Snart är det dags!



Att flytta in i vårt hus! Äntligen. I slutet av april får vi nycklarna så nu är det inte långt kvar. Kan inte fatta att detta är vårt. I början av januari skrev vi på kontraktet och det har varit en lång väntan. Men nu äntligen är det snart dags och vi är verkligen superlyckliga! :-)


GOD MORGON!

Idag har vi vaknat upp till en grå och trist dag. Men det är i alla fall plusgrader ute så att denna snön kan smälta bort någon gång.

Igår hade vi en riktig mysdag. Under förmiddagen kollade vi film och på eftermiddagen var vi bjudna till Emma & Jens på fika. Och vi fick även se lille underbara Ebbe. Så otroligt söt han är! Han sa inte ett pip. Bara låg och kikade på oss alla och sen sov han gott i sin lilla vagga :-) Och Emma var så pigg och vacker! :-) TACK snälla för att vi fick komma och hälsa på! :-)

Nu ska vi strax göra oss iordning för att sedan ge oss av till Halmstad. Vi ska bland annat kolla lite tapeter till vårt hus. Vi vill ha en vägg tapetserad upp i trappen till övervåningen och sedan en vägg i vårt sovrum. Tapeter till vardagsrummet har vi redan bestämt :-)

Jag önskar er en bra dag!

KRAMAR ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0