High heels

  

  

 


Åh! Om jag ändå bara hade kunnat gå i ett par sådana här skor! Så snygga! De tre översta är från Jeffrey Campbell. Finns att köpa hos nelly. De understa kommer ifrån Bikbok och finns till ett betydligt lägre pris! Syster Emma har ett par i röda!! Sjukt snygga!


Sommargarderob till lilleman

















Kolla in vad snygga kläder jag fann på H&M´s hemsida! Nästa gång vi åker in till staden så måste jag kila inom och klämma på dessa söta kläder! Ett bar kortärmade bodysar och ett par shorts måste vi ju ha till lilleman i alla fall ;-)


Fikabordet









Vi beställde två stora prinsesstårtor. Vi valde vit marsipan och texten Milo. Tyckte det blev ganska fint faktiskt. Sedan bakade jag ju en del med. Det blev vaniljcupcakes med cream cheese frosting, morotscupcakes med cream cheese frosting och mini chokladcupcakes med nutella frosting! Hade även gjort cakepops också men de syns inte på bild.

Fick hjälp av både mamma och mina systrar med allt bakande och det tackar jag för! :-)


Milos dopresenter









































Milo fick hur mycket fina presenter som helst! Tusen tack för allt fint!

Farmor har målat bordet och de två stolarna! Superfina! Hon har även gjort kaninen, så himla söt! :-)


Tung dag!



Idag har jag suttit ute på altanen och solat med ett glas lemonad! Gott!



Idag är en tung dag. Milo fick sin 5-månaders spruta igår och inatt har han haft feber och varit kinkig. La han bredvid mig vid halv två tiden och efter det har det inte blivit mycket sömn för någon av oss. Extra jobbigt då Jesper jobbade natt med.

Men har hunnit sitta ute i solen en bra stund nu och Milo sover fortfarande. La han i sängen strax efter två så han får sova tills han vaknar. Han behöver verkligen denna sömnen nu. Hoppas han är piggelin när han vaknar. Då blir det en promenad i det härliga vädret!

En tung dag är det verkligen idag! Mina tankar idag går till Anitas familj. Vila i frid finaste Anita! ♥


Ta hand om er och pussa & krama lite extra på dina nära och kära idag!




2012-03-24 Milos dopdag












Här kommer några bilder ifrån Milos dopdag i lördags! Vädret var underbart och solen sken på oss. Allting gick kanon i kyrkan. Milo skötte sig galant! :-)

Min syster var fadder/gudmor och höll Milo. Vår bästa vän Tobias var också fadder!

Tack till alla nära och kära för att ni ville vara med oss och fira Milo! ♥




På vift hela helgen!



I lördags kom älsklingen hem med en bukett rosor! ♥


Hej hej!

Denna helg har flugit förbi i rasande fart. I fredags eftermiddag var jag och Milo bjudna på Ebbes ettårskalas! Så trevligt hade vi och tack för att vi fick komma och fira dig Ebbe! :-)

På kvällen slutade Jesper lite tidigare för vi var bjudna till Lisa på tacos. Hon har fått så fint i sin lägenhet nu! :-) Det blev även ett besök hos Lisa igåreftermiddag med. Då fick vi smaska på godaste kladdkakan hon bakat! Mums!

I lördags blev det ännu ett besök hos Lisa. Då bjöd hon på godaste kladdkakan hon bakat. Såå god! Sen kom Maria över till oss och hjälpte mig med lite plantering ute på trappen. Det blev superfint!

På kvällningen åkte vi upp en sväng till Emma och Jens på lite fika! Mysigt mysigt! Så under hela söndagen gick vi runt i myskläder bara! :-)

Idag har vi haft prästen på besök. Han verkar himla trevlig faktiskt. Det är tre barn som ska döpas på lördag men jag tror det kommer gå galant :-) Ska bli väldigt kul i alla fall och denna vecka har vi fullplanerad med massa saker som ska förberedas! :-)

Men nu är det kvällen med en kopp te i soffan!
Stor kram till er!




Gamla glasburkar





Kan ni gissa vad jag ska ha detta till? :-)


Ge mig energi!!







Premiärfikan på altanen! Medans Milo sov gott i vagnen ute passade jag på att sopa av altanen och damma av dynorna och snyggade till lite. Fikan blev kaffe och kladdkakecupcake med cream cheesefrosting! Mums!


Idag har det varit helt underbart väder ute och ritktigt, riktigt varmt! Åh, är våren verkligen här för att stanna nu? Hoppas, hoppas! Man får ju så mycket energi av denna sol!

Jag fick ett litet ryck här hemma innan. Det är nämligen skinande rent här nu och det var verkligen på tiden! Gisses vad skitigt vi haft här! Fy! Men oj så skönt att det är gjort. I alla fall våningen här nere. Imorgon blir det dags för övervåningen och sedan ska källaren få sig en omgång också!

