Måndag 28 februari


Bild: vi.sualize.us




Då var det sista februari idag och imorgon är vi inne i mars. Det börjar bli mycket ljusare på morgonen nu och även längre in på kvällen är det ljust. Jag tror t.o.m att det är ljust fram till 18 på kvällarna nu. Så skönt!

Helgen har gått väldigt fort. Jag jobbade i lördags till ett och sen skjutsade jag ut Jesper och några kompisar till Nissaryd. Där skulle dom kolla på fotboll hos Martin och senare på kvällen bowlade dom här i byn.

Så hela eftermiddagen/kvällen låg jag och myste i soffan med mitt goa täcke och kollade på tv. Fanns så mycket bra program för en gång skull :-) Men melodifestivalen skippade jag faktiskt.

Igår låg vi också bara i soffan och tittade på tv. Haha. Så det har inte hänt så mycket denna helgen. Jesper har jobbat i natt så nu har han precis gått och lagt sig och jag skälv ska strax åka ner till jobbet.

Hoppas ni får en bra sista februari!

KRAMAR ♥

Brr!











Checka in dessa snygga sommarklänningar som H&M har fått in. Den översta måste jag bara ha. Så himla fin. :-)




Usch, vad kallt det är idag. -11 visar det idag. Men det är så ljust ute och det gör mig så glad. Så skönt :-) Och när jag kom ut från jobbet igår strax efter 18 så var det heller inte riktigt mörkt ännu. Så det känns att vi går mot ljusare tider! :-)

Ikväll firar jag och Jesper lite helg. Vi är lediga tillsmammans imorgon och sen på lördag jobbar jag ett litet pass mellan 8 och 13.

Ikväll missar ni väl inte Sveriges värsta bilförare. :-) Vi sitter här hemma och skrattar så vi nästan kissar på oss. Men blir helt chockad! Haha!

Nu blir det jobb!
Ha en fin dag!

KRAMAR ♥

Mysig dag med familjen!


Älskar mina zinkhus från Walther & Co som jag fick av älsklingen i julklapp. Det skimrar fint upp mot väggarna!


Det hade ju inte varit fel att ha detta zinkhus med Home Sweet Home som skimrar! Finns hos mixin.se för 429:-



God Kväll i stugorna!

Hur har ni det denna lördagkväll? Vi har haf mysigt besök av min familj hela dagen. Vi har lagat god wok med kyckling och nudlar och fikat på god äppelkaka och glass. Och massor av prat och skratt. :-)

Nästan alla har suttit och kört Jespers formel 1 spel. Haha. Pappa tyckte det var jätteroligt och t.o.m mamma provade en runda :-)

Imorse tog Jesper hit hundarna Kajsa och Elsa och dom gjorde succé :-) Haha. Dom är så himla söta och alla ville ha dom i famnen :-)

Efter fikat vi halv fyra tiden så körde de hem mot Traryd igen och vi tackar för att ni spenderade denna lördag med oss :-)

Nu har vi precis varit nere i byn och handlat lite till ikväll. Det blir klyftpotatis med pepparbiff till middag om en stund. Gott. Till det blir det ett glas rött. Sen ska Jesper bjuda mig på en Piña Colada. Han har hittat ett recept så han ville prova. Det var denna drinken vi drack när vi var på Canarie öarna i september. Minnen! :-)

Hoppas ni alla haft en skön lördag och vi önskar er en trevlig kväll!

Kramar ♥




Helg!






Dessa ljusa sandaletter sätter jag gärna på mina fossingar i sommar. De kommer från Ellos.



God Kväll!

Usch, så frusen jag har varit hela dagen idag. Nu sitter jag med både filt och mina fårtofflor på men fryser fortfarande. Måste gå och göra mig en kopp te så att jag får upp värmen.

