Fredagsmys




God Kväll!

Ikväll har vi lagat tacos som ni ser :-) Gott! Vi har kollat på Lets Dance och vi blev nog lite chokade att just Agneta åkte ut faktist. Dom var ju så duktiga.

Det är dags att hoppa i säng snart så att vi orka med att shoppa imorgon :-)

Hoppas ni har en trevlig kväll!


Fredagsfeeling

 
Dessa hade jag inte tackat nej till ;-) Have2have.se

God Morgon!

Är ni uppe ännu eller kanske ligger ni kvar en stund i sängen?
Jag är i alla fall uppe och har just ätit frukost. Är ovanligt pigg idag. La mig rätt sent igår och vi låg och pratade en stund innan vi somnade. Men det kanske är för att det är fredag idag och jag har fredagsfeeling ;-). Det är mycket skoj som händer denna helgen. Ikväll blir det mys med systrarna och imorgon shopping och tjejkväll med girlsen i Markaryd senare på kvällen :-)

Har sovit välidgt bra inatt i alla fall och det är jag väldigt glad för. Har köpt Berroca på apoteket och hoppas bli ännu piggare av denna brustablett :-)

Jesper ska strax gå upp. Han ska till Isaberg för att åka skidor idag :-) Hade gärna velat följa med. Var ett tag sen man åkte skidor nu så det hade varit riktigt skoj. Och det kostade inte alls mycket att hyra skidor och pjäxor. Han har fullt upp hela dagen. Ikväll ska han även spela innebany med ett par gamla jobbarkompisar. Kul när dom hittar på lite skoj.

Oj jag ska inte köra förräns om ca 25 minuter. Idag har jag blivit klar ovanligt fort. Haha. Jag får kika runt hos er så länge innan jag hoppar in i bilen. Skönt att ha lite tid över iband och slippa stressa runt.

Jag önskar er en härlig fredag! Vi hörs kanske ikväll.


 

Summer 2010


 
Sommar 2010...

Då vill jag gå omkring i dessa snygga gladiatorsandaler :-) Finns att köpa på have2have.se :-)


Lugn och skön eftermiddag





God Kväll

Sitter här i soffan med pyjamas med en stor kopp smultronte och ser på Halv åtta hos mig. Efter det ska jag kika lite på Robinson Karibien. Jesper åkte för en stund sen för att spela innebandy.

Idag var jag hemma strax efter tre och fick i mig lite middag som Jesper ordnat. Jag hade sådan huvdvärk innan så jag vilade en stund i soffan efter maten.

Efter en stunds vila åkte vi ner för att handla mat till imorgon. Systrarna kommer på bsök så det blir tacos imorgonkväll :-) Ska hämta dom efter jobbet och sen blir det fredagsmys. Jesper är borta en stund på kvällen för han ska spela innebandy.

På lördag förmiddag blir det en runda in till stan för lite shopping och sedan bär det av till Markaryd för tjejkväll :-) Ska bli himla roligt! Denna gång är det Carolina som står för kalaset.

Nu ska jag bläddra i Damerna Värld som jag köpte innan idag :-)

Ha en trevlig kväll!


snö,snö,snö...

God Morgon!

Snön den virvlar runt här utanför och än sålänge blåser det inte så mycket.

Åh jag sov ända till tio idag :-) Det behövde jag verkligen för jag har varit så grymt trött de senaste dagarna. Igår var jag hemma strax efter nio och innan jag bytt om och gjort lite kvällsmat så var kockan nästan kvart i tio. Mamma hade bakat bröd som jag fick med mig hem och gud så gott det var :-)

Satt i soffan med tekoppen och läste lite bloggar innan jag borstade tänderna och när jag väl lagt mig tog det inte två sekunder förräns jag sov. Haha :-) Vaknade till vid kvart i sju av att Jesper kom hem från jobbet. Men somnade om igen.

Nu sitter jag i köket och har precis ätit frukost. Planerna för idag är inte många. Jesper sover ännu men sen tänkte jag dra ett varv med dammsugaren här vika lite tvätt. Hade varit skönt med en promenad men just nu har jag ingen lust alls att gå ut. hihi

Have a nice day.



Fy attan..

... vad trött jag är :-(

Var hemma vid tre igår. Vi åt middag som Jesper lagat och sen åkte vi ner och handlade. Jag ville ha lite nya tulpaner :-) Så nu står mörkrosa tulpaner här i köket :-)

Fick ett ryck igåreftemiddag och fick Jesper till att slänga allt skräp som vi hade i tvättstugan. Så nu är det städat och fint där inne igen.

