Vår Mini är äntligen här!


Här posar jag med min fina pyjamas som pappa har köpt till mig!


Tidigt i onsdags morse, 03,11 kom äntligen Milo till oss! Vi mår bra allihopa och har kommit hem från BB idag.

Ikväll har vi fredgasmys här hemma i soffan. Jag ska lägga mig här brevid en liten plutt som just nu nanar. Han är så fin så vi kan onte sluta titta på honom :-) Världens finaste verkligen! Vi är så lyckliga! Tänk att just DU kom till oss! ♥

Kramar från oss tre!

Mysigaste koftan



Här är koftan jag hittade igår på MQ:s outlet. Endast 199:- Perfekt för kalla dagar!


Jespers fix







Igårkväll blev Jesper klar med belysningen i vitrinskåpet :-) Nice!



Pasta med räkor och pesto



3-4 personer

1 gul lök
5 vitlöksklyftor
1 ask coctailtomater
300 g räkor
1 pkt matlagningsgrädde
3 msk pesto
1 påse babyspenat
svarta oliver
1 fiskbuljontärning
pinjenötter, citron, salt, peppar, citronpeppar, olivolja


Börja med att fräsa hackad lök i olivolja. Tillsätt sedan hackad vitlök. Häll i grädde, pesto och buljontärningen och krydda. Låt putra lite och sedan i med tomater (dela på hälften) och babyspeant. Sist i med räkorna. Krydda lite till om du vill. I med oliverna.

Strö pinjenötter över och pressa lite citron på. Klart!

Hittade detta recept hos Kenza. Snabbt, enkelt och supergott!


Om inte detta gör susen.. då vet i fan..



Äntligen har jag hittat ett fint silverfat med mönster i :-)


God Kväll i stugorna!


Här har varit kanonväder idag men vi har spenderat dagen inomhus. Vid lunch bestämde vi oss faktiskt för att åka till Gekås. Vi tänkte att om inte detta sätter igång förlossningen.. ja då vet jag inte vad jag ska hitta på. Haha

Så det blev en runda i varuhuset i eftermiddag. Det var jättemycket folk idag och det kändes nästan bara jobbigt att gå där idag. Ont, ont, ont har jag i ryggen. det strålar liksom ner i benen. Även inatt har jag haft ont i höfterna. Sprang visserligen upp och nerför trapporna igår och sorterade tvätt. Så det kasnke är orsaken till att jag har ont.

Ja, vi får väl se om det händer något inatt.

Det blev inte så mycket handlat idag. Jesper skulle ha lite lampor. Han håller just nu på i köket med att sätta in spotlights i vårt vitrinskåp. Så här borras och bankas så jaghör inte ens tv. haha.

Det blev i alla fall en hel del ljus och värmeljus som det går åt väldigt mycket av här hemma. Bra att bunkra upp :-) Även ett fint silverfat med mönster åkte ner i vagnen. Har länge letat efter just ett sådant och idag fann jag det :-)

Gick en bra stund och kikade på all julgrejer dom fått upp och jag kan inte hjälpa det men jag längtar lite faktistk :-)

Jesper skulle även inom lantmännen så jag följde med och gick inom MQ:s outlet. Fann en mysig stor kofta! Visar er sedan.

Kika inom om en stund igen för jag tänke lägga upp en ny maträtt som vi testade ikväll. Riktigt smarrigt och enkelt!


Ha en fin kväll!
KRAMAR

BF idag men ingen bebis


God Morgon!

Nä ingen bebis inatt heller. Mini verkar trivas där inne i magen och det verkar som om Mini vill stanna lite till. Men vi vill faktiskt träffa dig nu Mini. Hör du det! ;-)

Har i alla fall sovit gott inatt och vaknade bara för en stund sen :-) Härligt. Ska göra mig en god frukost med en stor kopp te!

Idag är det betydligt finare väder än vad det var igår! Solen skiner så det får bli en promenix senare idag.


KRAM på er!


Jesper har kockat ikväll





Jesper har fixat maten ikväll. Potatisgratäng och kotelett. Smarrigt! :-)



Tjoo!


