Underbar kväll med tjejerna :-)

Igår sprang jag runder hela eftermiddagen här hemma och fixade med massa :-) Fast lite hann jag sola ändå, på förmiddagen :-) Strax efter halv fem kom alla och vi satte oss på altanen (som var varm som en bastu) och vi drack massa bubbelvatten med lime i och åt lite av snittarna jag gjorde innan på dagen :-) Cissi har aldrig varit här så hon gick runt och kikade :-) Det är så skönt att umgås med dessa tjejer för man kan verkligen vara sig själv med dom :-) Fastän vi inte har träffats på flera månader kom pratet igång direkt :-) Det är det som är så skönt :-) Klockan spang iväg och plötsligt var hon över sex så vi satte igång grillen :-) hahah, det tog lite tid men till slut så gick det :-) Carolina är gräsallergiker så vi satt inne och åt för hon kunde ej sitta ute så länge, men det gick bra.



Det blev grillspett och...



pastasallad
Skönt med mat som man kan förbereda innan på dagen :-)


Cheesecake till efterrätt ;-) Min favorit


Carolina och Maria


Sara och Cecilia


Och hela tjejligan :-)

Tack för att ni kom igår :-) Hade supertrevligt och vi har alltid lika kul när vi träffas, det får bara inte gå så långt mellan gångerna :-)

Idag har jag suttit ute nästan hela tiden, varmt är det i alla fall :-) Jesper ha jobbat hela förmiddagen och nu sover han så jag tänkte jag ska gå ut igen och sätta mig och läsa lite granna :-) En sjuk grej först bara; Jag har en värmeljushållare med tolv ljus i som stå på altanbordet och när jag kom ut i morse så var alla värmeljus borta. (det spökar här) Kan det vara en fågel som har tagit alla? Jag har letat i hela trädgården och det finns inga ljus här, dom är borta... konstigt...


Bytt gardiner i vardagsrummet :-)

Ja, jag fick för mig att byta gardiner här också :-) haha. Har haft de andra ett tag nu och ville ha lite ljusare så jag hittade dessa i skåpet :-) Passade bra här tycker jag :-)




Det är rätt skönt att ha städat så jag slipper det imorgon. Tänkte jag skulle hinna sola en stund på förmiddagen :-) Jag har inte jättemycket att förbereda med maten utan det är enkla grejer jag tänkt mig. Det blir spett och det är ju inte mycket att förbereda utan det går snabbt när man väl börjar och efterrätten gjorde jag idag så den ligger i frysen :-)

Nähä nu blir det snart sängen om jag ska orka upp imorogon :-)

Godnatt


Svalkar mig med en islatte

Suttit ute och solat hela dagen nästan men det har blåst jättemycket, fast det är skönt med lite vind när man solar :-) Har städat lite här idag och fick för mig nu ikväll att jag skulle dammtorka i fönstrena och då slog jag till en hög glaslykta jag har i köksföntret så att den föll ner på ett runt fat på bordet så allt gick i kras :-( Blir så arg på mig själv för vem står och dammtorka en fredag klockan halv åtta på kvällen. Aarrhh. Hahah jaja det är sånt som händer..

Nu svalkar jag mig md en stor islatte :-) Gott. Hittad de när jag var nere och handlade innan idag. Jag och Moa drack det hela tiden när vi var på semester i Lysekil för längsesen :-) Härliga minnen :-) Kommer du ihåg Moa när vi sov i lägenheten och du drömde och helt plötsligt får jag en stenhård kudde kastad i huvet på mig! haha :-) Fasiken var roligt vi hade den sommaren :-)




Nu har vi fredagsmys :-)


Oj vad det blåser

Nu är vi vakna här. Jesper mår inte så bra. Han har inte sovit så mycket inatt. Han har ont i halsen och fått lite feber :-( Är väl jag som har smittat honom.

