Röda naglar

Nu har jag gjort mig iordning, lockat hela håret, jobbigt med det blev okej ändå. Nu äter jag lite rester från igår, potatisgratäng med fläskfilé och den blev ett glas rött över så det tog jag nu, vet klockan är inte mycket men ett glas nu gör väl inget :-) haha. Jesper spelar innebandy med killarna nu sen skulle dom äta pizza så han kommre nog vid fyra tiden. Tobias är också med, det ska bli kul att träffa han, det bar så längesen nu. Tobbe är nog min bästa killkompis, vi går skitbra ihop. haha, vi är lika flummiga och barnsliga båda två :-) Tobbe är världens goaste! :-)

Har färgat mitt hår idag, tog gyllene pärlemobrun så trodde det skulle bli lite ljusare (har haft mörkbrunt, nästan svart ett tag nu) men det  blev det inte, eller lite skillnad ser man, mer glansigare nu i alla fall. Har lånat mörkrött naglck av min syster så ska försöka mig på att måla dom när jag ätit upp. Hoppas det blir bra men det är inte lätt att måla på sig själv :-) haha

Ikväll ska jag till ida, vi är några tjejer som ska äta lite mat där och killarna ska va hos oss. Det är meningen att vi ska åka till Grand hotell i Fakenberg sen efter men jag vet inte ännu om jag ska följa med på det. Men vi får se, jag kanske är jätte sugen på att dansa lite :-)

jaja, nu ska jag äta vidare och titta lite på tv. Hoppas ni är en bra lördag!

KRAMAR ♥

Gud vad trötta vi är!

Nu blir det sängen för min del :-) Är så trött. Kan inte hålla ögonen öppna, haha. Nu när jag tvättade bort sminket så provade jag min nya ansiktspeeling olive. åh vad gott den luktar, alldeles varm om kinderna nu :-) köpte en för kroppen med så ska prova den när jag duschat i morgon :-) Jesper har lovat mig att vi ska gå en runda när vi vaknar i morgon. Jag hoppas han håller det :-) nä nu ska jag krypa ner i sängen och läsa lite.

Hoppas ni haft en bra kväll

Godnatt

KRAMAR ♥

Igår var en härlig dag!

Igår tog jesper ledigt från jobbet så vi åkte till ullared :-) VI har inte varit där på länge så det behövdes verkligen :-) Vi hittade massa roliga grejer till lägenheten :-) Ny lampa bland annat :-) äkommer lite bilder


Denna fina underbara lampa hittade vi :-)


   
Ny tvålppump, ny duk & två härliga ljuslyktor och Lisa var så snäll och köpte den större marrimekkoburken till mig :-)
Skålarna är delade på mitten så man kan ha olika sortes chips eler godis i dom :-)



Den klänning kommer från Odd Molly och den har jag fått från jespers mamma Maria. Jag älskar den, kommer att använda denna mycket i sommar, framförallt på kvällarna :-)



Tunikan kommer från twist & Tango och den har jag också fått från Maria. Den är fint både till legins oh till ljusa jeans eller bara över bikinin när man a till stranden :-) Superfin


Kjolen har jag också fått från kära Maria. Kommer från H&M :-)


Som sagt, vi hade en underbar dag igår :-) Yogan började igår med och det har jag längtat efter så det var skönt att strecha ut och få lite avslappnig. Vad skulle jag gjort utan min yoga?! :-)

Nu är det dags för mig att köra till jobbet, slutar vi fem så är hemma vid sex och då ska vi äta lite potatisgratäng med fläskfilé :-) Det ska bli supergott. Sen är det bara soffan och tv som gäller :-)

Hoppas ni alla har en underbar dag!


Härliga ljusrosa tulpaner

KRAMAR ♥

Ny belysning!



Info kommer så fort Jonna kommer hem efter Yogaträning..

Gjort fint i badrummet :-)

Snart ska jag äta lite mat, ris och wokade grönsaker, ska bli smarrigt :-) Har hunnit städa lägenheten här. Har dammsugit och gjort fnt och ändrat lite i badrummet :-) Nu är det mysigt där inne. Alla handukkar och mattan är i turkost :-) och några ljuslyktor :-)

Så här fint blev det :-)





Lyktan har jag köpt på indiska.
Man tar bort locket och häller i vatten och olja och då luktar det underbart :-)

Nu ska jag äta

Ha en underbar dag!

KRAMAR ♥


Snart är det dags att köra

Japp. Jag har precis ätit frukost här i mökret och jag längtar så tills våren är här :-) Idag har jag en låång dag framför mig. Jobbar mellan 8,30-20,15 så jag måste köra om 10 minuter. Igår satt vi bara farmför teven och myste :-) Jag var verkligen jättetrött. När jesper masserade mina fötter så somnade jag nästan :-) Så jag la mig nog vid halv tio igår och somnade inom tre minuter :-) haha. Kinamaten var jättegod men det var ju mat för 4 personer, herregud vad mycket vi fick :-)

Ha en underbar dag!