Ikväll har vi haft myys! Jag har fått god middag med massa tända ljus och sen en härlig nack och ryggmassage. Det behövdes verkligen. Inatt kommer jag sova bra känns det som :-)

Har precis gjort mig en kopp te och om en stund blir det nog sängen.

Hoppas ni har en fin kväll!
KRAMAR

Till Mini





Igår kom Stefan med denna vagga till Mini. Maria har bäddat och gjort iordning den. En av hennes kunder har varit gulig och sytt det fina täcket på andra bilden! Mini fick även massa gosedjur, filtar och kläder :-) Tack snälla säger vi!




Helloo Fredag!


Och vi som trodde vi skulle få barn idag! Nehepp inte detta. ;-) Vi får väl se vad som händer under helgen.

Mor och Far ahr varit här på lunch och fika. Himla trevligt. De hade med sig en del möbler från min farmor som vi ska måla om i vitt. Stolar och ett litet bord. En del av grejerna ska vara i barnrummet :-) Ni får se resultatet när det är klart!

Vi har har i alla fall haft en mysig eftermiddag här och nu blir det ett avsnitt av Vampire Diares och sedan en promenix tror jag! :-)

Ha en fin fredag!
KRAMAR

Gravidvecka 40


V.40 (39+2)

Barnet

Allmänt: Nu är barnet helt utvecklat och redo att komma ut vilken sekund som helst. Trots detta kan barnet stanna kvar i två veckor till. De flesta barn föds på natten. Barnet kan väga allt mellan 2,5 och 4,5 kilo och vara 46-55 centimeter långt. Nu är det trångt därinne.

Mamma


Allmänt:
Har barnet inte kommit än? Känns det frustrerande? Ta det lugnt. Även om det känns omöjligt, försök fokusera på något annat än förlossningsdatumet. En graviditet varar allt från 37 veckor+0 dagar till 41 veckor + 6 dagar. Passa på att vila och äta mycket kolhydrater innan förlossningen så kommer du att orka bättre. Sov, sov, sov eller vila om du inte kan sova! Du behöver alla krafter. Under det aktiva skedet av förlossningen gör du av med lika mycket kalorier som en maratonlöpare gör av med varje timme. Dessutom kanske du kommer att vara vaken i ett dygn kring förlossningen.

Jag: Jag känner lite molvärk till och från och har även mer sammandragníngar än innan. Jag och Jesper gissar att Mini tittar ut på fredag. Det återstår bara att se :-) Vi vill bara träffa Mini NU! Vi vill inte vänta längre :-)

Pappa/partner

Under själva förlossningen är din viktigaste roll att vara där! Du ger henne vatten, torkar pannan. Du kan hålla henne, massera henne. Lyssna på vad hon och hennes kropp säger. Prata med henne och barnmorskan. Hjälp henne med kuddar eller att ändra ställning. Var lyhörd och se och bekräfta hennes smärta. Hon vill kanske inte att du ska röra henne. Peppa och uppmuntra. Pusha och stötta. Du klarar det!


Källa: vårdhuiden.se


Tillväxtultraljud och vila



Denna fina ljuslykta fick vi av Sanna & Johan sist de var här :-)




God Kväll Onsdag!


Idag har vi varit på tillväxtultaljud. Jag har stått stilla i kurvan två gånger så de ville ta det säkra före det osäkra så idag fick vi Mi åka in och kika på Mini. Det var häftigt att se igen verkligen! Man såg ryggen och revbenen jättetydligt. Det var coolt. Allt såg bra ut och Mini beräknas väga ca 3 kg. Och det var ju skönt att veta att allt var bra :-)

Idag har det varit riktigt busväder här. Blåst och regnat hela dagen så i eftermiddag har jag legat i soffan och vilat och spelat wordfued (som jag gör varje dag ungefär) :-)

Ljusen är tända här och jag väntar hem min älskling om ca en timme. Då blir det mys i soffan!

Nu dags för arga snickaren!

KRAMAR




Nytt till höst/vinter







I höst och vinter vill jag gå klädd i stora, tjocka härliga tröjor. Gillade dessa två ljusbiege ovan. Blusen är perfekt när man vill klä upp sig lite. Allt kommer från H&M!




