Hjärtat



Min lilla fisprutt! Vad jag älskar dig! ♥

Namngivning








På lördag ska vi på namngivning. Just nu har jag ingen aning om vad jag ska ha på mig och allt i min garderob känns tråkigt. Är i bebov av ett par svarta snygga jeans och dessa från H&M vill jag jättegärna ha. Jag hoppas dom finns i stan för på fredag är det tänkt att vi ska åka dit nämligen. Har fått låna en jättefin blus av min syster som jag nog kommer att använda på lördag.

Den ljusrosa tunikan finns på lindex och den vill jag också gärna ha. Jag vill ju ha plagg som är enkla just när man ammar. De är lite trixigt det där. Hemma spelar det ju ingen större roll vad man har på sig men just när man ska iväg så får man tänka lite extra.

Ställde mig förresten på vågen nyss och jag är nu nere på samma vikt som vid inskrivningen. Trodde aldrig att det skulle gå så fort. Milo är ju endast en månad! Magen har verkligen dragit ihop sig jättefort. Lite degig är den ju och det finns absolut inga magmuskler kvar, haha, men det är inget som direkt stör mig. Jag är bara så förvånad att jag har gått ner allt så fort utan att egentligen göra något mer än promenixat.

Idag har Jesper jobbat så jag och Milo har myst inne hela dagen. Det är verkligen så tråkigt ute. Men imorgon måste jag bara komma ut på en promenad.

Lille Milo låg och sov i min famn här i soffan innan och rätt var det var så började han gråta på riktigt. Han måste ha drömt något hemskt. Stackars liten. Så han fick ligga kvar i famnen tills han somnade igen. Sötnosen!

Ska strax börja på middagen. Ikväll blir det biffar och potatis.

KRAM på er!




Måndag





I lördags fick vi besök av min moster och mina kusiner. Milo trivdes bra i både Noras och Wilmas famn :-)




Hej hej!


Ni har väl inte blåst bort?! Usch som det blåste här igår. Imorse när jag kom ner och kollade ut på baksidan så hade en björk och några småträd trillat. Men som tur var på rätt håll. Bort från vår trädgård.

Idag var det dags för babymassage igen och Milo verkade tycka det var skönt även denna gång :-) Vi stannade ej kvar efter massagen för vi var tvugna att åka och handla och laga mat för Jesper skulle jobba extra idag.

Lilleman sover i vaggan sin och jag har hunnit rensa i tre byrårer här hemma. Underbart att få gammal skit slängd. Så nu står det ett antal påsar här som måste till tippen.

Har även hunnit sortera bland Milos kläder. Han kan ha vissa kläder i st 56, som pyjamasar och så eftersom han är så lång. Men annars är det fortfarande 50 än så länge på kläder. Vi har även fått massor av nya fina kläder i st 62 som just nu ligger i tvättmaskinen.

Har tänt i spisen och även ljusen här hemma och slängt mig i soffan med en liten kopp glögg. Skönt. Får passa på att vila lite nu när han sover :-)

KRAMAR




4 veckor!



Här är Milo endast någon timme gammal! Vilken känsla att äntligen ha honom i min famn! Kommer ihåg det som igår! Älskade lilla Milo! Tänk att just du kom till oss! Du är vårt allt! ♥



God eftermiddag!


Stort grattis till dig lille Milo som är 4 veckor idag! :-) Känns som du alltid har varit hos oss! Just nu sover han sen en stund tillbaks här bredvid mig i soffan. Så jag har passat på att plocka undan lite och tänt ljusen och precis gjort mig en kopp te.

Idag har vi besökt jobbet och äntligen jobbade Inger så hon fick se Milo. Varenda gång jag varit där så har Inger varit ledig. Så idag blev hon jätteglad att hon äntligen fick se vår pojk :-)

Gissa vad?! Igår satte vi upp en ljusslinga i ett träd på framsidan. Det lös så mysigt här igårkväll. Idag skulle jag tända den men då funkar den inte. Så typiskt tänkte jag. Så nu när Jesper kom hem bad jag han gå ut och kika på den. Då ligger sladden i fem bitar så det är något djur som har käkat sönder den. Haha. Men Jesper åkte ner till byn och fixade en ny ljusslinga :-) Så nu lyser det fint igen. Får bara hoppas på att det där djuret inte kommer tillbaks!

Hoppas ni haft en fin dag!
KRAMAR


Tjuvstarta eller inte?



Jaa, har ni hängt upp stärnor och ljustakar ännu?
 
Jag har i alla fall rotat fram alla mina och jag är jättesugen på att sätta upp dom men Jesper vill gärna vänta lite till. Min moder kommer på fredag så jag får väl hålla mig tills dess :-)

Får se om jag i alla fall hinner städa här lite innan fredag så går det fort att få upp alla ljus då :-) Mysigt!