Igår var det en slappedag. Vi åt tacos-rester till middag, haha. Det är så tråkig att laga mat när man är halvsjuk. Var ute i solen men fy vad det blåste, var nästan lite kallt. Vi hyrde Beck - hämnden igår och köpte hem gott bröd och massa pålägg som vi mumsade på igår :-) Jag tog lite hostmedicin igår innan jag la mig så inatt har jag sovit väldigt bra faktiskt utan att ha hostat något men nu när jag vaknade har jag blivit jätthes, kan det vara hostmedicinen som gör det? Konstigt.

Köpte massa gott till lördag med som vi ska mumsa på när tjejerna kommer :-) Ska bli så kul att träffa alla igen :-) Maria ringde igårkväll och pratade :-) Hon var lite osäker på vägen hit men hon har gps så det ska inte bi några problem :-) Dom kommer redan vid halv fem imorgon så jag bjuda på snittar med lax/gräslök och skinka/vitlök :-) Gott och enkelt

Detta behöver du:
Gravad lax och skinka
Färskost med olika smaker
Tunnbröd
Tandpetare

Nu ska vi äta frukost och sen sätta oss ute i blåsten. Jesper får va lite i skuggan idag om han har feber.


Dunderförkyld :-(

Godmorgon

Vaknat tidigt idag, jobbigt att ligga ner med förkylning och hosta. Började ju få ont i halsen i lördagskväll och i måndagskväll så blev jag täppt i näsan och nu är man dunderförkyld :-( Tisdagen på jobbet var väldigt jobbig då jag sitter i kassan från halv åtta till åtta. Inte trevligt med ögon och näsa som ständigt rinner och jag kan inte bara springa och snyta mig när som helst och inte blir det bättre av att hostattacker lite då och då. Konstigt nog kommer dom när det är som mest folk i kassan :-( Och så ska man försöka vara så trevlig som möjligt med :-/ haha. Så igår var jag hemma. Jag sov över hos mamma och pappa så jag åkte till Hylte efter att jag ätit lite middag. Emma och Ida var också hemma så dom lagade lite ris och wok. Väldigt gott var det :-) Sen skulle dom åka med mormor till sommarstugan i skummerslöv så då körde jag hem.

Jesper är inte så bra han heller. I måndags körde dom go-cart på östra stranden och han blev påkörd och kraschade in i väggen så hört att han höll på att flyga ur, men högra benet tog emot i ratten och nu har han jätteont i låret och kan knappt gå. Så igår var han hos doktorn och antagligen har han en blödning i låret. Men om han har lika ont idag så ska han dit igen och då skickar dom han till halmstad för att dränera ut blodet :-/  Så då blir det kanske att jag får köra till sjukhuset i eftermiddag.. Och inte nog med det, nu har han fått ont i halsen han med :-( Vad tokigt allt kan bli..

Igår låg vi halvt i skuggan och vilade båda två :-) Men vi var ju tvunga att ha mat så det blev tacos :-) Men ingen orkade diska så allt står kvar i köket idag :-( Tråkigt men vi får ta ett ryck sen och diska upp allt. Nu är jesper vaken så vi ska gå och göra lite frukost till oss :-)

Ut i solen med er idag!


Kort jobbvecka

Jag hade så svårt att somna igår. Jag har ju haft ont i halsen sen i lördags eftermiddag så det var nog det som spökade. Har vaknat flera gånger i natt så när klockan ringde vid halv nio så var jag rätt trött :-/ Jesper gick upp samtidigt och vi åt lite frukost och vid nio åkte han iväg för att behandla en bil. Jag hoppade in i duschen och har gjort mig iordning så jag känner mig lite piggare nu. Halsen gör fortfarande ont och börjar bli lite täppt i näsan :-( Tur att man har en kort jobbvecka så att jag har tid att vila upp mig sen. Måste vara pigg till på lördag för då blir det tjejkväll här hemma hos oss.  Det ska bli så himla roligt att träffa tjejerna från skolan :-) Det var ett bra tag sen nu så det ska bli riktigt kul. Det ska ju bli fint väder denna vecka och jag hoppas att det håller i sig till på lördag för jag hade tänkt att vi skulle grilla och sitta ute på altanen hela kvällen :-) Åh vad jag längtar! :-)

