Ut och sola nu :-)

Godmorgon!

Jesper har redan åkt iväg för att hämta smårgåstårta :-) Det var ju sista dagen igår han jobbade så nu ska han dit och lämna smårgåstårta och äta lite med dom :-)

Ska lägga mig på baksidan för att läsa och sola mig lite :-) Ikväll kommer det hit lie folkoch vi ska grilla och ha det mysigt :-) Det är så kul att Madde kommer :-) Jesper har lovat att han ska städa och fixa alt il ikväll så att jag kan ta det lugnt och bara få vara :-) Men känner jag mig rätt så kommer jag nog hjälpa till en hel del ändå :-) hhaha

Nä nu ska jag ut i det fina vädret. Gör det du också och ta med en tidning och bara ta det lugnt :-)

Ha en bra dag!

Tack för igår Emma, hoppas du mår bättre idag!

KRAMAR ♥

god omelett

Nu är jag hemma och har pecis ätit en god omelett med lök,vitlök, paprika och fetaost :-) Den var jättegod :-) Har varit sjukt trött i ögonen idag men jag tror det är lite allergi och att det är därför jag är så trött. Det har kliat i ögonen hela dagen, jobbigt. men men..

Nu ska jag hoppa in i duschen lite snabbt för sen ska jag gå ner till emma :-) Ska ta med en film jag köpte idag. Inga tårar med Mikael Persbrandt. Är den bra? :-)

Hoppas ni haft en bra dag :-)

KRAMAR ♥

Äntligen hemma

Usch vad segt det har varit på jobbet idag och två minuter i åtta kom det ett par som skulle handla, blir man inte lite irriterad då ? jag låste nog inte dörren förräns tio över idag. Ah bli galen. men men så är det ibland. Är hemma hos mamma och pappa nu och har ätit lite och dricker nu te med mjölk :-) Gott. Emma blev matförgiftad i lördags så hon ligfger här hemma nu i soffan, stackarn.. Jag gjorde lite te till henne och en macka så hon får något i sin lilla mage :-) Det tyckte hon om :-)

Känner mig trött idag så det blir tidigt i säng för min del. Det blir en lång dag i morgon och efter jobbet ska jag till mormor en runda på kalas :-) Så jag måste få sova lite grann :-)

Ska ringa min Jesper nu :-)

Hoppas ni haft en bra dag!

KRAMAR ♥

Kort vecka, lång helg :-)

Denna vecka jobbar jag bara tre dagar, mån, tis och onsdag :-) Det känns bra! Jag har sov hemma hela förra veckan eftersom jag bara jobbade varannan dag :-) Det har varit skönt att kunna komma hem hit efter jobbet men nu ska jag sova i traryd dessa två nätter, fast det ska bli kul att träffa emma och ida med :-) och mormor fyller år imorgon så jag ska dit en runda efter jobbet vid kvart över åtta :-) Hon skulle bjuda på smörgåstårta :-) gott! Sen på onsdag så ska Jesper och Jens oh några killar till åka till Göteborg och se på fotboll så jag ska hem till Emma en runda då :-) Det ska bli mysigt, va ett tag sen vi träffades nu så det ska bli skoj :-)

På torsdag är det valborg och då ska vi ha lite folk här hemma. Ska det bli fint väder? Jag vill grilla :-) Det är tänkt att vi ska åka vidare till SIgges på kvällen men jag har ej bestämt om jag ska följa med ännu. Det är Jesper och hans killkompisar som ska dit och jag vill inte vara den enda tjejen, men vi får se..

Detta är Jespers sista vecka. Han slutar på onsdag sen ska han ner och lämna smörgåstårta och äta med dom på torsdag vid lunch. Sen börjar han nästa måndag på nya avdelningen och då blir det skift så han ska jobba natt, vi får se her det går, kommer nog vara lite jobbigt att vänja sig vid en början men det kommer gå bra :-) Jesper kommer vara ledig mitt i veckan och vi kollade lite och han är ledig väldigt många torsdagar :-) Och jag är ju ledig varje torsdag så det känns väldigt bra att kunna vara lediga båda två tillsammans en dag i veckan :-) Sen har han ju X-vecka med och då är han ledig nio dagar i rad :-) Så denna helg är det bara vi och vi ska mysa och kanske ta en bio :-) för sen nästa helg så jobbar han fredag och lördag. Så denna helgen blir vi långlediga ihop och det är bra :-)

Beställde klipptid precis. Hon jag brukar klippa mig hos hade inte tid förräns 28 maj och så långt kan jag inte vänta så jag frågade om hon som svarade hade någon tid, så det blir nästa torsdag hos Sanna :-) Lite nervös men jag hoppas det blir bra :-)

Vad grönt allt börjar bli ute nu :-) Så fint. Man märker så stor skillnad när jag kör så mycket, det blir grönare och grönare hela tiden :-) Speciellt vid en badplats en bit härifrån, där ser man jättestor skillnad :-) Det är säkert jättegrönt där nu :-) Snart är smmaren här och jag längtar :-)

Vi hann med så mycket igår, jag och jesper :-) Man blir så nöjd själv sen när man fått undan och röjt lite :-) jag räffsade upp lite löv på gräsmattan som blåst ut igen och vi fick så mycket målat på altanen, så snart är det klart :-)

Jag sitter bara här vid datorn nu och lyssnar ltei på rixfm :-) ska värma lite rester från igår om en stund sen är det dags att köra vid tolv så ska  packa ihop det sista som jag ska ha med mig.

Ha en bra dag!

KRAMAR ♥

måla måla måla

När vi var i stan igår så invigde jag mina nya sandaler :-) Jättesköna :-) Och självklart blev det en vanilla latte på coffe house :-) T.o.m Jesper tyckte om den :-) haha


  
Fick fin blomma av Maria, Stefan & Lisa när dom kom igårkväll :-) TACK


Här monteras den nya grillen :-) Jesper är duktig ;-)


Det var underbart gott med grillspett igår :-) Den skruvade potatisen var faktiskt god, jesper som valde :-)


lite lite lite ser man att det lyser i landet


Tog kortet när de blivit lit väl mörkt =/


Mysigt hade vi i alla fall ;-)

 
Rosorna jag köpte förra måndagen har slagit ut jättefint :-)

Idag har vi målat och städat och hållt på hela dagen :-) Vi flyttade på den stora trappan ute på altanen så jag kunde rensa och borsta bort ogräs mellan plattorna :-) Det är så fint där ute nu och vi är nästan klara med målningen :-) Det känns så skönt! :-)

Nu ikvälls harjag slingat håret på Jesper :-) Ljusa slingor och det blev superbra :-) Han är jättenöjd och det hoppas jag för det var jobbigt och tog lång tid :-) haha

Nu säger vi tack för idag och GodNatt!!

