Blommigt

 
 
 
Åh, vad jag längtar till sommaren. Allt detta kommer såklart från H&M :-) och jag skulle mer än gärna gå klädd i blommiga sandaler, stora ringar och massor av söta armband.

 
Dessa känningar hittade jag hos nelly. De är från Vila och kostar endast 159:- :-) Perfekt festklänning.


Fransk Manikyr

 
Provade mig på en fransk manikyr innan. Det är lite krångligt, särsklit att måla med vänster hand. Tur att man har mallar man klistrar på :-)

Nu kikar jag på äntligen hemma. Ska värma lite mat med tänkte jag. Potatisgratäng med salla och en köttbit. Gott.

Just nu är det uppehål och solen kikade fram innan. Få ge mig ut på en promenad i eftermiddag när Jesper sover.


Grå helg

  
 
När Emma var här i onsdags så hann vi påskpynta lite grann. :-) En påsklilja planterades även i krukan ute på väggen precis vid dörren.



God Morgon gråa söndag!

Jesper åkte till jobbet vid halv sex imorse. Då var jag helt väck. Jag kommer knappt ihåg om han sa hejdå eller inte. Haha. Usch, har varit så trött dessa dagar. Nu är jag nerbäddad i soffan och tänker ligga här hela dagen och kika i tidningar och kolla på tv/film :-) Har en liten skål med gröna druvor att mumsa på med.



Vi har varit bortskämda med så fint väder i början av veckan så det känns tråkigt med regn nu :-( Fast skönt att snön försvinner. Det är bara lite kvar på framsidan nu.

Dags för en kopp varm the. Det börjar ta slut så nästa gång vi är i helsingborg måste jag inom den lilla teboden för att köpa med mig hem. Det doftar helt underbart där inne :-)

Hoppas ni har en mysig söndag trots det tråkiga vädret.


Syster Yster kommer hit ikväll :-)

Hejsan!

Klippningen igår blev superbra. Jag är jättenöjd. Nu slutar håret precis ovanför axlarna :-)

Syster Emma ringde igår när jag kommit hem och undrade om hon kunde få komma hit ikväll :-) Jesper jobbar hela dagen imorgon och natten så jag blev jätteglad. Slipper jag vara hemma själv. Vi ska ha filmdag imorgon och bara gå i myskläder :-)

Det blev tacos till kvällsmat igår igen :-) haha. Det är ju så gott.

Nu måste jag rusa.

Hoppas ni får en bra dag!


Klippdags

God Morgon!

Helgens jobb är avklarat och vi har börjat på en ny vecka. Så fort dagarna går. Jag hade en väldans huvudvärk när jag kom hem igår så efter maten la jag mig i soffan och sov en halvtimme. Vi gick en runda sen när jag vaknat och efter det körde Jesper ner och handlade till tacos. Det hade jag beställt :-) och gott var det :-)

Idag är jag hemma vid tre och vid halv sex är det dags att klippa mitt hår. Blir og en bit på topparna bara. Feg som jag är :-) Men det ska bli skönt för de är väldigt slitet.

Hoppas ni får en bra dag!


Grå Fredag

God Morgon!

Hoppas ni har sovit gott. Jag vaknade med lite halsont så jag har stoppat i mig c-vitaminer och chi san och hoppas det försvinner. Jag har inte tid att bli förkyld eller sjuk just nu.

Man har varit lite bortskämd med sol i några dagar och nu känns det så tråkigt att titta ut genom fönstret då allt är grått. Men förhopningsvis så försvinner denna snön snart eftersom det är plusgrader.

Idag är jag hemma vid 18 och Jesper sa att han skulle laga god mat och städa. Men han sa inte vad för middag det skulle bli. En överraskning sa han :-) Spännande. Skönt att komma hem ikväll och bara sätta sig till ett dukat bord och sen mysa i soffan hela kvällen. Så det blir en lugn kväll eftersom jag jobbar i helgen.

Nu ska jag köra. Hoppas ni får en bra fredag. Det är ju snart helg! :-)


God Tisdag

Hejsan och god morgon!

Hur mår ni idag? Jag är väldigt trött idag. Känns inte så kul att jobba till åtta ikväll. Men hoppas på att bli piggare under dagen.

Gick hem en timme tidigare igår. Hade så fruktansvärt ont i magen. Som kramp och det var svårt att andas. Så jag körde hem till syster Emma och vilade en stund. Efter att ha fått i mig lite mat och vilat så kändes det mycket bättre så då körde jag hem mot Hylte.

Vi fick slängt allt skräp :-) Skönt. Sen innan kvällsmat så gick vi en lång runda. Det blev sängen tidigt för mig igår för jag kände mig inte riktigt pigg.

Imorgon är både jag och Jesper lediga ihop. :-) Ska försöka sova så länge som möjligt och sen blir det mjukiskläder hela dagen :-)

Dags att sätta lite fart. Hoppas er dag blir bra!


Kallt!

God Morgon!

