Trädgårdspyssel

GOD KVÄLL!

Sitter här i soffan nu med mjukiskläder med en kopp te :-) Ikväll har vi blivit bjudna på grillat hos Maria och Stefan. Gott. Jesper jobbar natten så nu sitter jag här och jäser :-) Så mätt!



  
Planterade blommor i måndagskväll. Landet gjorde vi lite större så att lövet skulle få plats.

 
Kvällens läsning. Nya Plaza kvinna och en kopp te. :-)

Det blir tidigt i säng ikväll. Ska upp och jobba i morgonbitti. Är rätt trött efter dessa långa dagar på jobbet nu.

Hoppas ni har en fin och härlig fredagkväll!


Snart helg!

 
Har ni också vaknat till sol idag?

 

God Morgon!

Veckan har gått fort och nu är det fredag igen och snart är det dags för helg! :-) Jag jobbar till 17,30 ikväll och till 13,30 imorgon. Sen är det helg för mig :-)

När klockan ringde innan så orkade jag nästan inte gå upp. Riktigt trött idag. Fy. Nästa vecka blir tuff. Martina är på semester så jag ska ha hand om beställningar och lite sånt. Ska jobba mellan 7,00 och 17,00 varje dag :-/ Fast när man väl är inne i det så tror jag det kommer att gå bra :-)

Jesper går på semster i slutet av nästa vecka. Jag får vänta tills v. 25. Middsommarveckan. Då åker vi till Helsingborg och bor på hotell några dagar och har det gott :-)

Igår monterade Jesper ihop min nya cykel :-) Köpte den genom jobbet och fick den för ett väldigt bra pris :-) Den är ritktigt fin. Vit med små blommor på :-) hihi. Ska ta en bild så ni får se sen.

Önskar er en fin Fredag!


Liten hälsning från huvudstaden :-)

 

 

Hej alla glada! Hör bjuder jag på lite bilder från våra dagar här i huvudstaden! :-) Vi har haft det helt underbart med fint väder på ca 25 grader varje dag. Jag har t.o.m fått lite färg :-)




God Kväll!

Hoppas ni har det bra. Här njuter vi för fullt. Superfint väder och på bästa humöret. Kan inte bli bättre! :-) Idag har vi träffat faster Mia med familj och lunchat hos dom :-) Mysigt! Sen bar det av in till stan och där strsoade vi runt på drottninggatan och en fika på espressohouse hann vi såklart med :-)

Efter en eftermiddag på stan stannade vi ikväll på hotellet och åt på resturangen :-) Jag tog kycklingfilé med tsatsiki och pommes :-) Gott!

Vi bjuder på lite bilder från dessa dagar :-)

 
 
På väg mot Gamla Stan ser vi Ebba Von Sydow. Lite coolt! :-)



 
 
Igår åt vi på en mysig Thai resturang. Det serverades kyckling med stekta grönskaker och färsk vitlök och Lisa tog räkor som man doppade i en lite starkare sås och det var supergott! :-) Även här såg vi en kändis. Sanna Bråding satt i ett hörn och åt :-)

 

Imorgon är det dags att köra hemåt igen. Men det känns okej. Skönt att komma hem med :-) Vi har haft sån tur med vädret verkligen och haft det supermysigt! :-) Nu blir det sängen för ögonen klarar jag inte av att hålla öppna mer nu :-) hihi. Det tar på krafterna att gå på stan pch shoppa :-) Har hittat mycket fint som ni får se när vi är hemma :-) GODNATT!'

 


Min fina Jesper!


Denna fina dator fick jag av min fina Jesper i present :-) hihi. I´m so happy!


17 Maj



HURRA säger vi till syster Ida som fyller 19 idag! :-)

Halloj!

 

Idag har det varit arbete på förmiddagen. Kom hem vid ett och har nu sörplat i mig orientalisk soppa :-) God! Ska strax slänga mig i soffan och vila en stund. Har fortfarande inte blivit helt frisk än. Hostar som bara den och har bara legat inne hela helgen. Men vi har haft myspys.

 

I lördags hade vi en jonna dag. Jag fyller år på onsdag men Jesper tyckte vi skulle ha en jonna dag för att presenten jag skulle få kanske behövde användas i veckan. OJOJ så nyfiken jag blev :-) hihi. Ni ska få se senare i eftermiddag vilken fin present jag har fått. Den ska absolut få följa med till Stockholm på torsdag :-) Då har vi en mini semester. Vi ska hälsa på Jespers kusin och även min faster och farbro :-) Det ska bli så skönt att komma iväg och bara umgås med varandra.

