Vår vecka

    
  
Lite bilder från instagram jag tagit i veckan (jonna_persson heter jag där om ni vill följa mig)
 
Ja denna vecka har vi egentligen inte gjort så mycket! Myst bara! Jesper var ledig i tisdags så då åkte vi iväg en sväng och fikade på Göstas! Det blev räkmacka o även några kakor slank ner i min mage! ;-)
 
Milo kan nu gå!! Jisses som han springer runt här! Han har mest gått utmed möbler och väggarna här hemma och med sin gåvagn men vi har bara undrat när han ska släppa taget och gå själv. Han har ju gått ett par steg mellan mig och Jesper men inte mer. Men så när vi var och firade min morfar så satt vi på ganska låga bänkar och det var perfekt höjd till Milo så han sprang runt, runt, runt alla borden!! ;-) Och sen efter det så har han vågat mer själv! Och nu i veckan har det tagit fart så nu springer han runt här själv! Åh det ser så roligt ut när harn stapplar omkring! ;-)
 
Han har även lärt sig hur man tänder och släcker lamporna! Så nu går han runt till alla fönsterlampor och trycker på knappen! ;-)
 
Har även hunnit fixa lite hemma! Gjort iordning i vårt gästrum som alltid ser ut som ett bombnedslag! All skit slängde jag ut som inte skulle vara där och det blev t.o.m en liten ommöblering och oj så fint och mysigt det blev där inne nu! Även Milo tyckte det var skoj och sprang runt sängen hela tiden ;-)
 
Vi har varit på promenader och gungat och igår gick ner till byn och köpte lite blommor, planterade några hyacinter i en silverskål som jag fått av mamma med lite mossa. Blev ganska fint faktiskt. Sedan har skänken fått sig lite nya blommor. Bla en azalea! Hoppas hoppas jag klarar av att hålla den vid liv ;-)
 
Jag och Milo var ute i trädgården en sväng innan och pysslade ihop en stjärna! Hängde den på altanen sålänge sen får vi se vart den hamnar!
 
Milo sover sen sju och jag själv sitter i soffan och väntar in mannen som kommer strax efter nio! Sen firar vi helg!
 

Kommentarer
Postat av: Johanna

Roligt att han går nu, förstår att det är full fart hemma nu : )

Kram

2012-11-23 @ 21:02:16
URL: http://thepeachylifeofjo.blogspot.com
Postat av: Karro

Duktiga Milo!!!
Hoppas allt är bra med er i snöyran!:-)
Kramar!

2012-12-05 @ 22:16:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0