Nu blir det sängen

God Kväll

Jesper gick för en stund sen. Han ska jobba natt så just nu känns det lite jobbigt. På det har jag både huvudvärk och "växtvärk" i knät. Om man nu kan ha det. Så det är inte riktigt min kväll ikväll så jag hoppar i sängen istället. Tänkte jag skulle läsa en stund innan jag släcker. Jobbar lång dag imorgon så det är lika bra att få lite sömn så jag är piggare och gladare imorgon.

 

Hoppas ni har det bra!

Godnatt


Sista november

Hejsan.

Har varit hemma ett tag och fixat lite så nu ska jag sätta mig i soffan och läsa lite medan tv står på i bakgrunden. Ska tända ljus och värma mig med en kopp te. :-) Det har gått bra idag på jobbet. Allt har gått fort och det är skönt. Jobbar bara imrogon också sen åker vi till Helsingborg! Är så lycklig! :-) Ska bli underbart med några dagars ledighet bara vi två :-)



Här är min gris som jag köpe igår :-) Hihi! Så söt!

Hoppas ni haft en bra start på dagen!


Ny vecka, Nya krafter!

God Morgon!

Ja, då var det måndag igen :-) Tycker veckorna går så himla fort. De har varit skönt att va hemma hos mamma och pappa i helgen faktiskt men de var också skönt att komma hem hit igen :-)

Jesper är redan på jobbet och han sover när jag kommer hem idag så jag ska banne mig bara lägga mig i soffan och läsa lite och försöka slumra en stund för usch vad trött jag var när klockan ringde. hehe. Men det är ju för man jobbat hela helgen så det är inte så konstigt.

Jag och Madde var inne på Villiage igår och hittade mycket fint och jag köpte med mig en gris hem :-) Haha. Den ska ni få se senare idag :-)

Hoppas ni får en underbar måndag!


Hem Ljuva Hem

Idag var jag hemma vid tre och då lagade Jesper pasta carbonara så det vara bara att byra om och sätta sig :-) Slog en pling till Madde och bestämde att vi skulle åka in en sväng till stan för att gå på julskyltningen :-) När vi kom in började det ju givetvis att regna så jag sprang in på H&M och köpte mig en fin mössa :-)

Vi stod och myste till luciornas sång men sen blev det lite väl kallt så då gick runt och kikade i butikera istället :-) Massa fint hade dom :-)

Det blev en fika på esspressohouse där vi värmde oss med en varsin chailatte :-) Sen blev det ett stopp på sibylla innan vi åkte hem :-)

Nu sitter vi i soffan och har tänt ljusen. Ska ta en varm dusch och sen blir det sängen. Ska upp tidigt och jobba imorgon så det gäller att ha nya krafter.

Hoppas ni har haft en mysig första advent!


Dessa ljusstakar köpte jag på IKEA i torsdags :-)


Idag blir det Ikea :-)

God Morgon!

Sitter just nu i köket och äter frukost. Leverpastejmackor :-) Jesper köpte det igår och mmm vad gott det är :-) haha.

Igår kom Jespers jobbarkompis över en stund. Han har varit i thailand i två veckor. Lite avis var jag allt :-) Men det hade inte varit jättebra väder. Lite mulet och kommit lite regn. Men han hade haft det jättebra :-)

Vi satt bara i soffan igår kväll och kollade på tv men efter vi ätit lite kvällsmat så gick vi upp med soporna och då gick vi en liten runda med. Mer och mer börjar få upp sina adentsljusstakar :-) Och vissa har verkligen pyntat hela trädgården om man säger så. Haha.

Idag är det en kort jobbdag och efter det så blir det en runda till Ikea :-) Jippie! Ska bli skoj. Jesper åker idag så det är lite tråkigt att vara utan honom några dagar :-( Men så är det ibland. Det kommer bli mysigt att träffas på söndag och då är det ju julskyltning :-)

Ha en härlig dag allihopa!




Pyssel pyssel pyssel

God Kväll i stugan!

 
 

Här har vi bara tagit det lungt och pyntat idag :-) Härligt! Gardinerna med änglarna på är uppsatta i vardagsummet och alla adventsljusstakar har kommit fram :-) Det blir en sån härlig varm känsla när alla saker kommer upp och på plats :-)

De andra gardinerna som ska vara i köket är med tomtar på så dom hänger jag upp närmre jul. Likaså med tomtepynt. Det väntar jag med.

Visar mer bilder sen. Det blir så dåliga bilder när det är mörkt.

Imorgon är det dags för jobb igen och Jesper ska till Jönköping. Jag stannar i Traryd och efter jobbet ska jag och Emma köra en runda till Ikea. Ida blev lite avis, men hon går ju i skola och kommer inte hem förräns senare. Ska skriva en lista på vad jag behöver köpa där :-) Det kommer ju finnas så mycket fint pynt :-)

Ikväll sitter jag bara framför teven. Mina favoritprogram visas. Arga snickaren och greys anatomy :-)

Hoppas ni har en härlig kväll trots detta tråkiga väder. 