KRAMAR ♥

Var är du solen? =/

Nu är vi vakna och har fått i oss lite frukost :-) Målarkläderna är på och vi ska gå ut och sätta igång :-) Men var är solen? Jag skulle ju sitta ute och sola en stund hade jag tänkt. Jag hoppas det blir finare om en stund :-)

Vi fick besök av Maria, Stefan, Lisa och Mascot o Kajsa igårkväll så jag glömde ta kort på när jag tänt alla lyktorna men det var så fint och mysigt :-) Det blåste så mycket så vi fick sitta inne och vi fiakde på kladdkaka med grädde :-) Gott. Vi hade grillspett igår som i åt, det kommer en bild på det med sen, det var supergott :-)

Nu är det dags att måla!

SOOL kom fram Nuuu!! :-)

KRAMAR ♥

Härliga dag! :-)

Det blev en liten tripp till halmstad och vi fick med oss hem allt vi hade tänkt oss :-) Härliga fina lyktor som jesper hängt upp i fönstrena och en liten välkommen skylt som jag satt ner i landet på framsidan :-) Det var undebrart väder i stan, blåste lite, men när man satt i solen så var det jättevarmt :-)

När vi kom hem så satte jag mig direkt i solen och jesper började måla lite :-) Men efter ett tag ringde telefonen och dom behövde jespers hjälp på jobbet så han har åkt iväg och jag har ingen aning när han kommer igen, men det skulle inte ta så lång tid sa han... Jag har bara suttit ute och läst lite grann och druckit brämhults hallondricka :-) mmm

Vi körde inom maxi med och handlade lite till ikväll, det blir grillspett med fläskfié, kryddade korvar, paprika och sharlottenlök :-) Jag börjar bli hungrig spå jag hoppas jesper kommer snart :-)

Hoppas ni haft lika varmt som vi idag!


Hoppas att det blir mörkt så jag får se hur det blir med lyktorna :-)




Det finns en mysig affär i stan som heter Tinzimara, Där fastande jesper för denna lilla låda direkt :-)


Och jag hittade denna fina skylt som nu finns på framsidan hos oss :-)

Pratade precis med Jesper och han var klar nu så han kommer om en kvart :-) Då ska vi sätta ihop den nya grillen :-)

Ha en fin kväll!

KRAMAR ♥

Nu är vi vakna!

Har precis ätit lite frukost och snart är det dags att ge sig av, för jag vill hem så fort som möjligt så jag kan sitta ute och sola :-) Ska köpa med mig någon tidnng em :-) Nu är det Jespers tur att måla! haha Hoppas jag hittar några fina lykotr till altanen :-)

Ville bara titta in och säga godmorgon och önska er en underbar dag i solen!

KRAMAR ♥

Hoppas ni får en fin dag på sjön Emma, ska leta efter klänningen till dig ;-)

Nu är det äntligen helg! :-)

Det har gått jättebra att jobba idag :-) KÄnns bra att komma hem lite tidigare på fredagar så att man hinner laga mat ihop :-) Jag ringde Jesper innan jag körde vid femtiden. Då satt han och några jobbarkompisar här ute på altanen i det fina vädret :-) Dom cyklade ner till byn vid halv sex, dom skulle äta först och sen började bowlingen vid sju. Men det känns rätt skönt att komma hem när dom gått så man får lite lugn och ro :-)

Jag hade precis bytt om och satt in mackorna i ugnen när det plingade på dörren, usch jag hoppade högt så rädd bev jag :-) Men det var bara Lisa som a ute och gick md Mascot och Kajsa och dom kom förbi en runda :-) Hon hade med sig Metro som jag har läst lite i nu :-) Kajsa kände doften av mat så hon skällde och gnydde hela tiden :-) haha hon är så söt och Mascot la sig i ett hörn lugnt för sig själv :-) Kajsa är jättebusig och ska bara bitas hela tiden :-)

Nu har jag sjunkit ner i soffan med ett glas päroncider :-) Känner att det inte tar så lång tid innan jag somnar här :-) haha. Tittar på Navy CIS, spännande :-)

Längtar tllls vi ska till stan imorgon. Jag vill ha min vanilj latte!! haha :-) Hoppas på att hitta lie ina lyktor med till altanen :-)

Hoppas ni har en underbar kväll!!

KRAMAR ♥

Snart dags för jobb!

Ja snart är det dags att köra. Gillar fredagar, känns inte alls jobbigt att köra till strömsnäs då. Börjar vid tio så jag får sova ltie längre på morgonen och detär skönt. Sen kommer jag hem vid sex och då hinner vi laga lite mat ihop och så :-) Men idag ska jesper bowla med sina jobbarkompisar så han kommer hem vid halv tio istället. Men det är okej, jag ska göra varma mackor ikväll och läsa lite tidning :-)

Åh det blev så fint när jag målat igår :-) Det blir nog en runda in till stan i morgon, jesper skulle köpa något till bilen och ja vill ha min vanilj latte!! Åh jag måste haaa :-) haha. Det blir nog inget längre besök för jag vill ligga ute och sola imorgon :-) Det ska ju bli varmt och jag hann aldrig sola ansiktet igår för jag ville ha klart planket tills jesper kom hem från jobbet :-) Så imorgon ska det solas :-)

Nä nu måste jag skynda mig!!

Ha en underbar fredag!

KRAMAR ♥

Det blev fin fint :-)

Oj vad jag har målat idag :-) Det är jättekul att se resultatet sen :-) Mit i allt målande kom grannen in och pratade lite :-) Hon tyckte vi hade så fint här :-) Hon trodde till och med att vi anlitat nån firma men vi har fått hjälp av familj och släkt :-) Det är tur att man har så fina familjer som gärna ställer upp och hjälper till :-)


Det blir rätt stor skillnad :-)


Var tvungen att ha lite paus med, bubbelvatten med lime och citron :-) gott!


Fint! Det tog tid men fint blev det :-)


Nu är de bara nästa sida av planket som ska målas med :-)


Det blev ju en tripp till Gekås och jag hitade en fin duk :-)

Vi hittade även en stor klotgrill, gräsfrön och lite annat smått som v behövde :-)

Nu är jag så trött så jag orkar inte hålla ögonen öppna. Det är jobb i morgon med och på kvällen ska jesper bowla med jobbet så jag är hemma själv en stund. Men det är okej, känner att jag kommer vara rätt så trött ändå :-) Det blir varma mackor och så ska det låta imorgonkväll :-)

Nu säger vi godnatt!!

