Fikastund :-)

Om man köper Gevalia kaffe så får man denna bok på köpet :-)









Man kanske ska baka något gott imorgon
Jag ska i alla fall sova länge ;-)


Hem ljuva hem

Är äntligen hemma efter tre heldagar med jobb. Skönt. Har bytt om till mjukiskläder och ätit god kvällsmat. Te och tunnbrödsrulle med tonfiskröra :-) Ska ta en kopp te till för det är kallt här :-)

Har satt på en maskin tvätt, tänt alla ljus och kröpit upp i soffan :-) Nu är det dags för IDOL :-) Jesper kommer hem efter nio men känner jag mig rätt så har jag somnat i soffan då :-) haha

Hoppas ni har en härlig onsdagkväll!!


Nu säger vi GodNatt

Oj vad denna dag har gått fort. Sov ända till halv elva idag och det var bara till att äta frukost och göra iordning sig direkt eftersom vi var bortbjudna på middag :-) Men det ha varit skoj.

Nu är vi så trötta så vi säger godnatt!


mys



Nu är det mys i soffan

God Kväll vänner

Vid ett gick vi ner till jespers farmor och farfar. Vi var bjudna på middag :-) Heregud vad mycket mat vi fick! Och efterrätt! Vi hade tänkt beställa hem kinamat ikväll men vi är så mätta så vi orkar inte mer mat. :-/

Jesper har precis tänt alla ljusen här så nu är det mys i soffan som gäller :-) Vi ska kolla på johan falk. Vi kollade på halva filmen igår men vi stängde av tillslut för vi var så trötta. haha :-)

Hoppas ni har en fin söndagkväll




Ikväll har jag varit duktig :-)

Emma ringde på dörren vid fyra tiden. Hon var ute och gick med Kalle. Jag låg och slumrade i soffan och fattade inte riktigt att det ringde på dörren. haha. Men det var skojigt. Hon och Jens hade kört en sväng till stan för att hitta några snygga kläder han skulle ha ikväll. Han är på klassåterträff ikväll. Skojigt :-) Undrar om vår klass någonsin kommera att ha det :-/ haha. Synd att du jobbar ikväll Emma. Vi kunde haft tjejkväll du och jag :-)

Efter Emma gått fick jag ett ryck och började dammsuga och dammtorka alla golven här hemma! AAhh vad skönt det känns. Nu har jag tänt alla ljusen här och det doftar gott. Precis ätit tacos som blev över sen igår och dricker ett glas rött. Snart kommer Jesper hem och då ska vi kolla på film :) Johan Falk :-)

Jag skulle så gärna vilja ha en ny klocka. Fick en jättefin av Jesper för två år sedan som börjar bli lite konstig i knäpningen. Den lossnar hela tiden så det är lite tråkigt. Har hittat en jättefin, här kan du hitta den :-)

Hoppas ni har en bra lördagkväll!


Vad ska jag hitta på idag?

Vaknade vid nio idag så jag har fått en hel del gjort :-) Hela högen med tvätt har jag vikt och lagt in i garderoberna och varit nere och handlat lite. Jesper gick upp strax efter tolv och då värmde jag lite middag till oss. Nu är han på jobbet igen och kommer inte hem förräns efter nio. Tråkigt. Har ingen aning om vad jag ska hitta på idag.

Har satt på en maskin tvätt och jag behöver egentligen dammsuga här men jag orkar inte göra det just nu. Väntar lite med det... hehe. Ska nog fortsätta koll på några avsnitt av True Blood :-)

Hoppas ni har en bra lördag!


Fiskgratäng till middag

Hej kära läsare

Jespers klocka ringde kvart över fem i morse. Jag hörde det lite svagt så där men somnade snabbt om. Vaknade till när Jesper skulle säga hejdå. Han fnissade till och sa; Gud vad trött du är jonna. Han hade nog ruskat om mig en stund innan jag vaknade. haha :-) Vaknade sen igen vid halv tio. Skönt att sova lite längre.