♥ 


Mys i köket

God Morgon!

Usch, vad kallt det var när jag kom upp. Har tänt ljusen här i köket så det är mysigt nu :-) Ska köra om en stund, det är lång dag idag men sen är vi lediga imorgon :-) Ska bli så himla härligt att bara gå runt i mjukiskläder och börja pynta lite smått :-)

Vi bestämde oss igår för, fast det regnade lite, att gå en runda :-) Vi tog på oss mössa och halsduk och när vi kom ut så hade det nästan slutat regna. Det duggade bara lite grann. Det var väldigt skönt att komma ut i friska luften. Det behövdes och vi pratade massor om allt möjligt :-)

När vi kom in så började vi laga till maten. Skagentoast till förrätt och sen blev det räkgryta och till efterrätt chokladmousse :-) Detta kallar jag vardagsyx :-) Sen slängde vi oss i soffan proppmätta och blev sittandes där tills vi skulle lägga oss. Härlig start på veckan :-)

Hoppas ni har en bra dag!


Jag tjuvstartade...

God Eftermiddag!

Kom hem vid tre och då hade Jesper precis dukat fram på bordet så det var bara till att sätta sig :-) Skönt. Jag fick ett litet ryck här innan och pyntade :-) Vi fick in nya blommor idag och jag kunde inte hålla mig så jag köpte med mig några hem :-)





Det blev två vita hyacinter. Hoppas dom inte luktar allt för mycket


Julstjärnor och röd duk i köket :-)


Hoppas denna växer till sig snart :-)

Det har gått fort idag på jobbet. Det strulade lite i morse. Hårddisken på ena datorn framme vid kassan kraschade så jag satt i telefon ett bra tag men sen flöt allt på som vanligt. Många kunder köpte med sig julstjärnor och hyacinter och då kunde jag inte hålla mig :-) Vill pynta masor just nu. Vi ska sätta upp adventsstakarna på onsdag eftersom vi inte är hemma i helgen så det blir lite mys då istället :-)

Hoppas ni har det bra!




Då var det måndag igen!

God Morgon!

Hur mår ni? Jag mår bra men är allt lite trött. Jesper har X-vecka nu så han är ledig hela veckan :-) Känns skönt att vi har hela onsdagen ihop för sen åker han till Jönkping och kommer hem på lördag. Men det är okej för jag jobbar ändå i helgen så jag stannar i Traryd.

I helgen har vi bara myst och tagit det lugnt :-) Vi hade först bestämt att vi skulle gå på bio i lördags men när vi skulle boka biljett till New Moon förra veckan så var all slut. haha. Så vi stannade hemma och det slutade med att vi hamnade hos Maria och Stefan och åt trerättermiddag och drack vitt vin :-) Mysigt. Vi tittade på robinson och efter de gick vi hem och somnade gott efter så god mat :-)

Igår hade vi verkligen en slappedag :-) Vi låg hemma i soffan hela dagen och kollade på flm och myste :-) På förmiddagen var vi en runda hos Maria och Stefan. Hon satt ute och gjorde kransar så jag hjälpte till lite. Hon gjorde en jättekrans som vi la ovanpå en stor kruka :-) det blev så fint :-)

Idag är det jobb fram till två så jag är hemma runt tre. Om det slutar regna någon gång så ska vi gå en lång runda och sen ska vi laga räkgryta till kvällen :-) Längtar :-)

Hoppas ni får en bra dag!




Äntligen helg!

Hej!

Har sjunkit ner i soffan efter lite mat. Rotfruktsgratäng och kycklingfilé med ett glas rött till det :-) Har laddat upp nu inför Idol med chips och godis :-)



Mamma var inom och handlade innan idag och hade med sig Camilla Läckbärgs Fyrvaktaren. Så nu vet ni vad jag ska göra i helgen. Spännande!

Imorgon vad det tänkt att vi skulle in till stan för att sen New Moon men det fanns ju såklart inga platser kvar :-( Så vi får se den en annan gång. Lite tråkigt men så är det. Ska ringa syster Ida nu och höra hur bra den var. Hon såg den igårkväll :-)

På söndag blir det ännu en pysseldag med Maria :-) Vi ska göra mer kransar! Det var så skönt att sitta där ute :-) Så det ska bli skoj! Jag gav ena kransen till mamma och det blev hon glad för. Nu hänger den på deras dörr :-) Längtar till advent. Då ska vi nog åka in för att kika på halmstads julskylting. Ska bli spännande.

