Dimmig fredag


I tisdag var ju mamma, Emma och Ida på besök. Men även mormor var med :-) Det var en överraskning! :-) Mamma sydde klart kapporna till våra garderober och det blev superbra tycker jag! När de kom bjöd jag på fika med blåbärsmuffins och mormor hade med sig en påse nybakta vaniljbullar. Åh, vad jag älskar mormors bullar! :-)




God Morgon!

Vad dimmigt vi har det här idag. Hoppas det blir finare under dagen. Jag lyckades sova till halv tio idag. Så skönt! Annars brukar jag vara uppe och yrar vid åtta tiden.

Hela dagen igår var jag parkerad i soffan ungefär. Köpte Camilla Läckbergs nya bok och när jag väl började så kunde jag inte lägga ifrån mig den. Det är så typiskt mig. Så här satt jag hela dagen och läste. Och nu har jag läst ut den. Haha. Jesper blir inte klok på mig. :-)

I eftermiddage ska jag hem till Emma och Ebbe. Det blir tacos tror jag minsann. Gott! :-) Jesper jobbar ikväll så det blir trevligt med lite sällskap :-) Dom har kommit iordning så bra i huset och dom har fått det så himla fint :-) Skönt att vi bor nära varandra igen :-)

Nu blir det frukost och sedan en varm dusch.

Hoppas ni får en bra fredag!
KRAMAR


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0