Sova sova sova


Önskar det kunde vara så här fint väder idag istället för detta tråkiga regniga. Bilden tog vi för någon vekca sedan då vi var ute på cykeltur :-)


Jag är inte pigg idag. Usch! Hade sådan fruktansvärd huvudvärk igår att jag bara slängde mig i soffan direkt när jag kom hem.

Efter lite vila, dukade Jesper i vardagsrummet och serverade makaroner med köttbullar och julmust :-) Han pysslade om mig en stund :-) Gott var det. Sen blev det en lång varm dusch. Så skönt. Efter det somnade jag gott i soffan :-)

Men huvudvärken sitter fortfarande i idag och jag hoppas jag klarar hela dagen till sju. Vi får se.

Nu måste jag kila..

KRAM♥

Tisdagsmys


Köpte Sofies mode idag och fick till en riktigt god latte i eftermiddags :-) Fick perfekt mängd vaniljsyrup i. Oftast blir det en anings för mycket. Men idag blev det perfekt :-)


Idag har jag haft en mysdag. Jesper började inte förräns två så vi åt en lång god frukost tillsammans med tända ljus. Sen bar det av till byn för lite handling. Det blev pasta med pepparsalami och champinjiner idag. Smarrigt.

Strax innan Jesper skulle ner till jobbet så kom Bofast förbi. De tror sig veta vad problemet med pannan är så dom skulle höra med någon firma i Varberg om dom hade reservdelar. Så det återstå att se när detta blir av. Har en känsla av att jag får ringa och tjata på dom igen. Så tråkigt bara!

I eftermiddag fick jag gjort den perfekta latten som är på bild här ovan :-) Gott! Jag kikade även på den nya Beck - levande begravd. Gud så kuslig film. Det var nära att kaffet skvätte över några gånger. Haha.

Nu blir det en kopp te och jag inväntar baby som kommer strax efter nio. NU ska jag återgå till Äntligen hemma.

KRAM♥

Mysig eftermiddag med Emma


I helgen provade vi Blossas glögg med smak av saffran. Jag var lite skeptisk först, för jag gillar inte starkvinsglögg egentligen. Men förpackningen var ju så fin ;-) Och den var faktiskt riktigt god.


Det är lite kallt här hemma ikväll så detta ljus är tänt plus några andra. Detta fann jag på Village inne i stan sist vi var där. Det luktar helt underbart :-) Det fanns även ett jul-ljus. Luktade både, kanel och nejlika. Det måste införskaffas närmre jul :-)


Har slagit mig ner i soffan efter en eftermiddag/kväll hos fina Emma. :-) Ljusen är tända och mjukiskläderna är på och nu väntar jag bara på att Jesper ska komma hem från jobbet.

Har jobbat ett kort pass idag. Mellan 06,00 till 12,00. Var bara extra idag så det var skönt att kunna gå hem lite tidigare. :-) Blev lite vila i soffan och lyckades slumra till en halvtimma. Sen har jag väntat på Bofast i ett antal timmar men tillslut kom dom men inte heller idag kunde de se vad som är fel på vår panna. Så dom kommer imorgon igen och jag hoppas rörbolaget är med.

Vid femtiden pälsade jag på mig och gick ner för att möta upp Emma för en promenix. Efter det blev det både te och goda mackor och massa prat hos henne :-) Så har nästan precis kommit hem :-) Tack för idag vännen!

Imorgon har Jesper och jag förmiddagen ledig ihop. ska bli ritkgti skönt med en lång sovmorgon. Kan säga att jag inte var speciellt pigg när klockan ringde 05,00 imorse. Fattade först inte var det var som lät så den ringde ett tag innan det kopplade. :-)

Nu ska jag återgå till tv och ett spännade CSI avsnitt. Ha en trevlig kväll

KRAM♥

Eldkorg


Igår när vi var inne i stan köpte vi denna eldkorg på JULA. :-) Den brann fint när gästerna kom :-)


Godmorgon lördag!

Eller kanske inte riktigt god.. Vi har haft problem med vår panna ett bra tag och imorse när jag kom upp så var det vatten (igen) på hela golvet i tvättrummet. Så typiskt en lördag med när man inte kan få tag på någon. Men det gjorde vi. En kille som hade jouren kunde komma hit och kolla men inte kunde han se vad det vasr för fel. Precis så som det varit alla andra gånger dom varit här och kollat. Nej, vi vet inte vad som är fel och vart läckan kommer ifrån. SUCK säger jag bara.

Är så fruktansvärt trött på detta nu. Men förhoppningsvis kommer dom på måndag och kollar igen och i så fall kommer även rörbolaget. Jag hoppas dom byter ut skiten. Så vi slipper det här krånglet.

Så nu har jag fått prata av mig lite.. ;-)

Igår hade vi i alla fall en jättehärligkväll med Martin och Ida. När dom plingade på dörren bjöd vi på lite fördrink och bruchetta med tomat och basilika. Vi satt ett bra tag ute i soffan och pratade. Sen var det dags för middag. Hasselbackspotatis, tournedos och pepparsås. Gott.