Nu önskar jag er en härlig kväll


Wihooo

Är på bra humör denna morgon. Tack för det! :-) Jesper kom hem för en stund sen och vi har suttit och pratat lite. Nu har han lagt sig och oj vad jag vill hoppa ner i sängen och sova :-)

Dagen kommer nog att gå rätt fort eftersom det är fredag och alla helg-handlar då, plus att det är barnbidraget med. Det märks jätteväl när den och lönen kommer för fasiken vad alla storhandla då :-) haha.

Jesper slutar vid nio ikväll så jag undrar lite vad jag ska köpa med mig hem. Kanske blir det en pizza. Snabbt och enkelt. Bara in i ugnen. Jo, pizza får det bli kväll :-)

Önskar er en härlig fredag!


Snart helg

Jesper har åkt till jobbet och jag har sjunkit ner i soffan. Det var väldigt skönt med yoga idag. Skönt med lite avslappning på slutet.

Ska göra mig iordning för sängen och sen ska jag lägga mig och läsa en stund innan jag släcker. Jag längtar tills klockan slår 17,00 imorgon för då är det helg :-) Men fredagar brukar gå fort så det är nog inga problem :-)

Ha en fin kväll!



Usch vad mörkt det är

Hejsan!

Jaha, nu är jag hemma och har precis ätit. Mätt och belåten :-) Såg att jag fått en kommentar från söta Madde :-) Jag hade visst missat en bokstav i ett av inläggen. Istället för att det skulle vara Jespers skiftlag så blev det skitlag haha. Så knasigt det kan bli ibland :-) hihi.

Vi köpte ju en hel del julklappar igår så jag tänkte jag skulle pyssla lite med det nu. Slå in och göra fint. Det hinner jag en liten stund nu innan det är dags för yoga vid fem. Jesper sover så jag är i köket för att inte störa han allt för mycket.

I tisdags var mamma och mina systrar på kallmålning. Skulle jättegärna vilja testa det någongång :-) Det ser så proffsigt ut :-) Mamma gjorde en jättefin tomte till mig som ska stå på trappen nu till jul :-)



Ha en fin eftermiddag




Åk inte till Gekås!

God kväll

Sitter i soffan. Har slumrat en stund. Både jag och Jesper har varit lediga idag :-) Superhärligt. Det är lyx! :-) Vi vaknade vid halv nio och sen gjorde vi frukost. Jesper hade sitt skitlag här i går och dom åt potatissallad och revben så det åt Jesper till frukost. Jag höll mig till mina mackor också fick det bli lite jordgubbskräm med :-)

Sen började vi prata om när vi skulle åka till Ullared för att köpa en del av julklapparna. Och vi hittade ingen annan dag en denna. När vi tittade i kalendern så var vi inte lediga ihop förrens veckan innan jul och det är ju inte så smart att köpa klapparna då. Och vi åker absolut inte dit en ölrdag eller söndag. Det funkar inte. Så vi for till Ullared idag. FY säger jag bara. Det va så mycket folk där så jag fick nästan panik. Men vi hittade det mesta vi skulle ha faktiskt, om man tryckte sig förbi allt folk. Usch. Men det känns bra att ha det mesta fixat.

Under tiden fick jag huvudvärk, såklart. Så nu mår jag bara illa och orkar ingenting. Jesper har beställt kinamat så han kommer strax hem. Hoppas det känns bättre med lite mat i magen. Vi tog pekingsoppa till förrätt :) Gott!

Vilket väder vi har idag. Regn och nästan storm. Kanske därför man varit seg idag. När Jesper kommer hem så blir det film. En utav wallander. Kommer inte ihåg vad den heter nu. Imorgon är det jobb igen så det blir nog sängen tidigt ikväll.

Hoppas ni har det bra ikväll!


Äntligen sitter jag ner

God Kväll på er!

Iag var jag hemma vid tretiden. Jag hade köpt med mig lite grejer för jag tänkte jag skulle baka. Men självklart så hade vi inget smör när jag kom hem så jag fick åka ner och köpa det. Jag har bakat både pepparkakor och lussebullar :-) Snacka om att lussebullar jäser. Dom blev jättestora men dom var goda :-)








Nu sitter jag äntligen ner i soffan. Halv åtta hos mig har precis börjat ochjag känner mig lite hungrig så ska göra lite kvällsmat till mig. Känner att jag kommer somna när som helst här nu. haha.

Hoppas ni har en mysig kväll


Pysseldag

Hej hej!

Kom precis hem. Varit nere i byn och handlat. Har varit hos Maria fram till två. Vi har haft mysig pysseldag :-) Vi har gjort massa kransar :-) Det var jätteskoj! När jag kom dit så höll hon på att stryka gardiner så jag hjälpte henne hänga upp dom. Sen drack vi lite te och åt bullar och sen tog vi på oss och gick ut. Det regnade lite med det gjorde inget. Det luktade så gott bland allt granris och eneris :-) När vi kom in igen var middagen klar. Torsk och ris. Det var nåt nytt recept Maria fått tag i och det var verkligen gott. Måste göra det någon dag :-)


Snart är julen här ;-)


Ska köpa ett högt, tjockt ljus och ställa i kransen och sen ha den på altanbordet :-) Kommer bli fint.