KRAMAR ♥

Äntligen hemma!

Nu sitter vi och myser i soffan. Jag har jobbat till två idag så när jag kom hem vid tre stod middagen klar på bordet :-) Det blev pasta carbonara. Jespers favorit rätt :-) Jag tog lite kladdkaka efter maten så nu är jag jättemätt! haha

Lisa kom förbi en runda precis. När hon var i stan igår så köpte hon den burk till mig som jag har te i nu :-) Den äår från Marrimekko :-) Kostar 80:- Finns i lite högre modell också och den kostar 100:- Funderar på att köpa en stor med så kan jag ha kaffe i den :-)






Ikväll blir det lugnt, ska jobba mellan 8,30-20,15 imorgon. Vi ska beställa kinamat senare och det ska bli så gott!! :-)

Hoppas ni har en bra eftermidag!!

KRAMAR ♥

Jag ser det snöar...

Ja nu snöar det här.. har även gjort det inatt. Men nu vill jag inte ha mer snö! Jag vill ha vår! :-) har precis ätit ltie frukost, dricker te nu. Jesper tog sovmorgon idag så jag ska köra han till jobbet om 20 minuter sen efter det ska jag sjäv köra till jobbet. Jobbar mellan 10,00 och 17,00 idag. Sen ska jag hem till mamma o pappa och äta pizza, ska sova där. Jesper ska iväg och kommer hem i morgon eftermiddag så då tänkt jag att jag kunde sova hos mina föräldrar. :-) Vi ska se en lite film när min syster ida sjunger. Hennes klass hargjort en koncert :-) roligt ch spännande. Nä nu måste jag skynda mig.

Ha en bra dag !

KRAMAR ♥

Idag har jag varit duktig!

Japp det har jag! Jag åkte ner till byn och anmälde mig på arbetsförmedlingen för nu vill jag har hjälp med att hitta ett nytt jobb. Nu orkar jag inte köra och hålla på mer. Så jag hoppas att detta hjälper. Jag var där i 2,5 timmar och skrev så jag trodde tangenterna skulle lossna. Mitt cv är klart och utskrivet, har skrivit upp vad jag jobbar med och vad jag skulle vilja jobba med. SÅ allt gick jättebra idag. Har fått en tid nästa torsdag vid halv tio och då ska jag prata med en Robert som ska hjälpa mig lite, så jag har letat upp alla mina betyg och anställningsbevis :-) Tur att jag hittade allt. Men är det något jag har koll på så är det att hålla iordning och redan bland viktiga papper. Jag är mycket nogrann och ordingsam när det gäller sånt :-)

Puh, har lite huvudvärk idag men det är okej Har ätit lite middag och nu ska jag köra ner till byn igen för jag glömde att jag skulle betala några blommor på olanders som farmor har beställt. Så måste åka ner dit igen. Tänkte jag skulle köpa en bukett tulpaner till Maria för hon har varit så snäll mot mig och för att hon behandlade mi i måndags. Akupunktur och ed såna här koppar. Väldigt obehaglig känsla men det var skönt efteråt och jag sov som en stock mellan måndag o tisdag :-)

Ska städa här hemma med eller i alla fall dammsuga men först måste jag gå en runda och jag hoppas huvudvärken försvinner då :-)

Ha en underbar dag!
Och kom ihåg, Du duger precis som du är!

KRAMAR ♥

Goda mackor!

Nu har vi precis ätit goda mackor! :-) Gott bröd, sallad, prickikorv och ost också lite te förstås:-) Vi har mest suttit framför teven och jag har gått runt och plockat och ändrat om lite :-)

 

Den fina ljuslyktan till höger har jag fått av farmor men jag har haft den ståendes på en hylla innan :-)
Såhär blev finare :-)




Goda mackorna! :-)

Hoppas i har en trevlig kväll!

KRAMAR ♥


Äntligen klar!

Idag har jag och Jesper varit jätte duktiga :-) Vi har rensat och städat hela klädgarderoben! Slängt massa och lagt upp lite grejer som vi inte använder på vinden istället :-) Det ärså fint därinne nu :-) Hoppas det bara kan forsätta att vara det ett tag :-) Har även städat i vitrinskåpet, dammat och ändrat om. Och så fick jag ett ryck och städade i min garderob också, haha, fick lite slängt och bättre ordning på kläderna :-)

Middag idag blev spaghetti och köttfärsås, det var gott. Nu ligger vi bara i soffan, jag är helt slut efter städningen men det är skönt att få det gjort, man känner sig så nöjd efteråt :-) I eftermiddag blir det bara film och mys framför teven :-)

Ha en bra eftermiddag!

KRAMAR ♥

Kommer det mer snö idag?

