Oväntat besök..

När jag pratade med Jesper nu i telefonen så plingade det på dörren. Haha. Barnen var så söta :-) Två av dom hade scream mask och den andre hade långt svart hår :-) Dom kan inte varit mer än 4 år. Maskerna var så stora att dom knappt såg något. Dom fick ha hjälp ner för trappan :-) Tur att jag hade lite godis hemma :-)

Här är vårt nya soffbord :-)



 

Ljusen är tända här och jag ska snart hugga in på min laxbakelse :-) Gott

Hoppas ni har en mysig kväll!


Sjönk ner i soffan direkt..

Hej!

Jag är hemma och har ätit lite rester från igårkväll. Kebaspett och rotfruktsgratäng :-) Det är så gott. Jag sprang in direkt och slängde in maten i micron och bytte om och sen sjönk jag ner här i soffan :-) Ska gå och göra mig lite kaffe nu så att jag piggnar till lite. :-)

Känns mörkt redan nu så ska tända myslamporna och alla ljus :-) Sen blir jag nog sittandes här i soffan för jag orkar inte göra så mycket. haha.

Hoppas ni har en fin lördag!


Soffbordet är här :-)

Hejsan vänner!

Mamma kom lite efter två och strax efter kom Jesper. Då fick vi i oss lite middag och sen satte vi på kaffe och lockade fram lite muffins och kakor :-) Vi satt i soffan och pratade lite och sen helt plötsligt kom jag och Ida på att vi skulle åka in till stan för att hämta vårt nya soffbord. Chilli hade ringt och sagt att det fanns på varutlämningen. Det öppnar mellan 16-18 så halv fyra satte vi oss i bilen och körde in mot halmstad. När vi lastat in bordet körde vi in till stan.  Gina hade öppnat ny butik och det var så stort och fint där inne. Mycket bättre plats nu. Ida letade efter vita converse skor igår men hittade inga i sin storlek så när vi gick inom scorett så fann hon dom :-)

Klockan hade hunnit bli lite innan sex när vi gick mot bilen. Det var riktigt kallt då så det var skönt att sätta sig i bilen och få upp värmen. Vi skruvade ihop bordet direkt när vi kom in och nu står det på plats i vardagsummet. Det är så fint. Men ni får se en bild på det imorogon istället.

Jesper gick upp halv åtta och då var kvällsmaten klar. Rotfruktsgratäng med kebabspett :-) Gott var det. Sen gick han till jobbet vid halv nio och jag och Ida sitter i myskläder och har precis sett IDOL. 

Imorgon jobbar jag mellan 8-14 så det blir att gå upp tidigt för att jag ska köra hem Ida med. Men jag är jätteglad att ha henne som sällskap ikväll eftersom Jesper jobbar inatt. Blir så tråkigt att var här själv och inte ha någon att prata med.

Nu ska vi läsa en stund innan vi lägger oss. Hoppas ni haft en skön fredag.


Här är lugnt just nu

Jag är redan uppe och har hunnit sätta på en maskin tvätt, bäddat sängen, gjort iordning mig och plockat undan lite. Emma och Ida sover fortfarande men jag hoppas dom vaknar snart för min mage kurrar jättemycket. Haha. Men jag ska nog börja plocka fram lite frukost nu. Koka ägg, te och duka fram bröd och pålägg :-) Så får dom komma upp till ett färdigdukat bord :-)

Idag kommer mamma hit efter jobbet så hon borde vara här vid tvåtiden. Vi ska ha middagen klar tills hon kommer. Det blir kyckling i ugnen och pasta tror jag. Sen ville Ida baka rulltårta så det blir det till fika sen i eftermiddag :-) Annars ska vi nog inte hitta på så mycket.

Det ser ut att bli en rätt så fin dag idag. Kanske vi går en lång runda :-)

Hoppas ni får en bra start på dagen!


Vilken dag!

God Kväll!

Emma och Ida följde med hem igår efter jobbet. Vi gjorde goda mackor och drack te. Jesper hade tänt alla ljusen hemma så det var bara till att sätta sig i soffan efter kvällsmaten :-) Vi kollade mest på massa tv-program hela kvällen och myste.

