Happy Fredag!




Jag gjorde precis en jättegod blåbärssmoothie. Hade i blåbär då såklart, saften av en apelsin, en banan och en actimelshot med smak av vanilj. Riktigt god blev den.


God Morgon!

Hoppas du sovit gott! Fast jag la mig strax efter tio igår så är jag ändå rätt seg idag. Har haft en huvudvärk ett par dagar nu som verkligen inte ger med sig. Det brukar bli bättre fram mot dagen men just morgonen är det som värst. Så nu dricker jag ett par koppar kaffe i hopp om att bli piggare.

Jesper ringde precis och är nu påväg hem från Göteborg. Han har ju varit i Tyskland sen i onsdags med några kompisar. Skönt att få hem honom igen.

Idag är jag ledig hela långa dagen och planen idag blir städning. En maskin tvätt är redan igång och jag ska bäddra rent i sängarna. Så skönt att lägga sig i nytvättade sängkläder. Men först blir det en lång promenad innan jag börjar med någon städning. Behöver slänga sopor med. Även fast det bara är upp för gatan till sophuset så blir det att man samlar på sig ett par påsar i tvättstugan. Så nu måste dom slängas!

Ikväll blir det after work med Madde och Alex på Svea inne i stan. Ska bli riktigt skoj och jag längtar verkligen! Ska bli himla mysigt med god mat och massa goda drinkar! :-)

Vad hittar du på denna fredag?

Kramar ♥

Tyst i huset



Bild: vi.sualize.uz

God Kväll!

Ja, det är verkligen tyst här hemma. I eftermiddags åkte Jesper till Tyskland och kommer inte tillbaks förräns på fredag. Så det var både tyst pch mörkt här när jag satte nyckeln i låset. Bara en liten lampa i köksfönstret lös. Nu är nog varenda lampa tänd här ;-) och värmeljus.

Det blev pannbiff med potatis och massa grönsaker till kvällsmat. Det blev lite över så det får ätas upp imorgonkväll. Himla gott faktiskt. Nu kikar jag på fuskbyggarna och dricker en kopp te. Snart blir det sängen för ögonen är väldigt tunga just nu.

Har haft lite granna huvudvärk hela dagen så det var skönt att ställa sig i en varm dusch när jag kom hem från arbetet. Tror det är därför jag är så trött nu. Ska bläddra i dem nya H&M katalogerna som kom med posten innan idag. Åh, vad jag längtar till våren och värmen!

Hoppas ni haft en härlig dag!

Kram ♥

Ny skinnjacka?





Dessa två skinnjackor kommer från Gina Tricot. Men vilken ska man välja. Den beige är ju ritkigt snygg faktiskt. Men å andra sidan är ju svart alltid ett säkert kort. ;-) Svårt val.



Då har jag slagit mig ner i soffan. Det blev ett stort glas smoothie och en macka till kvällsmat idag. Gjorde en smoothie på hallon, banan, vaniljyoghurt och saften av en apelsin. Riktigt god blev den.

Kikar på Familjen annorlunda och efter det så är det Rum för en stjärna med Simon & Tomas. Tillsammans med åtta svenska artister ska de inreda rum i Hässelby slott. Ska bli kul att se.

Denna vecka blir det jobb tis, ons och torsdag. Jesper åker till Tyskland med några kompisar på onsdag och kommer hem igen vid lunchtid på fredag. Så jag blir hemma själv ett par dagar. På lördag blir det nog bio eller något sådant mysigt :-) Skönt att ha något att se fram emot.

Ha en fin kväll! ♥

Måndag





I eftermiddag har jag gjort mig en god kaffe i den nya kaffemaskinen Tassimo och bläddrat i HemLjuvaHem.


Hejsan!