Imorgon är jag ledig och Jesper jobbar inatt så imorgonbitti kommer han och lägger sig bredvid mig. Skönt att få kunna ligga kvar och slippa gå upp. Imorgon ska jag verkligen försöka sova länge.

Eftersom Jesper jobbar natt så brukar han sova till tolvtiden så under förmiddagen blir det lugnt. Sen får vi se vad vi hittar på under eftermiddagen. Vi har inte bestämt något ännu. Kan vara skönt att bara vara hemma ibland också.

På lördag kommer mina föräldrar och systrar hit på middag och fika. Ska bli himla trevligt. Det var jättelängesen alla var här samtidigt nu :-)

Nähä, den där koppen med te behöver jag nu! :-)

Ha en skön kväll! Snart är det helg!


Happy Valentines day



Denna underbara bukett kom Jesper hem med innan idag! Tack Älskling ♥


Igår fick vi denna söta vas av Maria


Ljusblå pärlor och fjärilar.


Jesper fick denna bok av mig. Han är väldigt intresserad av öl så jag tyckte den passade honom.




Glad Alla ♥ dag!


Hur har ni firat? Vi har som sagt varit ute på en liten utflykt idag. Först blev det Falkenberg för att kolla möbler och sedan blev det ett snabbt besök på Gekås.

Fy katten vad kallt det har varit idag. Vinden har varit iskall. Usch. Nu vill jag verkligen ha vår! Vi har i alla fall haft en supermysig dag med god lunch i Falkenberg och sedan blev det en snabb fika inne på Gekås café. Jättemysigt har dom fått det på övervåningen. I mars öppnar dom dörrarna för den nya resturangen. Ska bli spännande att prova sen.

Nu är det dags för kvällens middag. Jesper satte precis ner en fördrink till mig med smak av mango. Ska bli spännande att prova.

Hoppas ni har en mysig kväll!


Riktigt härlig helg!


 

 
Lindex har fått in riktigt snygga tröjor. Så snyggt med lappar på armbågarna.


God Kväll!

Jag har haft en riktigt härlig helg faktiskt. Igår förmiddags åkte jag hem till Traryd. Jesper skulle jobba hela helgen så istället för att sitta hemma och glo så bestämde jag mig för att köra ner dit.

Jag bokade in en promenad och fika med en gammal klasskompis, Cecilia. Så efter lunch gick jag dit och sen gick vi en lång promenad på nästan en timme i det soliga, fina vädret. Verkligen superhärligt! När vi kom in igen fikade vi till det lite och Rickard och lille Philip åkte iväg på kalas så då satte vi oss i soffan och blev sittandes där ända tills klockan var 18. Eftersom vi inte har träffats på ett bra tag och så mycket som hänt under tiden, så hade vi en hel del att prata om :-)

Väl hemma hos mor och far så stod maten klar på bordet och det bjöds på fläskfilé med klyftpotatis och wiskeysås. Supergott!

Idag har vi varit en sväng hos farmor och farfar och fikat. Jag fick en jättefin, charmig lampa. Ska bara komma på vart den ska få hänga. Antingen blir det i hallen eller så kanske det får bli ute på altanen.

Vi har även hunnit med att baka en riktigt god kladdkaka med skivade jordgubbar och grädde till. Sen har vi kollat massa gamla kort från när vi var små och gått en långpromenad i solen. Men idag var det lite kyligare än igår så det var skönt att komma in i värmen igen :-)

Nu har jag slagit mig ner i soffan med en kopp te och Jesper har precis kommit hem från jobbet. Imorgon har vi en ledig dag och då blir det sovmorgon. Känner mig trött fast det har varit en lugn, skön helg. Tror morgondagen bjuder på någon form av utflykt. Vi har inte bestämt vart ännu men något blir det.

Sen firar vi alla ♥ dag med god middag imorgonkväll. Härligt och mysigt!

Hoppas ni haft en lika underbar helg som jag!







Onsdag



Tänk att få dricka sitt morgonte från dessa ursöta rosa koppar med fat. Det skulle jag vilja göra.