Idag är det grått här. Det har snöat lite men det känns som att det ska komma mer. Vi har pecis äit lite frukost här och jag dricker te nu. Ska ta och städa i de stora klädgarderoben och få upp lite saker på vinden tänkte jag, så att man kan komma in där, för det går inte just nu :-) haha. Annars blir dte bara mys här. Vi ska kolla på film lite senare och bara gå i gosekläder hela dagen  :-) Såna dagar älskar jag :-) Nä nu ska jag ta mig an garderoben för annars blri det inte gjort :-)

Ha en mysig söndag!

KRAMAR ♥

Exotisk planka!

Det stod det på menyn idag. Det hade Lisa bestält :-) Det var så gott! Jag älskar exotisk planka :-) Vi hade mycket trevligt ikväll men nu är vi så trötta och mätta så vi säger godnatt :-)



Här myser jag med Bonnie som är så söt och go :-)

Godnatt

KRAMAR ♥


Färga hår

Jesper har precis varit nere i byn och köpt färg till håret, mellanblond eller lite mörkare och sen ska han ha ljusa slingor i efter :-) Kommer att bli jättebra :-) Jag sitter bara i soffan och tittar lite på tv men sitter mest vid datorn och kollar lite, känner att jag börjar bli väldigt trött just nu så jag måste nog upp och röra på mig lite :-) ska stryka mina kläder som jag ska har på mig ikväll :-)

Ha en bra eftermiddag
 


kärlek ♥

KRAMAR ♥


Hockey och långpromenad!

Imorse ringde klockan vid nio och då hoppade vi upp och slängde på oss lite kläder och åt frukost sen körde vi till långaryd för killarna skulle spela lite hockey :-) Sanna var där med så vi gick en lång runda som tog nästan en timme tror jag :-) Det var superskönt att komma ut lite, när vi kom tillbaka så spelade kilalrna fortfarande men det var för kallt för oss att stå där så vi körde hem. Så nu är jag hemma och har precis gjorten smoothie :-) gott! Sitter bara här i soffan och läser lite tidningar och tittar lite på teven. Jag hoppas Jesper kommer hem snart så vi kan äta middag, börjar bli lite hungrig :-)

Ikväll ska vi fira jespers syster Lisa som fyller 19 :-) Ska ha min nya klänning på mig som jag köpte i Helsingborg :-) Har ett fint halsband med men jag tror jag glömde det på hotelrummet :-( gillade verkligen det och hade nästan precis köpt det. jaja, vi sk adit vid 17,00-18,00 så nu i eftermiddag blir det bara att ta det lugnt här hemma :-) har fortfarande inte vikt ihop tvätten ännu så får väl ta och göra det :-)

Här kommer lite bilder från igår :-)

   





Älsklingen! ♥


Hoppas ni får en bra dag!

KRAMAR ♥


Trevligt sällskap!

Nu är vi hemma efter ett mycket trevligt besök hos Ida och Martin :-) Vi bjöds på tacopaj med sallad och vin :-) till efterrätt blev det kladdkaka med hallon o blåbär med glass :-) mmm vad gott det var :-) vi spelade ett jätteroligt spel som heter kampen mellan kvinna och man. Tjejerna skulle svara på killarnas frågor och tvärtom :-) det var jätteroligt och det blev många knasiga svar hahaha :-)

I morgonbitti så ska killarna spela lite hockey i långaryd och sanna och johan sover där så jag och sanna ska gå en lång runda har vi bestämt så ag får nog hoppa neri sängen nu om jag ska orka upp i morgon i normal tid. :-) de blev en del vin men vi får se hur vi måri morgon :-) hade i alla fall supertrevligt! Är glas för att jag har så fina människor omkring mig!

Godnatt och sov gott!!

Bilder kommer imorgon om det finns några bra att visa vill säga! haha :-)

KRAMAR ♥

Bra dag!

Jag har hunnit med mycket idag!. Städat badrummet så det är skinande rent nu :-) Underbart! Har även torkat ala golven så nu är det bara mys hela helgen :-) Emma och jag gick en lång runda innan idag och det var jätteskönt men kallt! Plockade massa blåbärsris med. Nu har jag precis gjort mig iordning för vi ska till ida och martin ikväll och äta lite. Ska bli mysigt :-) SItter här med en smoothie, gott, var längesen jag gjorde det. Försökte göra sån här fransk manikyr på mina naglar men det var för svårt även fast jag hade mallen till, haha, fick ta bort det igen. Ska fråga om emma kan göra det på mig en dag :-)

Jesper har klippt sig idag och det blev jättebra :-) nu ska jag läsa lite i min tidning sm jag köpte innan idag!

Ha en bra kväll!

KRAMAR ♥

Fixardags!