KRAMAR ♥

Målarkläderna är på :-)

Har just ätit lite frukost, musli med filmjölk :-) Dricker en kopp kaffe med så jag vaknar :-) Försöker få igång rix fm´s webbradio men det fungerar ej just nu =/ Jag måste ha musik nu är jag ska gå ut och måla!

Det blir nog en sväng till Gekås när jesper kommer hem från jobbet så jag vill ut så fort som möjligt nu så jag hinner måla en bra bit :-) Vill hinna sola en stund med, behövs lite färg i mitt bleka ansikte ;-) haha.

Usch, jag skulle ju köpa gräsfrön igår med mig hem, men jag kollade på den minsta påsen som inte alls var stor och den var jättedyr så jag hoppas att det finns lite billigare på gekså idag kanske :-) hehe

Nä nu måste jag ut och måla!!

Ha en fin dag!!


Det stod fin tulpaner på bordet igår från älsklingen :-) TACK! ♥

KRAMAR ♥

Trööööttt!!

Fyy vad trött jag är idag. Somnade rätt tidigt ändå igår fast jag har haft massa mardrömmar inatt,kanske därför jag är så trött =/ Jag hoppas verkligen att denna dagen går fort! När jag kommer hem ska jag hoppa i mina mjukiskläder och bara slänga mig i soffan :-)

Ser ut att bli fint väder idag, skönt :-) Måste köra snart så ska plock iordning det sista nu.

Ha en bra dag!

KRAMAR ♥

Tack Lisa för att du kom förbi en runda med Kajsa igår :-)


Tack för idag Mamma & Mormor :-)

God Kväll!

Idag har det varit en underbar dag! Mamma och mormor kom vid halv tio och då drack vi lite kaffe, sen bytte vi om till arbetarkläder och det var dags att gå ut :-) Mamma började direkt på häcken och kantskar allt och vi hjälptes åt att rensa bort allt ogräs, och det var inte lätt eftersom jag och jesper inte har gjort det så mycket innan =/ Mormor hade med sig en lång pinne så att vi kunde putsa köksfönstret utifrån, jag har inte haft något att stå på innan så jag har inte nått, men nu är det skinande rent :-) Sen rensade jag och mormor alla plattorna och det blev superfint och rent :-) en åkte vi ner till byn och mormor köpte mörklila penseér till mig som vi planterade på trappen och i krukan som hänger på väggen! Tack mormor! :-)

När jag gick in och började på middagen så la dom på all barkmull och dom var precis klara när maten var färdig! :-) Tack mamma för att du orkade rensa hela häcken! Det blev så fint och vi är supernöjda jag och jesper :-) Det kunde inte bli bättre. Det är så snyggt nu!! Jag är så glad! :-)

När vi ätit så började vi på baksidan, vi har ett jätteträd där med grenar som hänger långt ner (vi kan ej g där med gräsklipparen) så dom klippte vi av och även några grenar på några andra träd så nu är det jättefint på baksidan med :-) Och vi räffade upp alla löv som låg under det stora trädet. Sen mätte dom lite på altanen och plattorna. Mormor sa att morfar har plattor liggandes där hemma så han skulle spola av dom så kunde vi få köpa dom och lägga på altanen :-) Det kommer bli så fint när allt är kart!

Sen var det dags för fika, kaffe och sockerbulle :-) Det var gott och det behövdes :-) Efter det var det dags för dom att köra för mormor skulle iväg på kvällen. Kockan var då kvart över tre så vi har jobbat ett bra tag! :-) Tack så himla mycket för att ni kom hit och hjälpte mig idag! Det var kul att ni båda kunde komma! :-)

När dom åkt räffsade jag upp de sista av löven på resten av gräsmattan och plockade upp så mycket småstenar som möjligt som blvit kvar efter att vi grävt upp när vi började bygga altanen. Det är lite jord och grus kvar men jag tänke att jag lägger på lite gräsfrö där med så blir det nog fint snart :-) Jag var precis klart när jesper kom vid kvart över fyra och han tyckte de var jättefint och att vi varit jätteduktiga idag :-) Så på torsdag efter att jesper slutat jobba blir det en runda till Gekås :-) Vill till stan med och köpa fina lyktor på Indiska :-)

 
Titta så snyggt :-) Nu slipper vi rensa ogräs :-)


 
Häcken är lite ojämn nu men vi klipper inte ner den förräns till hösten

 
Nu ska bara lite gräsfrö inhandlas så växer det nog gräs här med snart :-)

  
Jag satte ut mina fågelbad som farmor har gjutit i mina singelland :-) Det är fint om man lägger utslagna rosor där i också :-)

Vi funderade lite på vad vi skulle äta och det blev grillat idag :- Det var mycket gott då vi båda var väldigt hungriga :-) Precis när vi skulle sätta oss plingade det på dörren och det var Lisa och Kajsa som kom på besök så de blev lite mat till dom med :-) Kajsa sprang rundor här och lekte med en bandyboll som hon tyckte var jätterolig och hon var helt galen :-)


Söta Kajsa :-)


Sen blev hon trött och somnade i min famn :-)


Och det gick inte att väcka henne fastän man petade på henne så när Lisa skulle gå hem så sov hon i hennes famn hela vägen hem :-)

Nu sitter i här i soffan och har precis kollat på äntligen hemma. Vi hörde konstiga ljud på framsidan, men först trodde jag att det var ett barn som var ledsen/arg, men så lät det jättemycket så jag och jesper gick ut i köket och kollade och då var det dom två katterna (monsterna i söndags morse) som bråkade!!! Dom sprang precis bak på vår baksida när vi kom in i köket så vi sprang in till ardagsrummet igen en vi hann bara se lite av dom. Men jesper såg också att dom var stora och att den ena var svart med jätteburrig päls och gråa fläckar över allt. Konstiga katter! haha :-)

Nu är jag verkligen jättetrött och ska gå och sova för imorgon är det jobb igen, men jag har haft jättemysigt idag med mamma och mormor och jag är jätteglad att ni kom hit! TACK!

Godnatt och sovgott!!