Denna klädde vi med mossa och sen lindade vi murgröna runt. Hihi


När Maria tog fram sina gardiner sa hon att hon hade ett par med änglar på som jag kunde få. Dom kommer få hänga i vardgsrummet nu till jul :-) Tyckte dom var jättesöta.

Tack för idag Maria! Vi får snart göra fler kransar. Tyckte det var så roligt :-)

Jesper har lagt sig och jag sitter i köket och har precis druckit en kopp te. Köpte ett nytt te med fläder och citron smak. Det var väldigt gott. Ska krypa ner i soffan med mina nya tidning. Lantliv. Det är redan mörkt ute så jag ska tända ljusen här inne :-)

Hoppas ni har en skön, mysig dag utan några måsten!


Tack snälla Lisa

Sitter i köket och har just ätit frukost. Vaknade med huvudvärk idag så jag känner mig inte så värst pigg :-/ Ska gå en lång runda snart. Man får passa på när det är så här fint väder :-) Hade tänkt fixa lite här hemma, dammsuga och torka golen men jag får se vad jag orkar med sen.

Igår när vi precis ätit middag och höll på att plocka undan så plingade Lisa på dörren :-) Hon var ute en sväng med Kajsa. Hon var så pigg och glad att hon gjorde en kullerbytta i soffan :-) Haha. Jesper skrattade jättemycket :-)

Lisa hade med sig detta fina armband och örhängen till mig :-)
Tack Lisa! Jag älskar dom!  





Vi skulle ner och handla till tacosen och då följde Lisa med för hon behövde lite grejer hon med. Vid halv fem var vi nere hos Maria. Hon satt ute på altanen och gjorde enekransar :-) Jättefina, men vi fick gå in för det började mörkna. Då tände vi i spisen och alla ljusen :-) Mys!

Efter vi ätit tacos diskade vi snabbt upp och dukade fram efterrätten och kaffe i vardagsrummet :-) Jag hade med min glass och hallon och så gjorde Maria hallonsås av dom :-) Det blev supergott! Maria hade även dukat fram kanelbullar och chokladmousse som hon gjort innan men det orkade vi aldrig smaka. Haha.

Jesper satte på filmen änglar och demoner med Tom Hanks. Maria hade inte sett den innan och hon tyckte den var jättespännande :-) Men jag somnade ju som vanligt efter ett tag. Haha. Tur att jag redan har sett den en gång :-)

Somnade gott sen när vi kom hem. Efter så mycket gott som vi åt :-)

Jesper är på jobbet nu och kommer hem och ska sova vid två. Så det hade ju varit bra om jag hunnit dammsuga och torka golven innan han kommer. :-)

Önskar er en mysig söndag med dina nära och kära!


Hösten är över och snart är vintern här






Vackert

 


Tröttis

Hej hopp alla glada

Det var hur trevligt som helst hos Madeleine & Fredrick igår :-) Tack vänner! Vi böjds på en jättegod fördrink när vi kom. En riktig sommardrink :-) Hela kvällen gick så himla fort och plötsligt så var det redan dags att gå till bussen.

Madde hade gjort en superenkel och helt underbart god efterrätt :-) Egen glass med varma hallon till. Så denna ska vi göra ikväll. Hihi.

Här får ni receptet

♥ 3 äggulor
♥ 3 msk florsocker
♥ 1-2 msk vaniljsocker
♥ 1 1/2 msk likör (contreau)
♥ 3 dl visgrädde (vispas hårt)

Vispa gulorna och sockret. Blanda i likören. Vispa grädden för sig själv hårt och blanda sedan i med det adnra.  In i frysen. Servera med varma hallon.

Idag är jag allt i seg. Somnade precis en liten stund i soffan :-)

Ikväll ska vi ner till Maria och Lisaoch laga tacos och se på film. En myslördag!




Brrr!

Kallt är det idag. Kom precis in, har varit ute och startat bilen. Den var helt igenfrusen :-/

Ikväll ska vi ju till Madeleine och Fredrick så jag hoppas jag kan gå 10 minuter tidigare så jag hinner hem och byta om och fixa iordning mig lite. Jag har valt kläder och Jesper lovade att stryka tunikan :-) hihi. Skönt att jag vl käder annars blir det inte lätt när man kommer hem och är stressad. hehe.

Jaha, nu blev klockan mycket.

Jag önskar er en bra dag och en mysig kväll

Vi hörs imorgon!




Myskväll

Hej på er

Huvudvärken har fortfarande inte släppt :-/ men snart hoppas jag. Har suttit här i soffan i eftermiddag. Druckit massa te och städat undan lite grejer. Ska ta en varm dusch snart och sen ska jag måla mina naglar.