Idag gick vi upp lite tidigare för att åka till Väla :-) Emma hittade skitsnygga partyklackar och jag och Ida hittade vår nyårs-outfit :-) Svart fransklänning från H&M :-) När vi var på väg hem så körde vi inom Halmstad för att handla lite kvällsmat på City Gross. Det blev kycklingsallad med vitlöksbröd :-) När vi kom hem fick vi se en rolig överraskning! Bofast har varit här och satt in en diskmaskin :-) Så nu har vi kört den för första gången. Haha.

Vi har kollat på rosa bandet galan och druckit jamsinethe men vi ska nog krypa till kojs strax. Man blir väldigt trött av att gå i affärer :-)

Hoppas ni haft en underbar dag!

Kram från oss




Ny vecka, nya tag

Hejsan!

Idag vaknade jag tidigt. Kände mig rätt så utvilad. Men kände att jag hade jätteont i handleden. Jag hade det igår morse med men det gjorde inte lika ont då. Den var mest lite svullen. Visade för Maria och hon satte lite nålar på mig då och efter kändes det bättre. Men idag var den mer svullen och gjorde mer ont. Det gör ont när man lyfter lite tyngre saker. Så jag ringde Maria och jag fick komma dit så hon satte nålar idag med. Hon tror att jag har fått någon inflammation i muskeln. Just nu gör det ont hela tiden men det är nog för att hon precis satt nålar och att de fortfarande gör värkan. Känner mig lite trött och tung i huvudet nu men har druckit mycket vatten. Hoppas bara att jag klarar av dessa dagar på jobbet nu och att det inte gör allt för ont. Men man ska ju röra på handen så mycket som möjligt för att den inte ska bli stel.

På onsdag följer Emma och Ida med hem. Det har höstov denna veckan så på torsdag åker vi till Väla :-) Ska bli skoj. Såg precis vad jag kommer att få i lön imorgon och det var väldigt positivt :-) Känns mycket skönt. Fast en del ska läggas undan till sparande.

Nu är det snart dags att köra. Ska byta om och plocka undan det sista här. Hoppas ni har en bra måndag!

 


I´m so happy

Nu är vi hemma och potatisen står på spisen. Det blir brunsås och köttbullar till :-) Det blev en väldigt snab tripp till staden. Skönt. Först sprang in på chilli och där hittar jag bordet jag pratat om :-) Helt underbart! Sen bar det av till EM och där beställde vi en soffan :-) Den kommer in veckan innan jul. Så det är julklappen till oss själva :-)


 
Två ljuslyktor från EM fick följa med hem




Denna soffa blev det. Fast i brunt tyg då. Två nackstöd fick man på köpet om man beställde den innan 9 november. Det kommer att bli så fint här sen :-)

Nu är det dags för lite mat. Vi hörs senare.


Oj så utvilad man är idag :-)

Japp. En hel timme längre fick vi ju sova :-) Det var supertrevligt hos Martin och Ida i fredags. Vi blev bjudna på lasagne, sallad och lite brödbitar. Jättegott. Jag och Ida smet upp på övervåningen när vi ätit klart. Vidrack vitt vin och kollade på idol :-) Jesper och Martin satt kvar där nere och tjatade :-) Efter ett tag kom även dom upp och senare kom David och Linnea. Då bjöds det på glass med hallon/blåbär och kaffe :-)

Vi pratade massa och hade jättetrevligt. Dom hade så fint på övervåningen. Ett stort öppet vardagsrum, ett litet badrum och ett stort sovrum. Precis lagom. :-) Längtar såå till den dag jag och Jesper bestämmer oss för att flytta till hus :-) Jag är ju lite sån att jag ska ändra om hela tiden men det är lite svårt när man inte har så mycket plats. Haha :-)

Igår var man lite seg på förmiddagen men sen ringde Maria och Stefan och frågade om vi ville ha lite soppa. Det tackade vi ja till och sen blev vi där i några timmar. Dom hade krångel med datorn så Jesper fixade den och Maria hade en lektion i öronakupunktur för mig :-) Det var väldigt spännande. Jag satte fem nålar i Stefans öron :-) Det var häftigt! Nu har jag ett låtsas öra att öva på hemma :-)

Vi var hemma igen vid fem på eftermiddagen och då sprang jag runt här och tände alla ljus. Det tar en stund. Haha. Tände lyktorna ute på både framsidan och baksidan. Så mysigt blir det. Sen började vi med maten. Det blev majskolvar till förrätt och sen åt vi klyftpotatis med vitlöksmarinerad fläskfilé och vitlöksbröd :-) Gott. Vi var inte så sugna på något vin eller öl så det fick bli julmust :-) Haha

Idag blir det en sväng till EM för att kolla på soffa och förhoppningsvis beställa en :-) Igår beställde jag ett nytt soffbord från chilli. Jättesnyggt och väldigt bra pris. Det får vi hem om ca två veckor.