KRAMAR ♥

Ledig!! :-)

Solen börjar titta fram lite mellan molnen och jag hoppas det blri en fin dag :-) För snart kommer mamma och mormor och då ska vi va ute och greja och fixa massa :-) Vi ska lägga barkmull i vår häck här utanför :-) Kommer att bli så fint :-) Jag ska sätta på lite kaffe nu, för det ville dom ha innan vi går ut :-)

Jesper är på brandövning hela dagen men han kommer hem vid tolv och äter lite middag med oss :-)

Lisa när slutar du skolan idag? Kan du inte komma hit med Kajsa en stund? :-) Åh jag vill ha kajsa, hon är så söt! Jag tjatade hela kvälln igår om att jag ville ha en liten kajsa :-) haha, Jesper somnade tillslut så jag låg och pratade med mig själv =/

Nähä nu måste jag fixa lite här hemma och bädda sängen innan dom kommer :-)

Ha en bra dag!!

KRAMAR ♥

Jag är lycklig! :-)

Har hunnit göra massor här hemma idag :-) Städat och plockat undan lite grejor som låg framme :-)

Jag är lyckligt lottad som har en fin pojkvän som Jesper :-) Jag är glad att vi har en sån fin lägenhet som vi trivs så bra i :-) Jag är lycklig för i morgon har jag semester och då kommer min mamma och mormor :-) Idag är en bra dag! Jag är lycklig! :-)

Hoppas ni är lika lyckliga som jag är idag! :-)

Nu måste jag köra till jobbet och idag ska det bli roligt att jobba! :-)

KRAMAR ♥

P.S
Tack Lisa för att jag får låna Kajsa ibland ;-)

Kajsa ska hon heta :-)

Kom hem vid tre och då stod maten klar på bordet :-) Kotletter med potatis och sås :-) Det var så gott för jag var verkligen hungrig :-) Tack min älskling! När vi höll på att plocka undan från bordet så sa jesper, Nu kommer det en hund jonna. Jag tittade ut och då ser jag Lisa med en liten svart vovve i famnen :-) Dom har köpt en liten valp! Kajsa heter hon, det har Lisa bestämt, och hon var sååå söt! :-) LIte busig var hon med. Bet Jesper i örat och i tån på Lisa :-) haha. Efter lite spring och bus blev hon så trött att hon kröp upp i mitt knä och somnade :-) Åh Lisa jag är så avundsjuk på dig :-) Jag tror jag lånar henne lite ibland, det får jag va? :-)

   
    
  
Tio veckor är hon :-) 

Idag blir det inte så mycket mer gjort här, är rätt trött efter att ha jobbat i helgen. Det blir jobb imorgon med, fast inte förräns ett, skönt. Sen är jag ledig på tisdag oh å kommer mamma och mormor hit :-) skabli jätteroligt :-)

Hoppas ni haft en bra dag!!

KRAMAR ♥

 

två monster i trädgården!!

Klockan ringde vid sex idag och jag har aldrig varit så trött!! Det var en lång dg igår, var hemma strax innan nio, slängde i mig lite mat sen somnade jag :-) Hade sån fruktansvärd huvudvärk hela dagen så jag tog en alvedon innan jag la mig, men jag känner fortfarande att den sitter där =/

MEN när jag gick upp imorse då så stod det två monster i trädgården!! JO det är sant. Jag blev jätterädd. Det var något stort svart djur, Först trodde jag att det var Kalle (emma & jens hund) men den var mycket större en lilla kalle. Den var jättelurvig, hade lång tjock svans och gråa fläckar på sig. Först stod den stilla och jag gick lite närmre fönstret och då rörde den på sig. Jag tror att det var en katt (hoppas) Men fy fan vad stor den var. Tänk en katt och Det är helt sjukt. Äckligt! Jag blev riktigt rädd!! Sen började den hoppa iväg och då så jag en till katt? som var nästan lika stor med jätte lurvig tjock svans, fast denna var brun/beige. Dom sprang iväg till grannes trädgård. Usch! Jag var när på att väcka jesper för jag blev faktiskt rädd!! Eller så var jag bara jättetrött och inte såg var det var. Men det var två monster...

JAja nu lyssnar jag på den akustiska versionen av Måns Zermelöws "Hope and Glory"  ÅÅh den är jättefin :-)

Nu måste jag skynda mig för jag ska köra till jobbet! Är hemma tre idag! Underbart!! :-)

Ha en mysig söndag!!

KRAMAR ♥

Jobb snart

Japp det är snart dags att köra iväg. Sitter här i soffan och äter lite frukost nu, Jesper är också uppe :-) Han tittar på formel 1 kvalet. Han och några kompisar ska till Helsingborg idag, dom ska över till Helsingör. Tur att det är fint väder idag med :-)

Det blir en lång dag för min del. 10,00 - 20,15, men jag jobbar hellre lång lördag än söndag för på lördagar finns det mer att göra och då går det fort :-) Och det är skönt att ar hemma vid tre i morgon då kanske jag kan måla lite på altanen, om jag orkar :-) haha

Hoppas ni får en bra lördag!!

KRAMAR ♥

Shopping med Emma & Ida

Usch jag har inte skrivit på länge nu men mina systrar har varit på besök och vi har haft så skojigt här :-) Jag hämtade dom efter jobbet i onsdagskväll och när vi kom hem hade Jesper pannkakor färdigt :-) Det var gott! Vi tittade på roomservice och sen Greys Anatomy, det var spännande :-) Vi lade oss efter greys för jag var så trött efter jobbet, haha.

Vi steg upp rätt tidigt i går för vi skulle in till stan och shoppa :-) Vi letade ett tag efter en vit studentklänning till Emma och till slut hittade vi en på Sisters :-) Vi kollade först Gina tricot men där var ingen fin och inne på MQ provade hon nog fem olika klänningar, hon hittade en jättefin som vi hängde undan men sen gick vi till Sisters och den klännigen hon köpte där var superfin :-)

 Den var jättefin på Emma :-)

Vi hittade alla fina och bra kläder att ha i sommar. Jag köpte en jeans jacka inne på Gina, en som är lite kortare än vanligt :-) Skit bra om man ska ut, då blir det snyggt att ha den :-) Köpte även ett par nya skor med som jag har tittat på länge :-) Mina andra har ju gått sönder..