Har inte gjort så mycket här hemma då jag haft huvudvärk. Men har varit nere och handlat tacos som vi ska ha ikväll :-) Jag jode fiskgratäng till middag idag och det blev väldigt gott. Stekte först fisken lite i stekpannan sen la jag den i en form och hällde över vanlig creme fraiche och creme fraiche paprika/chili som jag blandat i en skål sen innan. La i lite broccoli också och sen fick de va i ugnen i 20 minuter. Till det hade jag potatis. Till och med Jesper tyckte om det :-)

Efter maten lyckades jag slumra till lite här i soffan och vaknade av att Jesper låste upp dörren. Nu har han lagt sig och jag har druckit en kopp kaffe och ätit en chokladmuffins :-) Nu sitter jag här och tittar på gamla avsnitt av Gost Whisperer :-) Spännande.

Hoppas ni har en bra fredag


Nu blir det natten

God kväll!

Jesper kom hem halv tio efter att ha spelat innebandy. Vi har suttit här en timme nu och pratat om en massa viktiga saker. Känns mycket bra och vi vill och menar samma saker. Men nu är vi så trötta att vi har grus i ögonen plus att Jesper ska upp tidigt och jobba imorgon. Lite tråkigt att han jobbar fredag och lördag men jag får passa på och städa ordentligt och lite såna saker. Sen ska jag fortsätta läsa i min spännande bok. Är inne på andra boken av Stig Larsson :-)

God Natt


Älsklingen har gjort myspys

Sitter just nu i soffan. Har ätit lite kvällsmat som bestod av två grovmackor, lite yoghurt och en stor kopp te. Provade mitt nya chaite. Smakar jul. Det är kanel, kardemumma och nejlika i :-) Gott.

När jag kom hem från yogan så hade älsklingen tänt alla ljus här hemma :-) Riktigt mysigt att komma in i värmen och bara slänga sig i soffan :- Tack bejbi! Nu är han och träna innebandy. Han är tränare för 92:orna :-) Han tycker det är skitkul :-)

Nu är det Idol som gäller fram till nio. Sen ska jag läsa nya Veckorevyn :-)



Hoppas ni har en trevlig torsdagkväll!


Det är ju nästan storm ute

Idag har vi flängt hit och dit. Lite stressigt men har en grej på gång just nu men vill inte säga för mycket ännu. :-) En spännande grej så jag är lite smånervös men samtidigt är det väldigt kul. Ni får reda på mer om några veckor :-)

Det har verkligen varit storm idag. Tråkigt. Trodde att det skulle bli fint väder ju. Ska strax göra iordning mig inför yogan. Kul att det börjar nu igen :-) Har inte riktigt haft tid att sitta ner och ta det lugnt idag så det ska bli skönt med lite avkoppling snart :-)

Jesper är också ledig idag och han ska på träning ikväll. När jag kommer hem från yogan så går han bara en halvtimme senare, hehe. Lite tråkigt. Men han är hemma vid nio igen så det är ingen fara. Då hinner jag äta lite god kvällsmat, dricka te och läsa massa bloggar :-)

Nähä nu måste jag stryka kläderna till yogan. Fy bubblan vad skrynkliga dom var. haha



Ha en bra eftermiddag!


Dags att köra

Nu är det dags att köra till jobbet. Känns skönt att det bara är tre dagar denna vecka. :-) Jesper är ledig på torsdag och då ska vi inte göra mycket. Bara va hemma och ta det lugnt. För sen jobbar han fredag och lördag. Då får jag passa på att städa riktigt ordentligt. Känns som att jag inte hunnit göra det denna helgen. Dammsuga, dammtorka och torka alla golven. Det ska göras i alla fall :-) Oh det finns en jättehög med tvätt som måste vikas så jag har ju och göra :-) haha. Det ska även läsas en massa till helgen :-) Är inne på andra boken av Stig Larssons :-) Spännande :-)

Jag önskar er alla en fin måndag


Hunnit plocka undan massa...

Hej hopp!