Nähä nu är det dags för frukost. Magen kurrar. Det blir kokta ägg och goda mackor!

Hoppas ni får en skön och mysig söndag!


...

♥♥♥

♥♥♥


Nu är det helg!

Jesper målade det sista igår i badrummet och nu idag har jag städat och gjort iordning där inne. Satt upp duschdrapperiet, dammsugat, dammtorkat och skurat golvet. Känner mig så nöjd. Tände precis lite ljus därinne med :-) Haha.










Ni kanske inte ser någon skillnad från innan men vi märker det absolut. Allting var så skitigt och gulaktigt. Det var precis som att väggarna drog till sig dammet och när man skulle försöka torka bort det så blev det bara värre. När vi en dag skulle färga mitt hår så hade det stänkt upp färg på väggen bakom handfatet och då fick vi nog så det var då vi bestämde oss för att måla om. Jag är så glad att vi äntligen fick tummarna ur och gjorde det.

Nu är jag helt slut. Haha. Har dammsugat och städat hela lägenheten och tvättat två maskiner tvätt. Jesper är på kurs och kommer hem vid ett så det är så skönt att få allting iordning innan han kommer. Nu är helgen mer än gärna välkommen :-)

Hoppas er dag startat bra!


Snart Yoga

Efter promenaden stannade vi till hos emma och hon bjöd på the och vaniljbullar som hon bakat :-) Kom hem strax efter två och då hade Jesper precis börjat med middagen. Fiskgratäng och potatis blev det. Gott.

Jesper har målat klart i badrummet med :-) Så jag ska städa iordning där ikväll efter yogan. Det blir så bra :-)

Var precis nere i byn och köpte en liten grej till Martin och Ida eftersom vi ska dit på middag imorgon :-) Ska blir riktigt trevligt!


 

Nu är det dags för yoga.

Hoppas ni har en bra dag!

♥ 


Dags för...

Powerwalk med Emma och Emelie :-) Ska bli skoj. Emma skrev precis att jag är dålig på att uppdatera :-) haha. Hade tänkt skriva en rad när jag kom hem från jobbet igår men jag var så trött då, haha.

Medans vi är ute och går så ska Jesper måla en gång till i badrummet. Just i duschutrymmet där det har varit som värst. Sen så kan jag plocka in alla grejer igen :-) Det är så fint och vitt där inne nu. Så fräscht :-) Tänk att det kan vara kul att inreda et pyttelitet badrum. Haha. Ibland är jag knäpp :-)

Annars står det inte mycket på schemat idag. Mysa hemma med Jesper bara. Så skönt att vara lediga tilllsammans. Ikväll blir det yoga för min del och innebandy för Jespers. Och imorogn kväll är vi bjudna till Martin och Ida på middag. Jag ser verkligen fram emot det. Det var längesen vi träffade dom nu och dom har gjort iordning på övervåningen och vi har inte kollat på det ännu :-) Vi körde dit en dag för att kika med då var de ej hemma. Ska köpa nån liten fin grej till dom med :-)

Nähä nu väntar powerwalken...

Vi hörs lite senare


Fika och lässtund i soffan

God Eftermiddag!

Vi har haft en mysig start på dagen. I morse åkte Jesper ner och köpte oboy och frallor till frukost :-) Sen satte vi igång och drog ut ala grejer från badrummet och nu har vi målat en del på det :-) Det kommer bli så bra :-) Det blir vitt igen men första gången vi målade hade vi fel färg så nu äntligen har vi fått tummarna ur och börjat. Vi måste först rengöra duschen med ammoniak, men Jesper är ledig denna vecka så han skulle fixa detta och sen måla klart tills på onsdag :-) Spännande!

Jag har även målat den lilla trähyllan på väggen i vitt. Kommer bli så fint. Det ser så mycket fräschare ut nu med ny vit färg. Innan var allt lite gulare och skitigare på något vis.

