Om inte detta gör susen.. då vet i fan..



Äntligen har jag hittat ett fint silverfat med mönster i :-)


God Kväll i stugorna!


Här har varit kanonväder idag men vi har spenderat dagen inomhus. Vid lunch bestämde vi oss faktiskt för att åka till Gekås. Vi tänkte att om inte detta sätter igång förlossningen.. ja då vet jag inte vad jag ska hitta på. Haha

Så det blev en runda i varuhuset i eftermiddag. Det var jättemycket folk idag och det kändes nästan bara jobbigt att gå där idag. Ont, ont, ont har jag i ryggen. det strålar liksom ner i benen. Även inatt har jag haft ont i höfterna. Sprang visserligen upp och nerför trapporna igår och sorterade tvätt. Så det kasnke är orsaken till att jag har ont.

Ja, vi får väl se om det händer något inatt.

Det blev inte så mycket handlat idag. Jesper skulle ha lite lampor. Han håller just nu på i köket med att sätta in spotlights i vårt vitrinskåp. Så här borras och bankas så jaghör inte ens tv. haha.

Det blev i alla fall en hel del ljus och värmeljus som det går åt väldigt mycket av här hemma. Bra att bunkra upp :-) Även ett fint silverfat med mönster åkte ner i vagnen. Har länge letat efter just ett sådant och idag fann jag det :-)

Gick en bra stund och kikade på all julgrejer dom fått upp och jag kan inte hjälpa det men jag längtar lite faktistk :-)

Jesper skulle även inom lantmännen så jag följde med och gick inom MQ:s outlet. Fann en mysig stor kofta! Visar er sedan.

Kika inom om en stund igen för jag tänke lägga upp en ny maträtt som vi testade ikväll. Riktigt smarrigt och enkelt!


Ha en fin kväll!
KRAMAR

Kommentarer
Postat av: Anonym

hade okså bf igår och deta är mitt 3-je men han är kvar i magen jobbig at vänta men men jag hopas at din och min kommer inatt

2011-10-24 @ 20:24:59
Postat av: Madde

Ni e la roliga som åker till Gekås! Synd om det inte funkade bara! och snyggt blev det med lamporna med, Jesper skickade en bild till Fredrick! Nu är man tillbaka på jobbet igen men ganska skönt att veta att man börjar sent på torsdag eftersom vi har föräldragrupp 8.30-10.30 så lite sovmorgon! Aldrig fel! Ta hand om er! Kramar Madde

2011-10-25 @ 11:22:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0