Strax innan halv åtta hos mig börjde åt vi kvällsmat och efter programmet började design simon och tomas som jag gillar :-) Men jag somnade efter en stund. Jesper väckte mig stax innan nio och då la jag mig i sängen och somnade lika fort. MEN hur i sjutton kan jag vara lika trött idag?! Jag förstår inte. Jag var helt väck när klockan ringde.

Jaja. Nu måste jag köra till jobbet och jag hoppas verklign jag blir mer pigg under dagen.

Önskar er en härlig dag!


2010-01-24

God Kväll!

Hej på er! Nu sitter jag äntligen ner i soffan. Var hemma vid tre idag efter jobb. Bytte om lite snabbt och sen åkte vi ner till Maria och Stefan för att äta plankstek :-) Gud så gott det var. Dom har haft en underbar vecka på canarieöarna och dom var så bruna :-)

Vi åkte snabbt ner och handlade och nu har jag städat iordning lite här hemma och betalat räkningar. Så nu sitter jag äntligen ner och börja känna hur trött jag är. Haha. Ska hoppa in i duschen, göra mig en kopp te och sen sätta mig i soffan ochh läsa en stund. Det blir nog natten tidigt här ikväll.

Hoppas ni haft en skön och härlig söndag!


Happy Fredag

God Morgon!

Jesper har gått till jobbet och jag sitter här i köket med en kopp te. Idag åker jag hem till mina föräldrar och stannar över helgen. Jag jobbar långa dagar och likaså Jesper.

Igår när jag kom hem var det skinande rent här :-) Åh så glad jag var. Jesper hade städat, tvättat och så stod middagen framdukat på bordet. Kan det bli bättre :-) Efter la vi oss i soffan och vilade lite.

Men efter någon timme blev jag så himla trött så jag drog med Jesper ut på en promenad och då träffade vi Ida och Martin som också var ute på promenad. Vi tjatade en stund men sen blev det för kallt så vi var tvugna att gå igen :-)

Sen blev det kvällsmat med goda mackor och te framför halv åtta hos mig. Gillar vekligen det programmet :-)

Imorgon kommer Stefan, Maria och Lisa hem. Undra hur bruna dom är nu :-) Dom hade ca 25 grader i onsdags när vi pratades vid. Såå avundsjuk :-)

Hoppas ni få en Happy Fredag!


God Kväll

Hejsan!

Idag sov vi länge och efter vi vaknat tog vi på oss och gick ner och köpte mjölk och bröd för det saknades här hemma. Det snöade och det gjorde det nästan hela förmiddagen. Massa tända ljus, gott varmt te och så morgontidnigen :-) Vi har hallandsposten nu i tre veckor. hihi.

Vi plockade iordning här hemma sen åkte vi ner och vattnade alla blommor hos Stefan och Maria. Jag lyckades trilla i trappan och hällde ut allt vatten ur kannan. Haha. Lite roligt måste det ha sett ut. Ont gjorde det i alla fall och fick ett litet skrapsår på armen. Haha.

Vi hyrde wallander - skyddsängeln. Den var jättespännande. Eftersom jag haft ont i huvudet och nacken så fick jag rygg/nack massage av Jesper och sen tog jag en varm dusch och nu känner jag mig mycet bättre :-)

Det är dags för halv åtta hos mig och jag har gosat ner mig i soffan med en stor kopp te :-)

Ha en härlig kväll!




Måndag igen!

God Morgon!

Gud vad veckorna går fort. Snart är hela januari förbi. Fast jag längtar så mycet till nästa vecka då vår soffa kommer :-) 

I lördagskväll kom Emma och Jens förbi en runda. Vi bjöd på hemmagjord vaniljglass med varma hallon till :-) Det var gott. Igår vaknade Jesper vid nio och satte på teven men jag var så trött så jag låg kvar i sängen till tio :-) Det bev faktiskt en tripp till Ullared. Emma och Jens behövde några grejer så vi följde med. Vi behövde ändå tvättmedel, shampo och lite sånt. Hittade en fin pyjamas. Fick en av mamma för ett tag sen men den använder jag hela tiden nu och dom andra jag har är verkligen söndriga överallt känns det som. Vi köpte även med oss tacogrejer, pasta, bröd och lite pålägg. Så denna gången var det mest mat i vår vagn :-)

Igår blev det en lugn och skön kväll. Kollade på film och sen la vi oss ganska tidigt för båda var jättetrötta. Vi började titta på Johan Falk men jag hann somna innan nyheterna vid tio. haha :-) Men jag är lika trött idag ändå. hehe. Hoppas på att piggna till under dagen. Det är kort jobbdag idag så ska lägga mig och vila och läsa bok efteråt.

Önskar er en bra start på veckan!




Mysdag!

  


Hejsan!