Nu sitter vi framför teven. Vi har precis fikat och mumsat på kanelbullar och jag provade att göra en chailatte. :-) den smakar precis som när man köper en hos espressohouse :-)




Jesper har köpt jultidningar av Linn :-) Det blev en prenumeration på 91:an :-) haha

Ikväll blir det våfflor. Är så sugen på det :-)

Hoppas ni har en mysig söndag!

Myser i soffan efter god mat

Ikväll blev det heta räkor :-) Igårkväll när jag åt hos Maria och Stefan så fick vi en god förrätt. Löjrom med gräddfil och rödlök. Det var väldigt gott faktiskt så det fick bli förrätt här hemma ikväll. Men vi hade ej löjrom hemma så det fick bli stenbitsrm istället och det var lika gott :-)










Efterrätten hittade jag hos Emma :-) En variant av cheesecake.

Nu är vi mätta och belåtna och sitter i soffan och myser. Jesper har precis blandat rom och cola till oss. :-) Man får så många minnen frå Bahia Feliz nu. Där blev det en hel del rom och cola :-) Jag hoppas vi kan åka dit snart igen för det var helt underbart där :-)


Tänt alla ljus och njuter av ett glas rött

Ljusen är tända och jag har tagit ett glas rött. :-)

 


Idag provade vi detta vinet som Jesper köpte när han var i Tyskland.



Vi var en sväng hos Maria och Stefan och då knippsade jag av lite rosor från hennes trädgård :-)

Jag hoppas ni har en trevlig kväll!


En runda in till stan

Det blev en liten tripp in till stan innan idag :-) Det blev väldigt mysigt. Vi skulle egentligen bara in för att vi behövde färg till badrummet. Vi gick inom Blooms och Chilli och kollade på lite soffor och soffbord :-) Det fanns massor med fint. Det blir kanske att vi köper en nu innan jul. Hittade ett jättefint runt avlastningsbord inne på chilli. Kan inte rikitgt förklara hur det såg ut men det var väldigt lågt med tre ben och ett silverfat på. Jättefint verkligen. När vi kom in till stan så gick vi in på åhlens resturan goch där tog Jesper tacobuffé och jag tog kycklingspett med rotfruktsgratäng. supergott. Vi blev så mätta så vi fick ont i magen efteråt :-) haha.



Var inne en snabbis på lagerhous och där hittade jag dessa ljusstakar. Endast 29 kronor stycket :-)


Också köpte jag mitt chaite :-) Det luktar precis som chailatten :-) Ska prova att göra en nu ikväll :-)


En kvart senare...

Jaha, nu är det vinter då.. Men vart tog hösten vägen. Det hade ju knapp börjat :-/ 



Det snöar för fullt här. Kan knappt tro det. Alldeles vitt utanför.

 

 


Jag ser det snöar...

.. det var väl roligt, hurra.. eller?! Nej, det kan väl inte snöa redan? Jag kom hem för ett tag sen och nyss tittade jag ut genom fönstret och fick verkligen en chock! Och det är ingasmå flingor som dalar ner heller. Fast lite mysigt är det ändå :-) Man får lite jul känslor :-)



Det dröjer inte länge förräns adventsstjärnorna ska upp :-) Längtar lite faktiskt :-)



Nu värmer jag mig med en kopp lakritste och ska läsa lite bloggar :-)

Hoppas ni får en hälig dag!


Uppe med tuppen

Nej inte riktigt men jag ska iväg på ett litet ärende därför fick jag gå upp tidit idag :-/ Men det är okej. Somnade rätt tidigt igår, var så trött efter att jag städat badrummet :-) Haha.

Idag ska jag fortsätta städa resten av lägenheten. Hoppas bara jag har energin till det. Det är konstigt för ibland får jag massa energi på eftermiddagen/kvällarna och då kan jag börja pyssla, ändra om och städa. Konstigt.

Nähä nu ska jag ut i kylan :-)

Hoppas ni får en bra dag. Vi hörs lite senare!

PS: Mormor om du läser. Besticken var samma :-) Tack för hjälpen! :-)


Dagen började med...

en promenix med Emma och Kalle och det var så härligt väder. Lite kallt men efter ett tag fick man upp värmen. Vi var ute nästan en hel timme :-) Det har verkligen varit superfint väder idag.