Efter vi dukat undan sprang jag och Ida in till tv-rummet för att se IDOL. :-) Efterrätten mumsade vi på där inne med. Cheesecake med färska jordgubbar och hallon. Det blev en riktig hit! :-) Till det drack vi bubbel med smak av gröna äpplen :-) Riktigt god var den faktiskt.

Tack för en jättehärlig kväll vänner! :-)

Idag är vädret mindre roligt så det får bli en innedag med filmmys. :-)

KRAM

Dålig uppdatering


Igår var det KALLT när jag kom hem från jobbet så ljusen tändes fort :-) MYS.


Förlåt för den dåliga uppdateringen men har varken haft ork eller lust att skriva.

Förra helgen var i alla fall bra. I lördags hade vi mys bara jag och Jesper med god mat och film. I söndags var vi på brunch hos Madeleine och Fredrick. Gud så mysigt det var. Madde hade bakat både frallor och scones med hallon och choklad i :-) Pannkakor, fruktsallad och massa gott pålägg :-)

Vi hade hur mysigt som helst och satt länge med tända ljus och pratade om allt möjligt :-)

I tisdags var vi lediga tillsmmans så då hade vi en innedag och låg i soffan mest hela tiden förutom när vi promenixade i regnet och lagade middag :-) Skön och härlig dag.

Igår var det riktigt kallt när jag kom hem och stel var jag också för hade ont i ryggen hela eftermiddagen så det var soffan direkt igår. Jesper jobbade natt så jag kikade på både Arga snickaren och Grey´s Anatomy :-) Sen blev det sängen.

Idag är det jobb igen och ikväll ska jag både baka och städa för imorgon får vi gäster :-) Trevligt!

Ha en fin torsdag!

KRAM♥

Torsdag


Bild: vi.sualize.us


God Morgon!

Precis ätit frukost och ska strax göra mig klar för nu är det dags för arbete. Är hemma strax efter 18 ikväll.

Tog ett tag innan jag somnade igår. Fastnade i en ny bok :-) Och sen satt jag vid datorn ett tag och drömde mig bort på IKEA och vilka möbler jag vill ha i vårt hus när det väl blir av :-) Ha, jag är trög!

Ikväll blir det mys i soffan. Massa bra program idag med. Halv åtta hos mig och välkommen hem :-) Jesper slutar vid nio och jag misstänker att jag kommer sova i soffan då :-) Haha. Klarar aldrig av att hålla mig vaken länge på kvällarna. Jag fattar inte.

Nehepp. Nu blir det jobb.

Ha en bra dag. Snart är det ju helg! :-)

KRAM♥

Mys med Emma & Ida




Har haft syster Emma & Ida hos mig hela dagen och det hanns med en liten tripp till staden :-) Lite shopping och god kvällsmat på Espressohouse :-) Den gröna tröjan fann jag på Vero Moda och den underbara klänningen inne på BikBok. Kunde inte låta bli ;-) Den ska nog få bli nyårsklänningen!


Har haft en underbart rolig dag med systrarna! Det var längesedan dom var här på besök och det bara var vi tre :-) Dom kom redan vid tio i förmiddags så då drack vi gott te och värmde oss i soffan med massa täna ljus :-) Det har varit rikitigt kyligt ute idag.

Vi har kollat på massa hus som är till salu både här och i Markaryd. Många fina hus fanns det i Markaryd och vi alla tre drömde oss bort :-) Härligt. Till lunch lagade vi paj med ruccola och soltorkade tomater. Emma var inte så förtjust i pajen så hon fick en stor tallrik spagetti och köttfärssås som blev över sedan igår :-)

När Jesper kom hem strax efter två så möttes vi i dörren. Han skulle in och sova efter förmiddagspasset och vi tog bilen till Halmstad. Det blev en mysig eftermiddag där inne. Hittade kläderna ovan och Ida hittade en fin kjol. Emma blev utan grejer idag.

Efter shoppingen blev det god kvällsmat på Esspressohouse. Lattes och varma bagels. Gott! När vi kommit hem öppnades den stora godispåsen Jesper köpte igår och sen blev det mys i soffan. Vi kollade på gamla bilder på datorn och fick oss många goda skratt! :-)

Nu har tjerna åkte hem till Traryd och Jesper har kört till jobbet. Så nu sitter jag ensam här i soffan med en stor kopp te. Imorgon är det dags för jobb igen så blir itne uppe länge ikväll.

Tack tjejer för en superhärlig dag tillsammans! ♥

KRAM & GODNATT♥

Utflykt














Idag tog Jesper med mig på en utflykt. Vi packade fikakorgen och fyllde den med varm choklad, jordgubbsaft och kanelbullar :-) Vi cyklade på småvägarna ut till Färgaryd. Det var helt underbart väder och det blev många fina bilder.