Igår slutade jag vid fem och när jag tog upp telefonen för att ringa Jesper såg jag att jag fått ett sms :-) Mina varor från H&M låg och väntade på mig på pressbyrån :-) Så när jag kom hem bytte jag snabbt om och körde ner och hämtade ut dom. Allt passade perfekt!

Inne på pressbyrån träffade jag Lisa. Hon köpte massa tidningar som hon skulle ha på flyget (dom är på canarieöarna idag) :-) Jag frågade om hon ville följa med hem och äta lite tacos och det ville hon :-) Vi hade väldigt mysigt här och sen plockade vi undan och gick ner till Maria och Stefan. Där drack vi lite te medans Maria höll på att packa. Oj vad avundsjuk jag är. Vill med till värmen :-) Hoppas att flygresan gick bra.

Idag har vi varit en snabbis inne i stan. Vi köpte med oss vin hem och ska ha myskväll :-) Det var egentligen meningen att vi skulle gå på bio idag men ingen av oss kände riktigt för att sitta i en biosalong i tre timmar. Så det blir mys hemma istället :-)

Hittade två fina koftor på Gina Tricot. Fick ju ett presentkort där av älsklingen i julklapp :-) Sen innan vi körde hem blev det en vaniljlatte på espressohouse och där köpte jag även med mig chaipulver :-)

Nu ska jag hoppa in i en varm dusch och sen tända alla ljusen här :-)

Önskar er en mysig lördag


Lugn dag

Hejsan!

Idag sov vi länge. Skönt, för jag behövde verkligen det. Vid halv tolv åkte vi för att se till Jespers bil som är avställd. Medans han värmde upp den åkte vi vidare till Smålandsstenar och kikade en stund i Hämta butiken :-) Dom höll på att plocka ner julen så dom hade inte fått in så mycket nytt men det var roligt att gå där ändå :-)

När vi körde hem så körde vi inom Maria och Stefan och fick potatismos med spättafilé :-) Till efterrätt semlor :-) Så nu sitter vi här i soffan, fortfarande proppmätta efter all mat :-)



Den lilla lampan till höger hittade vi idag. Det sitter ett värmeljus i så det ser precis ut som en lampa :-)



Nu ska vi strax titta på film. Ikväll blir det egna hamburgare :-) Gott.

Hoppas ni har en härlig dag!



Husplaner?

God Morgon!

Har varit uppe ett tag och har precis ätit frukost. Ljusen är tända och jag värmer mig med en kopp jasmine te :-) Är rätt trött idag fast vi la oss ganska tidigt. Vi låg och pratade en stund om allt möjligt. Om ny bil och innan på kvällen visade jag Jesper ett hus som är till salu här :-) Jättemysigt litet hus med källare. Det var en del att göra som att måla lister och tapetsera/måla. Men köket var väldigt fint och stort. Det som behövdes göra där var egentligen att lackera om alla skåpsluckor. Jättefint golv i kök och vardagsrum. Även toaletten på nedervåningen var väldigt fin :-) Garage fanns, inbyggd altan och även en terass :-)  Ja, ni kan ju bara tänka er hur jag började planera :-)

Nähä nu är det dags att borsta tänderna. Sen ska jag köra iväg till jobbet.

Hoppas ni får en bra dag!


Nu är det bara nya soffan som fattas



 
Denna soffa väntar vi på. Fast med brun/beige färg istället :-)


Nu är julen ute och nya gardiner är upphängda :-) Bara nya soffan som fattas som kommer vecka 5. Längtar som bara den :-)

Sen blir det en tripp till IKEA för att hitta några kuddar och kanske någon filt. Vi fick ett presentkort där i julklapp :-) Perfekt!




Nya gardiner i köket


Sist vi var i Ullared så hittade jag denna kappa :-) Tycker det är mycket ljusare i köket nu :-) Köpte även lila tulpaner igår.

Hejsan!

Idag sov vi ända till tio. Så skönt :-) Nu är Jesper iväg och tvättar bilen och jag har hunnit dammsuga hela lägenheten, skurat toaletten och dammtorkat här :-) Skönt att få det gjort innan Jesper kommer hem.

Igår firade vi Lisa och det var jättetrevligt! :-) Det bjöds på kräftor, gravad lax och ädelsot till förrätt sedan fick vi inbakad fläskfile med potatis och sallad. Supergott! :-) Eftersom Lisa inte gillar tårta så blev efterrätten hemmagjorda semlor och gud så goda dom var :-) Haha.

Idag står inte mycket på schemat. När Jesper kommer hem ska vi laga lite mat och sen blir det nog en film skulle jag tro :-) Härligt med söndagar tycker jag.

