Kräftskiva i Oskarström

God förmiddag!

Här kommer lite bilder från kräftskivan igår :-) Mycket skoj med trevligt folk och god mat :-) Vi åkte dit med bussen så vi var i Oskarström vid fem så vi hann hjälpa till lite grann. Vi fick en jättegod välkomstdrink som jag absolut måste göra nästa gång vi bjuder folk :-) I fanns en juice som heter guanabana, det var den som var så god :-) Madde hade gjort skaldjurspajer och till efterrätt fick vi en morotskaka :-) mumma.



Kvällen bjöd på massa sång och vi spelade lite guitar hero :-) haha. Bussen gick hem vid ett så det var rätt lagom. Lite småtrött är man idag men det är de värt för det var superkul igår! :-) Tack vänner!

Idag står det inte mycket på schemat mer än att gå en lång promenad och läsa lite grann :-) En härlig, skön sönda med andra ord :-)


Kommentarer
Postat av: Madde

Hej gumman, tack för igår! jätteskoj!! hade sån halsbränna sista timmarna men det var nog bra för då slapp jag dricka mer..ler hade jätteroligt och det var så kul att ni kunde vara med i år! ni är så goa!! stor kram, så hörs vi snart! /Madde

2009-08-23 @ 12:43:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0