgåtts med våra nära och kära.
 
I förra veckan åkte vi till skummeslöv för att träffa mor och far. Det blev lite golfspelande vilket Jesper blev överlycklig för! Vi firade även Jesper födelsedag i stugan med grillat och en massa tårta! Haha. Både vi och mamma och pappa hade visst köpt tårta. två tårtor på fyra personer. Gissa om vi har krängt massa gott! :-)
 
Häromdagen slängde vi ihop en exotisk bricka här hemma med lite ostar och annat gott. Smarrigt!
 
Fick ett ryck i helgen! Utemöblerna skulle få sig en omgång färg. Vitt såklart! Från början var dom bruna. Två stolar och bordet är nu klart och igårkväll hann jag grundmåla soffan. Är ritktigt nöjd med resultatet och nu fattas bara nya fräscha dynor :-)
 
Igår kom mor, far och syster Ida på besök. Jag och Ida stannade hemma och pysslade om Milo eftersom han är dålig medans de andra åkte en runda för att spela golf! :-) Ida och jag hade en riktigt mysig dag med promenad och sedan satt vi en bra stund ute på altanen med Ben&Jerry´s strawberrie cheesecake. Hihi.
 
Ute på vår promenad gick vi inom Gro & Spira och hittade snyggaste strandväskan i rosa! Hoppas bara jag kan använda den i sommar! Det här vädret är ju inte riktigt det bästa ;-)
 
Hoppas ni ar en härlig sommar!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hey you.


Utflykter

 
 
I torsdags följde Emma & Ida med till Smålandsstenar där vi lunchade och fikade på Gösta´s. Mysigt! Det blev en promenad bort till butiken Hämta. Något litet fick följa med hem. ;-)
 
 
 
 
Igår var vi på våffelstugan och mumsade på våfflor. Milo fick gunga och tyckte det var skoj!  ;-)
 
 

Små Idéer

  
 
 
 
Åh, vad jag vill ha dessa fina muggar och skålar. Finns hos Små Idéer.
 
 
 

RSS 2.0