Fotboll

Igår sov vi längre för då kunde man äta frukost ända fram till halv elva så det var skönt att få lite sovmorgon :-) Efter frukosten packade vi ihop och sen körde vi hemåt. Vi stannade till i Halmstad på Maxi för att köpa lite grillat till kvällen så vi var nog hemma vid ett tiden igår.

Tobbe och Johan skulle komnma med bussen redan vid halv fyra så vi började packa upp från väskorna och påsarna och städade lite grann. Vi hällde ut mer sand på plattorna och jag borstade och borstade :-) Det blev väldigt fint faktiskt. Sen satte vi ihop lyktan och jag möblerade om lite på altanen. Köpte en liten pall, kuddar och en filt på ikea med så det fick plats i soffan :-) Vi hann precs bli klara innan Tobbe och Johan plingade på dörren :-) Vi satte oss direkt där ute och pratade. Det var lite blåsigt och kyligt så vi satte på infravärmen en stund :-) Det blev även kubbspel också så då fick vi upp värmen :-)

Det blev gott och blandat till grillningen. Potatisgratäng, potatissallad, kycklingfilé, kotletter, spareribs, flintastek, vitlöksbröd och en stor salladsskål :-)

     
    

Sverigetröjorna är på men det gick ju inte så jättebra för dom i fotbollen :-/ Men det är bara att säga grattis till denna mannen som knackade på dörren :-)



De blev singstar med :-)

 

Tack för en trevlig kväll allihopa! :-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0