Idag har vi haft en ledig dag tillsammans. Den började med en långpromenad i dimman imorse. Sen åkte Jesper ner till byn för att köpa god frukost. Jag passade på att duka fram och koka ägg och te sålänge. Det blev en lång frukost med prat om allt möjligt :-)

Sedan dukade vi undan och torkade av ekbordet för det var dags att oljas. Det börjar torka nu men än vågar jag inte lägga på någon duk. Det får jag göra imorgon istället.

Vid tretiden tog Jesper med mig ut på en cykeltur. Fikakorgen var packad och vi stannade till i Färgaryd för lite fika :-) Det var himla mysigt med en cykeltur i skogen. Massa fina hästar och gårdar. Och flera fina nybyggda hus också :-) Det blir lätt att man drömmer sig bort.

Ringde hem till systrarna innan idag och dom kommer på besök imorgon. De var också lediga så det passade alldeles utmärkt att dom tittar hit imorgon :-) Ska bli himla trevligt.

Nu sitter vi i soffan och Jesper kollar på fotbollen. Jag kikar bara med ena ögat. :-)

Hoppas ni haft en fin tisdag!

KRAM♥

En tripp till Ullared










Japp, en tripp till Ullared blev det igår. Hittade både det ena och det andra. Ny lampa till köksfönstret. Vinterjacka med pälskrage. Den ser grön ut på bilden men den är mörkgrå. Ett stort cementäpple som ska få stå på framsidan. Osis dust it. Ett puder för att få lite volym på håret. En fin "guld"klocka.


Klockan nio var det kaffe och frukost färdigt här igår för då ringde det på dörren och mamma, mormor, syster ida och förra arbetskamraten Eva kom på besök. :-) Efter en god frukost så bar det av till Ullared. Det var väldigt mycket folk så vi fick knuffa oss fram. Vi var tvungna att dela upp oss annars hade det blivit så jobbigt.

Jag och Ida såg fram emot en god fika på det nya fiket men det var alldeles för mycket folk och för lång kö så vi ställde vagnarna och gick ut och åt istället. Det var lång kö på matstället också men det var bara till att ställa sig i kön.

Efter lunch gck vi in igen och forstatte bort mot gardiner och lampor. Även lite julgrejer fick följa med hem. :-)

Tror vi var här hemma igen strax efter fyra så då blev det fika med kaffe, kanelbullar och gräddbullar :-) Efter fikat körde de andra mot Traryd igen och jag kan säga att jag var ganska så trött efter en hel dag på Gekås. Haha.

KRAM♥

Fredagsmys med trerätters







Jesper var i stan igår och fixade middag till oss :-) Förrätt blev bruschetta med tomat och basilika. Huvudrätt - Pepparbiff med hasselbackspotatis och rödvinssås. Efterätt - Vaniljglass med bär och vaniljkesella.

God Morgon.

Har varit uppe sen åtta. Kunde inte somna om så det var lika bra att gå upp. Har hunnit med en del nu på förmiddagen. Tvättat två maskiner tvätt och plockat och slängt massa i badrumsskåpen. Usch vad mycket skit man har som man inte använder.

Igårkväll var det fredgasmys med god mat som älskling hade fixat :-) Vi såg en film som he har ingen biltte The A-team som var ritkigt bra :-) När den var kalr hann vi se sista minuterna av Idol. Jag hade helt glömt av att det var igår så vi missade men jag tänkte jag skulle kolla reprisen imorgon. Det brukar väl gå på söndagar?

Idag jobbar Jesper förmiddag och natt så jag har fruktansvärt tråkigt här hemma. Inte roligt alls att han jobbar både lördag och söndag. Jag har ingen bil heller så jag kan inte ta mig någonstans. Solen den skiner ute i alla fall så jag ta och gå en runda. Men sen vet i katten vad jag ska hitta på. Städat och fint är det här redan som älskling har gjort. :-)

Jaja, Önskar er en fin lördag!

KRAM♥


Lugn kväll


Precis druckit en stor kopp kvällste. Snart dags att hoppa i säng, en ny arbetsdag väntar.


God kväll.

Sitter i soffan och har just tittat på Äntligen hemma. Ska bli roligt att följa husbygget. Så spännande! Jesper har åkte till jobbet och jag ska strax hoppa i säng.

Har inte hänt så väldans mycket idag mer än att jag jobbat till 18. Efter det blev det en snabb promenad. Behövde verkligen komma ut och få luft. Har varit ganska segt idag. Kom en liten rusning nu innan stängning. Varför är det alltid så?

I lördags var jag på tjejkväll hos Cecilia i Traryd. Hon och Rickard köpte hus förra året och har renoverat hela våningen så det var himla kul att se hur dom bodde :-) Och superfint var allting! Lilla Philip var på gott humör och gick husesyn med mig och visade alla sina leksaker på sitt rum. :-) Så himla go pojk.

Nu är ögonen så grusiga så jag tror jag hoppar i säng med en gång, Det blir en lång dag imorgon också.

Godnatt och hoppas er dag varit bra! :-)

KRAM♥


Nytt från H&M














RSS 2.0