Rosa rosa rosa och lite kryddor









Fick ett presentkort av fina Ida i födelsedagspresent så idag var jag nere snabbt i byn och köpte rosa pelargoner. Så nu är det rosa i hela altanen! :-) Blev även lite kryddor med. Basilika, citronmeliss, rosmarin och timjan! Smarrigt och det luktar supergott! :-)

Passade på att plantera när Milo sov nu i eftermiddag! Precis när jag kommit in och tvättat av mig så vaknade han. Perfekt tajming!

Var även ute en lång stund i trädgården igår. Gjorde iordning i våra tre planteringslådor. Sådde morot, rädisor, dill, persilja och lite rosa blommor som kallas malva (tror jag att de hette) :-)

Det har stått ett växthus i trädgården med men de tog förra ägana med sig men de lämnade stommen kvar så jag har även gjort i ordning där och lagt i ny jord så vi funderar på att så lite potatis där :-)

Spännande i alla fall att se när allt kommer upp!




Läskande dricka på altanen!





Denna vecka har det varit helt underbart väder ute. Så det har blivit häng på altanen så fort man fått lite tid över! Glaskannan fyndade jag på IKEA för ynka 15 kronor :-) Krukan har jag fått av finaste farmor! :-)


Goda vänner!







I söndags var vi borta hos bästa vännerna Emma, Jens & Ebbe! Det stod grillning på schemat! :-) Här är Milo och Ebbe ute i trädgården. Milo fick låna Ebbes gåstol och här visar Ebbe hur man trycker på alla knappar! :-) Så mycket glädje ni barn ger oss! ♥

Tack för en trevlig & mysig kväll kära vänner!


Traryds djurpark!











I förra veckan åkte jag hem till Traryd och familjen! Milo blev superglad då han fick träffa mormor, morfar och sina mostrar! :-) Jag och syster Emma gick en promenad och hamnade i Traryds djurpark. Milo var inte så intresserad av djuren. Kanske lite för liten ännu. hihi. Men det var faktiskt inte så många djur ute denna gång. Vi fick se några grisar, en häst och några fåglar. Påfågeln satt inne och ville inte alls visa sig. Annars är den ju himla fin!

Har haft ett par riktigt mysiga dagar i Traryd. Så skönt att få komma iväg lite då man sitter här hemma mest hela tiden! Vi har grillat massa gott och bara myst!



Underbar dag i staden!





Denna månad har jag hunnit bli ett år äldre. Detta firades med en dag på staden med mina underbara killar! Solen strålade på oss hela dagen! Riktigt härligt! Vi åt god lunch på Åhlens och fikade gott på nya espressohouse! Lemonaden var ritkigt god! Milo fick smaska på en smoothie!

Milo fick sig lite nya sommarkläder! För helt plötsligt har det ju blivit sommar! Det blev några mjukishorts och ett par kortärmade bodysar. Och hatten som han har på sig fick han också! :-)

Ett alldeles perfekt födelsedagsfirande enligt mig! :-)




Egentid



Milo bestämde sig för att han ville sova en stund till. Jag slänger mig i soffan med en bok och en kopp kaffe. :-)


19 maj 2011 - 19 maj 2012


19 maj 2011


19 maj 2012

19 maj 2011 fick vi äntligen se dig för första gången Milo. Det var mammas & pappas lyckligaste dag! Tänk att det var just du som låg i min mage!

19 maj 2012 och du är 7 månader gammal! Vart tar tiden vägen!? "Den vackraste stunden i livet var den när du kom" Vad skulle vi göra utan dig Milo! Mamma & pappa älskar dig så! ♥


Vad har vi pysslat med

Vad har hänt sedan sist jag uppdaterade? Det här:








Jesper hämtade singel en dag och fyllde ut på hela infarten. Ska snart hämta ett lass till och fixa iordning i landen på framsidan!



Om man får vänta för länge innan maten kommer så kanman ju börja äta på stolen! ;-)



Vi har haft gofika på altanen!



Milo har lärt sig räcka ut tungan! haha



Jag har lagat massa mat till Milo och fryst in! Han gillade torsk och persiljesås jättemycket! Wihoo skrek mamman!



Vi har varit och lekt med Ebbebus! :-)



Jesper har målat klart husgrunden. Innan var den ljusgrå. Stor skillnad! Nu är det bara landen här som ska fixas iordning.



Milo har fått massage av pappa



Vi har firat min mamma som fyllt år. Smaskig marängtårta med massa jordgubbar! Mums!



Milo posar för mamma



Så här mamma, eller?



Eller såhär?



Puss på dig mamma!



Hihi



Okej, nu gör jag mitt finaste leende mamma!



Älskade unge! ♥

Sjukstuga!

Det har varit dålig uppdatering här inne. Men vi har sjukstuga här hemma. Det började med mig förra söndagen då jag vaknade upp med halsont och sedan kom förkylningen. Så jag har legat i soffan hela veckan. Så typsikt när det äntligen varit så härligt väder!

Även Milo har varit dålig med feber och hosta, stackarn! Nu är det Jespers tur så han ligger på soffan nu och är inte alls pigg.

Nu vill vi att sjukdomarna försvinner från vårt hem! Jag själv är ganska så pigg. Lite förkylning kvar bara men nu blir det städning här hemma och byta rent i alla sängarna!

Snart kommer det upp lite bilder på Milo och vad vi sysslat med här hemma.

KRAM ♥

RSS 2.0