 Är jättenöjd med dessa ;-)

Vi hade alla lite huvudvärk så då bestämde vi oss för att äta lite och det blev buffé på en kina restaurang :-) Efter det fick vi extra energi och vi orkade shoppa lite till :-) haha.. Vi tog även en vanilj latte på espresso house :-) åååh den är så god :-)

Vi var hemma strax innan Jesper och hann plocka upp och prova allt igen :-) Vi var nöjda allihopa. När Jesper kommit så körde vi ner och handlade och det blev kebabspett med rotfruktsgratäng och lite sallad till :-) Jättegott. Sen fick vi ett ryck efter maten att städa ur min garderob. Fick en del slängt faktiskt!! Bra!

Idag lämnade jag dom hemmai traryd inna jag började jobba, tur jag började vid tio idag :-) Ska jobba i helgen med så jag är lite trött måste jag erkänna. Det blir en lång dag i morgon.

Nä nu har så ska det låta börjat så vi säger Godnatt!!

KRAMAR ♥

Snart dags att köra

Tidgt uppe idag igen. Trött :-/ Ska köra om 20 minuter men det är så skönt att det är ljust ute nu på morgonen :-) Man blir lite piggare av det :-) Igår tog det inte många minuter innan jag sov :-) haha. Skönt att bara behöva sova borta en natt denna veckan, kommer ju hem imorgon igen :-) då ska mina syskon följa med, Emma o Ida. Dom har påsklov nu så vi tänkte åka in en runda till halmstad för dom ville shoppa :-) Hoppas dagen går fort!! KRAMAR

Skönt att va hemma :-)

Nu sitter vi här i soffan och vilar oss efter jobb :-) Jesper kom hem en stund efter mig så då gjorde vi spagetti med köttfärsås :-) Gott. Har hunnit dammsuga lite med, men i båade är trötta så vi vilar lite i soffan :-)


 Så här ifnt blev det efter målningen i lördags

 :-)

Hoppas ni haft en bra dag :-)

KRAMAR ♥

Godmorgon!

Idag börjar jag tidigt och slutar redan vid två :-) Skönt att komma hem idag :-) Jeserp ska med jobba men inte förräns vid tio, elva tiden så han är nog hemma ungefär samtidigt som mig idag :-)

Det har varit fullt up hela helgen. I lördags så gick vi ut vid tio och fortsatte måla på altanen, vi kom väldigt långt men nu är färgen slut så jesper ska köpa mer i morgon. Det är bara pinnarna i taket som är kvar och lite grönt med. Det känns jätteskönt att ha kommit så här långt :-)

Vid fem åkte vi till min farmor och farfar och träffade släkten och åt påskmat :-) Jesper och lillkusinen simon spelade bandy ute och tittade på Star Wars :-) Det blev ganska sent, var nog hemma vid halv tolv och då var det bara att hoppa in i sängen för igår var vi i Jönköping, Elmia, på bilmässa. Jag var så trött när klockan ringde, kunde knappt öppna ögonen :-/ haha.. Har adrig varit där men det var rätt kul att se alla dessa bilar :-) Vi var hemma vid halv fyra igår, jag sov i bilen på väg hem, var så trött :-) Plockade iordning lite här hemma då till jobbet och lite annat, för vid 18,00 var det påskat hos jespers farmor och farfar. Vi gick lite innan för att se Jespers föräldrars nya tv :-) Dom hade målat om i vardagsummet och ändrat om :-) Jättefint! Vi var hemma vid nio igen och det var bums i säng och det tog inte många minuter föräns jag sov :-) haha. Jag är rätt trött idag med men jag ska sova en stund när jag kommer hem hade jag tänkt, därför är det så skönt att för en gångs skull sluta tidigt :-)

Det ser ut att bli fint väder idag med :-) kanske kan sitta ute en stund när man kommer hem :-) Vi hade tänkt måla i eftermiddag men jag tror inte färgtema har öppet idag, men det kan va skönt att ha en paus i mellen. Jag har sån träningsvärk i armen och i hals/nacke eftersom jag började måla i taket, man får ju stå och titta snett uppåt hela tiden, hehe. men men fint blir det i alla fall :-) Ska lägga upp bild på den i eftermiddag :-)

Ha en bra dag!!

KRAMAR ♥

Har drömt mig bort lite grann ;-)

Drömma får man väl göra ;-)





 






Om jag gifter mig nån gång så vill jag gärna ha en klänning som är väldgt enkel, helst axelbandslös och gärna något mönster längst upp på klänningen vid brösten, som dessa :-) och ett lite släp ;-) Håret vill jag gärna ha lockat och uppsatt lite fint och en naturlig make-up ;-)

Det är kul att drömma sig bort ibland ;-)

Trött efter en rolig men lite jobbig dag

Jag sitter här med ett glas vitt nu :-) Hoppas att det ska få bort lite av huvudvärken ;-) hehe. Har pysslat hela morgonen med allt möjligt. Har suttit ute i bara linne och läst och solat :-) Jätteskönt men det blåste lite kallt då och då, solen tar verkligen nu det känns. Åhh måste berätta en sak, min kusin Sandra och hennes pojkvän Adrian förlovade sig i lördags :-) GRATULERA! Jag är såå glad för deras skull. Just nu är Sandra i Afrika i Ghana. Ska vara där i två månader. Hon och en tjej har ett vattenprojekt för att undersöka och förbättra vattenkvalitén i ett område. Jag önskar er lycka till och hoppas att ni har det bra!!

Jesper kom hem vid två och då började vi måla lite på altanen och gud vad kul det var :-) Jesper målade en liten stund sen skulle ha in och vila för han hade också lite huvudvärk, men jag fortsatte och jag hann måla hela yttersidan innan han kom ut igen :-) Tyckte det var jätteskoj :-) Det var så skönt när solen värmde på ryggen men vissa stunder var det verkligen varmt när det inte blåste något alls :-)

 Denna sida hjälptes vi åt med :-)

 Se! Allt detta har jag målat alldeles själv ;-) Pelarna ska målas mörkgröna i morgon :-)

Åh jag är så glad och lycklig att få bo här med Jesper och jag trivs verkligen jättebra här i Hylte :-) Har fått så fina vänner med :-) Här kommer vi bo ett bra tag innan vi flyttar till hus. Detta är nästan redan som ett litet hus för mig. Med trädgård och allt :-) De kommer bli så fint och mysigt när altanen är färdigmålad och vi har lagt in fler plattor :-)

 Lite mörk bild, men jag vill köpa lite extra plattor som vi kan lägga på denna lilla gräsplätt mellan plattorna och landet med singel, tror det hade blivit fint :-)

Jesper åkte iväg strax efter fem, han ska spela innebandy hela kvällen så jag har ingen aning om när han kommer hem. Går det bra ör dom så kommer han hem sent och går det sämre för dom, ja då är han kanske hemma redan vid nio. Hoppas på det senare ;-) haha, usch nej vi hoppas på att det går bra för dom :-) Jag skulle egentligen åkt dit för att kolla lite men jag har huvudvärk och är sååå trött så jag orkar faktiskt inte. Jag har nog redan hunnit somna innan jesper är hemma ikväll känner jag ;-) haha

Har precis tagit ut min mackor från ungen så jag ska äta lite nu, orkar inte göra något annat för jag är så trött efter denna roliga dag :-) Det blev skinka, tomat, kryddor med basilika och oregano och så lite ost ovanpå :-) Gott, ska hugga in nu, är rätt hungrig faktiskt :-)

Hoppas ni varit ute i solen idag ;-) Bäst att passa på när den är här :-)

KRAMAR ♥

Godmorgon härliga helg!

