Piff på altanen


Har spenderat denna dag med att piffat till altanen. Fått bytt gardiner till nya vita kappor och fått in mer pelargoner. Även flyttlådan med ljuslyktor fick komma ner och ett par grejer åkte upp i fönstrena. Det enda som jag vill nu är att köpa nya dynor till möberna men det får vi nog vänta med tills nästa sommar ;-)Denn dag har gått i rasande fart. Varför gör det alltid det när man är ledig? När Jesper kom hem vid två så stod jag och strök gardinerna. Det var fyra längder så det tog sin lilla tid men jag blev i alla fall himla nöjd när dom väl kom upp :-)

En stund efter att Jesper gått och lagt sig så var jag klar med piffet och fick för mig att jag skulle provlocka håret. Vi ska ju på bröllop på lördag så ville se hur det såg ut. Och denna gång lockade jag med plattången och det blev faktistk hyffsat bra så det får nog bli frisyren på lördag. Hoppas bara att det blir lika bra då ;-)

Sen har jag hunnit färga utväxten också. Hade en hemsk utväxt så det var på tiden att den försvann :-)

Nu sitter jag här framför tv:n. Ännu en gång har jag lyckats missa Äntligen hemma. Grr! Att man kan vara så förvirrad när man är gravid är helt otroligt. Jag har noll koll på allt känns det som. Jesper blir lite smått irriterad ibland :-) Haha.

Nu kikar jag med ena ögat på house...

Hoppas ni har haft en bra dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0