I love shoes...

  

 
Jepp, I ♥ shoes ;-) Vem gör inte det?! Dessa godingar kommer från scorett.

Halloj!


Sitter just nu och kopplar av i soffan med en kopp te. Jesper har precis cyklat till jobbet för ett pass mellan nio och sex. Själv ska jag hoppa i säng om en stund. Kikar på lotta på liseberg :-)

Så härligt väder det är idag. Var hemma strax innan fem från jobbet så jag slängde på mig bikinin och gick ut och la mig på baksidan :-) Har ju börjat på Mari Ljungstedts första bok den du inte ser och herrejesus vad spännande den är. Har redan hunnit läsa halv boken :-) Jag börjar bli som dig mamma. Har jag väl börjat läsa kan jag inte sluta :-) Får se hur mycket sömn jag får inatt. Haha.

Hoppas ni har haft en härlig dag ute i solen.







Sista semesterdagen


När Emma och Ida var på besök förra måndagen bjöd vi på hallongrottor och cupcakes :-)



God Kväll!

Detta var sista semesterdagen för mig och Jesper. Han har haft tre veckors ledigt och jag en vecka. Men vi ska vara lediga vecka 30-31 med :-) Så nu blir det fyra tuffa veckor framför oss med arbete.

Idag har vi haft en lugn och skön dag. Jag har bara legat ute och latat mig i solen :-) Det har verkligen varit kanonväder idag! Man känner nu efter en kall dusch var man har bränt sig, hihi :-) Det känns på armarna.

Ikväll blev det grillspett med klyftpotatis. Gott. Till efterrätt hade Jesper köpt chokladglass som vi ätit massor av samtidigt som vi kollat på Farsan. Jättefin film :-)

Igår hade vi än jättemysig dag! Vi åkte in till östra stranden och åt goda pizzor och mjukglass med karamellströssel :-) Vi skulle egentligen spela lite minigolf men det var så mycket folk så vi gick en liten runda istället :-) Sen åkte vi ut till go-cartbanan så Jesper fick leka lite :-) Hemma hade vi filmkväll. Vi kollade på the bounty hunter. Den var rolig :-)


Ute i solen har jag läst ut Elsas Mode. Riktigt bra bok. Nu har jag börjat på Mari Ljungstedts böcker :-) Ska bli spännande.

Det är snart dags att lägga sig. Det blir att gå upp tidigt imorgon.

Hoppas ni haft en solig dag!






Glad Midsommar!




Hej!

Ville bara kika in och önska er en fin midsommar! :-)

 

Vi kom hem från Helsingborg igr och vi har haft helt underbart. I tisdags åkte vi över till helsingör och satte oss på torget med pölse och öl och solade oss :-) Det var jättehärligt väder :-) På kvällen åt vi på Big Buddah och gud så mätta vi blev, haha. Jag åt jätteräkor med grönsaker i en chillisås. Starkt men gott!

 

I onsdags var det lite sämre väder så vi åkte till väla. Jesper fyller snart år så jag hittade massa fint till honom :-) På eftermiddagen blev det bättre väder och vi åt på ett mysigt ställe som hette Haket. Vi åt pasta båda två. Jesper tog carbonara och jag tog med räkor, champinjoner och broccoli :-) Supergott. Sen gick vi vidare till Harry´s där Jesper tog en drink och jag en efterrätt :-) Brownie med grädde och jordgubbar :-)

 

Nu är Jesper och Tobbe iväg och spela tennis men tror att dom strax kommer hem. Då ska vi slänga ihop lite mat och sen bär det iväg till Oskarström till Madde och Fredrick. Det ska bli riktigt skoj ikväll :-) Solen skiner så det blir skönt att sitta och sola sig på deras altan :-)

Hoppas ni får en härligt rolig kväll!


Mocka

 
Här är den fina mockajackan jag köpte igår :-) Grymt snygg och jätteskön :-)


Dessa bruna sandaler köpte jag sist vi var i Ullared :-) Hittade såklart massa fina skor men nope inget köp :-)



God Morgon!

Är redan uppe. Ska strax hoppa in i duschen. Jesper har redan kört. Det är dags med go-cart med killgänget och sen golf. :-) Solen skiner än så länge men det är rikitgt mörka moln på himlen :-/ Hoppas dom hinner köra innan regnet komer.

Ha en fin Lördag!


Avslutar med en bild på altanen. Fina lupiner som jag plockade igår :-)


SEMESTER






Igår när jag kom hem från jobbet så stod dessa fina rosor på bordet tillsammans med ett glas skumpa! :-) Det är nämligen semester för mig nu! Äntligen :-) Jesper höll på för fullt här hemma med grillning :-) Och det blev supergott som alltid när han kockar!



God Kväll!

Första dagen på semestern kunde börjat lite bättre tycker jag. Inatt var jag uppe och kräktes vid halv fyra så det blev en sovmorgon till nästan tio. Det behövdes. Har haft lite granna huvudvärk hela dagen.