Name it

  

 

 

Dessa söta kläder hade inte varit fel till lilleman. Han har ett par bodys o mjukisbyxor från name it och dom är ju så fina. Hängslebyxorna tror jag att jag får klicka hem faktiskt ;-)


Halloj!


Hur har ni det idag?


Jesper är iväg på lite jobb så jag är här själv med lilleman. Han har varit lite kinkig på förmiddagen men nu sussar han sött i sin vagga! Tror det är magknip som är orsaken till att han inte riktigt kommer till ro.

Nu dessa dagar får jag prova på att vara själv med Milo innan Jesper börjar jobba på riktigt på fredag. Idag åkte han iväg vid halv nio men jag tror att han kommer hem strax och imorgon är han på kurs mellan 9-16.

Man får verkligen ta till vara på tiden medans Milo sover annars blir det inget gjort här hemma. Haha.

Igårkväll fick jag härlig ryggmassage av Jesper. Äntligen kan jag ligga på mage igen. Haha. Jag nästan somnade. Ska se om jag kan lyckas övertala honom om massge ikväll igen :-) hihi

Igår var vi på babymassage. Milo tyckte faktiskt om det och höll sig lugn hela tiden. Vi ska dit nästa måndag igen så vi får se om han tycker om det då med :-)

Nu hoppar jag ner i soffan emd en stor kopp te.

Kramar

Torsdag!


Hej hej!


Natten har varit si sådär här. Lille Milo har inte ritkigt velat sova och efter vi lagt ner honom i sängen har han vaknat efter bara en liten stund och gnällt. Så har vi hållt på nästan hela natten och tillslut fick han ligga mellan oss och då somnade han ritkigt.

Även idag har han varit kinkig. Tror att det kanske kan vara magknip. Han vill inte alls ligga själv och sova så idag har han varit som fastklistrad på mig ungefär. Så idag har jag inte fått något gjort här hemma alls. Har inte ens fått på mig riktiga kläder. haha.

Har även haft huvudvärk hela dagen så vi har inte ens kommit ut på en promenad idag. Hoppas på att jag är piggare imorgon och att vi då kommer ut en runda. Jesper har jobbat lite idag så jag fick prova på att vara själv med liten.

Så nu har jag fått gnälla av mig lite. Haha. Vi får hoppas på att denna natten blir bättre :-)

Kram på er!

Mer kappahl







Kappahl har fått in massa mysiga stickade koftor och tröjor! Det kasnke får bli ett klick! :-)




Newbie från kappahl





Så här fina kläder hade Milo på sig i fredags när vi åkte mot Traryd. De är från kappahls newbie. De har ju så söta kläder :-) Men de åkte av efter ett tag då liten gjorde i byxan. Hihi :-)


BVC


God Kväll Tisdag!


Här har varit en härlig dag och vi har gått en långrunda med vagnen :-) Men det börjar bli kallt nu. När vi skulle ner till byn vid ett så var det fortfarande frost på vissa ställen på gräsmattan. Skönt att kunna elda i spisen varje dag.

Innan idag så var det dags för ett besök på BVC igen. Jag och Jesper gissade på att lilleman skulle väga 3600 men han vägde t.o.m 3700 :-) Så skönt att han växer som han ska!

I fredgas åkte vi hem till mormor & morfar och stannade till lördag. Vi packade hela bilen full bara för en natt. Haha. Det är mycket man ska tänka på som mste packas med nu förtiden :-) Det gick i alla fall superbra och lilleman trivdes bra både i resesängen och att sova borta. Skönt!!

När vi kom hem i lördagseftermiddag var det ett snabt byte av kläder på både oss och Milo. Sen blev det en promenad bort till Jespers farmor & farfar som bjöd på middag.

Nu blir det kvällsmat och sedan mys i soffan innan litenvaknar och vill ha mat igen ;-)

Kram från oss!

Första utflykten



Milo trivs bra i bilstolen och somnar så fort bilen börjat rulla :-) Sötnosen ♥



God Kväll Torsdag!


Ja, dagarna rusar verkligen förbi! I veckan har vi haft mysigt besök av Emma, Jens & Ebbe. Jens lagade lunch till oss och de blev även fika innan de gick hemåt. Ebbe var pigg och jösses var stor han har blivit :-) Vår lille plutt var verkligen liten jämte Ebbe. Men tänk, om bara ett par månader är han lika stor :-)

I tisdags var vi på BVC för att väga lillen. 3400 g och 52 lång! Han växer så det knakar! Man märker det på hans kinder som har blivit lite mer runda :-)

Han har även mer vaken perioder på dagarna efter amning. Och det är så mysigt, precis innan han somnar så får vi alltid en massa leende :-) Haha. Det är så gulligt!

