Gårdagen var underbar

God eftermiddag!
Jesper är iväg och tvättar bilen men han skulle nog komma hem snart :-) Jag sitter i myskläder och tittar på teve bara :-) Igår när jesper kom hem efter han varit och handlat så hade han rosor med sig :-) Jätte fina var dom! Fick även en nalle, Henry warmheart heter han och om man värmer honom i micron så doftar han lavendel :-) det luktar så gott :-) Vi gick en lång runda på 45 minuter igår och det var så skönt att få komma ut i friskal uften. HImmlen ar blå och solen sken hela dagen. En helt perfekt alla hjärtans dag! :-)

 

Förrätt
- skagentoast
 

Huvudrätt
- potatisgratäng och en fläskfilégryta



Efterrätt
- kokospannacotta med riven choklad och chilli


Maten blev jättebra och vi var såå mätta efter allt :-) kokospannacottan var jättegod men väldigt mäktig, det var knappt man orkade äta upp den :-)

När vi satt i soffan och tittade lite på teve så ringde emma och jens, så vi gick ner till dom en stund. Vi kollade på melodifestivalen och drack lite vin. Mycket trevligt. Emma skulle jobba idag så vi gick nog hem vid halv elva tiden.

Ikväll blir det bara lugnt. Vi ska göra lite varma mackor i ugnen senare :-) och titta på en film, "the day the earth stod still"

Hoppas ni har en trevlig eftermiddag!!




kramar ♥




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0