Idag är det verkligen kallt! -10 visade termometern. Det snöade här igår så rutorna på bilen är helt igenfrusna :-/ Men det kommer bli en jättefin dag. Det är ljust ute ochsolen är redan på väg upp :-) Skönt att jag har en kort dag så man kan gå en lång runda sen i eftermiddag :-) Härligt!

Hoppas er dag startar bra!


Nu är hela lägenheten ren :-)

 
Det blev en tripp till Ullared igår :-) Vi hittade en varsin fin sjal och jag hittade denna fina väska :-) Innetyget är rosa :-)

Hejsan!

Idag vaknade vi tidigt. Redan vid åtta så då satte vi oss i soffan och kollade på film :-) Sen gick vi ut en runda. Det är inte lika varmt som det var igår.

Igår blev det en tripp till Ullared. Vi hittade mycket fint :-) Köpte filmen "the note book" så den kollade vi på när vi kom hem. Så sorglig den är. Vi lagade tacos innan Jesper skulle ner och jobba. Sen var det dags för melodifestivalen och vi dukade upp med chips och dipp. Vi trodde inte alls att Anna skulle vinna men jag gillar hennes låt jättemycket.

Jesper börjde jobba vid två idag så vi hann laga middag innan han åkte. Det blev kycklinggryta med mango chutney och ris.

Vid halv två så körde jag och Ida för att möta Emma på halva vägen. Jag var hemma strax innan tre sen och då satte jag igång med städning. Det var meningen att jag skulle bädda rent i rummet Ida har sovit i men det slutade med att jag städade hela lägenheten. Haha

Jag har städat och rensat i byrårer, tvättstugan och i klädgarderoben. Var klar vid sex så jag är helt slut nu. Men man känner sig så nöjd efteråt :-) Blir en runda för att slänga allt skräp imorgon.

Ska gå och göra lite kvällsmat till mig. Börjar bli lite hungrig nu efter allt städande :-)

Hoppas ni haft en bra dag!


Härliga tulpaner som jag fick av mormor i fredags :-)


Rolig Frukost



Välkommen Lördag!

Hur mår nì? Vi mår bra. Solen skiner ju :-)

Det blev bara Ida som följde med hem igår. När vi kom hem mumsade vi på pizza som Jesper beställt och sen fastnade vi i soffan resten av kvällen :-)

Idag vaknade vi tidigt. Igår när jag handlade funderade jag på vilka flingor som Ida skulle tycka om. Men jag kunde inte välja så jag tog allihopa som ni ser :-) Gott var det i alla fall .-)

Nu ska vi ut på en liten tripp. Vi får se vart vi hamnar :-)

Ha en bra lördag!


Jag vill ha sommar!

God Morgon!

Är ni vakna än? Ja är i alla fall uppe och ska köra till jobbet om en kvart. Idag följer Emma och Ida med hem. Jesper jobbar lördag och söndag och jag har ingen lust att sitta hemma själv så vi ska ha mys hela helgen. :-)

Jag har hittat massa söta klänningar från H&M :-) Jag vill så gärna ha vår och sommar nu och då skulle jag gå klädd så här :-)


   

  


Dags att sätta fart. Jag tror det här blir en bra fredag! :-)


Damernas Värld

God Morgon!

Idag är det onsdag och jag är ledig! :-) Tänkte jag skulle sova länge men vaknade redan vid halv nio :-/ Fast går man upp fem varje morgon så är detta en bra sovmorgon :-) haha.

Jag har inga direkta planer idag mer än ett möte klockan tre. Köpte med mig nya numret av Damernas Värld igår så den ska jag bläddra igenom.

Jesper har jobbat natt så han sover just nu och sen börjar han jobba vid två igen. Så jag ska ha mat färdigt vid ett. Det blir nog korv stroganoff och ris idag. De var längesen vi hade det.

Jag blir galen på mitt hår. Det är så electriskt nu i detta väder. Usch. Bara man petar i det så flyger det åt alla håll och kanter. Haha





Fina ljuslyktor från Maria :-)

Hoppas ni får en bra dag!


My car

Hejsan!


Lovade ju er en bild på min bil :-) Så här ser den ut. Här har Jesper precis tvättat den.


Home sweet home

Heej!

Nu har jag äntligen kröpit ner i sängen. Har fått i mig jordgubbskräm med mjölk och nu dricker jag fläder & citron te :-)

Dagen har varit lång med en jobbig huvudvärk som inte ville ge med sig förräns i eftermiddags :-/ Nu är jag så trött att jag somnar när som helst. Ska bläddra lite i tidningar innan jag släcker :-)

Hoppas ni haft en bra dag! Godnatt.


Härlig eftermiddag!