Då var det måndag igen och denna dag hade vi sovmorgon både jag och Jesper. Efter en god frukost och en liten runda med hundarna Kajsa och Elsa åkte vi ner till byn för att kika på tapeter. Vi har fått med oss lite kataloger hem men gud så svårt det är att välja. Det finns ju så många fina :-) Det kommer blir svårt men som tur är har jag och Jesper ungefär samma smak och stil :-)

Vid två var det dags för Jesper att åka een sväng till jobbet för ett eftermiddagspass. Dom hade dåligt med folk så Jesper var tvungen att gå ner. Lite tråkigt när man sett fram emot en ledig dag tillsammans, men så är det ibland.
Jag har haft en lugn och skön eftermiddag här hemma. Druckit god kaffe och fikat på vaniljhjärta. Har även hunnit vika högen med tvätt som alltid är så stor. Jag förstår inte. ;-)

Nu blir det en varm dusch och sen ska jag börja med kvällsmaten. Har ingen aning om vad jag ska hitta på. Vi får se.

Hoppas ni haft en bra start på veckan!

Kramar ♥

Nytt hos H&M







Dessa finna plagg hittar ni hos H&M. Det har kommit in mycket nytt och fint. Älskar skorna! Dom skulle gärna få ta plats i min samling ;-) Topparna skulle va perfekta nu i vår och sommar till ett par beige shorts och brunbrända ben. Åh vad jag längtar till värmen!

Hej!

Då var det färdigarbetat för denna veckan. Jesper arbetar till nio imorgonkväll sedan har han ledigt ett par dagar. Ikväll jobbar han natt så jag har tv:n för mig själv. Just nu kikar jag med ena ögat på CSI Miami. Jag tycker det är himla spännande men Jesper hatar det :-) Så man får passa på när han jobbar.

Imorgon blir det sovmorgon. Skönt. Sen är det dags att städa lägenheten. Det behövs röjas lite här och var. Har massor som egentligen behövs sorteras och slängas. Men jag får ta ett rum i taget. Känns lite lättare då.

Det blir även kalas i morgonkväll. Vi ska fira Lisa som fyllde 21 igår. Det bli exotisk planka som vi ska mumsa på och det ska bli himla trevligt. Jesper kikar inom när han slutat jobbet.

Ha en fin kväll!

Kram ♥

Mauro & Plura



Ni missar väl inte Mauro & Pluras kök som just nu går på tv 3. Spännande.

God Kväll!

Mauro & Pluras kök verkar himla spännande faktiskt. Jag gillar matprogram och detta kommer jag absolut att följa. Härliga och sköna människor!

Det har varit väldigt lugnt på jobbet idag. Lite tråkigt eftersom tiden går så sakta då. Det är bättre att det är lite att göra hela tiden.

Lisa var ute och gick med lilla Kajsa för en stund sen. Hon skrämde mig rejält när hon bankade på dörren. :-) Fy så kallt det var ute. Hon stod på trappen och jag hade dörren öppen och det var riktigt kyligt. Så nu har jag fått på mig fårtofflorna och gjort mig en kopp te. Nu är det bara Jesper som fattas. Han är hemma strax efter nio.

Hoppas ni haft en härlig dag!

Kram ♥


Idag är ingen vanlig dag...


För det är Lisas födelsedag! (Jespers syster) Hipp Hipp Hurra för dig Lisa! 21 blir hon och det ska firas med kalas på fredag! Ska bli himla trevligt!

God Morgon Onsdag!

Oj, idag var det lite tråkigt när klockan ringde. Jag har ju haft sovmorgon ett antal dagar nu så det tog en stund innan jag förstod vad det var som ringde. Men snart blir jag pigg.

Jesper jobbar eftermiddag idag så han är hemma strax efter nio så det är tyst när jag kommer hem ikväll efter 18. Rätt skönt ibland att få en liten stund för sig själv. Bläddra i massa tidningar, titta på favoritprogrammet och bara va.

Det ser ut att bli tråkigt och grått ute idag med. Inte alls kul med massa slask på vägarna. Men men. Det har i alla fall töat bort en hel del på infarten här. Men fortfarande finns det massor kvar och fortfarande undrar man vart allt detta vatten ska ta vägen sen. Kommer ha en stor pöl vatten precis nedanför trappen där det lutar lite.