Jesper började vid nio idag så vi gick upp id halv nio och jag gjorde lite frukost medans han gjorde iordnig sig. Efter han gått så har jag hunnit göra mig iordning, bädda sängen, diskat all disk och satt på en maskin tvätt :-) Nu är det bara dammsugning kvar. Tänke jag skulle försöka mig på att köra ner och handla :-) Det lär säkert vara mycket folk men vi har inget smör så jag måste handla, hehe

Ikväll är det äggaspelen, då spelar man innerbandy, och jesper ska spela vid 18,00 och han är nog inte hemma förräns 10 eller 11 så jag måste komma på något att äta ikväll :-/ Så tråkigt att äta själv. hehe. Få se om jag hittar något gott i affären. Sen ska jag sätta mig ute i solen och läsa lite tidning :-)

KRAMAR ♥

Vilka ska jag välja? :-)

Nu sitter vi och vilar magarna efter god grillnig här i soffan :-) Både jag och emma ångrar ju att vi inte köpte de dör skorna i lördags så jag har suttit är nu och kikat lite och jag har hittat ett par jättefina från dinsko men jag ve inte om jag ska ha svarta eller bruna/beige :-) haha

 Svarta eller bruna ?  

När vi var i Ullared så var vi ju inne på Skokanonen och det avr dessa skor jag tittade på då



Nähä nu blir det kvällen här. Är såå trött efter denna dag,men vi har fått mycket gjort! Imorgon blir det slappedag här :-)

Godnatt!!

KRAMAR ♥

Äntligen klar!!

När jag var hos tandläkaren i morse var det både bra och dåligt. Jag hade mycket bra tandhygien och inga hål :-) Men jag gnisslar tänder på natten, antagligen är det därför jag oftat har ont i käken och nacke/huvud. Så han slipade tänderna längst in och kände på käkmusklerna och det gjorde skitont ch han sa att det var väldigt spänt :-/ På vänstra sidan gjorde det intealls ont. Han sa att de har med stress att göra, man ligger och tänker på mycket när man ska sova och så biter man ihop och spänner käken och slappnar aldrig riktigt av. Det är klart att har man mycket att göra och oroar sig kanske lite mer vissa perioder så spänner man sig mer både i nacke och käke. 

Mina visdomständer har inte kommit upp ännu och den ena på högra sidan i underkäken växer inte uppåt utan in mot den andra tanden :-( Och den kan man inte bara dra bort utan den måste opereras bort och det är svårare på underkäken och man kan få problem efteråt. Han sa att det var bättre att ta bort den medans man är ung för det blir värre ju längre man väntar, men han kallar mig om två år igen så får vi se om den har rört på sig. Usch jag blev jättenervös när han sa att man kanske måste operera bort den. Jag har lite skräck för tandläkaren och det blev ju inte bättre när han berättade detta :-( Men men vi får se vad som händer, den kanske inte alls rör på sig och då behöver jag kanske inte ta bort den :-) "Hoppas" :-)

Jag handlade i strömsnäs innan jag åkte hem, gud va mycket folk det var. Fick påskpresent av chefen. Ett kinderägg (jag äslkar dom) och en trisslott och en tialott men det var ej någon vinst men ägget var gott i alla fall :-) HAHAHA måste berätta en rolig grej. Jag stod borta vid löken och skulle välja om jag skulle ha eller inte men bestämde mig för att inte ta några och då slängde jag ut armen för att ta min korg (vi har såna man kör som har ett långt hantdag) men det jag inte såg var att Sune (chefen) kom gåendes så jag boxade han rakt i magen och han gav ifrån sig ett högt ljud!! Jag började gapflabba, jag kunde verkligen inte hålla mig men samtidigt skämdes jag!! Han sa bara "äh det där tål jag, ingen fara" och så skrattade han :-) haha

När jag var på väg hem tänkte jag köra inom byn för att se om det fans nägra fina blommor. Jag parkerade på konsumtorget och gick först till Gro & Spira men hittade inget roligt. Kollade lite innepå Olanders med men där var inte heller något kul så jag skulle se om konsum hade någon bukett eller något men när jag väl kommit in var alla fem kassor öppna och det var fulla köer i alla så jag bara vände och gick ut :-/ haha. Alla handlar inför påsk tydligen :-)

Så jag körde hem och lagade lite middag, sen fick jag nya krafter och satte igång med att bygga ihop utemöblerna. Efter lite tid så flöt det på ganska bra och jag är lite stoltöver mig själv för att ha satt ihop två stolar, ett bord och en sova och burit ut alt på altanen och gjort iordning där :-) ÅÅh det blev så fint och mysigt! :-) Sen ringde Jesper vid fyra och sa att han var tvungen att jobba över. Han ville att jag skulle köra och köpa färgen till altanen, men först sa jag nej det kan jag inte. "Jag vet inte vad vi ska ha för något" Men sen så körde jag ändå. Det blev Torups Byggshop men när jag väl kommit dit så fanns det ej den färgen där och han sa till mig att jag var tvungen att köra till Halmstad för att köpa färgen. Men det hade jag ej tid med så jag körde till Hylte igen och gick in till Färgtema och frågade lite. Tjejen som jobbade där var verkligen underbar! Hon hjälpte mig jättemycket. Hon sa att de inte heller hade den färgen, men så började hon kolla lite i datorn och så såg hon att Bofast (som vi hyr av) hade köpt detta innan. Så hon var snäll och blandade dessa två färger till mig :-) Tack snälla! Så nu ska vi npg börja måla i morgoneftermiddag när jesper kommit från jobbet :-)