Milo har sovit i sin säng sen halv sju så vi får väl se hur tidigt han vaknar imorgonbitti. Haha. Han har varit vaken ganska mycket i eftermiddag så han var så himla trött så det var bara till att lägga ner honom i sängen och så slocknade han direkt. Var precis och kollade till honom och han sover så gott så gott :-)

Jag har nu hunnit äta varma mackor och druckit brämhults blodapelsinjuice. Supergod och jag är nu mätt i magen. Ljusen är tända här och nu väntas bara mannen hem som går av sitt skift klockan nio. Sen har vi två dagar lediga ihop och imorgon blir det att stapla ved. Vi fick en hel släpkärra med ved innan idag som just nu ligger på infarten. Så det blir utedag imorgon med. Hoppas solen skiner på oss då :-)

Önskar er en fin kväll och hoppas solen har lyst hos er idag med!

KRAM ♥

Shoppingsugen!











Kolla in så mycket fint som finns på lindex hemsida! Åh, vad jag är shoppingsugen! Jag vill ha allt ovanför ;-) Tror jag få önska mig presentkort när jag fyller år då man inte har alltför mycket pengar när man är mammaledig.





Milo pratar





Så här rolig ser Milo ut när han tjabbar. Här snackar han med teven ;-)  Nu har han kommit på att rösten kan pipa när man pratar med. Så nu kommer det massa ljusa ljud från honom hela tiden. haha. Det är så gulligt. Och när man kikar på honom så flinar han allt vad han kan. Sötnosen min! ♥


Mysdag på stan med mamma och Ida





I tisdags var jag, mamma och Ida inne i stan för att shoppa lite. Behövde hitta något fint att ha till dopet. Jesper och Milo hade mysdag hemma och det gick superbra! :-)

Hittade ett par snygga svarta jeans inne på Vila och på H&M fann jag denna söta blus och kavaj. Så det åfr det bli på dopet. Är inte så mycket för klänning så detta får duga ;-)

Köpte även ett par snygga ljusa jeans på Gina. Alla mina jenas här hemma passar inte längre men dessa satt som en smäck!

Vi hade en riktig mysig dag i stan. Åt god kinamat och fikade massa gott på Espressohouse! Tack för en härlig dag!

Och vet ni vad?! Jag tog bussen till stan eftersom vår bil var på lackering och när jag skulle hem var de så mycket folk på bussen att jag fick stå bredvid busschaufören. Och då var det ett par till som hoppade på. Snacka om att jag hade panik. Usch. fick tillslut en sittplats när vi kommit till Oskarström. Puh, tror jag skippar bussen nästa gång. haha






Båstad med familjen


Hotell skansen Båstad



Efter bad i bassängen är man så här glad


Bus med moster Ida


Makroner fanns i alla möjliga färger och smaker. Jag och Ida var vid kakfatet ganska ofta ;-)


Dags för presentöppning för födelsedagsbarnet!






Fisen i mormors famn


Ida fjantar sig som vanligt ;-) Sådan är vår familj


Emma & Liridon ♥


Fina syster yster! ♥


Far & Mor


Jesper tog största ölen som fanns givetvis ;-)


♥♥♥


Torskrygg med bönsallad och hummersås med rostade potatis


Sorbet med blåbär


Lillbus ville vara med en stund men sov annars gott i vagnen.



I helgen har vi varit i Båstad på hotell skansen med hela familjen och firat vår kära pappa som fyllt 50! Stort tack allihopa för en helt underbar helg tillsammans! Vi har plaskat i bassängen, bastat och varit i den supervarma poolen. Mumsat på goood fika med ostbricka, champagne och massa macroner. Åh de är ju så goda!

Till kvällen åt vi trerätters i resturangen. Förätt var ankbröst. Fick aldrig någon bild på det. Har aldrig ätit ankbröst innan men det var helt okej faktiskt. Huvudrätten bestod av torskrygg med bönsallad, hummersås och rostade potatis. Jag rensade hela tallriken. Supergott. Till efterätt fick vi sorbet med blåbär. Smarrigt!

Det har varit kanonväder i Båstad och vi har verkligen haft så mysigt! Innan vi åkte hemmåt igen blev det ett dopp i poolen. Milo älskade att bada. Haha. Det var så skoj att se honom i vattnet!

Tack snälla kära familj för denna underbart fina helg tillsammans!






Fika med jobbet



Denna fina blusen hittade jag på kappahls hemsida. Riktig Jonna blus! Måste kika närmre på den. :-)



God Kväll!

Idag har jag, Martina och Helena haft med barnen på jobbet och bjudit alla på fika! Supermysigt var det! Milo skötte sig galant. Somnade t.o.m en stund i min famn :-) Han tjatade på som bara den och flörtade med alla! Älsklingen min!

Jag bakade farmors sockerkaka med hallon och kokos. Den är riktigt god. Ska lägga ut receptet här om nån dag. Martina hade bakat chokladkaka med aftereight. Åh, så goda de är! :-)

Milo har varit lite kinkig i eftermiddag men det är nog för att han inte fick sova ordentligt innan. Nu sover han i alla fall sen en stund tillbaks. Jesper är hos en arbetskollega och dricker nån öl. Själv sitter jag i soffan och kikar med ena ögat på teven. Ska ta o göra mig en kopp te innan lilleman vaknar!

Tjingeling på er!


RSS 2.0