Ha en fin onsdag!

Kram ♥

Utflykt


Emma och jag besökte butiken Hämta i Smålandstenar igår. Himla mysig butik med allt möjligt. Både möbler, massa pynt och pyssel. Denna härliga ljusstake i olika höjder fick följa med hem. Det blir ett himla fint sken av den.


God kväll!

Emma har lämnat oss för denna gång. Hon körde mot Traryd i eftermiddags. Alltid lika tråkigt när systrarna åker hem. Men förhoppningsvis tar det inte lång tid tills nästa gång vi träffas.

Vi har i alla fall haft ett par jättemysiga dagar ihop. Jesper har jobbat söndag och måndag så det var skönt att slippa vara ensam här hemma. Vi har lagat god mat, gått promenader och kollat massa serier.

Igår fick vi för oss att åka till Smålandstenar. Vi besökte butiken Hämta och ljusstaken här ovan fick följa med hem. Vi stannade även till på Göstas konditori och köpte med oss två bakelse som vi sedan fikade på när vi kom hem. Gott gott.

Jesper har varit ledig idag så i förmiddags blev det en liten utflykt till Falkenberg och Fynda outlet. Jesper har drömt sig bort bland alla högtalare och pratat om sitt framtida biorum. Jag och Emma gick runt  bland alla fina möbler istället :-)  Men denna gång kikade vi bara. Inget fick följa med hem.

Nu sitter vi här i soffan och myser med tända ljus. Efter att varit ledig nu ett par dagar ska det faktiskt bli skönt att komma tillbaks till jobbet och vardagsrutiner igen. Tur att Emma har varit här annars hade jag väl krypit på väggarna av rastlöshet :-)

Hoppas ni haft en bra tisdag!

Kram ♥

Mysig söndag med syster Emma


Tänk om det kunde vara sommar nu och få ha dessa underbara blommor på bordet!

Bild: vi.sualize.us

GOD KVÄLL!

Hur står det till? Här är det alldeles utmärkt. Syster Emma är här och stannar ett par dagar. Trevligt. Jesper har jobbbat idag så vi har bara latat oss här hemma.

Det har varit riktigt tråkigt väder idag men vi gav oss ut på en promenad ändå. Fy så halt det är. Livsfarligt, så var försiktiga om ni ger er ut.

Ikväll var det ju premiär för säsong 2 av Solsidan. Det missade ni väl inte. Som vi skrattade. Synd att det bara varar i en halvtimma.

Nu kikar vi på Huset vid sjön med Keanus reeves och Sandra Bullock. Väldigt mysig film faktiskt.

Tror jag ska göra oss en varsin kopp te.

Hoppas ni haft en mysig söndag! Kramar från mig och Emma.


Sol och värme







Åh, vad jag längtar efter sol och värme nu! Nya härliga klänningar i ljusa färger! Är trött på detta ständiga mörker. Allt kommer från H&M.


God Morgon!

Usch, vad jobbigt det var att stiga upp imorse, när man har varit ledig ett par dagar och kunnat ligga i sängen och dra sig innan det är dags att gå upp.

Fredag idag och det känns alltid lite bättre! Det är ju helg! :-) Idag blir dte jobb till 18.00. Sen blir det fredagsmys med god mat som Jesper ska fixa. Let´s Dance börjar ikväll. Det går ju inte att missa.

Imorgon är det också lite jobb. Fast bara fram till 13.00. Himla skönt att kunna ha eftermiddagen ledig. Blir nog att vi är hemma imorgonkväll. Skönt!

Ha en härlig fredag!

Kramar ♥

KÄRLEK







Har krupit upp i soffan med en koppt te. Kärleks te som jag fick av systrarna i julklapp. Jordgubb smakar det och är ritkigt gott. Det börjar ta slut så jag tror minsann jag måste köpa en ny. Finns hos Village.

