Gung, gung

Lite gung för någon vecka sedan. Milo börja tycka det är roligt att gunga nu! :-)
 
Här hemma har vi just nu sjukstuga! Fy bubblan vad tråkigt!! Först var det Milos tur med förkylning sedan var det dags för vaccination och då fick han givetvis feber! Så där hade vi ett par dagar med jobbiga nätter, gnällig Milo som bara ville sitta fastklistrad på mamma!
 
Sedan Jespers tur nu i förra veckan med lite feber och förkylning och helt plötsligt nu i helgen så blev Milo snorig IGEN!! Vart kom detta ifrån? Men det verkar som han börjar bli mer pigg nu i alla fall! Jag har blvit lite förkyld men det är ganska okej faktiskt!
 
Men puts väck med våra rutiner!! Hallå! I vanliga fall brukar Milo somna runt halv sju- sju på kvällen. Utan problem. Välling och sen bums i säng utan knyst! Men efter jobbiga nätter med mycket spring fram och tillbaks, täppt näsa och hosta så vill han absolut inte somna av sig själv! Det verkar som att han kommit in i någon sorts seperationsångest! Lille Milo!
 
Men inatt har han sovit bra! Han vaknade en runda vid ett och var ledsen men jag lyckades få honom att somna om. Sedan sov han faktiskt till halv åtta så då gick vi upp och hade vällingmys i soffan! Det blev tidig lunch och han somnade sedan halv tolv och sov till halv två!
 
I eftermiddag har vi städat och tvättat två maskiner och vikit massa tvätt! Vi har även pusslat, kört bilar och kört rundor i Bobbycaren! Den är rolig den! Nu kan han hoppa upp och ner på den själv! :-)
 
Gick upp med honom vid halv sju som vi brukar och gav välling och han somnade direkt! Så trött så trött! Vaknade och var lite ledsen vid åtta men somnade om efter en stund. Så vi får se hur denna natten går! ;-)
 
Snart blir det natt för mig med! ;-)
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Karro

Fina bilder!!

Här kommer och går förkylningarna också, så himla tråkigt!! Hoppas natten har varit bättre än tidigare!

2012-11-15 @ 10:35:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0