 Ser ni vad fint det blev :-) Och jag har byggt alldeles själv :-)

 Jesper vill inte vara med på bild... hehe

  När Jesper äntligen kom hem från jobbet så grillade vi :-) Det bev kebabspett, klyftpotatis, sallad, hemmagjord vitlökssås också god öl till :-) Snart är sommaren här :-)



 

Tandläkaren

Har precis gjort mig iordning och ätit lite frukost. Är fortfarande hemma hos mamma och pappa för jag ska till tandläkaren om en stund, så tyckte det var onödigt att köra hem igår och sen köra hit igen idag. Vill inte köra 15 mil för att va hos tandläkaren i 15 min minuter bara så jag stannade. Vi kollade på Australia igår med Nicole Kidman, den var faktiskt bra men lång :-)

Jesper var i stan igår och hämtade sin bil, han har tonat rutorna, ska bli spännande att se sen när jag kommer hem. Han körde inom SIlvan för att se om utemöblerna fanns, och det var de sista möblerna han fick. Så vi hade verkligen tur :-) Det var precis att han fick in de i bilen :-) Men jag är så glad att de fanns kvar :-) Det var ju verkligen ett bra pris plus att dynorna kom med på köpet :-) När jag kom hem från jobbet igår vid 18,15 så sa mamma till pappa "Ska vi ge Jonna hennes födelsedagspresent nu?" Jag tänkte "men jag fyller ju inte år förräns i maj" Men så fick både jag och jesper hjälp till utemöblerna och jag blev jätteglad!! :-) Det behövdes faktiskt med tanke på att vi snart ska köpa färg och några extra plattor till altanen, så jag blev jätteglad!! TACK mamma och pappa!! :-)

Nu ska jag bara packa ner det sista och borsta tänderna väldigt noga :-) haha. Jag vill inte ha några hål!! :-/ Önska mig lycka till nu!! :-)

Ha en bra dag!!

KRAMAR ♥


Nu grävs det här igen

Har gjort mig iordning och packat ner det sista så sitter här vid datorn lite nu ochl yssnar på musik. Har Taylor swifts nya album Fearless, den är jättebra :-)

Dom gräver här utanför igen, men nu tror jag det är sista gången för dom har fylt hålen med grus och kör med en maskin över så att det ska bli rakt så nu är det nog slut på grävandet. :-) Stackars dom som har jobbar natt och sover nu, de dånar jättemycket :-/

Jesper ringde innan och han ville gäna sluta vid middag så att han kunde olja altanen nu medans det är fint väder, så kanske vi kan måla till helgen :-) Men det är inte säkert att han få ledigt till middag ännu.

Ska börja plocka fram lite till middagen, det blir rester från igår, spagetti med köttfärsås. Det blev sen middag igår eftersom vi var ute länge och städade förrådet och slängde massa kartonger så vi åt nog inte middag förräns vid tre halvfyra. Men det var så gott för vi var så hungriga då :-)

  Nu är det påsk :-)

KRAMAR ♥




 


Nya krafter!

Godmorgon!

Då var det en ny vecka och då får man hitta nya krafter! Känns lite jobbigt idag men tror det är för att jag varit ledig hela helgen och hittat på så mycket roligt och kunnat umgås med jesper och vänner. Jag jobbar bara mån-, tis-, onsdag, men det känns jobbigt ändå. Jag måste sova i Traryd till torsdag för jag ska till tandläkaren där. Jag kan åka hem men det blir så mycket körande då :-/ och det kostar ju en del.

Men jag får vända på det istället. Det är bara tre dagar denna vecka och vi har mycket att se fram emot denna helgen med :-) På torsdag efter Jesper slutat ska vi in till stan en snabb runda för att köpa utemöbler till altanen :-) Hittade ett bra erbjundande på Silvan med soffa, två fåtöljer och bord för 2000 med dynor till :-) Så det är bara att slå till. Vi kommer nog inte hitta bra möbler till ett så bra pris annars. Dynor kostar ju en del dom med och här fick man dom till så det är jättebra. Möblerna va betsat i en lite mörkare brun färg och det var mycket fint :-)

På fredag jobbar Jesper men bara till middag kanske, sen ska dom spela innerbandy, det gör dom alltid vid påsk. Så det är skönt att han inte jobbar hela dagen :-) Om det blir fnt väder på lördag så kanske vi börjar måla altanen med :-) Sen på kvällen ska vi till min farmor och farfar och äta :-) Det ska bli kul att träffa småkusinerna :-) Så det ÄR mycket att se framemot denna vecka så jag ska klara det! :-) Hoppas det blir fint väder till helgen så att man kan vara ute och sola sig lite :-)

Pratade lite med Jesper precis, han ska äta frukost nu, det blir mycket för han med denna vecka. På onsdag ska han in till stan och lämna sin bil för att den ska fixas lite, sen blir det stan igen på torsdag, haha. Vi får nog kanske låna hans föräldras bil om vi ska köpa möblerna för dom får ej plats i jespers bil.

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning inför jobbet.

Vi hörs :-)

KRAMAR ♥

Härlig helg :-)

I fredags köte Maria blommor till mig så idag har jag planterat dom :-) Så här fint blev det, hoppas påsklijlorna slår ut snart :-) Vi har även rensat hela förrådet och slängt massa kartonger som låg och skräpade där inne så nu får vi plats med alla grejer på hyllorna där inne :-) Vi har varit såå duktiga idag :-) Vikt ihop all tvätt med :-)

  Hoppas dom slagit ut tills jag är hemma på onsdag :-)

  Jag och Emma åkte ju till Gekås i går oh hittade massa fina grejer, bland annat det här :-) Fina ljuslyktor och fin sommarklänning med kofta till :-)

Vi flummade massa i Ullared :-) haha, folk trodde nog vi var galna :-) Men kul hade vi i alla fall och det är huvudsaken! :-) När vi kom hem igen så satte vi oss på baksidan hos emma och jens och vilade fötterna lite :-) Vi läste lite tidningar och drack jättegod öl :-) Emma marinerade kycklingfileér och så värmde hon några vårrullar dom gjort innan :-) Hon gjorde även heta räkor i stekpanna och allt var verkligen underbar gott :-) Vi satt i köket och tjabbade massa om allt och inget. Killarna kom tillbaka strax efter åtta och vi satte oss alla i soffan och kollade lite på tv men gud var trötta vi var :-) Det tar på krafterna att shoppa :-) haha! Så det blev en tidig kväll igår men det gör inget, det var skönt att komma hem och sova, jag somnade nog på fem minuter :-) Fast vi vaknade rätt tidigt idag ändå :-) Men vi har fått så myckte gjort här hemma och det känns jätteskönt :-)

Vi har precis ätit pizza och kebabtallrik här, är så mätta nu. Jesper åkte iväg med jens till smålandsstenar för att hämta deras bil. Ska lägga mig i sängen nu och läsa lite, är rätt trött efter denna dag :-)

Hoppas ni haft en bra söndag!