Skopunkten




Dessa skor hade Ida köpt från Skopunkten. De är lite ljusare i verklighet och riktigt snygga faktiskt. De såg inte alls klumpiga ut som vissa låga boots kan göra. Detta får bli kvällens tips! De blir dina för 299:-


Mysdag med Emma & Ida





Hela soffbordet var innan idag uppdukat med fruktsallad, glass, chokladpinnar, te och cola. Perfekt filmmys!




Hej Tisdag!

Jag är tvungen att tänka efter innan vilken dag det verkligen är. Herregud. Jag har ingen koll längre. Jag är annrs i vanliga fall en person som har koll på det mesta men nuförtiden är jag väldigt förvirrad. Haha :-) Jag kan fråga Jesper saker som jag redan har frågat innan och jag är nu världsbäst på att förlägga saker här hemma. Helt plötsligt är de bara försvunna! Haha

Denna vecka är vi inne i vecka 40 (39+1) och det börjar närma sig med stormsteg. Både jag och Jesper hoppas på att vi har en bebis innan veckan är slut men vi vet också att vi lika väl kan gå över tiden. Men hoppas kan man ju får göra :-)

Jag har i alla fall mer sammandragningar än innan och även lite molvärk till och från. Kanske kanske kan det var nåt på gång om någon dag...

Idag har Emma och Ida varit här och gjort mig sällskap hela dagen. De kom strax innan lunch så då åkte vi iväg för att handla lite. Det blev wok till lunch och sedan har vi myst i soffan hela eftermiddagen med film och massa gottis! :-)

Vi skulle ge oss ut på en promenad innan men när vi väl kom utanför dörren så vände vi igen. Haha. Det var ritkigt ruskigt ute så vi kröp ner i soffan igen istället.

De har kört hem nu och jag sitter här med de sista som var kvar utav fruktsalladen. Perfekt när man är lite sugen på något. Det blir desperate housewifes nu innan läggdags och sedan blir det nog lite wordfued med Emma med. Perfekt när man ligger i sängen och inte kan sova :-)

Hoppas ni haft en mysig dag!
KRAMAR

BM och fika på Gösta´s





Idag har vi varit en sväng i Smålandsstenar. Vi gick inom presenteriet. En mysig liten butik och hittade denna fina bok där vi ska skriva om Mini. Även ett te åkte ner i påsen med smak och bl.a äppel och kanel. Jättegott var det!




God Kväll Måndag!


Idag var vi en sväng i Smålandsstenar i eftermiddag och fikade på Gösta´s konditori. En smarrig budapestbakelse och kaffe till mig och för Jespers del blev det en chokladboll. Mysigt, mysigt!

Vi hann springa inom presenteriet och fann sakerna ovan :-) Kul att ha en liten bok om Mini sen :-)

Det blev även ett besök hos barnmorskan idag. Ingen äggvita i urinen idag heller men istället fann de bakterier så nu ska det skickas iväg på koll. Ibland kan man gå och bära på bakterier utan att få symptom och detta var inget farligt men förlossningen måste veta om det.

Min kurva ligger lite under medel och har gjort hela tiden men idag stod den stilla igen så på onsdag ska vi in till stan och göra ett tillväxtultraljud för att se så Mini växer som h*n ska. Barnmorskan trodde inte det skulle vara någon fara men eftersom jag stått stilla i kurvan två gånger nu så är det bättre att ha lite extra koll.

Annars har det varit en väldigt lugn och skön dag. Imorgon kommer kanske Emma & Ida hit på besök. Ida var ledig imorgon och det passade mig bra då Jesper jobbar hela dagen. Så slipper jag gå själv hemma. Kan vara lite tråkigt ibland.

Nu blir det soffläge fram tills vi ska hoppa i säng. Det är här jag ligger parkerad nu för det mesta om dagarna. Haha :-)

Ha en fin kväll!
KRAMAR 

Blus

 

Superfin blus från Gina Tricot som gärna hade fått flytta in i min garderob!