Nu har jag gjort mig iordning, bäddat sängen, diskat och plockat iordning i köket, pratat med Ida och pratat med Jesper :-) haha. Ska hänga upp tvätten med sen så är jag klar. Ida har studiedag idag så hon höll på att baka kanelbullar :-) Så sugen jag blev på det nu :-) Sen har hon projektarbete imorgon och då ska hon också va hemma och baka :-) Hon håller på att göra en liten kokbok med massa godsaker :-)  

Ska snart äta lite mat. Magen kurrar faktiskt. Det blir skink och broccoli paj med en smoothie till :-) Gott. Har precis målat om mina naglar i mörkrött så det är lite svårt att skriva, haha. Får väl vänta lite med att hänga upp tvätten så jag inte förstör dom.

Vad hittar ni på idag?


Ny vecka!

God morgon!

Sitter här framför teven och äter lite frukost. Ska snart hoppa in i duschen och göra mig iordning för jobb. Denna vecka jobbar jag måndag, tisdag och onsdag. Heldagar allihop men det är okej när man är ledig hela helgen sen :-)

Gårdagen var superkul! Jag gick ner till Emma strax efter elva. Hanna hade redan kommit då. Vi satt i köket en stund och pratade och drack massa te :-) Efter tolv kom Emelie och efter en stund bar det av till Gekås :-) Haha. Tänk er alla vi fyra tjejer där! :-) Vi hade jätteskoj. Vi gick ner till kläderna ganska så snart efter att vi kommit in. Gud så mycket fina kläder Gekås har egentligen om man bara ta sig tid att titta där. Vi hittade massa fint allihop. Fina baströjor, jeansleggins, gosiga koftor, västar, kjolar och snygga skärp :-)



Det fanns massor av leggings, strumpbyxor och knästrumpor. Jag hittade gråa tjocka srumpbyxor. Såna har jag letat efter länge. Just med lite mönster på också :-) Knästrumporna koste 20:- och Strumpbynxona endast 40:- :-)



I fredags när vi var i stan letade jag efter en lite tjockare, längre kofta. Men hittade inget. Dom jag tyckte var okej tyckte jag var för dyra. Igår hittade jag denna sygga grå kofta! Helt perfekt! :-) Västen är jättefin och den kommer jag använda mycket med en vanlig tunn baströja under :-) Snyggt och enkelt. Den korta jackan/koftan är tunn med små hål i blommor. Svårt att förklara men mönstret är jättefint. Den kommer jag använda som en liten jacka ovanpå en fin klänning/tunnika. Fint när man ska iväg :-)

Denna gången köpte jag inget till hemmet. Jag vill vänta längre fram. Snart är det ju jul och vinter, så jag väntar. Emelie och Andreas har tapetserat om köket och hon ville hitta nån fin tavla så vi hjälptes åt lite grann. Vi hittade en stor fin tavla med stora blommor på i vitt, silver och svart. Till det hittade vi en tavellist och jättefina lyktor som hon skulle hänga på väggen med tavlan i mitten. Jag fick ett MMS av henne igårkväll, då hade hon redan hunnit sätta upp allt på väggen :-) Det blev skitsnyggt!!

När vi kom hem sen så följde Emma mig upp för hon skulle ut och gå med Kalle. Jag slängde in påsen och bytte om och följde med henne ut på en promenad. Det var skönt. Efter en stund började det att småregna. Men det var bara skönt. Klockan var då vid femtiden. Det är snart oktober och det var så varmt ute. Vi hade bara en tunn kofta på oss och ändå var man varm fastän att det regnade lite grann. hehe, konstigt

Nähä nu ska jag hoppa in i duschen! Vi hörs snart igen!

Kram så länge ♥

Mumsig frukost :-)



Nu ska jag gå ner till Emma. Jesper och Jens och några andra ska iväg och kolla på fotboll i Göteborg idag. Vi får se vad vi tjejer hittar på :-)

Ha en skön söndag!


Roliga viner

I veckan var Jesper i tyskland. Had ehade med sig dessa viner hem :-) Coola tyckte jag :-)





Tände alla ljusen på altanen igår kväll :-) MysPys




Idag har vi gjort massor

Jesper har målat färdigt pinnarna i taket som vi inte hunnit med innan. Det känns skönt. Samtidigt sopade jag rent på altanen och plockade in alla dynor. Känns tråkigt. Vi får hoppas det går fort till vår igen ;-) Sen har vi klippt gräs och städat lite här inne.

