September

   

    

I september så befinner vi oss här. På Club Riu vistamar i Puerto Rico, Gran Canaria! ;-) Som jag längtar. Jesper bokade resan igår. Det ska bli så himla underbart att åka hit. Vi har badat vid Amadores stranden innan. Första gången vi åkte till canarieöarna. Det är vit sand från Sahara öknen. Så man kan inte bränna sig på den fast det är så varmt ute. :-) Denna gång konmer vi bo ute på klipporna så vi kommer se havet när vi ligger och gottar oss i poolen. Även balkongen är mot havet så när vi vaknar varje morgon så ser vi ner till Amadores stranden.
God Morgon!


Idag är det kalas för hela slanten. Jesper ska firas så igår höll vi på här en stund i köket på kvällen. Vi bakade tårtor och gjorde köttfärsdolmar som ska grillas imorgon. Idag får Jesper göra iordning på altanen och städa lite här inne eftersom jag jobbar till 18,00 ikväll. Det får bli räserfart hem och snabbt in i duschen och göra iordning mig. Det är meningen att gästerna ska komma vid den tiden. Men Lisa skulle komma hit och hjälpa till med dukning och lite sånt :-) så det går nog finfint.

Nu är det dags för sista arbetsdagen denna vecka. Så skönt tycker jag. Denna vecka har det varit riktigt mycket att göra. Har varit hemma lite innan sex varje kväll så det blir långa dagar. Men ikväll är det kalas så sova får jag göra imorgon :-)

Ha en fin fredag!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0