Diskbänken är på plats



Nu är äntligen diskbänken nere i källaren på plats. Vi hade ju köpt fel ben först. För korta. haha. Men kära mamma var så snäll och bytte på ikea. Blev himla bra tycker jag. Perfekt om man behöver tvätta något förhand.



Hej fredag!

Sitter här i soffan med en stor tekopp och choklad. Kikar på idol men jag tycker verkligen inte det är bra denna gång. Kanske jag som är lustig men jag har inte fastnat för någon särskild sådär. Kanske isåfall Amanda Fondell. Hon har väldigt speciell röst och kör sin egen grej.

Besöket hos barnmorskan gick bra idag. Blodtrycket var bra och det fanns ingen äggvita i urinen denna gång och det känns ju skönt. Ska dit på måndag igen och lämna nytt prov. Flick även lyssna på bebis hjärtljud igen :-) Mini var vaken och buffade runder så de var lite högt först men sen lugnade mini ner sig. Hihi. Hjärtat vårt!

Tror att det blir sängen om en stund. Tröttheten hänger kvar fortfarande så det kanske är bäst att få så mycket sömn som möjligt nu. Har i alla fall legat i soffan hela eftermiddagen och vilat. Och spelat wordfued med både mamma och syster. haha. Man blir ju helt beronde av detta spel :-)

Hoppas ni har en fin kväll!
KRAMAR


Gravidvecka 39






Barnet


Allmänt: Barnet är ungefär 50 centimeter långt. Det har vuxit färdigt nu men kan fortsätta öka i vikt. Allt handlar nu om att förbereda sig på livet utanför din trygga mage. Barnet producerar fett för att klara sig i kylan utanför magen. Levern och hjärtat lagrar näring för att ta till vid syrebrist under förlossningen. Näringen hjälper även det nyfödda barnet att klara sig utan föda det första levnadsdygnet. Vikt 3 450 gram.

Bebis: Mini är nu fixerad. Jippi! Har haft ett tryck neråt nu i några dagar och haft mer ont i höfterna så jag hoppades på detta när vi var hos bm i tisdags! Annars bökar mini runt som vanligt. Hickar väldigt mycket nu, mest på kvällarna. Vi kan verkligen känna en liten fot uppe vid höger revben ibland :-) Det är så häftigt. Vissa stunder när jag sitter i soffan så kan mini trycka riktigt hårt nästan så man tror att foten ska trycka sig ut. Haha :-) Men det är så häftigt att få känna allt detta!!

Mamma


Allmänt: Symfus-fundus är nu 33-38 centimeter. Kanske du känner dig som en jätte. I början av graviditeten är livmoderhalsen riktad bakåt för att hindra att öppningen vidgas. Nu ändras riktningen och livmoderhalsen kortas ner några centimeter. Du kan känna dig tung och trött samt ha kraftiga förvärkar. Men härda ut, snart är förlossningen här.

Vila!

Vila så mycket du kan, du behöver alla krafter. Har du svårt att sova på natten, ta igen det på dagen. Det gör inget om du vänder på dygnet, det kommer du i alla fall att göra när barnet är ute. Bättre att ständigt vara så utsövd som det går, eftersom du inte har någon aning om när förlossningen sätter igång. Kanske får du inte sova på 24 timmar om du har en lång latensfas med värkar som håller dig vaken. Så sov så ofta du bara kan innan! Har du svårt att sova - vila istället.

Jag: De senaste veckorna har jag mått lite konstigt så jag har fått gå på lite extra kontroller. Jag har varit illamående, haft flimmer för ögonen, yrsel, högre blodtryck och frukstansvärt trött. Fick som sagt göra ett urinprov och de fann äggvita i urinen så jag ska till barnmorskan imorgon igen för ett nytt prov. Det behöver inte vara något men det är skönt att de håller koll på det i alla fall. Annars har jag inga direkt känningar på att det skulle vara något på gång. Lite molvärk i magen som kommer och går men inget som gör ont eller är jobbigt. Men jag hoppas ändå mini väljer att titta ut nån gång nästa vecka :-) Nu längtar vi som galningar här hemma! :-)


Pappa/partner


Nu är det dags vilken dag som helst! Kanske adrenalinet börjar pumpa när du tänker på förlossningen. Det är svårt att föreställa sig ett liv efter magen. I alla fall om det är första gången. Prata med dina nära och kära om hur det var för dem.