Imorgon jobbar jag mellan 8,00-17,00 sen vid sju ska vi vara hos Madeleine & Fredrick påmiddag :-) Ska bli jättetrevligt. Det var ett tag sen vi sågs nu så det ska bli skoj. :-)








Mys i vårt hem :-) Tänk vad mycket mysigare det blir av lite tända ljus :-)

Ska hoppa in i duschen och sen göra kvällsmat.

Önskar dig en trevlig kväll




Oj, så trött jag är

Hej

Är hemmkommen från jobbet och har precis ätit middag. Fiskgratäng och potatis. Är så fruktansvärt trött idag. Har både huvudvärk och ont i magen så jag ska lägga mig i soffan och vila nu. Jesper köpte tidning till mig igår så jag ska kika lite i den. :-)

Mjukiskläderna är redan på och ska sätta på tevatten nu och tända ljus här.:-)  Det var så kallt när jag kom in.

Hoppas ni har en bra torsdag


Nyårsklänningen

Nu sitter jag ner en stund och vilar. Jesper kom hem vid kvart över två och nu har han lagt sig. Så det är skönt att jag hunnit med att städa här.

Jag skulle ju visa er min nyårsklänning :-)




PUH!

God Middag

Jag håller på för fullt här hemma. Har damtorkat överallt. Bäddat rent sängen, duschat mina växter, eller dom få jag har. Haha. Hängt upp två maskiner tvätt. Så jag har hunnit med en del idag. Känns skönt. Maten är stracx klar. Är hungrig så det ska bli gott.

När jag städade lite innan hittade jag dessa ljusslingor i en låda :-) Hade nästan glömt bort dom. Man får lite julkänsla när dom är tända :-)




Nu är det dags för mat. Sen måste jag vika massa tvätt.


Tack älskling

Oj, idag är jag lite seg. Ska sätta igång att byta sängkläder och vika massa tvätt. Börjar jag inte nu kommer det inte alls bli gjort idag. Hehe.

Jesper hade gjort så fint här när jag kom hem igår :-)






Så här fint har min azalea slagit ut :-)



Ha en fin dag!


Jesper har gjort mysigt här hemma

Hejsan

Sitter i soffan just nu och tar det lugnt. Har precis ätit lite mat och druckit massa julmust :-) Gott.

Nu när jag kom in så hade Jesper dammsugat och strökit gardierna och hängt upp dom :-) Hihi, det skulle ju jag göra imorgon. Det blev jättefint till de nya lamporna :-) Jag visar er imorgon :-)

Är så trött så det blir att hoppa i sängen direkt. Ska verkligen försöka sova länge imorgon för det behöver jag. Det har varit en lång dag idag och jag är glad att äntligen få va hemma :-)

Mer än så här blir det inte ikväll. Men vi hörs imorgon. :-)




Pyssla och städa i morgon

God Morgon

Hur mår ni idag?

Jag vaknade med huvudvärk så tog en alvedon direkt och det börja smått gå över nu. Inte kul att jobba en hel dag med huvudvärk :-/ Har fått i mig frukost och dricker te nu.

Kommer ni ihåg när jag köpte ett par nya gardiner på gekås för ett tag sen. Jag har ju ingen symaskin så jag tog hem dom till mamma och sen har jag glömt bort dom så igår hade hon sytt upp dom till mig :-) Så imorgon ska jag stryka och hänga upp dom :-) Kommer passa jättebra till dom nya lamporna med :-)




Jag hoppas dagen går fort. Är lite trött och just nu vill jag bara hoppa i sängen igen och sova :-) Somnade ändå tidigt igår. Jaja, jag hoppas jag blir pigg snart och få mer energi.

Ha en fin dag allesammans!

Vi hörs ikväll


Gekåsfyndet :-)

God Kväll kära läsare

Kunde gå tio minuter tidigare innan idag så när jag kom hem så bytte jag om lite snabbt medans Jesper värmde maten till mig :-) Sen satte vi oss i bilen för att köra till Ullared :-)

Vi hittade det vi skulle ha. Mest nödvändiga saker. När vi kom in kände båda jag och Jesper att vi började få huvudvärk och ingen hade någon alvedon med sig såklart. hehe. Men det gick rätt fort ändå. Ingen kö i kassan så det var skönt. När vi packat in och satt oss i bilen så tog vi upp vattnet och chokladen i köpte. Det behövdes.

När vi väl var hemma igen stupade Jesper i soffan. Det var nog migrän han fått för hans ena öga blixtrade. :-( Så medans han låg i soffan så dukade jag fram lite kvällsmat. Jordgubbskräm, mackor och julmust :-) Gott var det.