När jag kom hem så plockade jag undan lite grann och lagade middag. Jesper kom hem strax efter två och fick i sig litemat och sen la han sig. Jag hade tänkt att jag skulle städa och dammsuga innan han kom hem men jag har inte riktigt haft någon lust med det idag så jag tar det imorogon istället. hehe.

Men vid halv fyratiden fick jag för mig att plocka undan lite grejer i rummet mittemot köket men det slutade med att jag började storstäda badrummet. Så nu är det skinande rent. Haha. Jag är knäpp. Jag ändrade om lite och fint blev det i alla fall.

Klockan fem var det dags för yoga och efter det fick vi lite mat hos Maria och Stefan. Jansson´s blev det :-) Så gott. Nu är Jesper på jobbet och jag har diskat upp i köket, tagit en varm dusch, tänt alla ljus och gjort en kopp jasmine te till mig :-) Fick det av Maria. Hon har varit i helsingör och köpt massa te :-) Man häller i några bollar och så slår det ut som en blomma sen. Så fint så fint :-)



Känner mig rätt trött i ögonen så jag somnar nog tidigt ikväll. Men det kan vara skönt det med.

Hoppas ni haft en bra dag


Äppelte

Nu sitter jag äntligen ner. Har gjort mig iordning och plockat undan här hemma och packat väskan. Har precis gjort en till kopp te för jag fryser lite fortfarande. Äppelte blev det denna gång :-)



Innan när jag kom upp imorse så gick jag ut i köket. Då hade Jesper tagit in posten. Det var bara reklam. VI hade fått ett blad från The Phonehouse. Första sidan var uppe och så här såg det ut. Haha



Han är rolig min Jesper. hehe.

Jaha, vad hittar ni på idag?


Godmorgon måndag

Jag är uppe och de ser ut att bli en fin dag idag. Härligt! :-) Man känner sig så mycket piggare när solen skiner :-)

Jag skulle ju se på den engelska Wallander igårkväll men jag såg nog inte så mycket för när jag vaknade till vid halv sex imorse så var teven avstängd och jag har ingen aning om när jag stängt av den :-/ haha. Somnade om och vaknade när Jesper kom hem strax innan halv sju. Har inte kunnat somna om efter det men ändå legat kvar. Men nu är jag uppe.

Har ätit lite vaniljyoghurt och dricker te. Det är lite kyligt här inne så jag ska hoppa in i duschen nu.

Hoppas er dag startar bra. Vi hörs snart igen!


Usch vad seg jag är idag

Igårkväll var vi hos Emma och Jens och det var supertrevligt. Som alltid :-) Det blev hämtpizza och vin :-) Vi tjejer satt i köket och pratade om allt och inget medans killarna kollade fotbollen. Jag gillar verkligen dessa tjejer. Jag är glad att ni finns. Jag känner mig så välkommen :-)

Jesper ligger och sover och jag sitter här i soffan och gör ingenting. Slumrade till lite innan :-) Skönt. Har gjort en del här hemma i förmiddags. Vi kommer snart att få en diskmaskin så jag har städat undan i köksskåpen och tömt ena skåpet där maskinen ska stå. Så skönt att få det iordning och om dom kommer nu i veckan så är det bara till att sätta in den :-)

Hela dagen idag har det varit grått ute så jag har nästan fått ha tänt här. Men nu är alla ljusen tända och snart börjar One Tree Hill :-) Har ingen aning om vad jag ska äta till kvällsmat, åt lite kladdkaka för en stund sen så jag är inte så sugen på något ännu.

Jesper börjar vid nio ikväll och jobbar hela natten :-( Det är så tråkigt att sova här själv. Just söndagar är det tråkigt. Då vill man sitta här i soffan och äta något gott och bara mysa eftersom jag är borta i tre dagar sen. Men men, så är det ibland. Bara till att bita ihop och hoppas att dagarna går fort som bara den. Skönt är det att jag är ledig hela nästa helg :-) Och på torsdag har syster Ida och hennes klass en koncert så jag ska faktiskt gå på den :-) Ska bli mycket roligt. Hon är så duktig! Eftersom den är på kvällen så ska jag sova i Traryd. Jesper jobbar ändå och Emma är hemma på fredag. Så slipper jag köra hem i mörkret.

Vad hittar ni på idag?