Hos barnmorskan/kontroller


Nu kanske du går på ditt sista besök hos barnmorskan före förlossningen. Men försök att inte bli allt för besviken om det blir några besök till. Barnmorskan kontrollerar hur barnet ligger, kollar ditt blodtryck samt lyssnar på barnets hjärta. Kanske får du ta ett extra urinprov eller blodvärde. Prata gärna om förlossningen om du är orolig.
Nuförtiden förs journalen elektroniskt, så det enda ni egentligen behöver ta med er till förlossningen i pappersform är provsvaren det vill säga blodgrupperingen och svar på screeningproverna. Men de flesta barnmorskor lägger kopior på journalen i mappen, så ta med dig den mapp som barnmorskan gjort i ordning åt dig. Glöm inte att ta med dig legitimation!


Källa: vårdguiden.se


Sooool!



Var ett bra tag sedan jag köpte denna orkide och den är lika fin ännu. Så härlig färg på den.



 
Idag har vi vaknat till sol och blå himmel. Så skönt! Man blir så trött och slö av regn och rusk. Det får bli en promenix idag minsann när det väl är sådanhär fina dagar.

Jesper är ute och behandlar en bil så jag får väl plocka lite här inne. Fixa lite middag och sådant. Annars står det inget på schemat idag. Mest vila och så tänkte jag att jag skulle läsa lite.

Hoppas ni får en fin dag!

KRAM




Långpromenad och eftermiddagsbak






I eftermiddags så blev jag sugen på muffins. Så pepparkasmuffins blev det denna gång. Blev även ett par påsar som åkte in i frysen med detsamma :-) Ljusen är tända här ikväll. Riktigt busväder ute idag.


Hejsan hoppsan!

Syster Emma har varit här sedan igår så det blev filmys igårkväll. Idag har vi varit ute på en långpromenad. Tror vi var ute i 45 mintuer faktiskt. Det gick inte fort men ute har vi i alla fall varit :-) Det har varit mysigt att ha syster här på besök och jag längtar tills nästa gång vi ses igen.

Vi har även varit hos barnmorskan idag. Det var väl lite sisådär idag. Jag har känt mig lite krasslig den senaste veckan. Precis som att jag ska bli sjuk. Varit väldigt trött, lite huvudvärk, illamående och yrsel och flimmer för ögonen. Har haft lågt blodtryck genom hela graviditeten men idag var det lite högre så jag fick ta ett urinprov och det fanns äggvita i urinen. Så på fredag ska jag dit igen och ta ett nytt urinprov. De fanns en läkare där idag som tyckte jag skulle komma tillbaka på fredag så det känns skönt att dom har koll på det.

Jag hoppas att allt är lugnt och att allt är bra med bebis. Mini hade i alla fall äntligen fixerat sig så nu är det nära :-) Så nu blir det vila framöver!

Nu blir det en kopp te och sen kryper jag ner i soffan igen!
Trevlig kväll på er!

KRAMAR

Storhandling avklarad







Åh, vad jag gillade dessa bruna boots från H&M. De har ju 10% rabatt på hela sortimentet nu så man kanske skulle passa på... ;-)


Idag har vi hunnit med en storhandling och även ett besök på apoteket. Så nu är nog allt inhandlat och förberett för Minis ankomst. Skönt att ha frys och kyl full och denna vecka tänkte jag att jag skulle hinna baka och laga lite mat som vi kan frysa in. Kan vara bra att ha i början i alla fall.

Första paketet blöjor inhandlades idag och vilken känsla de var att slänga upp dom på bandet :-) Snart är verkligen Mini här hos oss och jag kan inte fatta det ännu. Att jag och Jesper ska bli mamma och pappa! Om kanske bara någon vecka! Herregud säger jag! Haha :-)

Har precis varit ute på en promenad med Emma och Ebbe. Himla skönt väder ute måste jag säga. Nuförtiden är jag väldigt varm av mig så detta väder passar mig utmärkt nu :-) Brukar alltid vara jag som fryser hela tiden men det är bytta roller nu mellan mig och Jesper. Haha. Nu är det han som får ta på sig en extra tröja istället :-)

Bastun är på g att bli varm nere i källaren och sedan blir det pasta till middag och filmmys i soffan. Jesper har lovat mig massage ikväll och det hoppas jag att han håller för det känns som att ryggen/höfterna ska kollapsa närsom.

