Söndag






Jag och Madde var inne i stan en runda igår. Hittade superfina ljusstakar i glas. Älskar dom! Även två vita orkideér fick följa med och göra köket fint. Tänk vad lite blommor kan göra egentligen!


God Kväll!

Vi är precis hemkomna från kalas i Traryd. Syster Emma fyller 21 på tisdag men då jobbar hon så vi firade henne idag istället :-) Vi är verkligen mätta och belåtna då vi har både fikat på blåbärspaj och mammas hemmagjorda smörgåstårta.

Igår var jag och Madde i Halmstad och strosade runt :-) Hittade massa fint till hemmet. Vi lunchade på ett mysigt café och satt på uteserveringen längs med nissan. Supermysigt. Innan vi for hemåt blev det ett besök på Eurostop med där jag hittade de fina orkideérna inne på blomsterlandet. Det hanns även med en god fika på espressohouse.

Vi kom hem hit till oss samtidgt som killarna. Dom hade kört gokart och spelat golf. Dom hade verkligen tur med vädret för när vi alla kom innanför dörren öste det ner och det började åska. På hemvägen beställde killarna pizza så vi satt alla här ute på altanen med tända ljus och lyssnade på regnet och åskan. Mysigt. Det var riktigt varmt med så vi satt nog här ute till halv två inatt! Haha. Inte konstigt att man är trött idag. Men riktigt kul hade vi!

Nu sitter vi en stund här i soffan och kollar lite tv innan det är dags för en ny arbetsvecka.

Hoppas ni alla har haft en skön helg!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0