Bild från vi.sualize.us


Godmorgon Onsdag!

Inatt vaknade jag halv två av att någon stod och viskade mitt namn. Först förstod jag inte riktigt vem det var. Jesper jobbade ju inatt så han kunde det ju inte vara. Men som tur var, så var det ju Jesper. Tack gode gud för det! Haha. Då skulle han bara hem för att hämta datorn. Han ville väcka mig och säga att det bara var han så att jag inte skulle bli rädd :-)

Idag är det riktigt ljust denna morgon och solen skiner redan! Så härligt! Ser ett flygplan som säkert är på väg till ett varmt, soligt land. Tänk att snart är det vår och solen är här för att stanna :-)

Har precis ätit en tallrik musli & yoghurt och druckit en cappuccino. Snart är det dags att byta om till arbetskläder och bege sig till jobbet. Jesper sover gott i varma sängen. Lite avundsjuk är jag.

Ha en trevlig dag!

KRAM ♥

2011-02-08






Ljuslyktorna kommer från Village. Dom köpte jag för ett bra tag sedan. I fredags fick jag denna söta skål av Maria. Även den kommer från Village. Det finns en större skål med och jag tror minsann att jag ska köpa den också. Planterade vit pärlhyacint i den lilla skålen. :-)


Hejsan!


Hur står det till denna tisdagkväll? Här är det fint. Ska snart hoppa i säng för imorgon blir det arbete. Idag har det varit väldigt lugnt och skönt här hemma.

Vaknade tidigt i morse eftersom det har blåst så himla mycket här. Så jag hann med rätt mycket i förmiddags. Dammsuga och dammtorka överallt här. När jag precis var klar med dammtorkningen så plingade det på dörren. Jag blev riktigt rädd så jag hoppade till. Men det var bara Maria som var ute och gick med hundarna och undrade om jag ville följa med på en runda.

Det var riktigt skönt och härligt ute. t.o.m solen sken under hela rundan. Men slaskigt och blött var det eftersom det snöat under natten. Det var bra att Maria kom och drog med mig ut på en runda annars hade jag nog blivit inne hela dagen.

Eftermiddagen har jag spenderat i soffan och kollat på massa serier. Härligt. Jesper har jobbat förmiddag så han har sovit under hela eftermiddagen så då passar det utmärkt för mig att ligga i soffan under den tiden :-)

Godnatt med er! ♥

Nytt i garderoben




Denna söta topp fick jag med mig hem från Gina Tricot i fredags. Hade på mig den på tjekvällen i lördags till ett par svarta jeans.


Det luktade ljuvligt när jag kom innan för dörren efter arbetet. Jesper hade lagat en tacopaj som var riktigt god :-) Till efterrätt fick jag nobless :-) hihi.

Nu sitter vi i soffan och kikar lite på Spiderman som går på tv4 film. Men nu får Jesper minsann slå över till fyran för nu börjar ju halv åtta hos mig och det får man absolut inte missa.

Hoppas ni har en skön kväll!

Kramar ♥

PS. Ser att Jesper knåpat ihop ett inlägg innan idag. Ja, vad ska jag säga. Haha.

F*** Off Chelsea FC you aint got no history!



Mitt livs första blogginlägg tillägnas Liverpool FC och speciellt Raul Miereles (bilden) efter den grymt sköna segern igår mot Chelsea på Stamford Bridge..
Tilläggas bör ju att Torres tyckte han lämnade Liverpool för en större klubb.

 F*** OFF Chelsea FC you aint got no history
 5 european cups 18 leagues
  that´s what we call history! 

//Jesper

H&M Home








Några nya kuddar till soffan hade inte varit fel. Dessa söta kommer från H&M Home.


Hejsan!