Igår satt vi nästan bara framför teven hela dagen, men det är skönt att inte göra något alls nångång :-) Vi gjorde räkgryta till kvällsmat med vitlöksbröd till :-) Så gott och hungriga var vi med :-) haha.  Vi tittade på Hannibal på fyran och den var faktiskt bra men lite läskig.

Jesper jobbar onsdag och torsdag så jag tänkte att jag skulle ligga ute och sola hela torsdagen medan han sover :-) Hoppas på att det är fint väder då :-) Vi låg och pratade massa om resan till bahia feliz igår :-) Guud vad vi längtar. Det är bar 6 veckor kvar men det känns som en evighet. haha. Vi kollade hur vädret är där nere och det är strålande sol och 24 grader varmt :-) Kan inte bli bättre ju :-)

Ska packa min väska och göra iordning här hemma sen är det räkgryta som gäller. Ska ringa Jesper och höra om han vill äta samtidigt som mig :-)

Ha en fin måndag!


Städat och möblerat på altanen

Jag berättade ju att jag fått hem bänken från mamma och pappa, så torsdags betsade jag den :-) Så här fint blev det. Jag satt på altanen och betsade och hade två stora soppåsar under och hält upp lite färg i en plastlåda och blandat med vatten och då kom det en jättevind och blåste upp soppåsarna så att lite av färgen rann ut på plattorna. Jag skrek på Jesper och han kom fort som attan och hämtade högtryckstvätten medans jag bar bort bänken och grejerna så att han kunde spola bort färgen. Det blev bara lite litre färg kvar men det syns nästan inte nu och tur är det. Haha. S det kan gå. Tur att inte all färg rann ut, jag hann precis ta tag i lådan i sista sekund. Sen efter satt jag ute i gräset och målade istället. Det skulle jag gjort från första början egentlien. jaja..





Det blev lite mörkare än möblerna men jag tycker inte att det gör något


Ny duk från Gekås med :-)




Och en lykta fick följa med hem :-)

Vi var ue och gick en runda innan och gick förbi Jespers föräldrar och tog två pioner :-) En stor mörkrosa som ligger i mitt löv på framsidan och en ljusrosa i en vas här inne :-) Vi hann precis hem för sen kom det ett jätteös och nu regnar det massor här. Skönt med innedag framför teven då :-)



Hoppas ni får en skön söndag

När vi var på Gekås i torsdags letade jag efter amplar till altanen med hittade inga så när vi körde hem så åkte vi inom blomsteraffären och jag hittade dessa fina amplar :-)




I Ullared finns det en MQ-outlet så vi var tvungna att kika lite :-) Allt var halva priset och Jesper hittade fin skjorta och jag denna söta klänning som jag hade på midsommar :-)





Nu ska jag vila :-)

Ha en skön söndag


Igår var det mys hela dagen

Igår vakande vi vid elva och då la vi oss i soffan för Jesper skulle se på formel 1, men efter en stund somnade jag om och vaknade inte förräns ett!! Hahaha. Helt sjukt att jag sovit så länge. Jag blev lite chockad när jag kollade på klockan så det vara bara till att hoppa upp och klä på sig :-) i körde ner och handlade massa gott till kvällen och hyrde Pride and Glory med Edward Norton och Colin Farrell. Den var riktigt bra!

Vi hade skagentoast som förrätt och sen åt vi grillad kycklingfilé med pastasallad :-) Jag bakade en tårta innan på dagen som fick bli efterrätt :-)



Jättegod blev den! Enkel att göra med. Kan skriva ner recepten här sedan om det är någon som vill det :-)

Som sagt, igår var det en slappedag här hos oss och senare på eftermiddagen börjde jag få ont i halsen och i natt har jag inte sovit så mycket för det har gjort ont så idag blir det massa the med honung och jag hoppas på att jag inte ska bli förklyd också.