Solen tittar fram ltie idag med så det blir nog fint väder hela dagen! Skönt! Har precis ätit lite frukost, macka med egen pressad apelsinjuice :-) Ska ut och gå en sväng med emma lite senare, har itne träffast henne på ett tag nus å det ska bli mycket roligt :-) Måste plocka mer blåbärsris. Vi ska till Ida och Martin ikväll så jag tänkte jag skulle ha med en buket tulpaner och då blir det ju finare med lite blåbärsris i :-)

Idag fortsätter städningen här hemma. Jag måste torka alla golven i alla fall :-) och vika ihop all tvätt, det är en jättehög nu som måste bort. Sen måste jag välja kläder till ikväll, det kan ta en stund om jag könner mig själv rätt :-) haha

Ha en bra Fredag!

KRAMAR ♥


Vilken underbar dag!

Vilket härligt väder det har varit idag! :-) Solen har varit framme och det har inte varit så jätteallt! Imorse när jag gick en runda så fick jag lite vårkänslor då massa fåglar kvittrade och sjöng :-) Jag blir så glad av sånt! Efter det blev det dags för lite städning men jag dammsög bara, jag orkade inte torka golven så det får bli i morgon istället :-)

Till middag gjorde jag rotfruktsris med kryddig korv :-) det blev jättegott. Blandade lite chilisås i en creme fraiche som jag hade som sås. Starkt men gott var det.



Jag skulle hämta Jesper på jobbet vid fyra så jag körde lite innan så jag kunde gå inom blomsteraffären :-) Hittade mycket fint idag :-)



Denna ljuskronan fastnade jag för direkt så jag var bara tvungen at ha den :-) Tycker den passa in jättebra i vardagsrummet :-)

 

När jag var ute och gick så plockade jag lite blåbärsris i skogen, det blir så fint när man blandar det med tulpaner :-) Dessa ljuslyktor har jag tittat på innan och nu är dom mina :-) dom är köpta på Gro & Spira här i byn och jag hittade även en liten pesent till Lisa som hon ska få på lördag. Hon fyller år :-)



Orkidén har jag satt i hallen :-)
Jag tycker det är jätefint när man sätter dom så här i en vas!


Efter vi kommit hem så gick vi en liten runda innan det hann mörkna helt. Det var skönt att komma ut efter man vart inne och städat och plockat med massa. Nu har vi just ätit god kvällsmat med ägg och mackor :-)



Vi gjorde egna semlor som vi har mumsat på här i soffan! Men nu är vi så mätta så vi har ont i magen :-)


Hoppas ni har en lika trevlig och mysig kväll som vi har :-)

KRAMAR






Lång promenad ska det bli!

Igår hade Jesper gjort pommes och hamburgare med böd när jag kom hem från jobbet :-) Skönt att bara kunna sätta sig och äta när man kommer hem och slippa laga något. Efter maten var jag så trött så jag la mig i soffan men efter ett tag så somnade jag :-) jag var verkligen jättetrött igår. Idag gick vi upp tidigt, vid halv sju så skjutsade jag jesper till jobbet så han skulle slippa gå. Sen kröp jag ner i sängen och vaknade vid halv tio :-) så skönt att få sova ut lite, jag behövde det. Så nu hoppas jag att jag har massa energi och får massa gjort här hemma idag! :-)

Hade tänkt gå en lång runda först, sen städa här hemma och torka golven. Det behövs :-) Det känns å skönt att få sånt gjort, man känner sig så nöjd sen efter :-) Solen skiner ute så det ska bli superskönt med en promenad. Ska nog ta med lite musik med :-)

KRAMAR ♥


Semlor!!

Nu har jag slutat för dagen :-) skönt! Det har gått bra idag. Mycket att göra och då går det fort. :-) Är hemma hos mamma och pappa nu. Ska sova här till i morgon. Jobbar till 18,00 då sen blir det hem och mysa med jesper :-) Här har vi precis ätit lite kvällsmat och nu äter jag på en semla men har lämnat halva för den var så stor och jag orkar inte mer :-) hahaa men den var god :-) Dricker lite kamomille te nu för att lugna magen men den har varit okej idag :-)

Hoppas dagen går fort i morgon för jag hatar att vara ifrån jesper, tycker det är så tråkigt. Men vi är båda lediga i helgen så det är skönt :-)  Ska ta och ringa min jesper nu och se vad han hittar på. :-)

Ha en bra kväll!

Godnatt!

KRAMAR ♥

Trött!!

Idag är jag jättetrött! Har inte sovit så bra inatt och så måste man gå upp så här tidigt! :(  Det blir en lång dag då jag inte slutar förräns vid 20,15, men man får bita ihop och försöka klara av det ändå. Har ätit lite frukost nu och dricker te, Jesper kom precis upp så jag ska skjutsa honom till jobbet så han inte behöver gå. Det är ju en  bra bit dit.

Hoppas ni får en bra dag!