Hejsan

Har precis kröpit upp i soffan efter att ha tänt ljusen här :-) Dagen idag har varit toppenbra. Jag har varit på bästa humöret. När jag kom innanför dörren luktade det underbart. Jesper lagade pasta och skinksås som var supergott och dessutom kom jag hem till en städad och ren lägenhet :-)

Efter vi vilat middag begav vi oss ut på en långpromenad i det härlga vädret :-) Man känner verkligen att det börjar gå mot vår nu och ingen är gladare än jag :-) Det är fortfarande kallt i luften men solen värmde gott på kinderna. Vi pratade massor om allt och inget och det var skönt för det händer en del spännade grejer i våra liv nu. En del förändringar som ni kommer att få veta lite längre fram så håll ut :-) Vi är i alla fall jättelyckliga för detta! :-)


Jag längtar tills jag får sitta här barfota med bruna ben och rosiga kinder :-)



Se så grönt och fint allting var.

Just nu är Jesper iväg och tvättar min bil :-) Och jag ska börja på kvällsmaten. Det blir kokta ägg, goda mackor och te. Sen blir det mys hela kvällen framför teven.

Jag önskar er en mysig kväll! Ta hand om varandra!




2010-03-08 Måndag

God Morgon

Är uppe och har precis ätit frukost här ute i köket. Ska dricka upp mitt te sen ska jag ut och starta bilen. Så skönt att ha motorvämare nu för det blir snabbare varmt i bilen.

Vi hade, som jag skrev igår, en helt underbar söndag. Massor av mys och tog det lugnt. Idag kommer det bli lika härligt. Jesper är ledig så när jag kommer hem så har han middagen klar :-) Det blir sen middag eftersom jag inte är hemma förräns tre.

Hoppas på att det är fint väder idag med så vi kan gå en långrunda i eftermiddag. Igår på förmiddagen var det lite grått men sprack sedan upp senare på dagen. Man kan se nu att det det redan börja ljusna ute och klockan är bara sex :-) Tänk, snart vrider vi fram klockorna och då blir det så mycket ljusare på kvällarna :-)

Nu ska jag sätta lite fart här. Önskar er en fin dag!


Söndag

God Kväll

Vi har haft en helt underbar skön dag idag! Vi vaknade tidigt och kikade lite på tv innan vi gjorde frukost. Sen gick vi en långrunda och då var klockan inte mer än nio :-) Så vi har hunnit få mycket gjort här hemma idag och dagen har känts lång för en gångs skull :-)

Jag fick ett ryck innan och ville så gärna ändra om här i sovrummet. Vi har lite planer på en ny sängstomme men vi får se. Men jag var ju tvungen att ändra om lite ändå så jag fick hjälp av Jesper att flytta en bit på våra garderober och ena byrån. När vi flyttade på byårerna såg vi hur mycket damm så låg bakom så jag drog fram dammsugaren och städade ordentligt överallt. Bakom sängen fanns en hel damm där med.

Så jag fick dammtorkat, bytt alla sängkläder, torkat golven och ändrat om lite här inne :-) Känns så skönt nu och det luktar så gott här.

  
Denna sängstomme och sänggavel från malmserien i ek är vi sugna på att köpa. Sara och Jimmy hade precis köpt denna i mörkbrun och den var så fin :-)

Igår var jag i Markaryd och träffade tjejerna :-) Denna gång var vi hos Sara. Hon fyller år den 11:e så vi firade henne lite i förskott :-) Vi hade superkul. Vi träffades vid två och hon bjöd på klyftpotatis och kycklingfile inlindad i bacon :-) Hon hade även bakat en egen prinsesstårta :-)

Cecilia hade med sig lilla Filip. Han är redan fyra månader. Kan inte fatta att tiden går så fort. Han var med hela tiden och var hur lugn som helst :-) Alla ville vi hålla och leka med honom :-)

Ikväll har vi kollat på film. Det blev Law Abiding Ctizen med Jamie Foxx och Gerard Butler. Den var bra och riktigt spännnade vissa stunder. Det kom oväntade grejer hela tiden och det var t.o.m så att Jesper hoppade till en gång. Haha.

Nu är det snart dags att släcka lampa för imorgon är det jobb som gäller.

Hoppas ni haft en lika skön dag som vi!


1 Mars

God kväll!

Hur mår ni idag?

Idag har det varit jobb till klockan två. Körde där efter hem till mamma och pappa. Syster Emma och hennes pojkvän hade lagat pasta carbonara och det blev lite över till mig med :-) Gott var det!

Sen körde vi ner till Markaryd för att hämta hem min nya bil :-) Japp jag har köpt ny bil :-) Den nya renault clio. Den är så fin. En svart blev det. Jag ska ta en bild sen när jag är ledig så att ni får se :-)

Så nu är jag här i Traryd. Vi gick en liten runda innan kvällsmaten med det var kallt och blåsigt ute. Det var skönt att komma in och få i sig lite mat sen :-)

Nu ska vi göra lite gott rabarber-te och kolla på teve. Jag kikar lite med ena ögat på familjen annorlunda samtidigt som jag sitter här vid datorn. Så mysiga dom är :-)

Hoppas ni har en härlig kväll!



RSS 2.0