Hoppas ni har en mysig söndag!
KRAMAR

Gravidvecka 38






Barnet

Allmänt: Barnet förbereder sig nu för att födas. De flesta av alla barn som föds i Sverige kommer ut mellan vecka 37+0 och 41+6. Ungefär sex procent föds före fullgågna 37 graviditetsveckor. Det råder oklarheter om vad som sätter igång förlossningen, men en forskning säger att det är barnet som bestämmer när det vill komma ut. Man anser då att graviditetslängden finns i ditt barns arvsanlag. Det anlaget har alltså bestämts efter vad som är normal graviditetslängd i din och din partners familj. Att barnet vuxit till en viss storlek samt om föregående fosterdel är fixerad eller inte har ingen direkt betydelse för när förlossningen sätts igång, men moderkakans livslängd spelar in. Vikt 3 200 gram.

Bebis: Sist vi var hos barnmorskan så var Minis huvud fortfarande lite ruckbart. Vi ska dit på tisdag igen och då får vi se om Mini har fixerat sig än. Annars buffar Mini på som vanligt. Mest på kvällarna fortfarande. Men det kan inte finnas så mycket plats kvar att röra sig på därinne tycker man ju. Jag undrar fortfarande om det verkligen är ett helt barn som ligger härinne, det går inte att förstå :-) Hur får dom plats?


Mamma


Allmänt:
Vissa kvinnor ökar i vikt under hela graviditeten, andra stannar av mot slutet. Båda sätten är helt normalt. Däremot ska du vid plötslig viktökning eller viktnedgång kontakta din barnmorska. Nu kan det vara svårt att hitta kläder som räcker till. Klä dig bekvämt. Bylsiga, luftiga tröjor och byxor är helt rätt. Du har nog att fundera över och behöver inte öka bekymren genom att klä dig obekvämt. En del gravida kan uppleva en ilande känsla när barnets huvud stöter emot musklerna i bäckenbotten. En del kvinnor drabbas av besvär med diarré i slutet av graviditeten. Det beror troligtvis på en ökning av hormonet prostaglandin som har till uppgift att tömma tarmen inför förlossning. Den allra sista tiden brukar de blivande föräldrarna ägna tid åt att ”boa”. Städa, pyssla, gå igenom lådor och garderober. Samtidigt som detta är ett förberedelsearbete blir det också en bearbetning av det förgångna.

Jag: Sist stod jag stilla i vikt men vi får se vad vågen visar nästa gång vi är hos barnmorskan. Jag känner mig ganska så stor nu och det är svårt att komma upp ur soffan ibland. Haha. Jag får liksom ta sats :-) Jag känner hur det trycker mer neråt nu än förut och det känns även i höfterna och ljumskarna. Det är lite upp och ner från dag till dag hur ont jag har. Vissa dagar är det lättare och vissa dagar har jag mer ont. Nu börjar det verkligen närma sig och snart ska vi får träffa Mini. Vi undrar så hur du kommer att se ut och vara. Det här är nog det häftigaste jag har varit med om, att få bära ett litet barn. Som är vårat. Mitt och Jespers! ♥


Navelsträngen runt halsen

Oroar du dig för att barnet ska ha navelsträngen runt halsen när det föds? Att navelsträngen sitter runt barnets hals är mycket vanligt. Ungefär en femtedel föds så, men det är oftast inga problem eftersom barnmorskan lätt kan lossa den vid födseln.