Hoppas ni har det bra



Vår promenad

Fy sjutton vad kallt det var ute. Haha. Vi fick gå fort men det var skönt att komma ut. Vi har precis äit middag och nu vilar vi en stund i soffan innan det är dags att hoppa in i duschen och göra sig ordning inför Lisas kalas :-) Ska bli roligt ikväll!

Jag tog lite bilder när vi var ute :-) Trodde inte det skulle bli så bra eftersom jag bara hade mobilen med mig.





Hoppas ni har en härlig dag


Ut på en långpromenad

God Morgon!

Vi är uppe och har precis ätit frukost. Man blir så glad av att se ut genom fönstret och det är blå himmel och solen skiner :-) Det är dags för en lång promenad så vi ska pälsa på oss för det lär nog vara rätt kallt. Men det är skönt för då piggnar man verkligen till :-)

Hoppas ni har en bra start på dagen!


Dags för Let´s Dance

God Kväll

Är hemkommen och har bytt om till myskläder. Tänt alla ljus och fått i mig lite mat. Nu åkte en skål med chips fram och jag smuttar på ett glas rött. En härlig fredagskväll! :-)

Nu börjar let´s dance och det ska bli spännande att se Elin Kling :-) Väntar på att Jesper ska komma hem från jobbet sen börjar helgen :-) Det är så underbart att vara hemma igen och bara få vara lediga ihop i helgen. Vi ska fira Lisa och bara ta det lugnt och ha det mysigt! :-)

Hoppas ni har en trevlig kväll!


Sweet home alabama

Hejsan!


Hur mår ni?


Jag mår prima. Sitter just nu hemma hos mamma och pappa och umgås med syster Emma. Idag har vi färgat hennes hår :-) Chokladbrunt. Snyggt blev det. Nu tittar vi på Sweet Home Alabama. Den är faktiskt riktigt bra :-)

Igår var jag och Jesper en runda inne i stan. Vi var på biltema för att köpa ny cykel till honom. Han andra blev stulen :-( Vi hittade även en fin present till Lisa som vi ska fira på lördag. Hon fyller 20 den nittonde men då är hon utomlands så vi får fira henne innan hon åker iväg :-) Ska bli trevligt.

Hittade även lite nya blommor till köket och fick med mig fina tulpaner hem. Även en ny lampskärm i vitt :-) Så jag fixade massa när vi kom hem. Jag tog bort alla adventsljusstakar och gjorde fint i köksfönstret. Ska visa er bilder till helgen :-) Jag blev mycket nöjd i alla fall :-)

Innan vi åkte hem sprang jag inom Espresso house och tog med mig en vanilj latte. Den behövde jag verkligen :-) Annars hade jag nog inte orkat fixa hemma. Haha.

Imorgon är det dags för jobb igen. Är hemma vid sex och sen vid nio kommer Jesper från jobbet. Jag lovade att göra en varsin skagentoast tills han kommer hem :-) Skönt att vara lediga ihop hela helgen igen :-)

Nu ska vi återgå till teven :-) Hoppas ni har en härlig kväll!





 


Härlig dag!

Hej på er!


Vilken härlig dag det har varit! Jag och Emma var ute och gick en jätterunda med Kalle innan idag. Jag tror nästan vi var ute i över en timma :-)

Var hemma igen vid två och åt lite och strax efter kom Jesper hem från jobbet. När han la sig så satte jag mig i soffan men efter en stund slumrade jag till :-) Vaknade tjugo i fyra och kom på att jag var tvungen att köra ner til byn för att handla lite. Skulle se om det fanns några blommor. Jag har inga roliga alls i köket just nu men inne på konsum var det helt rensat vid blomsteravdelningen :-( Inget bröd fanns det heller. haha.

Nu har jag tänt alla ljusen och dricker ett glas cola. Blev så himla sugen på det och det fanns precis så det räckte till ett glas :-)

Innan i förmiddags satt jag och kollade igenom nästan alla våra bilder här på datorn och hittade massa roligt :-) Från i somras, när vi gjorde klart altanen och midsommar :-) Hittade även massa bilder på lilla Kajsa när hon bara var några vekor gammal. Hon var så himla söt och så liten :-)









Jag hade nästan glömt bort att Kajsa har varit så här liten :-) Så söt!

Ikväll sitter jag nog bara här framför tv och myser. :-)

Hoppas ni har haft en lika härlig dag som jag!




Nytt år!

Nyårsafton firades hos Ida & Martin med skumpa och god mat. Det var mycket roligt och vi tackar för en underbar kväll! Tiden gick så himla fort. Helt plötsligt var klockan fem i tolv och alla fick skynda på med kläder för att springa ut och se på alla fina fyrverkerier. 

♥ Jag och Jesper firade fyra år som förlovade! :-) Är så glad att jag har träffat dig älskling! ♥



Här kommer några bilder från kvällen


     
  


RSS 2.0