Happy Friday!

Igårkväll när Elina & Roland kom så hade dom med sig denna underbara blomma i glasvasen! Superfin verkligen. Elina ska börja jobba på en blomsterbutik här nere i byn och hon är jätteduktig på att göra sådana här arrangemang!


God Morgon FREDAG!

 

Japp. Idag är det fredag och det har ni väl inte missat. Vi har inga speciella planer för idag och det känns rätt skönt. Går fortfarande runt och skrotar i sovkläderna :-) Det är det bästa med att vara ledig, att man kan gå klädd precis som man vill!

 

Vi hade en mysig kväll här igår med Elina & Roland. Vi grillade fläskfilé och hade en potatisgratäng till det med majskolvar och sallad. Gott gott. Till efterrätt blev det äppelpaj med vaniljsås. Som vanligt glömdes kameran, men vi hade en supertrevlig kväll och det var varmt och skönt att sitta på den inglasade altanen med massa levande ljus :-)

 

Nu är grävmaskinen här utanför och ska lägga den sista asfalten. Så fin gata vi kommer att ha. Ni ska få se. :-) I två veckor har vi hoppat över ett gupp för att komma in på infarten. Jesper har fått lägga brädor för att komma in med saaben :-/ Så vi hoppas att dom blir klara med detta idag!

 

Ha en härlig fredag!

 

KRAMAR ♥


 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0