KRAMAR ♥

Bättre


Nu känns det bättre i magen. Tog en varm dusch och tog på mig mjukiskläder. Även huvudvärken börja försvinna nu. Jespers mamma har sagt till mig att om man har huvudvärk så ska man sätta föterna i ett varmt bad... Nu har vi precis ätit kvällsmat, vi kokade några ägg och åt mackor. Sitter i soffan nu med en kopp varmt te. Det ända som hjälper egentligen när man har magakatarr är att ligga och vila. Det blir inte bättre av att man är uppe och springer och jäktar, det blir bara värre då. Men min chef verkar inte förstå det och han gör inget försök i att försöka förstå heller för den delen.

Ska återgå till teven nu.

Hoppas ni har en bra kväll.

KRAMAR ♥

Ingen bra dag idag!

Idag är jag hemma och vilar. Har huvudvärk som går ner i nacken och ont i magen. Magkatarr. Det jobbiga är att det bara kommer direkt sådär. Pang! och så är dagen fördärvad. Har mest legat framför teven med värmekudden på magen, det hjälper lite. Det är så jobbigt att alltid behöva tänka på vad man har ätit. Jag måste äta lite och ofta, var tredje timme egentligen, inte så fet mat, och inte massa godis och chips. Men det är inte alltid så lätt att tänka på det. Allt har ju att göra med stress också, men det har ju varit rätt mycket nu vid jul och nyår, det är det ju alltid och när allt börjar lugna sig så får jag ont i magen. Det är likadant när man ska någonstans. Gå ut eller om man är bortbjuden på middag, så måste jag alltid tänka på att jag måste äta riktigt på dagen och inte vara för hungrig eller äta försent för då går det åt pipsvängen.

Jaja ska läsa i min bok lite nu.

Ha en trevlig eftermiddag!

KRAMAR ♥

Cappuccino :-)



Visst blev det fint :-) Jag kom på att jag har en sån liten visp som man skummar mjölken med så jag var tvungen att prova! :-) Jag strödde lite kanel ovanpå :-)

Nu har vi precis delat på en kebabtallrik så vi är så mätta nu.
Ska återgå till soffan igen och titta lite på tv :-)

Ha en trevlig kväll

KRAMAR ♥


Mos och fläsk!

Hos Maria och Stefan fick vi mos och fläsk till middag, det var gott. :-) Till efterrätt hade Maria gjort en blåbärspaj :-) med mycket vaniljsås till :-)

Lisa följde med ner när vi skulle handla så hon och jag gick och köpte rosor och tulpaner :-) Jag köpte rosa tulpaner. Lisa kom precis ner med en hasselkvist så jag har satt den i en hög vas med tre tulpaner :-) Jättefint!


Visst blir det fint med en hög vas tll :-)


Resten av tulpaner fick stå här i hallen :-)

Nu ska vi kolla lite på tv och mysa bara!

Ha det bra!

KRAMAR ♥


 


Då var det morgon igen!

Godmorgon!

Jesper sover fortfarande, han hade så ont i huvudet igår och jag tror han behöver sova lite så jag vil inte väcka honom ännu :-) Men jag vaknade tidigt som vanligt :-) har redan höngt upp tvätten haha. Min mage börjar kurra nu så jag får nog göra lite frukost :-) Man har vari lite bortskämd nu med hotellfrukost så det blir tråkigt att laga vanlig frukost nu :-) hehe

Idag är det itne så mycket som står på schemat. Jag hann göra det mesta igår när vi kom hem och det är jag jätteglad för att jag gjorde. :-) jag hade så energi igår. Jag packade upp väskan vi hade med oss och tvättade alla kläder och vek ihop den andra torra tvätten. Jag dammsög hela lägenheten och gjorde iordning i vardagsummet med dom nya lamporna :-) Så allt det slipper jag idag :-) Skönt, så kan man bara mysa idag. Vi ska ner till Jespers föräldrar vi ett och äta lite middag. Har inte träffat dom på ett tag så det ska bli kul. Sen blir det nog en lång promenad i skogen :-)

Hoppas ni har en bra dag!

KRAMAR ♥

Nu är det natten hos oss

Vilken bra film säger jag bara :-) satt på spänn hela tiden (somnar nästan alltid när vi ser film) :-) men nu är vi så trötta efter denna dag så vi säger godnatt!

KRAMAR ♥

Mätt i magen!

Ojojoj vad mätta vi är nu! :-) Det var supergott med paj ikväll, det var ett tag sen vi lagade den faktiskt :-) Jesper gjorde eget vitlökssmör till baguetterna :-) mumma!


Mumma! :-)

Nu sitter vi i soffan och äter vindruvor och dricker bubbelvatten från sodastreamen vi fick i julklapp :-) så glad för den! Tack mamma och pappa! :-)

Klippte mig även dag på väla. Tog en drop in på frisyrmakarna. Klippte luggen och topparna men det köndes bra ändå :-) Det behövdes!


