Passionsfruktsmascarpone med bär



4 portioner

♥ 1 dl vispgrädde
♥ 1 msk socker
♥ 1 burk mascarponeost (250g)
♥ 3 passionsfrukter
♥ 2 dl blandade bär (t ex jordgubbar, björnbär, hallon, blåbär, körsbär)

Vispa grädde tillsammans med socker. Blanda ner mascarponeosten försiktigt. Dela passionsfrukterna och grlp ur innehållet och blanda med ostcrémen. Fördela i fyra dessertskålar. Toppa med blandade bär eller frukter. Variera med olika bär och frukter efter årstid.

Vi körde med hallon och blåbär. (det fanns hemma) Men vi glömde bort passionsfrukterna. Fast gott blev det. Nästa gång ska jag prova att smula ner marränger.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0