I torsdagskväll kom Jens upp en runda och undrade om vi ville äta lite mat hos dom så vi körde och handlade lite gott och sedan så grillade vi hos Emma och Jens :-) Emma hade gjort massa god mat och t.o.m gjort egen glass till efterrätt :-) Vi satt och pratade massor och vi gjorde midsommarkransar på altanen och drack gott the :-) En Underbar kväll med fina vänner! :-) Emma rotade fram en hög med bra böcker också som jag fick lånat så jag ska krypa upp i soffan med en kopp the och läsa massa idag :-)


Midsommarafton

Lite bilder från Midsommarafton! :-)

  

   

   

  

Och en bild på kärleksparet ;-) haha




Tack för en underbar kväll Madde och Fredde! :-)


Usch vilket väder!

Godmorgon

Är uppe och har gjort mig iordning nu och ska strax köra till torup för att klippa mitt hår. Jesper jobbade till nio igår så när jag kom hem vid sju åkte myskläderna på och jag gjorde goda mackor med the och tände alla ljus i vardagsrummet :-) Tittade på "halv åtta hemma hos mig" och "det stora byggslaget"  Bra program båda två :-) Åt lite vindruvor och bläddrade i nya Allt i hemmet :-) Hade nästan hunnit somna när Jesper kom hem vid kvart över nio :-) så trött jag var.

Idag blir det en sväng till Ullared efter att jag klippt mig sen fick jag hem träbänken igår av mamma och pappa så jag ska betsa den idag hade jag tänkt. Jag såg igår på altanen att grannens katter går här inne :-( Man ser svarta tassavtryck på den vita filten jag har i soffan där ute :-( Så tråkigt tycker jag. Innan vi la plattorna där så hade vi ett litet land i hörnet och katterna var ofta där och rörde runt i jorden och sket och pissade där :-(  jaja..

Nu ska jag skynda mig lite och sen köra

Ha en bra dag!


Jesper är ledig. Måndagslyx

Hej

Jag har ju jobbat hela helgen så har inte uppdaterat så mycket, men igår var jag hemma vid tre och då åt vi lasagne som Jesper lagat :-) Gott. Sen satt vi i soffan en stund och jag höll nästan på att somna så trött jag var så vi körde ner och handlade lite gott till kvällen. Vi hyrde Benjamin Buttons otroliga liv med Brad Pitt :-) Den var jättebra :-) Och vi mumsade på jordgubbar, vattenmelon, kex och ostar :-) Gott. Filmen var två timmar och 40 minuter lång så jag somnade nästan direkt efter :-) haha. Usch vad trött jag var igår. Men idag är jag pigg. Jesper är ledig idag och jag sov till halv nio :-) Så nu när jag gjort mig iordning så har Jesper klippt gräset och nu sitter vi här i soffan och tittar på teve.

Det är en kort jobbvecka för båda oss denna gång. Jag jobbar nu fram till onsdag och Jesper jobbar tisdag och onsdag, sen har vi helg igen :-) Det går fort. På torsdag ska jag klippa mig vid tio, sen blir det en säng till Ullared. :-) På midsommar vet jag inte hur det blir ännu. Eftersom vi båda har haft mycket jobb och firat student så har vi inte riktigt hunnit tänka på det. Men vi får se :-)


Fel matkasse. Jag som skulle ha mys!