Nu har vi precis ätit paj och vilar våra magar i soffan :-) Igår när vi var hos Maria och Stefan så sa Maria att jag kunde få ett litet bord av henne :-) Så Jesper var och hämtade det innan idag. Det blev superbra :-)



Blev jättenöjd med bordet :-) Tack Maria!



Jesper var så sugen på majskolvar idag så det fick det bli till förrätt :-) Sen glömde vi göra sallad, därför ser det så fjuttigt ut :-/



Köpte nytt te idag. Har inte smakat ännu men ska göra det sen ikväll :-)

Nu ska vi titta på film och äta lite chips :-)

Hoppas ni har en trevlig lördagkväll





Vi ska nog måla lite granna

God Morgon!

Varit vaken ett tag. Dricker kaffe och en smoothie just nu. Fryser lite så ville ha något varmt i mig och behöver verkligen bli pigg! Så det fick bli en kopp kaffe. :-)

Det är superfint väder ute, solen skiner :-) men om det är varmt det vet jag inte. hehe. Vi funderar på om vi ska måla lite på altanen. Har lite kvar på ena sidan och tar vi inte det nu så får vi vänta till våren för snart blir det för kallt för att måla. Måste först kolla hur mycket färg vi har kvar.

Idag är det inte så mycket planerat. Ta det lugnt :-) Ikväll blir det nog räkgryta med ris och vitlöksbröd :-) Jesper var sugen på majskolvar med smör :-) Så vi får se vad det blir. Behövs städas lite här hemma med, har inte riktigt haft ork till det men nu måste här dammsugas i alla fall.

Vad hittar ni på idag?


Mysdag :-)

Har varit en underbar dag med varmt väder inne i Halmstad :-) Vi åt på Plaka. Jesper tog en tacopaj och jag tog en grekisk fetaostpaj :-) Sen blev det en latte på Espresso house, en vanlig latte denna gång, utan smak :-) Lika gott.

Vid halv tre började bion och den var välidgt spännande men hemsk. Innan i körde hem delade vi på en McFlurry smarties på McDonads :-) När vi kommit hem tog vi en flaska vin och gick ner till Maria och Stefan. dom höll på att laga lite mat så vi stannade en stund. Dom bjöd på kräftor och annat gott :-) Trevligt. Har precis kommit hem nu och tittar lite på teve. Snat blir det sängen för min del, är ltie trött efter idag. Ska lägga mig och läsa en stund innan jag somnar. 




Det fanns mycket höstfint i affärerna idag. Köpte smink för min puderfoundation är nästan slut. Är lite sugen på en mysig kofta och en snygg väska :-)

Hoppas ni haft en trevlig fredag

GodNatt



Godmorgon Fredag

Vi ska snart köra in till stan. Vi ska se flickan som lekte med elden :-) Ska gå lite inne i stan först och äta på en grekisk resturang :-)




Igår lagade vi hemmagjord pizza :-) Gud så gott det blev. Vi hade lufttorkad skinka, mozzarella ost, tomat och ruccola på :-) Gott!

Nu är det höst ute.

Hoppa ni får en fin dag!


Måste ha kaffe.. NU

Tjolahopp

Va uppe vid åtta idag. Jesper skulle till tandläkaren så jag gick upp samtidigt. Har fixat och grejat lite här hemma medans han varit iväg. Till middag blevdet ris, kyckling och wokade grönsaker :-) Gott. Vi vilade middag i soffan och jag läste lite men somnade tillslut. haha. Så jag måste ha en kopp kaffe nu så jag blir pigg!

Jesper är nere och handlar. Det blir hemmagjord pizza ikväll :-) Imorgon ska vi in till stan och se Flicka som lekte med elden Det var längesen Jesper bokade den så jag hade nästan glömt bort det. Så det ska bli skoj att åka in till stan och äta något gott och sen se på bio :-) Mys.


Nähä nu ska jag gå och koka lite kaffe :-)


Kram på er!