Teét dricker jag i en av våra nya muggar som vi fick av Maria och Stefan. Gillar dom riktigt mycket.

Idag har det snöat här nästan hela tiden. Jesper har varit ute och skottat minst två gånger. Jag själv har legat och myst i soffan och läst tidningar. En riktigt härlig dag.

Imorgon blir det arbete igen efter tre dagars ledighet. Det har varit himla skönt att fått vara ledig med Jesper nu i några dagar. Han har x-vecka så han har fem dagar kvar på sin ledighet.

Hoppas ni alla har haft en härlig dag!

Kramar ♥

Pio


I tisdagskväll tog vi bussen in till stan och åt på resturangen Pio. Supergott var allting och vi var så mätta efteråt så vi trodde inte vi skulle kunna gå till busshållsplatsen. Haha.

Jesper åt den berömda planksteken och jag bestämde mig för fläskfilé och potatisgratäng med örtaioli och grönsaker. Till efterrätt blev det Crème brûlée. Smarrigt!









Medans jag drack gott te tog Jesper en Irish Coffee.

Vi hade en supertrevlig och mysig kväll inne i stan med många skratt. Jag gjorde bort mig ett antal gånger :-) Men det var bara roligt!

Igår hade vi en innedag. Vi låg i soffan och kollade filmer och serier. På eftermiddagen åkte vi ner till byn och storhandlade. Så nu är kylen full.

Det blev tacos till kvällsmat igår och jag tror det blir det till middag idag med om jag känner Jesper rätt :-)

Ha en fin dag!


Julen är ute


I eftermiddag har jag fått hela lägenheten städad riktigt ordentligt. Alla tomtar är borta och lika så de röda gardinerna. Eftersom det verkligen behövdes städas här så fock allt åka bort förutom stjärnorna. Alla golv är torkade och toaletten fock sig en rejäl omgång så nu luktar det fräscht här igen!

Det är bara tvättrummet som är kvar men jag tänkte Jesper skulle få hjälpa mig med det i veckan. De är så mycket skräp som måste slängas. Både kartonger och glas och jag har ej hat någon bil idag så vi får ta det i veckan istället.





Dessa zinkhus kommer ifrån Whalter & Co. Fick dom av Jesper i julklapp.

Nu är det dags att sätta sig i soffan med en kopp te och kika i nya vårkatalogen från H&M. Har inte riktigt hunnit bläddra igenom den ännu.

Hoppas ni fått en bra start på det nya året!


5 år som förlovade


Jag och Jesper firade 5 år som förlovade just på nyårsafton. Så därför firade vi med god mat på torsdagkvällen istället. Kan inte riktigt förstå att det har varit vi så många år! Och jag hoppas det blir många fler!

Potatisgratäng och marinerad fläskfilé stod på spisen när jag kom hem från jobbet. Till förrätt delade vi en avokado och la i en klick heta kräftsjärtar i aioli. Mycket gott. Till efterrätt hade Jesper gjort vit choklasmousse med jordgubbar och riven vit choklad över.

Tack älskling för att du är så fin! Jag älskar dig så!







Nyår i bilder!


Nyår firade vi hos våra mycket kära vänner Madeleine och Fredrick. Vi hade en helt underbar kväll med både god mat och mycket dans! Har kommer några bilder från kvällen!


Madde hade dukat långbord i vardagsrummet och pyntat fint.


Laxbakelser till förrätt. Riktigt goda var dom.


Hembakat bröd är nog det bästa som finns.


Bästa värdparet!


Stiliga killar!


Ida, Martin & Maria


Markus & Martin


Söta Alexandra


Fina Madde & Cissi


Jag & Tobbe


Fråga mig inte vad jag gör men ville bara visa hur min klänning såg ut. Finns att köpa på BikBok.

Detta var några av bilderna från vårt nyår. Kan nog säga att detta var den bästa nyårfesten någonsin. Riktigt roligt var det! Och vi tackar för att vi fick fira in det nya året med er! ♥


RSS 2.0