Gott Nytt År!



Gott Nytt År önskar vi er!




Får jag hålla bebisen? Snäälla!


Min yngsta kusin Ebba! Hon ville så gärna hålla Milo hela tiden i lördags :-) Hon är väldigt förtjust i sina dockor nu och tar hand om dem. Så hon blev överlycklig när de kom en riktig bebis på besök! :-)


Vill du ha nappen Milo?


Dan före dopparedan



Den här lilla pysen har varit kinkig precis hela dagen. Vill absolut inte sova. Men nu öntligen slocknade han så jag ska gå och göra mig en kopp kaffe eller två så jag orkar lite till innan Jesper kommer från jobbet vid nio. Puh! säger jag. Haha. Jag går fortfarande i mjukiskläder och med en tofs mitt på huvudet. Men så får det va :-)

Nu kaffe!

Ha en mysig lillejul!
KRAMAR

Kolla in nappen


Så liten så liten min vän ♥

Pyjamsen är nu nästan för liten för honom. Haha. Och kolla nappen, vad stor den var för honom då ;-)


Lindex








I fredags fick jag hem mina varor jag beställt från Lindex. Den rosa tunikan åker nog på nu till jul. Det svarta linnet är ursött med rosetten. Just nu kostar den bara 35 kronor så skynda att fynda vettja!  :-)


Lilleman är redan bortskämd!







Ida och Martin var här på fika igår och de hade med sig en hel kasse med julklappar. Snacka om att lilleman är bortskämd redan! Haha. Tusen tack för alla de fina grejena ni hade med er! Ni är för gulliga!

Milo kommer va supersnygg i rutig skjorta och de söta dojjerna! :-)




BVC


Mamma och pappa älskar dig hjärtat! ♥


Idag har vi varit på BVC och 2-månaderskontroll. Vår stora kille väger nu 5180 g och är 58 lång. Läkaren kikade på honom och allt såg bra ut och Milo var så fräck att han kissade på farbror doktor så han fick gå och byta kläder! Haha. Det var lite roligt faktiskt :-)




Kvällsfika


Kvällsfikat ikväll blev glögg och saffransmuffins med frosting! Oh så gott :-)


Granen klädde vi igårkväll med julmusik på högsta volym. Mysigt :-)


När vi gick upp i morse var det vitt ute på marken. Det ligger fortfarande kvar men antagligen är det borta imorgon då det ska bli plusgrader igen. Tråkigt. Hade varit så mysigt om snön hade fått ligga kvar nu i ett par dagar. Men icke.

När jag var hos Emma i måndagseftermiddag så testade vi på att göra rödlöksmarmelad och detta var så gott så jag ska faktiskt göra det imorgon för att ta med till familjen på julafton. Det blir lunch hemma hos mamma och pappa med julmat och då passar det bra med rödlöksmarmeladen för på kvällen är vi hos farmor & farfar och där bjuds det på lutfisk och potatis.

Ikväll har vi fikat på glögg och saffransmuffins med frosting. Muffinsarna blev riktigt goda faktiskt! Bakade dem igår när Ida och Martin var här på fika! :-)

Önskar er en trevlig kväll!
Kramar


You´ll never walk alone

 
"Walk on with hope in your heart, and you´ll never walk alone"



Julstrumpa



Denna fina julstrumpa har min arbetskamrat Inger gjort till Milo! Superfin och tack snälla, söta Inger. Du är för go! :-)

Här ska de tryckas ner klappar varje jul framöver! :-)


Smile

 

Nu börjar smilandet fastna på bild! MYS!
Som vi älskar dig!


Finbesök



Idag kommer moster Emma på besök (till höger) och stannar troligtvis över natten. MYS!


Lille Milo har varit lite klängig idag men nu ligger han i soffan bredvid mig och skrattar i sömnen! Haha, det är så roligt att se :-)

Ja, i eftermiddag kommer moster Emma hit. Ska bli mysigt. Jesper jobbar så det passar utmärkt att få lite extra hjälp då!

Ute är det grått och trist men ska försöka komma ut på en promenad. Tänkte jag skulle fixa julkorten med. Måste ju lägga på de på posten snart :-)

Även de sista julklapparna ska slås in med! I år blir det inte så många då föräldrarpenningen inte är så stor. Jag och Jesper har ju redan fått vår julklapp. Lille Milo! ♥

Önskar er en fin dag!
KRAMAR


Uppmuntran












Jesper och Martin har varit inne i Halmstad då de hade ltie ärenden dit. Själv har jag haft fullt upp med en kinkig son. Inte alls på humör idag. Tror det är magen som spökar på honom. Han varit fastklistrad på mig hela förmiddagen och han började t.o.m gråta i sömnen. stackars liten.