Nu är jag lite rödare....

i håret :-) Färgade det innan idag och det blev brun mahognykoppar så det är liteåt det rödare hållet :-) blev väldigt nöjd faktsikt :-)

Jag har bakat två kladkakor som jag ska ta med till Emma :-) Vi ska ner dit vid sjutiden. Det blir hämtpizza och fotboll :-) Emelie & Andreas och Hanna & John skulle med dit så det ska bli himla skjojigt :-)

Nu sitter jag bara i soffan och tar det lugnt och tittar lite på teve. Så skönt det kan va ibland. Jesper ha precis tänt ljusen här :-) MYS!

Innan imorse när vi var ute och gick så blev det en lång runda. Det tog en hel timme ochdet var så sköt at få lite frisk luft :-) Hittade massa kastanjenötter som jag la i en skål när vi kom in. Haha jag hade båda fickorna fulla på min jacka. Måste sett roligt ut :-)







Fina, härliga rosor fick jag av Jesper idag :-) Han är underbar min man ;-)

Nu ska jag byta om och ta på mig finkläderna :-)

Hoppas ni har en fin lördagkväll


Powerwalk

Vi är vakna, eller jag har varit vaken sen åtta. Haha. Jag har i alla fall fått upp Jesper och nu ska vi ut på en powerwalk :-)

Sen är det dags för en stor frukost :-) Har tagit upp blåbär och hallon ur frysen så jag hoppas det hinner tina till vi kommer hem :-)

PS: Jepser har beställt diskmaskin! :-)



Emmsen är här :-)

Igår följde syster Emma med mig hem :-) Jesper jobbade natt igår så vi gjorde goda mackor och drack te när vi kom hem :-) Sen var det massor med bra program på teve hela kvällen. Halv åtta hos mig, Arga snickaren, Greys Anatomy och den nya serien på trean Southland :-) Fast jag somnade under southland, haha. Jag var så trött.

 

Idag gick vi upp vid halv nio, eller jag gjorde det för jag skulle duscha. Emma sov till nio :-) Sen bar det av in till stan :-) Jag har lovat Jesper att inte köpa några kläder på en hel månad och idag köpte jag inget. Riktgt stolt över mig själv :-) Istället hjälpte jag Emma. Hon köpte mycket fina grejer. Hon hittade ett par fina låga stövlar att ha nu under vintern. Det var sånt varmt, gosigt ludder i :-) Vi letade även efter ett par låga stövlar med klack som hon ville ha när hon går ut. Hittade många fina men de var lite för dyra så hon skulle vänta med det :-)

Innan vi åkte hem tog vi en varsin latte på espressohouse. Vi kände båda att huvudvärken var på väg så det var nog bäst att få i sig en kopp kaffe då :-) Vi gick inom VILLIGE på väg till bilen och där hittade jag ett plommonlila ljus så det var det enda jag köpte idag :-) haha.

Jesper jobbar till nio ikväll så det blir nog bara lite varma mackor ikväll till mig och Emma.Men det är gott det med :-) Dom ringde precis från jobbet och jag måste börja tidigare imorgon. Lite tråkigt men så är det ibland. Slutar i alla fall vid fem så det är okej. Jesper har lovat att ta hem kina mat imorgon :-) Gott. Och jag är ledig i helgen så jag kan ju sova ut på lördag riktigt ordentligt :-)

Emma Nilsson ringde innan med och på lördag ska vi dit och äta lite gott och kolla på fotbollen. Hanna och Emelie skulle också dit så det ska bli skoj. Jag ska baka en kladdkaka och ha med :-)

Hoppas ni haft en lika bra dag som vi :-)


Dumma huvudvärk!

Har gjort mig iordning och nu ska jag och Jesper sätta oss och täa lite spagetti och köttfärssås :-) Ska bli gott. Sen bär det av till jobbet.

Har en dum huvudvärk som inte vill försvinna. Hoppas bara den är borta innan jag kommer till jobbet. Få påminna mig själv om att dricka mycket vatten!

Skönt att det inte blåser lika mycket idag :-) Det var helt sjukt när jag skulle tanka bilen igår. Jag trodde jag skulle blåsa bort. haha

Jaja, Hoppas ni får en bra dag!


Önskelista

Lindex har fått in väldigt mycket fint :-) Dessa fastnade jag för :-)













Nu är det höst

När prydnaspumporna kommer in i butikerna då är de höst :-)







PUH!!