När jag slutade vid fem igår så var jag lite trött så jag tog bara min matkasse i kylen och körde hem, men när jag skulle plocka upp maten så kände jag inte igen något av det som låg där i. Det var skinka, sylta, yoggi och cigaretter :-/ Jag hade tagit fel påse. Det var Vivis. haha. Jag som hade köpthem massa gott jag skulle äta för att Jeper skule jobba natt. Jag hade köpt potatisgratäng, grillad kycklingfilé, jordgubbar och vattenmelon. Så när jag kom hem var det bara till att sätta sig i bilen igen och köra ner och handla här hemma. haha. Så det kan gå. Jag tittade inte ens i påsen utan jag bara tog en som stod där i kylen. :-/ haha. Knasig jag är.

Maria fyllde år i går så vi körde dit innan jesper skulle jobba för att gratta henne :-) Hon fick ett fat som jag beställt av min farmor. Med ett nergjutet hjärta i. Där kan man hälla i lite vatten och lägga i en blomma eller ett värmeljus som flyter :-) Jättefint är de! Jag hade lagt i en rosa ros men när Kajsa såg det så skulle hon bara äta upp det. Vi fick säga till henne flera gånger :-) Hon var helt galen igår. Vi satt i kökssoffan och åt lite jordgubbar och så kom hon och skulle hoppa upp men så höll hon på att trilla ner så hon satte klorna i min kofta så den gick sönder lite :-/ Men det gör inte så mycket. Kunde dra in trådarna på baksidan istället.

Idag blir det en lång dag på jobbet. Börjar vi tio och slutar vid åtta så jag ska köra om en kvart. Men det är okej, det brukar gå fort på lördagar för de är hyffsat mycket folk och så finns det varor kvar att plocka upp sen igår. Så nu när jag kommer vid tio så börjar jag plocka fram lite fika och sen kommer mejeriet och det tar sin lilla tid och sen är det nästan dags för middag. hehe. Jesper jobbar också idag. Mellan två och nio så vi är nog hemma samtidigt ikväll :-)

  
Knippsade av blommor och la i fatet :-) Fick en pion av Maria :-)

Hoppas ni får en trevlig Lördag



Dags för jobb igen

Yes. Då ska jag snart köra igen. Usch känner mig en anings trött idag. Men det var jättekul igår :-) Idag fyller Jesper mamma Maria år, GRATTIS, så vi ska dit en liten runda ikväll efter jobbet och lämna en present.

Nu måste jag köra


Kalas :-)


Studenten! :-)

  

  
Kusinen Amanda fyllde 14, Grattis! :-)

  
Jesper skulle försöka ta kort på oss systrar. Men det gick inte så bra. Haha.


Felix ville också vara med på bild :-)



Emmas Student 11/6-09















Grattis till studenten Emma!



Snart dags för student!

Tjohopp

Vi är klara här hemma och ska strax köra till Markaryd där Emma ska springa ut!! :-) Kan inte fatta det! Det ska bli så skoj! Synd med vädret bara. Det regnar inte just nu men det kommer nog att komma några skurar sen. Men det tror jag inte dom bryr sig om egentligen för dom kommer vara så jävla glada när dom står där uppe på lastbilen!! :-) Kommer själv ihåg hur roligt vi hade det! :-)

Massor av bilder kommer någon gång under helgen!

Grattis alla ni som tar studenten idag! Fy fan vad ni är bra!



Emmas Bal 9/6-09


Hemma, ska strax köra :-)


Vacker!


Emma & Anton




Fina :-)



Efter någon halvtimma kom regnet och då skulle alla gå in till hotellet, men några fina bilder blev det i alla fall :-) Alla var så fina med vacka klänningar och fina håruppsättningar :-)

Vi hoppas på bättre väder idag på deras student! :-)


Tuff men rolig vecka

Nu har jag plockat och gjort iordning här hemma och packat ner lite grejer som jag ska ha med till Traryd. Ida skulle låna shorts och ett halsband och jag har också med kläder för imorgon har Emma sin bal :-) Hon ringde hit innan och var ledsen för hon har fått något utslag på armarna :-/ Hon skulle till doktorn i eftermiddag och se om dom vet vad det är för något. Hon skulle åka inom och se om det finns någon sjal och handskar att låna till i morgon. Så typiskt att något sådant skulle hända just nu. Hoppas att utslagen lägger sig lite till imorgon.

