Just nu...







... i vår trädgård. Såhär kan det se ur när man byter vattenledningar. Inte så roligt men bra hoppas vi att det blir.


Kommunen skulle byta stammarna till vattenledningarna ute på gatan och när ncc var här i tisdags och gjorde det upptäckte dom en vattenläcka från våra rör inne på trädgården. Det var väl egentligen tur att de gjorde detta så att vi kunde fixa det. Vad handikappad man blir ändå av att inte ha vatten. Tur att Jespers föräldrar bor nära.

Så i går var rörbolaget här och borrade i källaren och vi hoppas att de lägger igen hålet på tisdag nästa vecka. Skönt att det bara är på gräsmattan så det är bara till att så gräs över det sen.

Det känns skönt att vi nu har både ny värme och nya vattenledningar.

Idag hade jag tänkt ligga ute och sola men det var ju inte så fint väder när vi drog upp rullgardninen i morse så det har blivit lite innefix idag. Tvättmaskinen har körts och Jesper har fixat belysning i vårat vintrinskåp. Även två lampor är uppsatta ovanför matbordet. (Bilder kommer)

Till middag blev det goda panerade fiskfileér med potatismos, vitvinssås och gröna ärtor. Himla gott blev det. Ligger nu i soffan och vilar en stund då Jesper är ute och tvättar bilen.

Ha det bra!

KRAMAR ♥


Kommentarer
Postat av: Karro - Arvids mamma

Gott att läckorna upptäcktes! Nu behöver ni inte tänka på det liksom:-)

2011-06-07 @ 09:34:11
URL: http://haraldssons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0