Vad ska man göra när det bara regnar?

Hejsan!

Igår åkte jag och Ida in till Halmstad för att shoppa och äta lite :-) Det började regna när vi köde in men vi tänkte att det kanske slutar snart. Men det gjorde det ju inte. När vi kom in verkligen spöregnade det så vi satt kvar i bilen en stund, men vi kunde ju inte sitta där hur länge som helst så efter ett tag tog vi på oss regnjackorna, drog upp luvorna och paraplyerna och gick ut. När vi kommit över gatan fick vi stanna uder ett tak för det regnade så mycket. Vi var helt dyngsura i skorna :-/ haha. Vi var nästan på väg att vända och köra hem men vi fortsatte att gå och sprang in på Åhlens.
När vi kom ut igen sken solen och det var blå himmel. Konstigt! haha.

Tur att det slutade regna i alla fall annars hade vi nog åkt hem direkt igen. Vi åt kycklingsallad till lunch och vi hittade många bra presenter till syster Emma som fyller år snart :-) Sen innan vi åkte hem så fikade vi på Espresso house :-) Vi tog varsin kladdkaka (den var så stor att vi kunde delat på en) och en vaniljlatte och en islatte :-) Fy vad mätta vi var efteråt! Haha.

Vi var hemma vid fem igår och sen på kvällen lagade vi tacos innan Jesper skulle ner och jobba. Vi läste nästan hela kvällen och ja han läsa klart min bok och har nu börjat på första twilight-boken som Ida hade med sig. Hon har börjat på tredje nu :-)


Igår åt vi ostbricka när vi läste :-)


Vi fick för att baka muffins innan idag -)

Snart ska vi ut och gå en lång runda. Hoppas det inte börjar regna igen bara. Hoppas vi hittar lite hallon och blåbär i skogen :-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0