Jesper har fotat :-)
Tunikan kommer i fån BikBok ochär i flanell och den är superskön! :-)

Nu är det film som gäller här. Max Payne med Mark Wahlberg, goding! :-)

Godnatt

KRAMAR ♥

Borta bra men hemma bäst!

Heej allihopa!

Nu är vi hemma i hylte igen :-)  eller det har vi varit ett tag nu, och vi har haft det underbart mysigt i Helsingborg! :-) Massor med god mat och shopping! :-) Vi har bara myst och tagit det lugnt. När vi kom fram i torsdgas så slängde vi in grejerna på vårat rum och sen så åkte vi över till helsingör och köpte lite öl och vin :-) Jesper köpte en fin whiskey som han är så stolt över! haha :-) Det var regn och nästan storm och jag tyckte INTE om att åka båten! Usch vad jobbigt det var :-)  När vi kom tillbaka gick vi lite i stan för att hitta något ställe att äta på, men vi tog bara en varsin pizza faktiskt. Vi var lite trötta efter bilfärden.



Här har vi kommit tillbaka efter helsingör. Tog ett glas vin och lite chips :-)
Rummet var jättemysigt!


I går var det shopping som gällde :-) haha Det var fortfarande lite blåsigt och regnigt så det var mössa och halsduk som gällde :-) Hittade en jättefin vit gosig mössa inne på HM :-)  T.o.m Jesper köpte en mössa där, en fin randig i grått :-)
Fast vi hittade inte så jätte mycket inne i stan så vi bestämde oss för att köra en runda till väla! Rätt skönt att kunna gå inomhus och ha alla butiker omkring sig :-) Vi åt tacos när vi kom fram och det var supergott!



Detta hittade jag :-) Klänningen är från Gina Tricot och var på rean :-) Har en i rött med och jag älskar den :-) Jeansen och tröjan hittade jag också på Gina. Har lite svårt för att hitta bra jeans som passar men dessa satt perfekt :-) (glad) dom är i strech och det är nästan det ända jag kan ha :-) och dom kostade bara 500:- Tröjan eller blusen gillar jag jättemycket! Man kan även ha den till leggins om man vill :-) Skönt till sommaren! Väskan köpte jag på Cubus :-)

Efter Shoppingrundan var vi lite trötta så vi satte oss på Åhlens café :-) Jättemysigt inne i stan. Vi tog en varsin mums mums och en latte macchiato :-) Super god! Sen gick upp till rummet och tittade lite på tv och drack ett glas vin :-) Sen gjorde vi oss iordning och gick och åt på restaurangen Big Buddah! Ni måste äta där om ni åker till Helsingborg. Det är helt underbart god mat! Vi tog fyra små rätter med kycklingspett o jordnötssås, Kyckling med röd curry o cocosmjölk, biff med wokade grönsaker också vårrullar med sötsur sås! :-) och till det thai juice :-) mmmm...



Vi innan vi går till Big Buddah :-) Har mina nyinköpta kläder :-) Även Jesper har sin nya fina t-shirt på sig!

Efter restaurangbesöket gick vi ner till relaxavdelnigen och badade bastu. Det var så skönt efter en hel dag med shopping! :-)

Idag sov vi lite längre, checkade ut och packde in allt i bilen och så åkte vi inom IKEA :-) Fick handlat två nya lampor till fönstrena i vardagsrummet då ena gått sönder. Jättefina verkligen :)



Lite mörkt men det får gå :-) Få ta en bild i dagsljus sen :-)

Just nu sitter vi bara i soffan och ser lite på tv. Jepser han vilar för han har haft ont i huvudet hela dagen :-( Så jag tänkte att jag skulle laga lite mat nu. Det blir paj med skinka, broccoli, coctail tomat och fetaost :-) enkelt och gott! Är riktigt hungig nu! :-)

Hoppas ni har en trevlig kväll!

KRAMAR ♥


Nu är det dags!

Har precis gått upp :-) äter lite frukost sen ska jag slänga mig in i duschen och göra mig iordning. Ha inte packat ner allt ännu ;-) Det snöar här nu men jag hoppas det går bra att köra, får köra lite tidigare så vi ej behöver stressa :-)

Nähä nu får jag skynda mig lite.. :-)

Ha en bra dag!

Vi ses!

KRAMAR ♥


Äntligen hemma!!