Efter maten la sig Jesper i soffan igen och jag packade upp grejerna och plockade iordning. Sen hoppade jag in i duschen och nu har vi precis sett Ullared och druckit glögg :-) Mys. Jag är så trött så jag tror jag somnar snart.

Jesper kollar fotboll så jag lär ju somna här i soffan! Haha. 

Dessa fina lampor hittade vi idag :-) Jag blev helt kär i dom!




Hoppas ni har en underbart trevlig kväll!


Oj vad trött jag är...

God Morgon

Är vaken och har gjort mig iordning och ätit frukost. Försöker värma mig med lite te nu. Jasminete. Men usch vad trött jag är. Somnade ändå rätt tidigt igår. Jag hoppas jag piggnar till snart. Det blir ju inte bättre av att det är mörkt ute. :-/

Det blir nog en tripp till Gekås när jag kommer hem från jobbet. Lite av varje är slut här hemma. Jag hoppas på att det inte är så mycket folk i eftermiddag. Det brukar vara lite lungnare framåt stängningsdags. Det får gå fort för jag vill hem och kunnat slappna av och se lite på tv innan man lägger sig. :-)

Jag önskar er en härlig måndag!


Det blir soffan hela kvällen

Det var supertrevligt igår hos Emelie och Andreas. :-) Det blev singstar hela kvällen! Haha Jag var för feg för att sjunga men de andra tog i för allt i världen :-) Haha. Det var skoj.

Lite seg var jag idag när jag steg upp men det får man vara ibland :-) Jesper jobbar till nio och jag sitter här i soffan och ser på teve. Är så trött att jag somnar snart. Haha. Ska ta lite mat och sen ska jag dricka glögg :-) Kollade precis på One Tree Hill. Spännande var det :-) Nu är det dags för Gossip Girls.

Imorgon är jag hemma vid tre sen bär det nog av till Gekås om jag inte är allt för trött. :-)

Hoppas ni har en trevlig kväll!




Nya ljuslyktor :-)

♥Har gjort mig iordning och målat naglarna :-) Nu sitter jag i mörkret med tända ljus och dricker glögg och läser Allt i Hemmets Julspecial :-) Mys.


Dessa lyktor köpte jag idag




Glöggen jag köpte igår med apelsinsmak var jättegod. Lite syrlig sådär. Inte så söt som vanlig glögg är.


Snart är det dags att åka till Emelie & Andreas :-) Ska bli väldigt trevligt. Köpte med mig en liten present från Unnaryd till dom :-) Hoppas de gillar den :-)

Jag önskar er en trevlig lördagkväll




Världens bästa överraskning!

När klockan slog 17,00 stämplade jag ut igår. Lycklig! Jag ringde Jesper för att säga att nu kör jag hem då berättade han att han hade en överrasknng till mig :-) Jag blev så klart supernyfiken och grubblade hela vägen hem på vad det kunde vara. Jag har pratat om att jag vill ha en dörrkrans väldigt länge.. så kanske det var det.. :-)

När jag kom innanför dörren luktade det underbart. Potatisgratäng och vitlöksbröd låg i ugnen och i stekpannan låg det en varsin marinerad köttbit. Ett glas rött stod framdukat så det var bara till att byta om och sätta sig :-) Fick en skagentoast til förrätt med :-)

Jesper sa att Maria precis varit där och hade med sig lite grejer. Han tog fram och visade :-)




 

Kransen är jättefin och den ska jag sätta upp på dörren idag :-) Jesper hade fått en jättefin tjocktröja som man kan ha som jacka :-) 

Sen när vi åt förrätten så frågade han om jag ville se överraskningen. JAAA skrek jag då :-) hahha. Men blunda då hela tiden tills jag säger till dig att öppna ögonen igen. JAAA :-)





Jag bara skrek rakt ut och sen började jag skratta!! :-) Hahah Jesper skrattade lika mycket! Haha. Jag visste inte riktigt vad jag skulle säga. Världens bästa överraskning! Det är en förtidig julklapp. Så då blir det världens bästa julklapp också! :-) Jag har fortfaarnade inte fattat att han köpt en ny mobil till mig :-)

Tack min älskling! Du är bäst! Love you! ♥

Nu ska jag ta min nya mobil och gå ner till Maria. Vi ska åka till Unnaryd och till den mysiga butiken :-)

Hej Svejs




Äntligen fredag

God Morgon!

Hade svårt för att somna igår så idag är jag inte så pigg :-/ Men det är ju fredag och snart är jag hemma igen och myser i soffan :-) Fredagar brukar gå fort eftersom de flesta helghandlar då så det brukar vara mycket folk hela tiden.

Är sugen på lite glögg så ska köpa med mig det hem idag :-) Jag har köpt pepparkakor med. Har ni provat pepparkakor med ädelost på? Jättegott :-)

Jesper jobbar lördag och söndag så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Jag vill och behöver åka till Gekås men jag har ingen lust att åka själv. Maria undrar om jag ville följa med till Unnaryd. Det finns en mysig butik där med roliga grejer. :-) Så jag får se vad jag ska hitta på.