Måndag

God morgon

Igår var jag och Jesper duktiga. Vi städade ute i trädgården. Vi slängde massa skräp som låg i förrådet och satte in grillen, parasollet och cyklarna där. Så skönt att få sånt gjort. Klippte gräset gjorde vi med. Usch vad långt det var. haha. Fönstrena putsade jag i lördags. Vilken skillnad, det blev så fint :-)

Vi fick för oss att köra en sväng till ullared igår. Men vi var där bara en liten stund. Jesper skulle ha några grejer till bilen ich jag sprang inom skokanonen och hittade ett par jättefina stövlar :-)




Dom är jättefina på :-) Och väldigt bra pris var det på dom :-)



Denna skylt hittade jag med igår :-) Hänger nu i köket.

Igårkväll satt vi bara i soffan och myste. Vi kollade på en film och åt resterna av kinamaten som blev över. Fasen vad mycket mat dom skickar med :-)

Denna vecka jobbar jag bara mån-, tis-, och onsdag :-) Skönt. Hoppas dagarna går fort. Jesper har x-vecka så han är ledig i nio dagar :-) Lyx. Vi har fyra heldagar tillsammans :-) Idag åker han till tyskland med några kompisar, han kommer hem på onsdag eftermiddag. Så det passade ju bra att jag jobbar dessa dagar.

Hoppas ni får en bra måndag



Äntligen hemma

Sitter i soffan och vilar middag :-) Har jobbat idag men slutade vid två så det var okej. Är ledig imorgon. :-) Ska gå ut och putsa alla mina fönster nu. Har fått hem en låna hem en sån lång pinne av mamma annas når jag inte på utsidan av köksfönstret.

Ikväll blir det kinamat och hyrfilm :-) MYS

Hoppas ni har en bra lördag!


Ser ut att bli en fin dag!

Tjoho

Är på väldigt bra humör idag :-) Vet inte varför men det är härligt med såna dagar! Fint väder med ju och då är allt mycket enklare :-)

Idag ska jag sova hos mamma och pappa. Emma och Ida är tyvärr inte hemma, lite tråkigt men okej. Jesper ska iväg till Älmhult och kommer inte hem förräns imorgon och jag börjar redan vid 8 imorgonbitti så tänkte det är lika bra att sova där då :-) Skönt att slippa köra så långt. Man får sova lite längre = MER PIGG :-) haha

Hoppas ni får en härlig fredag



Jag skulle vilja ha...

Brun/beige stövlar :-) På väg till smålandsstenar så körde vi igenom skeppshult och inom en tygaffär som även hade skor :-) Provade ett par jättefina stövlar i ungefär denna färgen som var fodrade inuti och med en liten klack. Dessa hittade jag på skokanonen. Jättefina och inte alls dyra. 450:-. Fast skulle gärna vilja ha med en liten klack på






Dessa kommer från eurosko. Också väldigt fina :-)

Usch vad trött jag är nu. Ska hoppa i säng och läsa en stund innan jag somnar :-) Hoppas ni haft en bra dag!




Pysslat hela eftermiddagen :-)

Sist vi var på Gekås så hittade jag dessa lila ljus :-) Har inte använt dom förräns nu. Köpte även gardinerna nedan och ska be mamma sy upp dom (har ej symaskin) sen ska dom få hänga här i vardagsrummet :-) Kommer bli fint.







Hängde även upp nya gardiner i köket och bytte duk :-) Nu har vi höstkänsla här inne :-)


LEVA

Idag när vi var på Hämtabutiken i Smålandsstenar hittade jag dessa bokstäver :-) Dom finns nu i vårt vardagsrum. Har grejt och pysslat mycket idag :-)







Så mysigt det blir när man tänder alla ljusen hemma :-)




Dagens..

Smoothie :-)

Ikväll blev det smoothie och mackor. Sprang in på konsum innan och hittade smoothiefrukter i frysdisken. Detta var ananas, mango och papaya och det var fyra små påsar i den stora och så köpte jag en med blåbär och hallon också :-) Jättesmarta förpackningar och det blev mycket gott, t.o.m Jesper tyckte om den :-)



Oj vad trött jag är nu :-) Har pysslat här hela eftermiddagen :-) Fick planterat ljungen. Blev fint men det ser lite smått ut men hoppas att dom växer till sig snart :-)







Glömde ju ta kort på ljungen medas det var ljust ute så jag tände ljusen ute istället :-) MYS



 


Soool :-)

Precis varit ute på en promenad med Emma och nu har jag ätit lite frukost. Smoothie och macka :-) det är superhärligt väder ute, solen skiner :-) Ska plantera ljungen i efetrmiddag som jag köpte med mig hem igår :-) Kommer bli så fint :-)

Strax ska jag köra och hämta Emma och Emelie. Vi ska köra en sävng till Skeppshult och Smålandsstenar till hämta butiken :-) Ska bli skoj!