Balen är vid fem imorgon så jag slutar vid fyra istället så jag hinner se dom :-) Kameran är redan nerpackad :-) Kommer själv ihåg hur roligt vi hade när vi gick på vår bal så det ska bli kul och se hur finkläda alla är :-) Hoppas det inte regnar bara.

Jobbar nu tre dagar i rad sen är jag ledig på torsdag och då tar Emma studenten :-) Ska bli så kul! :-) Jesper är också ledig på torsdag sen jobbar vi båda till helgen. Så det blir en lång vecka med jobb men också massa roligt som balen och studenten :-)

 
Det är fyra år sedan jag och jesper gick på bal och tog studenten, men det känns som igår :-)

 

Söndagsmys framför teven

Vi har inte alls gjort så mycket idag, men det gör inget :-) Efter Jesper diskat upp allt innan i förmiddags så körde vi ner för att handla. Det blev spaghetti och köttfärssås till middag idag. Vi la oss i soffan efter maten och jesper har kollat på formel1 på datorn och jag har tittat på teve men jag slumrade till i några minuter :-) Nu ska vi gå upp med soporna och gå en runda för snart kommer nog regnet, det ser ut så i alla fall.


Nu dags för lite diskning

Nu har vi bara suttit här framför tv hela förmiddagen så vi ska ställa oss och diska upp allt från igår. Det blir nog några maskiner tvätt med. Korgen var helt full när vi kom hem. haha. Och en runda till byn för kylskåpet är tomt. Vädret är hyffsat idag så det blir en lång promenad i alla fall :-) Annars är det hemmamys som gäller idag :-)

Hoppas ni också får en trevlig söndag! :-)


Fotboll

Igår sov vi längre för då kunde man äta frukost ända fram till halv elva så det var skönt att få lite sovmorgon :-) Efter frukosten packade vi ihop och sen körde vi hemåt. Vi stannade till i Halmstad på Maxi för att köpa lite grillat till kvällen så vi var nog hemma vid ett tiden igår.

Tobbe och Johan skulle komnma med bussen redan vid halv fyra så vi började packa upp från väskorna och påsarna och städade lite grann. Vi hällde ut mer sand på plattorna och jag borstade och borstade :-) Det blev väldigt fint faktiskt. Sen satte vi ihop lyktan och jag möblerade om lite på altanen. Köpte en liten pall, kuddar och en filt på ikea med så det fick plats i soffan :-) Vi hann precs bli klara innan Tobbe och Johan plingade på dörren :-) Vi satte oss direkt där ute och pratade. Det var lite blåsigt och kyligt så vi satte på infravärmen en stund :-) Det blev även kubbspel också så då fick vi upp värmen :-)

Det blev gott och blandat till grillningen. Potatisgratäng, potatissallad, kycklingfilé, kotletter, spareribs, flintastek, vitlöksbröd och en stor salladsskål :-)

     
    

Sverigetröjorna är på men det gick ju inte så jättebra för dom i fotbollen :-/ Men det är bara att säga grattis till denna mannen som knackade på dörren :-)



De blev singstar med :-)

 

Tack för en trevlig kväll allihopa! :-)


Väla och IKEA

Vi vaknade rätt tidigt i fredags (eller jag vaknade tidigt) :-) Vi hade glömt dra ner fläkten innan vi la oss så den stod på 22 grader hela natten så det var lite jobbigt att sova. Haha. Vi gick ner till resturangen strax efter nio för lite frukost och gud så mycket mat där finns. Det går ju inte att välja så man tar lite av allt möjligt och sen sitter man där proppmätt efter en stund och tallriken ser fortfarande full ut med mat. :-) Haha när vi var klara var vi tvunga att vila lite för vi var så mätta :-)

Strax efter tio så körde vi till Väla och där hittade vi massa fina saker :-) Jag sprang inom frisyrmakarna och fick luggen klippt, började bli väldigt lång och det är så jobbigt när den hänger i ögonen. Sen gick vi rundor och kikade. Jesper hittade fina jeans och snygga t-shirt´s.