Martin och Jesper kom hem för en stund sedan. Med sig hade de en påse från Espressohouse. OOh så glad jag blev. Gott te och supergod bakelse fick jag! Även en hyacint i glasvas hade de också med sig! Tack snälla! :-) det gjorde min dag!

Nu ska jag slumra en stund i soffan innan liten vill ha mat!

KRAM

Mysig kväll med goda vänner





Igår hade vi mysigt besök av Madde & Fredrick. Madde hade med sig dessa söta ting till oss! :-) Teet har jag provsmakat nu på morgonen och det var supergott! :-) Tack söta Madde!


God Middag tredje advent!


Har just ätit lunch och tredje ljuset är tänt. Lite tråkigt att snön som kom för ett par dagar sedan redan är borta. Blir ingen riktig julklänsa utan snö faktiskt.

Igår låg vi och myste i soffan halva dagen. Natten hade ej varit så bra så det fick bli lugnt på förmiddagen. Framåt kvällen kom Madde & Fredrick och vi åt god mat och kollade så mycket bättre. Tack för en mysig kväll vänner!

Denna natt har varit bättre och både lilleman och vi har sovit gott. Nu sover han i vaggan och jag har hunnit plocka lite här hemma och diskat upp i köket. Skönt att få lite gjort.

Snart kommer Jesper hem från jobbet och lite senare kommer Johan & Sanna hit på lite fika. Mysigt!

Önskar er en härlig tredje advent!
KRAMAR

Första & sista


V.16


V.40


Här är första och sista magbilden! Vad liten magen var då på första bilden :-) (Kommer ihåg att jag tyckte magen var jättestor då!) Men i slutet var jag verkligen stor!! :-) 

Tänk att det var du lille vän som låg därinne! ♥ 


Kläder till lilleman


Jesper fick ett presentkort på Marias barn & garn här nere i byn av sina jobbarkompisar. Så detta hittade vi till Milo!


Min moster med familj kom med dessa söta från Name it sist de var här.


Martin & Ida hade med sig en ursöt dress med ferrarimärke på!

Vi har fått så mycket fint till Milo av både familj och vänner! Tack snälla ni! Milo är verkligen bortskämd. haha.

Underbart väder!



Det blev en liten runda på Gekås igår eftermiddag och bl.a denna fina overall fick föla med till Milo! Verkligen superfin! :-)


Japp. Igår blev det en runda på Gekås. Vi åkte vid tretiden så det var faktiskt inte så mycket folk där. Helt okej :-)
Lilleman var på bästa humör! Perfekt!

Vi hade lite julklappar kvar vi skulle ordna med så nu tror jag att det mesta är fixat! Skönt :-)

Idag skiner solen och i eftermiddag blir det en promenix med Ida och Emelie. Mysigt! Ida och Martin stannar på middag på kvällningen. Trevligt.

Milo sover just nu i vaggan och jag har ätit god frukost. Väntar hem Jesper som har varit hos tandläkzren idag. Då ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning och sen får det allt bli lite städning här hemma. Det blir inte mycket tid över för sådant längre så man får passa på när båda är hemma :-)

Önskar er en fin dag!
KRAM

Fikapaus



Nytt te från Espressohouse. Grön passion med smak av passionsfrukt, vanil och mano. Supergott!



God Kväll!

Sitter i soffan efter lite plock här hemma. Har tänt ljusen och nu fiakr jag på mitt nya te och en lussebulle. Lite sen fika kanske.. men men...

Natten har varit lite sådär så imorse fick jag sovmorgon medans killarn åkte iväg för vägning och mätning. Milo väger nu 4600 och är 55,5 lång! Han börjar bli stor! :-)

När de kom hem var det fags för mat för lillen och sen sov jag och Milo här i soffan i två timmar! Åh så underbart skönt det var och det behövdes verkligen!

Vi fick sedan lunch hos Maria och Stefan och nu är killarna nere i källaren (har de varit sedan halv fyra) så jag har hunnit städa undan lite här uppe och pyntat min krans på dörren :-) Skönt med lite egentid faktiskt!

Förresten.. har ni fått någon snö idag? När vi kom upp imorse låg det ett vitt täcke på gräsmattan. Mysigt!

KRAM

Min lilla björn





Idag provade vi björndressen igen och denna gång satt den perfekt! Så söt blev han i den. Han märkte inte ens att jag tog på honom den för han sov som en gris ;-) Vi hade med dressen till BB men då var den alldeles förstor, han drunknade i den. Haha!

RSS 2.0