Ha en härlig dag och njut vare minut.


Önskeoutfit till nyår

Sitter i soffan med en kopp te och tända ljus. Jesper hade bytt alla så det var bara till att tända när jag kom hem från yogan :-) Tack älskling! Han tränar nu men kommer hem strax efter nio. Var hemma vid tre efter jobb så då värmde vi lite mat och sen körde Jesper ner till byn för att köpa glass. Jag var så sugen på det :-) Han köpte tiramisu-glass till mig. Det är väldigt speciell smak men den är god :-)

När vi var på Väla och shoppade förra veckan så köpet jag min nyårsklänning :-) En svart fransklänning. Verkligen jättefin. Ska visa den sen en dag. Till den köpte jag en kort ljusgrå liten kofta och ett fint silverhalsband. Allt hittade jag på H&M :-)

Nu såg jag på deras hemsida att lite nytt kommit in och då hittade jag dessa fina ting som jag gärna skulle vilja ha till klänningen :-)

  
 
Jag har kört fram och tillbaka fårn jobbet nu denna vecka. Är ju inte riktigt van vid det och jag ska säga att det känns verkligen. Man är mer trött men det är så skönt att få va hemma :-) Har fått lite mer energi nu när jag varit på yogan. Eller man känner sig mer lugn och avslappnad. Speciellt när man har ett rätt stressigt jobb så är det skönt att komma bort från alla ljud ibland :-) Ska bli skönt att hoppa i säng snart. ror jag kommer sova som en stock inatt :-)

Imorgon är det fredag och jag jobbar från 8,00-17,00 sen så är det äntligen helg :-) Ska bli så härligt! Jesper är ledig så han har lovat att laga god mat tills jag kommer hem vid sextiden :-) Jag ska verkligen njuta av ett glas rött imorgonkväll :-) 

Nu ska jag göra mig iordnng inför sängen och ta på mig pyjamas :-)

Ha en trevlig kväll!


Snö snö snö

God morgon!

Har precis startat bilen och hoppas den blir varm snart. Det snöar rätt mycket faktiskt och jag är glad att jag har vinterdäcken på. Ska köra lite tidigare så jag inte kommer försent. Har sovit ganska bra inatt och det är skönt att det bara är kort dag idag så kan jag vila lite när jag kommer hem. Jesper är ledig idag så han ligger och sover nu.

Måste skynda mig lite.

Hoppas ni får en bra dag!


Halv åtta hos mig

Kollar på halv åtta hos mig nu. Roligt det där programmet :-) Så gott allting ser ut. Själv gjorde jag bara varma mackor innan :-) Det blev med skinka, ädelost och tomat. Supergott. Nu är jag mätt och belåten och har just druckit en stor kopp te så jag måste sprigna på toa snart. Haha.

Har kollat på panduros hemsida och skulle beställa hem lite grejer så jag kan göra julkort men det är något fel på sidan så de funkade inte. Får prova igen lite senare. Jag gjorde egna julkort förra året och tyckte det var jätteskoj så jag måste beställa igen :-)

Nu blir detta sista inlägget för idag men vi hörs imorgon igen :-)

Godnatt


Lång pratstund med syster

Har suttit och pratat med syster Emma nu på telefoni över en halvtimma :-) Haha. Så länge har vi nog aldrig pratat i telefon. Men vi båda kände att vi hade väldigt mycket att prata om idag :-) Så det kändes bra. Men nu var hon tvungen att lägga på för hon hade lovat Ida att hon skulle ha fika färdigt när hon kom hem från skolan vid tre :-) Så hon fick lite bråttom. Haha. Dom skulle kolla på Änglar och demoner sen. Jag och Jesper såg den när den gick på bio och jag skulle vilja sen den igen men idag orkar jag inte det. Den är ju trots allt över två timmar.

Emma berättade en rolig sak. Hon kanske ska börja läsa igen. Till förskolelärare :-) Hon kommer passa jättebra som det :-) Det kanske blir i Halmstad i så fall. Det var en annan tjej som också ville läsa till det och hon hade hört att det fanns en bra skola i just Halmstad :-)

Har suttit lite på IKEAs hemsida och hittade dessa ljus med mönster på glaset :-) Jättefina var dom. När ljuset brunnit ut kan man ju ha dom som vanliga dricksglas :-) Jag ska i alla fall köpa några med röda ljus i :-)

  

Dessa silvriga ljusstakar finns i tre olika storlekar och dom vill jag också ha :-) Vi åker till Helsingborg i början av december och ska julshoppa då :-)


  

Dags för att hänga upp tvätten.