Hoppas ni har en underbar dag!!


Ny vecka

Vad veckorna går fort. Man hinner ju inte med..

Kom hem strax efter nio igår. Bytte om, tvättade av sminket och tog lite yoggi och kokte te :-) Sen hoppade jag i sängen och skulle läsa lite men så var det en bra film på tv. Kärleken checkar in med jennifer lopez men plötsligt vaknar jag av att teven är på och klockan är halv ett! haha. Jag somnade visst. Var så trött igår :-)

Är fortfarande lite seg men jag piggnar nog till så fort jag kommit till jobbet. Har gjort mig iordning och ska snart äta en bit mat. Emma ringde för en stund sen så vi pratade lite. Vi ska nog köra en runda till smålandsstenar på torsdag :-) Till hämta butiken. Dom har så roliga grejer där :-)

Ska köpa hem ljung på onsdag så jag kan plantera i mina lådor på framsidan för nu har pelargonierna vissnat. Ville först ha vit ljung men vi har fått in ljusrosa med lite vitt ute i kanterna så det blir nog sådana istället. Dom var faktiskt väldig fina :-) funderar på hur många jag behöver i varje låda men det får nog bli fyra i varje tror jag. Annars ser det fjuttigt ut.

Ha en bra dag allihopa!!


Jobb hela dagen

Vi somnade tidigt igår så känner mig rätt pigg idag :-) Skönt. Det blir jobb hela dagen idag men det är okej eftersom jag var ledig igår plus att Jesper ändå jobbar hela dagen han med. Det tråkiga är att när jag kommer hem ikväll kvart över nio så har han redan gått till jobbet. Så vi träffas inte alls idag. Hela nästa vecka jobbar vi om varandra med :-/ Lite tråkigt men så kan det vara ibland. Vi har i alla fall en superhärlig grej att se fram emot!! Berättar mer om det senare :-)

Vi funderar också på att ta en tripp till Helsingborg snart igen på en weekend :-) Så härlgit att komma bort och bara va för sig själva en stund :-) Gå ut och äta gott och bara ha det hur mysigt som helst :-) Man måste få unna sig sånt :-)





Man blir så nöjd när man plockat undan, diskat och gjort fint :-) Vi tända alla ljus i köket medans vi åt (det blev tacos ;-) ) Syns inte så mycket på bilden eftersom det fortarande var ljust ute, men det var jättefint sen när det började mörkna. Mysigt var det i alla fall :-)

Har ni sett bröloppsduellen? Gör det i så fall :-) Jättebra film :-)

Oj nu måste jag skynda mig!!

Ha en bra söndag


Soffdag

Hejsan

Idag har jag mest legat i soffan nu i eftermidag eftersom jag haft ont i huvudet, igen. :-( Kände det lite i morse men tänkte det skulle gå över. Så jag och Jesper gick en runda och sen lagade vi god frukost. Mackor med skinka, kokt ägg och en varsin smoothie :-) Gott. Sen hoppade jag in i duschen och gjorde mig iordning men huvuvärken blev bara sämre så jag tog två alvedon. Men jag tror inte det hjälper mig längre. Har legat i soffan och läst och Jesper plockade fram lite middag vid två men klarade inte av att äta så mycket. Men nu är jag hungrig så vi ska snart börja laga tacos :-) mmm. Börja piggna till lite nu och det är skönt.



Köpte med mig lung igår. Planterade dom precis. Tur för nu ösregnar det.


Fin färg på dom tycker jag :-) Ska köpa till lådorna på framsidan med


Nya ljuslyktor ;-)


Imorgon blir det jobb hela dagen för oss båda. Jesper jobbar förmiddag och natt och jag jobbar ända till åtta på kvällen. Så det har varit skönt att varit ledig hela dagen idag. Kanske är lite piggare imorgon då.