Söndagkvällen är här och det blir soffläge hela kvällen. Vi ska strax gå ut i köket och göra plättar. Gott. Det har varit en väldigt lugn och skön dag här. I förmiddags efter frukost gick vi ner och hämtade hundarna och gick upp i skogen och släppte dem där så de fick springa av sig lite. Elsa var inte riktigt lika glad som Kajsa. Hon tyckte inte alls det var roligt. Hon ville helst vara i famnen hela tiden :-)

Till middag idag blev det gulashsoppa med en klick creme fraiche och knäcke med ost. Himla gott. Efter maten la vi oss i soffan för att vila lite och det slutade med att vi båda slumrade till.

Gårdagen spenderades i Markaryd med tjejerna. Vi hade riktigt roligt och tjattrade på som aldrig förr. Haha! Som vanligt gick tiden alldeles för fort och vipps så var klockan halv tolv och jag var tvungen att köra hemåt Hylte igen. Jesper hade varit hos en arbetskompis så vi kom hem samtidigt vid halv ett. Så vi båda har varit lite sega idag. Men det får man vara en söndag :-)

Hoppas ni har haft en bra helg!

Kramar ♥

Fjärde februari tvåtusenelva



Solnedgång från Kanarieholmarna! Åh vad jag längtar tillbaks till solen och värmen. Varför kan det inte bara bli vår nu?!



God Morgon Fredag!

Härligt! Nu är det helg igen! :-) Har varit uppe ett tag och hunnit få en del gjort här hemma. Idag följer jag med Msria, Stefan och Lisa in till stan. Mysigt. Jag fick två presentkort i julklapp så lite kan jag allt shoppa idag. Annars är jag inne i en sparandeperiod just nu :-) Då jag bara jobbar 60% så får man allt hålla i pengarna. Jesper jobbar idag så det passade bra att jag kunde följa med in till stan :-)

Imorgon blir det jobb igen mellan åtta och ett. Sedan ska jag köra till Markaryd till Carolina. Det blir tjejkväll och det ska bli så roligt att träffa alla igen. :-) Ser jag verkligen fram emot. Det är så mycket roligt som hänt sist vi träffades så vi kommer att ha mycket att prata om :-) Det brukar alltid bli så sent för vi kan aldrig slita oss från varandra. Det är verkligen guld värt att vi fortfarande håller kontakten fast vi bor så lång ifrån varandra och lever så olika liv. :-)

Nu blir det ett avsnitt av Vampire Diaries och sen blir det en dusch för att göra sig iordning.

Happy Friday!


Första Februari



Härlig puderrosa klänning från Gina Tricot. Skulle passa perfekt till sommarens varma dagar.


God Kväll!

Den här dagen känns som att den har gått i rasande fart. I förmiddags fick jag en akupunkturbehandling av Maria. Hon hade som tur var ett återbud så då smet jag dit. Jag har haft ont i nacken ett bra tag så nu hoppas jag att det blir bättre.

När jag kom hem igen var det dags för Jesper att köra till arbetet och jag skulle fixa lite middag till mig själv. Det blev makaroner med stekta ägg och bacon. Lätt och smidigt.

Sedan har jag rensat bland alla sängkläder, gardiner och dukar. Så nu är jag bättre koll och definitvit bättre ordning. Blir galen på mig själv ibland när allt ligger huller om buller och då måste jag plocka iordning med detsamma. Jag är gillar att ha ordnig och reda runt omkring mig.

Nu har jag nästan precis kommit hem efter ett yogapass. Känns himla bra. Har fått i mig två mackor och ska nu ta mig en kopp te. Fy, vilket väder vi har ute. Det har regnat och snöat om vart annat hela dagen. Nu regnade det när vi gick hem. 

Snart kommer Jesper hem och imorgon har vi en ledig dsg tillsammans. Himla skönt! Det blir en lång sovmorgon kan jag lova. Sen kanske det blir en promenad med Kajsa och Elsa.

Hoppas ni haft en bra dag!

Kramar ♥

RSS 2.0