IKEA


Igår hade vi en ledig dag tillsammans och eftersom vädret var så tråkigt bestämde vi oss för att köra till Helsingborg och Väla. Det blev ett besök på det nyöppnade IKEA. Herregud så stort! Haha. Vi fick med oss mycket fina ting. Bland annat en till bokhylla till vardagsrummet och två dörrar.

Vi var på jakt efter en lampa att ha bakom soffan i ena hönret där det är så mörkt. Vi letade hur länge som helst. Det är ju inte så stort utrymme där bakom så vi ville ha en liten smidig på fot. Liknande läslampa. Men det flesta var antingen klumpiga, för stora skärmar och konstiga färger. Så när vi nästan gett upp hoppet så hittade Jesper några vägglampor. Det hade vi inte ens haft i tanke på att vi kunde ha. Så då blev det en tavelliknande lampa. Syns så dåligt på bilden här ovan men den är i glas med ett frosta mönster på. Den är väldigt fin faktiskt och den ger lagom med mysbelysning. Precis så som vi ville ha det.

Även annat smått och gott fick följa med som dörrmatta, utebelysning till framsidan, ljus, ny toalettsits, badrumsmatta och nya sänglampor.

Nu blir det lite vila i soffan med en chailatte och mina nya tidningar som jag köpte innan.


Kommentarer
Postat av: Emma

Hej gumman!Vilka fina saker ni shoppat på IKEA. Vi tänkte åkt dit i lördags men fann ingen ork då vi båda var krassliga! Kommer fler tillfällen ju : - )Vad ska ni göra i helgen?Hoppas allt är fint med er!KRAMAR i massor

2010-09-16 @ 21:37:00
URL: http://jemsi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0