Hoppas ni har en mysig lördagkväll


Tråkväder

God morgon

Vi är uppe här båda två. Jag ska snarrt till jobbet och jesper ska till doktorn lite senare. Han har så ont i halsen. Tror det kan vara halsfluss :-( Hoppas man inte har blivit smittad. Jag har ätit c-vitaminer hela veckan. Vill verkligen inte bli sjuk.

Slutar vid fem idag så Jesper ska laga mat så det är klart när jag kommer hem :-) Mysigt. Är ledig imorgon för Mattias ville byta med mig så att han kan vara ledig nästa lördag istället. Och det är okej för mig. Då blir det inte så många dagar i rad att jobba. 

Usch vilket tråkväder det är idag. Man blir då trött av sånt väder. Man vill bara kryp aner i sängen igen och  ha pyjams på hela dagen :-) haha

Hoppas ni har en bra fredag



God kväll

Idag har det inte hänt så mycket här. Jesper började jobba vid två och då körde jag ner till byn för att handla lite mat. Det var precis så att mjölken räckte till middagen. hihi.

Hela eftermiddagen har det varit grått och bara regnat. Skönt med innedag då :-) Har städat här och sen slängde jag mig i soffan och tittade på en film. 17 again. Det är med killen som är med i high school musical. Den var faktsikt bra :-)  Har haft huvudvärk i eftermiddag och ändå tog jag två alvedon innan jesper körde. Men det var inte förräns jag hällt imig två koppar kaffe som det började släppa. Konstigt.

Nu har jag precis ätit kvällsmat. Goda smörgåsar och yoghurt :-) Nu ärja mätt som en plätt :-)

Har tänt alla ljusen här nu, mysigt :-) Tycker de blir mörkare och mörkare för varje dag som går :-/

Ska måla min naglar, stryka mina jobbarkläder och sen ta mig en kopp te :-)


Oj vilken morgon!

Hejhej

Har varit uppe ett tag nu. Skulle till vårdcentralen strax efter åtta så jag bestämde mig för att gå dit. :-) När jag precis kommit ut på cykelvägen står två rådjur precis intill vägkanten. Gissa om jag blev rädd! Haha. Men dom bara tittade på mig så jag gick vidare :-)

När jag nästan är framme så ser jag ett gäng tjejer längre fram som står i en klunga. Ena tjejen sitter på marken men reser sig sakta och börjar gå. När jag är precis bredvid dom så sätter hon sig ner på marken igen. Jag frågar vad som hänt och om hon har ont någonstans. Hennes kompis säger att hon vält med cykeln. Att dom kört in i varanda och trillat. Jag frågar efter hennes namn; Mina säger hon och hon har ett skrapsår på ena benet och ett lite större sår på höger handled. Handen är svullen och hon har jätteont i sina fingrar. Antagligen har hon en spricka i handleden. Den är nog inte bruten för hon kan röra den. Jag säger till henne att följa med in till vårdcentralen så dom får kika på handen. Vi går en bit men får snart stanna för hon är yr. När vi väl är framme så får hon komma in nästan direkt och läkaren kom och hämtade henne.

Tjejerna var på väg till skolan men hade lite väl hög hastighet i nerförsbacken och råkade cykla in i varandra :-/ Hoppas allt gick bra med handen Mina och att du mår bättre nu!

Var hemma igen vid nio. Då bytte jag om och satte på mig walkingskorna och gav mig ut på en lång promenad. :-) Klockan var kvart i tio när jag kom hem så jag känner mig rätt stolt för jag tog i idag och var helt slut när jag kom hem. haha. Men det var superhärligt väder, inte för kallt och inte för varmt. Lagom. Det är rätt skönt att gå på morgonen när det fortfarande är lugnt ute. Man hör alla fåglar som kvittrar och solen tittade fam då och då :-) Härligt.

Jesper sover nu så jag kan inte börja städa ännu men snart så. Annars står det inte mycket på schemat idag. Jobbar i helgen så jag vill gärna hinna städa undan lite nu så slipper man det sen :-)

Hoppas ni får en härlig torsdag


RSS 2.0