Så nu är jag äntligen hemma och har just landat i soffan efter kvällsmaten! Det blev hemmagjord pizza med peperoni, champinjoner och jalapenos på :) gott men starkt :) haha. Äter på lite vindruvor nu :) Usch jag är så trött idag. Det är så strängt att köra i detta vädret, speciellt när man har så långt hem. Det snöar inte med det ligger jättemycket på vägarna och det är halt. Man blir trött i hela kroppen, man är på spänn hela tiden när man kör. Men allt gick bra :) Fick sluta kvart i sex idag, men det tog rätt lång tid att skrapa rutorna med :)


Jesper var ledig igår så han bestämde sig för att granen skulle åka ut så vi plockade ner julen här :/ tråkigt med desto roligare att sätta upp nya gardiner och pyssla med annat :) Men det är en viss stämning med julgrejorna :) Det hände en liten olycka när vi plockade ner allt. Jag skulle plocka bort skärmen på en av stjärnorna och höll lite för hårt i glödlampan så det small i handen på mig. Jag stod i klädgarderoben med uppe å en stol så jag fick splitter över tröjan och i handen. Skar mig på fingrarna så jesper fick komma och plåstra om mig. Tur att han var hemma. Det var inte så farligt som jag trodde, men man blir ju lite skraj när man ser blod :) haha


Just nu tittar jag lite på tv. Det går ett program på kanal 5 som heter skönhetsprinsesor. Skönhetstävlingar för barn. Det är helt sjukt. Det är små flickor som är ca 5 år som är med. Dom blir sminkade och håret blir vidgjort med dom ser ut som dockor! Det är hemskt tycker jag. En liten flicka hade nappen i munnen när hon blev sminkad och en flicka ville så gärna ha med sin docka. Sen fortsätter det när dom har blivit 15-16 år. Dom ser nästan värre ut då. Tänderna är så vita att det  ser hemskt ut och fejkade leende. Usch. Hur kan föräldrarna göra så mot sina barn. Okej när man är 15 år då kan man säga att detta vill jag inte, men när man är 5 år?! Dom ser verkligen ut som dockor. Dom går där på scenen och niger, ler, och ger släng kyssar. Helkonstigt när man är fem år!


Jaja, nu till något roligare! Helsingborg! Det ska bli så skönt att komma iväg och sämma bort sig lite! :) Vi ska äta på en mysig restaurang som heter Big Buddah, kina mat :) Dom har sjukt god mat och thai juicen är underbar. Den måste ni prova någon gång! :) Det är så gott! Vi ska nog åka över till helsingör när vi har lämnat våra grejer på hotellet :) ÅÅ vad mysigt det ska bli!  På fredahg blir det en heldag med shopping i stan :) sedan restaurangbesök och sen bad och bastu på kvällen :) Gud vad skönt det ska bli att basta , har inte gjort det på jättelänge. Skönt att värma sig om man varit ute en hel dag i detta vädret :) Sen på lördag blir det väla och ikea på hemvägen :) Ska bli kul att gå på ikea och köpa nya grejer till lägenheten :) just nu vill jag ha nya kuddfodral till vardagsrummet :) Jag älskar ikea. När jag var mindre ville jag jobba där när jag blev stor! :) haha.


Så här mysigt blev det i köket och vardagsrummet :)






Ikväll blir bara mys framför teven :)


Mys ni med!


KRAMAR ♥


Snart är det torsdag


Nu sitter jag här i lite halvmörker och äter frukost med macka och gott te. Det börjar ljusna ute nu och det är så fint när snön ligger kvar och alla träden är alldelse vita :)

Va lite hängig igår och det sitter i fortfarande, har så ont i magen. Vet inte vad det är riktigt :/ känner oro får något men jag vet inte vad.

Idag jobbar jag mellan 13-20,15 och jag hoppas det går fort till åtta så jag får komma hem till min jesper. Tycker inte om att åka ifrån honom. Imorgon jobbar jag mellan 14-20,15 istället för hela dagen :) Det är skönt! På onsdag börjar jag redan vid 7,30 så då sover jag i traryd hos mamma och pappa. Men sen på torsdag så åke vi till helsingborg! :) jag längtar verkligen! Det ska bli så skönt att bara vara vi två :) Shoppa lite, äta god mat och bra ha det mysigt! :)

Jesper och killarna ska nog spela hockey idag igen :) Han tyckte det va så roligt igår :) Han är ledig i morgon så han lär väk vara där nere hela dagen och spela! :) Ska slå en pling till honom nu och se vad han gör :) Sen ska jag ta en varm dusch!

Ha en bra dag!

KRAMAR ♥

tjoho

Nu har jag försökt ändra lite på min blogg. men det var inte lätt. usch. nu orkar jag inte mera så jag tror jag läser lite istället :)

Godnatt!

KRAMAR ♥

Lite bilder



Så här ser vårt hus ut! Mysigt nu när det har kommit lite snö! :)







Vet inte om ni ser så bra här men vi har lagt singel i landen.
Vi gjorde det i höstas och vi är jättenöjda. Solen går ner på baksidan så det växte aldrig något här på framsidan.





Altanen byggde vi också  höstas och det blev så bra! :) Till våren ska den målas i samma persikofärg som huset med gröna knutar. Vi ska även lägga dit lite fler plattor  och singel i detta landet med. Det är sovrumsfönstret som syns här. Tror det kommer bli jättebra! Här blir det många grillkvällar känner jag. Kommer bli skönt med när vi har kvällssolen på denna sida :)






Älgarundan!