Efter en dusch och frukost kände jag mig bättre så då styrde vi kosan mot Ullared. :-) Det var rätt mycket folk idag. Jesper hittade i alla fall ett par schyssta vita finskor :-) Han har letat länge efter de rätta. Jag gjorde ett fynd. Fick med mig hem en grymt snygg mockajacka som jag ska visa er vid ett senare tillfälle :-)

Ikväll har vi pysslat lite hemma och tagit det lugnt. Provade den nya cidern från bacardi breezer. Mango och den var riktigt god. Frisk i smaken. :-)

Vi gjorde plankstek och den blev supergod som vanligt :-) Vi var så mätta efteråt att vi var tvugna och lägga oss och vila en stund :-) hihi.

Imorgon blir dt en runda på stan med Elina :-) Ska bli riktigt skoj och på hemvägen hämtar vi upp Madde och sen blir det grillning hos oss på kvällen :-) Can´t wait!! :-) Madde, jag har jordgubbsskumpa på kylning :-)

Nu blir det strax sängen efter att ha druckit upp mitt te. Hoppas på bättre sömn denna natt.

Hoppas ni haft en härlig fredag!




Efterrätten ikväll bestod av svenska jordgubbar, vaniljkesella och riven vit choklad. Mmmm...




Blomster






Igår var vi och handlade lite blommor till framsidan :-) Tar ett tag innan allt slår ut och växer till sig men sen kommer det bli fint :-)


Idag har det inte hänt så mycket. Jesper jobbar så jag har mest legat i soffan framför teven. Men vid fem fick jag ett ryck och städade här hemma sen gav jag mig ut på en liten springtur. Det gick inte fort vill jag lova men är lite stolt över mig själv för att jag försökte i alla fall :-)

Så nu har jag sjunkit ner i soffan igen. Har duschat och precis ätit en god omelett. Väntar på att mitt te ska bli klart sen blir det att kika lite i min nya tidning.

Hoppas ni har en skön söndagkväll!


11 Juni. Vår dag!

Idag är det 6 år sedan jag träffade min älskling Jesper! Det är sjukt vad tiden går :-) Så idag dricker vi champagne för att fira detta!





Klänningen är på och det är snart dags att gå ner och fira Lisa ännu mera! :-) det var sjukt mycket folk inne i stan idag! Haha. Och vet ni vad. Kvart i tolv ringer Stefan och säger att dom glömt Lisas plakat! Vi är redan inne i stan så det var bara att sätta sig i bilen och vrålköra hem till hylte och hämta det. Usch! Det var på håret att vi hann! :-)

Hoppas ni har en trevlig kväll för det ska vi ha!


Lisa´s student 2010-06-11













DU ÄR BÄST LISA!!!


Ida´s student 2010-06-09















Shalalalaaaa... Fy fan vad du är bra IDA!!! :-)


2010-06-03

 

  
Jag längtar tills vi åker till Helsingborg och bor här på Marina Plaza. Det behövs lite ledigt nu. Känns som att denna vecka aldrig tar slut. :-/

God Morgon!

Jesper gick av sitt sista pass igår vid nio. Så nu har han semester. Lite tråkigt tycker han att det är att ha så tidigt. Ingen annan är ju ledig nu. Imorgon har han lovat att göra plankstek när jag komme hem från jobbet. Det blir skönt att bara kunna sätta sig på altanen och vid ett dukat bord :-) Härligt!

När jag kom hem igår så satte jag mig direkt i solstolen med en bok :-) Så härligt väder. Har fått lite färg :-) Idag är det grått ute. Så tråkigt. Trodde solen och värme var här för att stanna nu.

Cyklade ner en sväng till Emma och Jens och tjötade lite :-) Sen vid åtta cyklade jag hem igen och kollade på arga snickaren och sen var det greys anatomy :-)

På lördag blir det tjejmys inne i stan med god mat och bio. SATC. Ska bli riktigt skoj. Hoppas på fint väder så att vi kan sitta på någon uteservering :-)

Och på söndag blir det MYS MYS MYS. Haha. Det känns som att denna vecka aldrig tar slut. Jag bara jobbar och jobbar. Så på söndag ska jag inte lyfta ett finger utan bara ligga ute och solar om vädret tillåter :-)

Hoppas ni får en härlig torsdag!


1 juni

Hejsan!

Vad gör ni ikväll? Jag har precis vinkat hejdå till Jesper som ska jobba natt. Tråkigt men så är det. Ska sätta mig i soffan med en kopp te och kika på tv och läsa lite tänkte jag :-)

 

Denna vecka jobbar jag varjre dag mellan sju och fem så man är rätt trött i huvudet när man kommer hem. Jag slängde i alla fall ihop en god korvgryta och kokte lite potatis till :-) Jesper äter smörgåstårta ikväll med jobbarkompisarna. Avis! ;-)


Beställde hem lite böcker från adlibris i söndags och hoppas på att dom kommer hem denna veckan :-) Just nu läser jag en bok av Paulo Coelho.


Jesper börjar sin semester på torsdag. Han har tidig i år. Så medans jag jobbar och sliter får han pyssla om mig med god mat varje dag och även hemmet. Jag har tagit semester v. 25. Midsommarveckan och då åker vi som sgat till helsingborg. Jag längtar så himla mycket och jag hopppas vekligen solen tittar fram då så man kan ha sommarkläder på sig och kunna sitta på uteserveringarna och fika och kanska ta en öl :-)

Nähä nu ska jag sätta mig i soffan.

Önskar er en härlig tisdagkväll!





RSS 2.0