Vilket blåsväder vi har

Jesper sover och jag sitter här ute i köket med en kopp te. Lyssnar på musik och bara läser lite bloggar. :-) Somnade direkt efter att Jesper ringde och sa godnatt vid tio igår. Haha. Så när jag vaknade vid halv tio idag så kände jag mig utvilad. Så skönt.

Som de blåser ute idag. Fy! De riktigt knakar i väggarna här. Jesper sa att en på jobbet hade blivit av med strömmen kvart över fem imorse när han stod och borstade tänderna. :-/ Jag är lite frusen av mig idag så har tänt massa ljus här, mysigt :-)

Ska börja med middagen om en stund. Det blir kyckling med mango chutney och ris :-) Jesper börjar jobba vid två så jag tänkte jag skulle städa här sen, annars har jag nget speciellt på schemat idag. Ta det lugnt och göra det jag känner för.

Imorgon jobbar jag en kort dag. 7,45-14,00. Känns skönt. Har inte riktigt vant mig vid det nya schemat. Jag har alltid varit ledig torsdagar innan så det är lite ovant att va ledig en onsdag nu. Hehe. Men det ska nog gå bra :-)

Vad gör ni idag?


Goskläder på

Nu är jag äntligen hemma :-) Har varit en lång dag men allt har gått väldigt bra eftersom jag visste att jag skulle få komma hem ikväll :-) Skönt.

Sitter i soffan med goskläder och har precis ätit lite kinamat som blev över sen igår. Jesper jobbar inatt o kommer hem halv sju imorgonbitti. Skönt att man bara kan somna om igen efter han lagt sig. Imorgon ska jag sova länge :-) Det är lite kyligt här så ska värma mig med en kopp te nu innan jag hoppar i säng.

Godnatt och sovgott!


Hej hopp Tisdag

God Morgon!

Har varit uppe ett tag och har precis ätit frukost och nu dicker jag jasminete. Det är så gott. Somnade rätt fort igår eftersom jag var så trött så när klockan ringde kände jag mig ganska pigg faktiskt. Skönt eftersom de tär en lång dag, men jag är ju ledig imorgon och kan sova länge då :-)

Jsper har redan gått till jobbet. Han gick vid halv sex. Och jag ska köra vid halv sju. Lade på vinterdäcken igår så det känns lite säkrare att köra nu när det har varit frost nästan varje morgon. Fast det tar ett tag inna man vänjer sig. Jag tycker att man alltid måste vara lite försiktigare med ratten. Det svänger lite hit och dit när man kör med vinterdäck. Haha.

Såg ni Ullared iår på kanal 5? Haha. Gud så mycket den ena familjen handlade! :-) Jag ska absolut se nästa avsnitt på måndag :-)

Nu måste jag skynda mig lite.

Jag önskar er en härlig tisdag


Nytt schema

Idag började vi med vårt nya schema. Så jag har jobbat mellan 7,30-14,00. Jag har även fått mer ansvarsområden som tidningar, tobak och beställning av cd och dvd :-) Det var lite nervöst men det tar ju alltid en tid innan man kommer in i allt. Men det kommer gå bra. Det är bara kul när det händer lite grejer.

Var hemma vid tre och var vrålhungrig och söta Jesper hade beställt hem kinamat till mig :-) Det var så gott. Sen satte vi oss i soffan och kollade på film. Har inte gjort så mycker mer idag. Haha. Man är rätt trött efter att ha jobbat hela helgen. Men det är så skönt att kunna komma hem nu varje dag efter jobbet :-) Härligt!

Imorgon jobbar jag hela dagen till åtta så det blir sängen för min del snart annars lär jag väl aldrig orka gå upp. Haha. Sen är jag ledig på onsdag och då ska jag sova länge :-)

Hoppas ni haft en bra start på veckan!


I lördagskväll gjorde jag tacos till mig själv och dukade upp allt på soffbordet :-) Kollade One Tree Hill på dator med :-)

Nu säger jag godnatt. Vi hörs imorgon!



Vill bara sova..

God morgon!

Har just ätit lite frukost. Yoggi, macka och en kopp te. Är så himla trött. Jag fattar inte. Igår somnade jag i soffan och vaknade när Jesper kom hem tjugo över nio. Sen la jag mig vid tio och det tog inte många minuter förräns jag sov. Haha. Och ändå är jag så trött idag :-( Jag hoppas jag piggnar till under förmiddagen för jag jobbar ända till åtta ikväll.

Vi har fått nytt schema på jobbet och det börjar imorgon. Jag får möjligheten att komma hem varje dag efter jobb. :-) Känns så himla skönt. I morgon börjar jag redan halv åtta så jag stannar i traryd över natten. Sen slutar jag vid två så det känns jättebra.

Nu ska jag borsta tänderna och plocka undan här i köket.

Hoppas ni får en mysig och härlig söndag!


RSS 2.0