Dessa fick följa med mig hem! Lycklig! :-)


Även Jesper hittade fina skor :-)


Linne och jeansleggings från Gina tricot och tunikor från Vila

Vi åt Tacos till middag och sen var vi trötta på att gå där inne så vi betämde oss för att gå in på IKEA istället. När vi börjar närma oss dörrarna ser vi hur det spöregnar ute så vi fick springa allt vad vi kunde till bilen. Haha ni skulle sett oss. På den lilla biten hann vi bli helt dyngsura. Gud vad jag skrattade. Det var jättestora regndroppar och t.o.m bildörrarna hann bli helt blöta på insidan. Det slutade regna rätt snart så när vi gick in till ikea regnade det ej så mycket. Jag gillar inte riktigt ikea i helsingborg. Dom har så mycket mer i Älmhult så det blev ingen ljuskrona för såna hade dom ej där. Men lite fick följa med hem ändå :-)


Fin stor lykta och nya ljus :-)


Fat med värmeljus som flyter. :-)

När vi kom tillbaka till hotellet var vi lite trötta så vi tittade på tv och vilade fötterna :-) Lite senare gick vi till O´learys och tittade på tennisen. Jesper tog en öl och det var inte jag så sugen på så jag tog en cosmopolitan :-)



Vi gick lite rundor i stan efter tennisen och kikade på lite resturanger som vi kunde äta på men ingen av oss var hungriga egentligen så innan vi gick upp till rummet så blev det korv med mos :-) haha, men det var gott det med :-)


Harry´s & Big Buddah

Efter lite vila på rummet så gick vi ut en runda på stan och kikade i butikerna sen gick vi inom och köpte lite chips & dipp och gick upp på rummet igen. Vi tittade på tv en stund och drack ett glas vin :-) Efter en stund gjorde vi iordning oss och gick ner till Harry´s där Jesper tog en öl och jag togen drink. Ett band skulle precis börja spela då vi kom så vi satt där en stund och lyssnade. Dom var jätteduktiga :-)


På Harry´s. Jag tog en Strawlicious. Jättegod!

Efter att ha suttit på Harry´s ett tag började vi bli hungriga så vi gick vidare till Big Buddah för lite mat. Jesper tog fyra små rätter och jag tog stekta äggnudlar med kyckling och wokade grönsaker :-)


Gott! :-)


Nu är vi hemma! :-)

Tjohoo

Har inte skrivit på hela veckan men vi har jobbat och haft mycket att göra. I torsdags åkte vi till Helsingborg och har bott på Marina Plaza tills idag :-) Superfint rum och vi har haft jättemysigt! :-) I trosdags när vi kom åkte vi över till danmark och satte oss på torget och tog en varsin öl och pölse :-) Sen gick vi och kikade lite där, vädret var fint och vi solade ansiktet lite grann :-) Jesper köpte fin whiskey och jag köpte chill out rosévin :-) Sen checkade vi in och vilade en stund på rummet :-)

 
Vi har precis kommit till torget och är hungriga ;-)


Solen sken och det var skönt att få lite värme i ansiktet, det blåste en del


Jesper tog en stor öl och jag en liten. Ja den var väldigt stor. Vi skrattade lite när vi väl satt oss med den :-) haha




När vi kom till rummet blev vi så här överraskade. Det var jättestort och fint.






Från vårt fönster kunde man se ner till resturangen där vi åt frukost ;-) Jättemysigt

(Jag glömmde ju såklart kameran så alla bilder är tagna med Jespers mobil)


RSS 2.0