 

Nähä nu ropar soffan på mig.

 

Ha en fin eftermiddag!

 


Sjukstuga

God Morgon!

Har varit dålig med uppdatering (igen) ! Har nämligen legat sjuk här hemma hela helgen :-( Det började i lördgasmorse. Hade sett fram emot en härlig shoppingtur med Madde inne i stan men på eftermiddagen var vi tvugna att bryta då jag kände att jag hade feber. Jesper kom och hämtade oss och sen var det bara att bädda ner sig i soffan.

Jobbade igår och det gick hyffsat bra. Ont i halsen och världens huvudvärk men det var bara att bita ihop. Inatt har jag knappt sovit något. Har en hemsk hosta som har hållt mig vaken och börjar bli hes nu. Haha. Jesper, du får inte smitta mig på detta viset!

Idag är en kort dag. SKÖNT! Börjar halv tio och slutar vid ett :-) Ska hem och slänga mig i soffan direkt!

Hoppas er dag brjat bättre än min ;-)


Nytt sovrum

 




GOD MORGON!

Snart dags att åka till jobbet. Slutar vid 18,00 idag och sen är det helg! :-) Ska bli så himla skönt! Jesper är också ledig imorgon :-) LYX!

Har ju tjatat om att jag vill göra om i sovrummet och nu har jag bestämt mig. Jag skulle vilja ha denna sän plus sängbord i vitt :-) Byrån får vi nog vänta med för jag har redan två stycken i rummet :-) Fast de är i ek men det spelar ingen roll. Tror det kan bli fint ändå :-)

Nu får jag sätta lite fart här. Önskar er en bra torsdag!


It´s gonna be a nice day!

 
Sist vi var inne i stan så fick jag med mig denna flaska. Så nu kan jag göra min egna vaniljlatte :-)

God Morgon!

Snart är det dags för jobb så jag är uppe tidigt idag igen. Haha. Fast imorgon är jag ledig :-) Skönt. Helgen har som vanligt rusat förbi. I lördags jobbade jag till tolv ungefär. Vi kunde gå lite tidigare eftersom det var så lugnt :-) Sen blev vi nerbjudna till Emma och Jens på eftermiddagen. Killarna kollade på fotboll och vi satt i köket och snicksnackade lite :-) Sen blev det dags för mat och Jens hade gjort egna burgare med klyftpotatis. :-)

Igår sålde vi våra soffor om vi hade innan :-) Det är så skönt at bli av med dom. Vi ville ju inte bara slänga dom på tippen eftersom dom fortfarande är väldigt fina men vi visste ingen som behövde nya soffor heller. Men i fredags sa Simon att han behövde nya och ingen blev gladare än jag! :-) Så igår kom Simon upp med släp och hämtade dom :-)

Medans dom höll på med sofforna satt jag ute och solade. Gud så härligt. Jag t.o.m somnade en liten stund :-) hihi. Lite senare på eftermiddagen så tände Jesper grillen och vi dukade upp på altanen :-)

 

 

 

Det var helt underbart väder igår. Och det kommer bli lika fint idag ser jag :-)

Ha en fin dag!


Första Maj



God Morgon 1:a Maj

Valborgsmässsoafton firade jag hos Maria, Stefan och Lisa. Det bjöds på skaldjurspaj till förrätt. Lax till huvudrätt och en cheesecake till efterrätt med passionsfrukt på :-) Till det serverades ett glas rosé :-)

Det var tänkt att jag och Lisa skulle upp och titta på majbålet men vi åt så mycket och pratade en massa så vi orkade inte sen :-) hihi.

Jesper hade ju lite kalas här och dom åkte iväg vid tio tiden och jag var hemma runt halv elva. Hoppade bums i säng och vaknade till vid ett-tiden och mådde fruktansvärt dåligt. Jag mådde så illa att jag inte visste vad jag skulle ta vägen. Usch. Somnade om och vaknade igen när Jesper kom hem. Han hämtade vatten till mig och jag mådde fortfarande illa så inatt har jag intr sovit så väldans bra. Och jag kan ju inte tänka mig att jag mår dåligt av ett glas vin. Eller?

Nu mår jag rätt så okej. Bara lite seg eftersom jag inte sovit så bra. Hoppas piggna till under dagen. De är ju kort dag på jobbet. 8-13. Ikväll ska vi grilla och bara ha det mysigt. Det har varit full rulle sen förra helgen tycker jag så nu behöver jag vila! :-)

Have a nice saturday!


RSS 2.0