Idag var jag hemma strax efter tre. Jesper hade lagat spagetti och köttfärsås så det värmde jag till :-) Efter jag ätit har jag grejat en massa här (jag som tänkte jag skulle sova en stund) Jag satte på en maskin tvätt och sen dammsög jag hela lägenheten och dammtorkade. Sen hoppade jag in i duschen och nu har jag myskläderna på mig :-)


Har precis tänt alla ljus och ätit varma mackor. En kopp te väntar på mig. Det blev med äppelsmak idag, gott :-) Är så himla trött nu efter helgens jobb så det är skönt att man bara kan ligga här i soffan resten av kvällen :-)


One Tree Hill börjar snart och jag såg i skåpet att Jesper köpt hem choklad :-) Plopp och guldnougat. Jag tar en plopp och hoppas på att han inte ser det ;-) hihi


Hoppas ni har en trevlig kväll!!


Vilket skitväder

Godmorgon

Ska strax köra till jobbet och ska stanna i Traryd för jag börjar tidigt imorgon. Jesper är redan på jobbet. Vilket skitväder det är idag. Det är sådana här dagar man bara vill ligga inne i pyjamas med en toffs i håret och bara titta på tv och film hela dagen :-)

Måste skynda mig lite nu

Ha en fin lördag


FREDAG

God Morgon

Oj vilken nysattack jag fick innan. Haha, ögonen rann och är alldeles täppt i näsan nu :-/ Men det går nog snart över.

När jag kom upp i morse såg jag att jag nog får skrapa rutorna på bilen men solen har lyst hela tiden så bilen har tinat upp :-) hehe. Men det blir nog lite regn idag för det börjar komma in väldigt mörka moln :-(

Usch, har ni kunnat sova inatt? Det har varit fullmåne och jag somnade inte förräns vid tolv :-/ Det gick verkligen inte att somna, månen lös upp hela sovrummet. Jobbigt. Jaja, jag är hyffsat pigg idag ändå och det är en kort dag 10-17, så det är okej. Ikväll blir det pizza och film :-) Jesper är ledig dag men ska in till stan och sen vid fem ska han köra Lisa till mormor och morfar så därför får det bli pizza ikväll :-)

Jobbar i helgen och lång dag på lördag så jag ska sova i Traryd för Jesper jobbar ändå natt.

Hoppas ni får en härlig fredag!


Pizzabullar och IDOL

Nu sitter jag i soffan i mjukiskläder och äter pizzabullar som Maria bakat :-) Dom är så goda :-) Ikväll har det varit yoga så jag är nästan precis hemkommen. Jesper tränar så han är hemma strax efter nio så jag har IDOl att titta på så länge :-) Han brukar inte vilja titta på det, haha.


Dessa blommor fick jag av Jesper idag :-)


Och ljuslyktorna. Har redan två små och Jesper köpte två lite större :-) Det blir ett så härligt ljus av dom när dom är tända :-)

Nu ska jag återgå till IDOL

Ha en bra kväll!


I´m in a good mood :-)

Hej hopp

Idag vaknade vi vid halv tio, njae JAG vaknade då men jag väckte Jesper också ;-) hihi. Han hade nog velat sova längre. Kände mig riktigt utvilad faktiskt och det var jätteskönt! Jag hoppade upp direkt och började plocka fram frukost. Det blev hallonsmoothie och några rostade mackor :-) Lite helgfrukost, vi äter alltid rostade mackor på helgen :-) Gott.

Medans vi åt började det hagla! Gräset var alldeles vitt efteråt. haha. En riktg skur kom det. Just nu skiner solen men snart blir det regn igen. Himmelen är helt kolmörk.

Idag blev det en lätt middag. Tagliatelle med skinksås. Det är jätteenkeltatt göra. Denna gång köpte jag två olika creme bonjour. En med soltorkade tomater och en med charlottenlök. Först hackar jag en bit purjolök och skinka i mindre bitar. Sen lägger jag det i en kastrull med lite smör i och så får det puttra lite. Efter det häller jag i creme bonjouren och låter det koka tills pastan är klar! :-) Gott och enkelt. Det gillar vi :-)

Jesper åkte ner och handlade innan och kom hem med en bukett blommor :-) och två jättefina ljuslyktor :-) Du är för goo älskling! ;-)

Nu är jag lite fika sugen så jag ska koka kaffe och ta upp några muffins från frysen :-

Jag önskar er en god eftermiddag!

 




RSS 2.0