Lång dag!

Godmorgon!

Nu sitter jag och äter lite frukost. vanilj yoghurt, macka med philadelfia ost och te :) gott. Är uppe tidigt idag. Måste köra om 20 minuter. Ska köra min jesper till jobbet, hans cykel har gått sönder så han har gått till jobbet varje dag nu, men jag tror han tycker det är rätt skönt ändå. Man "vaknar" till när man får lite frisk luft :) Men idag så kör jag honom. Börjar halv åtta e har ju långt till jobbet. 7 mil :/

Det blir en lång dag idag. Slutar inte förräns 20,15. Det blir nog rätt mycket på jobbet, alla som ska handla inför i morgon. men det är bra, då går det fort :)

Ska se om Emma behöver någon hjälp i morgon. Vi ska ju äta hos dom. Hon jobbar till 13,00 så jag kan gå ner och hjälpa henne med dukning och sånt där :) Jesper köpte raketer igår och han köpte inte så mycket, tur var väl det :) ÅÅÅ det ska bli så kul :) längtar verkligen :)

Nähä nu måste jag skynda mig!!
Ha en bra dag!!

KRAMAR ♥

Längtar till nyår!

Nu äter jag lite middag här hemma. Det blev över lite från igår :) Har dammsugat hela lägenheten och torkat av byrån i hallen och bytt duk på köksbordet :) hann även städa i tvättstugan. Tog ut alla glas och papperskartonger som blivit över nu i jul :) så nu kan man va där inne igen :) haha Det blir alltid att man slänger in allt skräp där :)

Längtar så mycket till onsdag nu :) Det ska bli så kul att träffas och laga mat och ha fina klänningar på sig :) Jag fick min klänning av Jesper :) den är axelbandslös och har lila botten med svarta spetsliknande blommor på :) den är jättefin :) Jesper ska åka iväg och köpa raketer i morgon, tror jag, men jag hoppas det inte bli allt för stora :) haha

Ska plocka iordning det sista till jobbet sen ska jag köra.
Ha en bra dag !

KRAMAR ♥


Trötter

Godgmorgon godmorgon!

Idag är jag allt lite trött :) Funderar på att köra hem ikväll istället för att sova i traryd. Jag jobbar till 20,15 ikväll så jag är hemma lite innan halv tio. Sen börjarjag vid halv åtta imorgon och då måste jag köra vid halv sju. Lite tråkigt men jag tycker det är så jobbigt att vara ifrån Jesper hela tiden. :/  Jo jag ska köra hem ikväll, har ju jobbat i helgen med så det känns inte som vi har träffats så mycket :/

Ska ringa min älskling och se vad han gör och berätta att jag kör hem ikväll :) Igår somnade vi tidigt, eller JAG somnade tidigt :) haha har varit så trött nu några dagar, men det är inte så konstigt, har varit ute ochflängt på massa nästan varje dag tycker jag. hehe. Ska ta en lång varm dusch nu med efter jag pratat med jesper. Sen ska jag städa lite här hema, eller iaf. dammsuga :)

KRAMAR ♥


Filmkväll

Idag har vi inte gjort mycket alls :) Vi har bara slappat i soffan och kollat på film. Vi tittade på eagle eye. En thriller och den var super spännande :) den måste ni se !

Va hemma vid tre idag och då hade min Jesper lagat middag till oss :) pasta carbonara! gott! Han hade vikit ihop all tvätt och satt på en ny maskinb också :) Så jag slapp det, så jag kunde bara byta om till myskläder, äta och bara ta det lugnt :) vi åkte ner en sväng till hans föräldrar och pratade lite, fast hans mamma hade precis lagt sig för att vila så vi var där bara en liten stund.