Pappa/partner

Nu kan förlossningsväskan packas nu om ni inte redan gjort det. Väskan innehåller allt sådant din partner, du och den nyfödda kan behöva under tiden på förlossningsavdelningen. Exempelvis inneskor, mjuka kläder, annat ombyte, morgonrock, necessärer, barnkläder, musikspelare, energikost och kanske något att äta till dig själv. Du eller din partner kan ansvara för att en fungerande kamera eller en videokamera och mobiltelefon kommer med till förlossningen. Eventuellt extra batterier, film eller minne till digitalkameran kan också vara bra att ha. Väntan kan bli lång och ett spel, såsom kort- eller tärningsspel, kan vara bra för att få tiden att gå. Vad behöver du för egen del? Har barnmorskan skrivit ner era tankar och önskemål till förlossningen i journalen? Om ni vill kan ni skriva ett eget förlossningsbrev och lägga i er pappersjournal. Ni kan skriva fritt med egna ord eller använda er av någon mall som går att hitta på nätet. Hör med din partner om hon vill det.


Källa: Vårdguiden.se


Härliga lördag


Hej lördag!

Har försökt ett bra tag nu med att lägga upp bilder men det funkar inte så jag ger upp. :-)

Det har varit uppehåll hela dagen och vi har varit ute på en lång höstpromenad nu i eftermiddag! Härligt och skönt!

Sanna och Johan kom förbi en runda innan idag och kikade lite på huset och de hade med en inflyttningspresent. En superfin ljuslykta i betong och ett roligt spel som vi spelade hos dom sist vi var där :-) Dom stannade bara en liten stund eftersom de skulle vidare på kalas.

Annars har jag mest skrotat runt här idag. Slumrat en stund i soffan, strukit lite tvätt och plockat i grejer. BB-väskan är numer färdigpackad och står och väntar i gästrummet. Känns skönt!

Jesper har precis tänt en brasa och jag har tänt ljusen. Det var ganska så kallt ute på promenaden innan så vi kände att en brasa skulle sitta fint. Snart blir det dags att börja med kvällens middag. Potatisgratäng och peppafbiff tror jag att det blir minsann.

Önskar er en fin lördagskväll!
KRAMAR


Höstrusk




Utanför köksfönstret just nu. Usch, vilket ruskväder. Innedag idag!



Oj, vilket höstrusk vi har här idag. Det blåser storm och regnet öser ner. Perfekt för en mysig innedag med massa tända ljus. Just nu står en äppelkaka i ugnen som vi ska fika på i eftermiddag.

Jesper är ute i garaget och grejar med en bil och jag skrotar runt här inne. Ska stryka lite tvätt hade jag tänkt och sedan i eftermiddag blir det nog filmmys skulle jag kunna tro.

Ikväll blir det i alla fall att basta. Det blev aldrig igår, det var ju så mycket bra på teven på kvällen. Både arga snickaren och greys anatomy hade ju premiär :-)


Önskar er en mysig torsdag!
KRAMAR

Nytt i garderoben





Igår eftermiddag var vi en runda på stan. Hittade dessa två fina toppar på H&M. De passar nu men kommer vara sköna efter förlossningen med. Tror inte jag kommer vara så sugen på någon tight tröja då ;-) De är väldigt tunna men supersköna :-) Fick även med mig två amningströjor och baslinnen från H&M. Sedan blev det en ny mjukisdress i velour som jag tänkte ha med mig i BB väskan. Den är snart färdigpackad :-)


God Eftermiddag!

Har precis vinkat av min gamla arbetskamrater från Strömsnäsbruk som kom inom på en fika! De har varit och shoppat på Gekås och körde inom här för att kika på magen och huset. Det var supertrevligt att träffa dom igen :-)

Jesper jobbar extra idag så jag tror jag ska kika på gårdagens avsnitt av äntligen hemma som jag missade igår.

Vi var en runda på stan igåreftermiddag och jag fick med mig en del grejer hem så snart är BB-väskan färdigpackad. Jesper hade bokat bord åt oss på Pio på kvällen. Åh, så mätta vi var efteråt! Vi hade en supermysig eftermiddag/kväll i stan med både god fika på Roberts coffee och sedan god middag.

Ikväll blir det nog att bada bastu när Jesper kommer hem. Det är ju så rått ute idag och då är det skönt att sitta i en varm och go bastu!

Hoppas ni har en fin onsdag!
KRAMAR

RSS 2.0