Nu sitter vi i soffan och jäser efter kvällsmaten som blev spaghetti med kötfärssås :) I förmiddags gick jag och Jesper en lång runda. Det var så skönt att komma ut i det fina vädret! Vi gick först ner till rinken och kollade om det gick att åka och det gick det. Det var massa små barn där som åkte skridskor :) sen gick vi älgarundan, som den kallas :) Det är fint i skogen när alla träd och granar är vita av snön :) Det är mysigt.

När vi kom hem va vi så kalla att vi gjorde lite varm oboy :) det var gott. Sen lagade vi lite kyckling och ris. Har ett recept som är jätte gott! Man steker kyckling och bacon och lägger det i en ugnssäker form, sen i med  lite champinjoner, slå på  grädde och creme fraiche franska örter och så in i ugnen i ca 20-30 min. Vi hade ris till men det går lika bra med potatis om man hellre vill ha det! :) Det är supergott!

Efter middagen kände jag mig lite hängig så jag kröp ner i soffan och tittade lite på tv och läste lite. Jesper körde ner till rinken och spelade lite hockey med Jens. Emma ringde och frågade om jag skulle komma ner men jag kände mig fortfarande häning så jag stannade hemma. Försökte sova lite men det är svårt när man mår illa. :/ Jesper var nog iväg i två timmar :) tror han hade jätte skoj :) Sen va han snäll och diskade upp allt efter middagen så jag slapp det. :)

Så nu sitter vi här i soffan och myser. Har precis kokt en kopp kamomille te :) ska fortsätta läsa lite i min bok nu.

Ha en trevlig kväll!

KRAMAR  ♥

Iskallt!

Sitter här i soffan nu med en stor kopp kamomille te med två mackor :) gott! Vilken härlig morgon det är! :) Solen har tittat fram och det ligger lite snö på marken :) Jesper var uppe i natt och spolade rinken så idag ska dom nog spela hockey :) Så han sover nu :) jag vaknade av att han la sig i sängen 04,10 haha så han får väl sova en stund till :)

Har fått hem HM-katalogen nu och gu vad mycket fint jag har hittat :) Men jag ska inte beställa riktigt ännu. Jag och Jesper ska iväg till Helsingborg på torsdag så jag får se vad jag köper där först! :)  Vi ska bo på hotell mellan 8 jan till 10 jan :) och det ska bli så mysigt! Jag längtar verkligen. Åka över till Helsingör och köpa lite blommor och vin :)  På hemvägen blir det väla och IKEA :) ska se om jag kan köpa lite nya gardiner och kuddfodral till vardagsrummet :)

Tror jag ska höra om emma kanske vill gå en lång runda i det fina (men kalla) vädret idag :) Emma hade med sig massa ostar igår som vi åt på :) gud vad gott det var, fick nästan ont i magen så mycket som jag åt :) alla var så trötta igår så det blev tidigt i säng :) haha

Idag ska vi inte göra så mycket. Det är så skönt när man inte har planera något och bara kan ta dagen som den kommer :) och göra lite som man känner för :)

Hoppas alla får en underbar dag!

KRAMAR ♥

Vårt hem

Tänkte jag skulle visa lite bilder på vår lägenhet :) Ska ta fler bilder sen efter vi tagit ner julen och fått upp nya gardiner och så :)



Så här ser vårt kök ut nu i jul






Denna byrå fick vi i julklapp! Tycker det blev jättebra i hallen :)









Vi har bara myst i soffan hela morgonen :) Jens har spolat rinken vid skolan så killarna ska nog spela lite hockey sen kanske, fast det har snöat här nu på förmiddagen så jag vet ej hur isen ser ut nu. Emma och Jens kommer hit vid sju tiden och vi ska bjuda på god räkgryta :) Älskar den :) Nu ska vi åka och handla lite och köra inom Jespers föräldrar, har inte träffat dom på länge nu så det ska bli trevligt.

Ha en bra dag!

KRAMAR ♥





Nytt år!

Ja då var det nytt år då :) spännande. Nyårsfesten blev super! Maten var underbar :)
Vi hade löksoppa som förrätt, sen fläskfilé och tärnad potatis med tunnbrödsrulle ock cheescake tillefterrätt :) Alla tyckte om det så det blev jättebra!

Detta var huvudrätten och den var underbart god! Jens kan verkligen laga mat! :)
Detta var huvudrätten! Fläskfilé med tärnad potatis och sås :)
Det var så gott :)



Nu ska vi äta lite mat här hemma. klyftpotatis med kotletter och wiskeysås :) Gott!
Jesper ropar så nu måste jag gå :)

Ska se om jag kan lägga in mer bilder från nyår sen :)
Ha det fint så länge!

KRAMAR ♥

RSS 2.0