Äntligen helgFarmors trädgård. Så här pyssligt och fint ska jag ha det en dag :-) I vår nya trädgård finns det plats för mycket betongpyssel :-)
VÄLKOMMEN FREDAG!


Ute är det klarblå himmel och solen skiner in genom fönstret. Nu måste jag snart putsa dom. Haha. Men eftersom att vi snart ska lämna lägenheten så låter jag det vara en sund till.

Igår fick vi som sagt nycklarna till huset och det sista mötet på banken är avklarat. Det känns så himla bra. Vi har betalat en hel del kontant redan och det känns underbart. Det är mycket pengar det handlar om men det gör oss gott i slutändan att vi har betalt det nu.

Vi har tömt vårt arbetsrum på flyttlådor och möbler. Just nu står där en säng och en gammal dator på govlet och lite annan skit som jag måste rensa och sortera. Syster Ida komemr ju på söndag så då ska allt vara borta där inne.

Vi hann med rätt så mycket igår faktiskt. Tre vändor tror jag att vi körde med släpet. I klädgarderoben finns det några lådor kvar men dom tar vi på söndag. Vi ställde ner alla kartonger i källaren så länge så slipper allt stå där vi ska måla och tapetsera.

En vända hann vi med i trädgården. Herregud så stor och fin den är. Det fanns rabarber, smultron, röda-, svartavinbärsbuskar, gräslök och massa små fina träd och buskar. Och ut med hela framsidan av huset låg singel och marksten med solcellsbelysning så det lös fint när vi åkte hem igår.

Dom hade lämnat kvar barstolarna i köket och det är vi himla glada för. Där satt vi stolta igår och åt vår första pizza i huset. Haha. Vilken känsla. Sedan satt vi på golvet i vardagsrummet länge och pratade om hur vi skulle ha det där inne, hur vi ska inreda. Jag är så glad att jag och Jesper har samma stil och smak :-)

Strax innan tio igårkväll parkerade vi bilen vid lägenheten igen. Jag kan ju säga att vi har sovit väldigt gott inatt. Haha

Jesper är redan på jobbet och nu är det min tur att åka iväg.

Hoppas ni har en härlig fredag!

KRAMAR ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0