Emma skickade ett meddelande innan och sa att vi ska ha hand om efterrätten på nyår !! Spännande :) jag har redan bestämt vad det ska bli men jag vågar inte skriva det här ;) så det får bli en hemlis :) haha Vi är fyra par som ska träffas så alla har fått en varsin uppgift vi ska göra :) vi ska även köpa två presenter och slå in så får man ta en när man går hem :) det är bara lite roliga grejer vi köpt :) det ska bli kul o se när alla öpnnar, det kommer nog bli många skratt tror jag :) haha

Nu har jag tänt lite ljus och plockat iordning här i vardagsrummet för jesper är iväg och hämtar kebabsallad :) han kom precis innan för dörren nu :) så nu är det middagsdags :)

Ha en mysig kväll ! :)

KRAMAR ♥

Tidig morgon

Usch vad trött jag är idag! Somnade som vanligt tidigt igår med teven på :) Vi hade bara mys i soffan jag o jesper :) Äter lite frukost med te nu, ska snart köra till jobbet. Känns lite sådär när man vet att jesper fortfarande ligger och sover nu. Vill bara krypa ner till honom så att han får värma mig och hålla om mig så att jag somnar om igen :) Men det är en kort dag på jobbet idag. Slutar klockan 14,00, fast det tar en timme att köra så jag är inte hemma förräns klockan tre ungefär. Det är lite tråkigt.

Hoppas alla får en bra dag med mycket mys!

KRAMAR ♥

Guldbröllop

Torsdagn blev jättelyckad! Vi var 3 par som åt och hade mysigt! Det var Sanna o Johan, Ida o Martin också jag o Jesper. Vi lagade fläskfilégryta med squash o svamp med massa cayennepeppar o chilipeppar :) med vitlöksbröd! :) Underbart gott :) Det var så kul för att vi har inte träffats på så länge, men det lovade jag o sanna varandra att vi ska träffas oftare för vi har ju så kul när vi väl träffas :)

Senare på kvällen kom Emma o Jens och Emelie o Andreas. Det var jätte kul att dom kom hit en stund :) vi ska även fira nyår med dom som ska bli så kul :) jag längtar verkligen!

Emma sa att dom skulle till väla så jag fick följa med så vi åkte dit igår. Men GUD vad mycket folk det var. klart jag visste att det skulle va mycket men inte SÅ mycket :) folk är som galna. Vi stod 30 min i kö på cubus för att betala, sen gav vi upp nästan. det blev för mycket. haha. sen gick vi in på ikea istället. där var det betydligt lugnare :) det var skönt. köpter lite ljus bara :) haha det tar slut så fort här hemma :) Köpte ett doftljus som luktade underbart :) Har satt det inne på toaletten :)
Köpte en digitalkamera, min har var sönder ett tag nu. så snart ska jag ta massa bilder på oss och våra vänner och vårt hem så ni får se hur vi har det :)

Nu ska vi köra till Markaryd och fira min mormor o morfars 50-åriga bröllopsdag! Kan ni tänka er, 50 år! :) Det är helt otroligt :) sen ikväll blir det lugnt. film och något gott att äta bara. ska jobba imorgon mellan 8,30 - 14,00. Men det går fort :) hoppas jag , hehe

Hoppas alla får en bra dag nu!

KRAMAR ♥


Mys

Åh vad härligt och mysigt det var igår! :) Små kusinerna vågade t.o.m kramar och dansa med tomten :) Dom var så söta!

Idag blir det mys med kompisar! Ska laga god mat med sallad och vitlöksbröd och rött vin :) Så det är snart dags för mig att börja städa och torka golven :) Vi fick påslansätt som jag ska byta i sängen och ett nytt fint överkast i gameldagsrosa :) jättefint!

Det snöade faktiskt lite när vi körde hem igårkväll, men det var inte mycket. Solen skiner här idag och det hoppas det blir fint väder hela dagen :) ska se om jag hinner gå en liten runda med :)

Nähä nu är det städdags ! Ha en underbar dag med mycket mys!

KRAMAR

God Jul!

God Jul allihopa!

Just nu äter jag mormors gröt med hemmagjord saftsoppa med sagogryn i :) underbart gott ! :) ur högtalarna strömmar o helga natt med tommy körberg :)

Jesper öppnade en julklapp från mig nyss :) han blev jätteglad :) Jag har köpt en ram med fem bilder i och så har jag tagit kort på bara oss och satt i :) nu väntar vi på att han försäldrar ska titta in en liten stund :)

Vid elva ska vi köra till mamma o pappa och äta massa julmat :) Jag hoppas ni alla får en underbar dag!

