Utflykt


Emma och jag besökte butiken Hämta i Smålandstenar igår. Himla mysig butik med allt möjligt. Både möbler, massa pynt och pyssel. Denna härliga ljusstake i olika höjder fick följa med hem. Det blir ett himla fint sken av den.


God kväll!

Emma har lämnat oss för denna gång. Hon körde mot Traryd i eftermiddags. Alltid lika tråkigt när systrarna åker hem. Men förhoppningsvis tar det inte lång tid tills nästa gång vi träffas.

Vi har i alla fall haft ett par jättemysiga dagar ihop. Jesper har jobbat söndag och måndag så det var skönt att slippa vara ensam här hemma. Vi har lagat god mat, gått promenader och kollat massa serier.

Igår fick vi för oss att åka till Smålandstenar. Vi besökte butiken Hämta och ljusstaken här ovan fick följa med hem. Vi stannade även till på Göstas konditori och köpte med oss två bakelse som vi sedan fikade på när vi kom hem. Gott gott.

Jesper har varit ledig idag så i förmiddags blev det en liten utflykt till Falkenberg och Fynda outlet. Jesper har drömt sig bort bland alla högtalare och pratat om sitt framtida biorum. Jag och Emma gick runt  bland alla fina möbler istället :-)  Men denna gång kikade vi bara. Inget fick följa med hem.

Nu sitter vi här i soffan och myser med tända ljus. Efter att varit ledig nu ett par dagar ska det faktiskt bli skönt att komma tillbaks till jobbet och vardagsrutiner igen. Tur att Emma har varit här annars hade jag väl krypit på väggarna av rastlöshet :-)

Hoppas ni haft en bra tisdag!

Kram ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0