KRAMAR ♥

Idag blir det Gekås :-)

Härligt väder idag med :-)

Igår var jag i stan, igen -) Maria ringde ju och undrade om jag ville ölja med och köpte blommor :-) Så vi åkte till plantagen och köpte påskliljor och penséer :-) Vi hämtade Lisa efter hon slutat skolan, vi gick inne i stan först för hon skulle ha ett par jeans hon kollat på innan :-) Hon köpte en jättefin ljusgul tunika med :-) Blommorna planterar jag i morgon för idag har jag ej tid.

Det blev lite sent vi kom hem igår, så jesper hade börjat grilla redan så allt var klart när jag kom hem :-) Och det var helt underbart gott :-) Drack ett glas vitt med :-) Emma och Jens kom upp en runda :-) alltid lika trevligt :-)

   Vi tog lite bubbel till efterrätten :-)

Idag blir det shopping med Emma :-) Killarna ska iväg och se på fotboll så jag och Emma åker till Ullared :-) Ska bli skojigt! Ska se om jag kan hitta några skor där. Nu ska vi snart gå så måste skynda mig lite :-)

Ha en underbar lördag!

KRAMAR ♥

Nu är det helg :-)

Jespers mamma Maria ringde och väkte mig vid halv nio :-) Jag som sov sov så gott :-) men det gör inget. Hon undrarde om jag ville följa med till stan och hämta Lisa från skolan och sen köra ut till plantagen och köpa lite påsklijlor:-) Så det ska jag göra. Lisa slutar vid halv två så vi ska köra strax innan ett. Då hinner jag ändå städa undan lite här hemma :-)

Vi ska ju grilla ikväll (längtar) Så jag ska handla all mat inne i stan :-) Mycket roligare att handla på Maxi där, dom har mycket mer än här i byn, så det är bra. Ska göra egna klyftpotatis med morötter och schalottenlök i ugnen :-) så gott. Måste hitta någon god efterrätt med :-)

Nähä nu ska jag skynda mig om jag ska hinna med allt som måste göras här hemma :-)

Ha en ba fredag!!

KRAMAR ♥

Lugn kväll

Nu sitter jag här i soffan och vilar lite, Har haft huvudvärk och nackvärk hela dagen, trodde kanske att det skulle gå över när jag var på yoga innan ikväll men det blev nästan bara värre. Har värmt vetekudden som jag har på nacken/axlara nu så hoppas det blir lite bättre. Kan inte vrida huvet åt vänster, men hoppas på att det blir bättre i morgon. :-)

Under yogan tvätad jesper min bil :-) Vilken skillnad :-) Nu är den blå igen, innan va den nästan brun av allt grus och skit. haha :-) När jag kom hem så hade han marinerat kotletter och till det potatissallad med brödbullar till :-) Så gott var det men sen fick jag gå till soffan och vila och jesper stoppade om mig :-) Nu spelar han innebandy och kommer hem vid halv elva tiden, hoppas jag är vaken tills dess för han tog aldrig någon nyckel med sig, fast jag lär nog vara vaken, jag tittar på medium nu som går på fyran. Det brukar vara lite läskigt och spännande så jag håller mig nog vaken :-) haha

Pratade med mamma innan och hon ville att jag skulle ta en semesterdag en tisdag någon gång framöver (har många dagar kvar att ta ut) så kunde hon komma hit och hjälpa mig att rensa och göra fint i häcken och i trädgården :-) Det ska bli kul faktiskt. Köpa lite blommor och sätta på trappen och i mina blomlådor :-) Och kanske något till altanen med, vi har fått papper på vilka färger vi ska köpa nu så snart så ska den målas och inredas :-) När jag va i stan idag och inne på åhlens så hittade jag så mycket fint. Hänglyktor som jag kunde ha till fönstrena :-) ÅÅh vad jag längtar :-)

Imorgon ska jag verkligen sova länge, känner att jag behöver det för att huvudvärken ska försvinna. Det beghövs städa här och det ska handlas mat inför kvällen, vi ska grilla :-) första gången i år :-) Ska bli så mysigt och gott. Älskar grillat! Sk se om jag kan köpa lite påskliljor och sätta i mina blomlådor med :-) Så det är fint till påsk :-)

Nähä nu ska jag fortsätta vila så det onda försvinner :-)

Ha en bra kväll

Så här fint har vi det överallt i trädgården! VÅR :-)

KRAMAR ♥

ute och solar :-)

Nu är jag hemma efter en tripp inne i stan :-) Vilket väder vi har :-) Nu är det vår! Åt lunch på åhlens idag, det blev kycklingspett med rotfruktsgratäng och salsasås, ååh det var så gott. sen tog jag en mjukglass med karamellströssel och solade ansiktet lite på torget :-)

Detta fick följa med mig hem idag :-)

Klänningen är från JC, solglasögonen och läppglanset från HM :-)


Detta är från Gina Tricot :-)


 
Fina rosor från Jesper och rosa tulpaner köpte jag med mig hem igår :-)


Nu sitter jag ute och läser i tidning och solar lite :-) Ser ni, våren är här nu :-)

Just nu sprang grannes katt in (har altandörren öppen) hos oss och jag har sprungit rutn som en galning för att få ut den. Han sprang och la sig under sängen, när jag fick ut han där i från så sprang han in på toaletten :-/ Tillslut lyckades jag att få ut honom, men det avr inte lätt.. haha jag är helt genomsvett nu!! haha


Hoppas ni haft en lika bra dag som jag :-)

KRAMAR ♥


Godmorgon härliga dag! :-)

Godmorgon!

Ute skiner solen och det är blå himmel :-) Ska köra till stan hade jag tänkt :-) Ska kolla på lite skor, mina har gått sönder :-/

Är ledig fram till söndag nu så jag ska njuta av solen så mycket jag bara kan :-) Få köpa en tidning och en glass och sätta mig på torget och sola ansiktet lite idag :-)

Hoppas ni får en underbar dag!

Vi hörs lite senare!

KRAMAR ♥


RSS 2.0