God Jul

KRAMAR ♥

Äntligen! =)

Äntligen hemma efter en väldigt lång dag! Så underbart att vara hos min Jesper nu! =) Det har varit jätte stressigt på jobbet idag men framåt eftermiddagen lugnade det ner sig, så jag kunde faktiskt gå hem lite tidigare =) bra med tanke på att jag skulle titta in en stund hos mormor och morfar =) Det var full rulle när jag plingade på. Tomten hade precis kommit och börjat dela ut lite paket. Vilken tur att tomten kunde komma en dag tidigare =) hoppas bara att han har tid i morgon också =) Småkusinerna var så söta när dom knappt vågade gå fram till tomten för att hämta sitt paket, men han fick nog allt en kram eller två tror jag nog =)

Imorgon ska jag och Jesper äta mysig frukost och dela ut lite paket =) sen bär det av till mina föräldrar vid middagstid för lite mat och sen vidare till farmor och farfar och träffa övriga släkten =) ska bli skoj! Men nu 'r jag så trött i ögonen att jag knappt orkar skriva mer =) Ska läsa lite innan jag lägger mig =)

Ha en skön kväll och God Jul på er =)

KRAM

Solen skiner =)

Har hunnit med en hel del idag ändå =) Hängt upp tvätt, diskat och lite sånt =) så skönt att få sånt gjort innan man åker iväg. Fick köra ner en runda till Jesper jobb, han hade glömt lite papper som han var tvungen att ha =) Ska laga lite mat med, måste äta tidigt på måndagar för jag kör redan vid tolv. Får äta lite mer på fiakt sen vid tre =)

Känner att det kommer vara mycket på jobbet nu när det börjar närma sig julafton, men det kommer gå bra. Jag måste lära mig att inte stressa upp mig så mycket, utan bara ta det lugnt så kommer allt gå bra =)

Fick två härliga böcker av min Emma i julklapp =) Mia Törnblom har skrivit dom och dom handlar om självförtroende och självkänsla. Har börjat läsa den ena nu och man känner verkligen igen sig så mycket i boken. Man får skriva lite egna tankar i den också. Jag tror den kommer hjälpa mig jättemycket! =) Tack Emma! =)

Det är så mycket nu vid jul. Jobbar till 20,15 imorgon och vet att det kommer bli senare, sen ska jag köra till mormor o morfar för dom ville ta kort på alla kusinerna så jag vet att jag inte är hemma förräns väldigt sen imorgonkväll. Men sen är jag ju ledig i tre dagar =) det ska bli skönt. Vi ska iväg till mamma o pappa julafton och fira med släkten. Men jag ska verkligen försöka att ta det lugnt och bara njuta och inte stressa up mig för små saker. Det gör ju inget om det inte går som man vill. Jag måste försöka släppa sånt.

Nu ska jag äta lite pasta för sen måste jag köra till jobbet!

Hoppas ni alla får en skön dag! Solen skiner så fint här utanför fönstret!

KRAM

God Morgon!


Nu har jag precis ätit vanilj yoghurt och druckit lite te =) gott! Vi tog in granen i lördags och klädde den =) det är så fint här nu =) Det är så mysigt med alla tända ljus och stjärnor i fönstrena =)

Börjar jobba vid ett idag men det blåser så mycket, känns lite som storm faktiskt. =/ lite tråkigt när man ska köra så långt till jobbet. Hoppas det itne blåser så mycket då. =)

Ska ringa til min Jesper nu och se hur han har det på jobbet =) Stackarn fick gå i blåsten imorse, han har fått punktering på sin cykel. Sen ska jag ta en lång varm dusch =)

Ha det bra så länge! Vi hörs!

En lugn dag

Nu har Emma hjälpt mig med att starta denna blogg. Hehe. Vi får väl se hur det går =) Idag har det varit en lugn dag. Emma och Jens kom förbi en runda vid tolv tiden och pratade lite. Vi följde med ut en sväng och gick en liten runda sen lagade Jens mat till oss =) det var gott! Igår var vi hos dom och partajade lite. Vi var några stycken som beställde pizza och hade det mysigt. Killarna skulle ut och gå tomtar så vi tjejer drack vin och pratade en massa! =) Det var jätte mysigt!

Nu har jag precis städat lite och plockat i grejer så nu ska jag och Jesper bara mysa i soffan resten av kvällen. =) Ska koka en stor kopp te nu och läsa lite. =)

Ha en skön kväll!

RSS 2.0