Idag har vi varit på första utflykten. Vi packade in vagnen och oss själva i bilen och styrde kosan mot Eurostop. Ammade honom precis innan vi gick in och han var lugn precis hela tiden. Vi hann äta lunch och fika i lugn och ro. Han sov igenom allt :-) Duktig kille!

Fick även bytt lite kläder på kappahl som vi fått dubbelt av. Så nu har Milo fått jättefina kläder. Ska visa er en annan dag. De hade 30% på hela köpet just idag så det passade ju bra :-)

Imorgon ska vi på ännu en utflykt. Då åker vi hem till Traryd och stannar till lördag. Ska bli jättemysigt men är lite nervös över hur det ska gå på natten. Men det ordnar nog sig :-) Ska bli roligt att få visa upp Milo för min mormor/morfar och farmor/farfar! Spännande!

Nu vaknade liten och vill ha mat. Sedan blir det faktsikt kinamat till oss! Mums! Är riktigt hungrig nu :-)

Hoppas ni haft en härlig torsdag!
KRAMAR

Lördag



Milo sover mycket gott i vaggan :-)


Hej Lördag!



Helgen är här och Milo är redan 10 dagar gammal! Helt sjukt vad fort denna vecka har gått! Dagarna bara susar förbi.

Liten har nu sovit i sin egen säng två nätter irad! :-) Duktig kille! Han är som mest kinkig mellan 20-23 på kvällen innan han kommer till ro. Även i magen var han som mest livlig då. Amningen börjar gå åt rätt håll också även om det fortfarande gör förbannat ont vissa gånger.

Igår var BVC här på hembesök och Milo har nu gått om sin födelsevikt och väger 3170! Så han får ju i alla fall i sig maten och det är ju skönt att veta! :-)

I torsdags gick jag en runda ner till byn för att hälsa på jobbet. Det gick superbra och Milo sov genom hela besöket och rynkade endast på näsan när någon petade på honom. Haha. Han sov även hela vägen hem och sen lät jag han ligga kvar i vagnen när vi kom in eftersom han sov så gott :-)

I onsdags premiärbadade vi honom. Oh, jag måste erkänna att jag var lite nervös. Men det gick jättebra. Han skrek lite just när vi la i honom men sen tyckte han det var jätteskönt i det varma vattnet :-)

I eftermiddag ska vi ha besök av Madde och Fredde. Ska bli roligt att träffa dom :-)

Önskar er en fin lördag!
KRAMAR

Söndagsmys



Milo fick en hel garderob i söndags! Herregud så mycket mormor, morfar och mostrarna hade köpt :-)



Denna har morfar sparat på i 20 år. Men den får egentligen inte lekas med. Den ska helst stå i förpackningen :-) Hihi.




Moster Emma ♥



Moster Ida ♥



God Morgon!

Det är redan november och imorgon är det en vecka sedan Milo kom till oss. ♥ Herregud vad denna vecka har gått fort!

Vi går mest runt och myser här hemma. Milo sover gott om dagarna men är lite mer vaken under kvällen/natten. Känns som han är lite orolig då. Men inatt har han ändå sovit ganska bra. Han vill inte riktigt ligga i spjälsängen utan ska helst vara nära oss :-) Så inatt har han fått ligga mellan oss och det har gått bra och vi har fått sova ganska bra både jag och Jesper :-)

I söndags kom mormor, morfar och mostrar på besök! De lagade god lunch till oss och myste massor med Milo. De hade hur mycket kläder som helst med till honom. Haha. Nästan en heö garderob :-) Tack snälla!

Vi var ute på en lång promenad igår och han sover även gott i vagnen. Skönt.

Ställde mig förresten på vågen igår för första gången efter förlossningen. Under min graviditet gick jag upp 10 kg och när jag vägde mig igår fick jag en chock kan jag säga. 7 kg är redan borta. Bara sådär. Även magen har dragit ihop sig jättemycket. Bara en lite kula kvar egentligen. Men jag tycker den är rätt mysig. Känner mig jättesmal nu. haha. Det är så skönt att kunna böja sig ner och ta på strumpor och skor själv. Haha.

Igår var vi på Bvc för att väga liten. Han vägde 3120 när han föddes och 2880 när vi åkte hem. Igår hade han gått upp till 2998. Känns skönt att veta att han i alla fall får i sig mat även om det är lite kämpigt med amningen ibland. Det gör ju så ont vissa gånger att amma honom. Men det blir nog bättre snart.

Nu blir det mys i soffan innan liten vaknar och vill ha mer mat :-)

Kram från oss!



RSS 2.0