Lite nytt!




Idag har vi varit en snabb sväng på Gekås :-) Vi har precis köpt ny bil så Jesper behövde lite bilgrejer och jag tackade ju inte nej till en runda inne på gekås :-) Jag hittade dessa fina randiga tröjor/klänningar. Jätteskönt material. Sen blev det ett par vita converse. Dom blir perfekta nu hela våren och sommaren :-)


God Eftermiddag!

Sitter just nu i soffan och mumsar på kellogs special K med blåbär, hallon och mjölk. Gott! Jesper är ute och byter till sommardäck på saaben. Vi ska byta på min bil till helgen. Eftersom vi har köpt ny bil så behöver vi ej min lilla plutt bil längre så på söndag kommer syster Emma och hämtar den. Så vi ska byta däck och städa rent den innan hon kommer.

I förmiddags lämnde vi in min bil för service. Var även tvungen att beställa en ny reservnyckel för på något vis har vi lyckats slarva bort den. Fråga mig inte hur men det har vi gjort. Vi har verkligen rotat runt och letat i hela lägenheten! Men den finns inte någonstans. Och det är inte billigt med bilnycklar. FY! 1200-1300 kommer det att gå på. Men det är ju både Emma och Ida som kommer att använda bilen så det är ju bra om dom kan ha en varsin nyckel. Så det var inte så mycket vi kunde göra åt den saken. Det var bara till att se glad ut och betala. Jävla skitnyckel!!

Efter det blev det som sagt en tripp till Ullared. Träffade på både den ena och den andra från Strömsnäsbruk :-) Roligt med kända ansikten. Haha. Måste berätta. Det var tre lite yngre tjejer som stod och fnissade och höll på med sina mobiler. Jag tänkte; vad håller dom på med. Men sen såg jag att Morgan stod bredvid dom och att dom höll på att ta kort :-) Haha. Och alla tre ville ju ha en varsin bild på honom med så det klickades flitigt med mobilerna :-) haha.

Ja, nu sitter jag här i soffan och det lär jag nog göra ett tag till för oj vad trött jag blev helt plötsligt. Det tar på krefterna att springa runt på gekås. Tror jag ska vila ögonen någon minut :-)

Ha en fortsatt härlig dag!
KRAMAR ♥

27 mars


En sådanhär hylla har vi från ikea i hallen. Vi har alltid haft den liggandes men igår slängde jag ut alla saker och torkade rent och sen ställde jag den upp istället. Det blev tio gånger mer plats i hallen. Varför har vi inte gjort detta tidigare tänkte jag.. :-)




God Morgon!

När jag vaknade idag kollade jag på Jespers klocka och såg att den var tio. Oj, tänkte jag. Har jag sovit så länge. Sen tittade jag på min och då var den nio. sen kom jag ju på, sommartid har ju börjat. Jag hade helt glömt bort det när jag la mig igår. Haha. Tur att Jesper hade ställt om sin annars hade jag nog inte gjort det idag. Haha.

Igår hade jag en riktig städdag hemma. Har jobbat hela veckan så har inte hunnit med att ta hand om hemmet. Men igår så blev det dammsugning, dammtorkat och alla golven blev torkade. Så skönt! Och hela högen med tvätt blev också vikt! Fick t.o.m möblerat om hallen lite granna :-) haha. Hyllan expedit i hallen har vi alltid haft liggandes men nu reste jag den upp istället och det blev mycket bättre :-) Och bättre plats.

Solen skiner idag med så det blir nog en promenix :-)

Ha en härlig söndag!
KRAMAR ♥

Snart är det dags!



Att flytta in i vårt hus! Äntligen. I slutet av april får vi nycklarna så nu är det inte långt kvar. Kan inte fatta att detta är vårt. I början av januari skrev vi på kontraktet och det har varit en lång väntan. Men nu äntligen är det snart dags och vi är verkligen superlyckliga! :-)


GOD MORGON!

Idag har vi vaknat upp till en grå och trist dag. Men det är i alla fall plusgrader ute så att denna snön kan smälta bort någon gång.

Igår hade vi en riktig mysdag. Under förmiddagen kollade vi film och på eftermiddagen var vi bjudna till Emma & Jens på fika. Och vi fick även se lille underbara Ebbe. Så otroligt söt han är! Han sa inte ett pip. Bara låg och kikade på oss alla och sen sov han gott i sin lilla vagga :-) Och Emma var så pigg och vacker! :-) TACK snälla för att vi fick komma och hälsa på! :-)

Nu ska vi strax göra oss iordning för att sedan ge oss av till Halmstad. Vi ska bland annat kolla lite tapeter till vårt hus. Vi vill ha en vägg tapetserad upp i trappen till övervåningen och sedan en vägg i vårt sovrum. Tapeter till vardagsrummet har vi redan bestämt :-)

Jag önskar er en bra dag!

KRAMAR ♥

15 mars 2011




Jag kikar in här nu innan jag åker till jobbet för att gratta Emma & Jens som blivit föräldrar till en underbart söt liten gosse!

Igår vid halv tio tiden på kvällen fick vi ett mms på en liten söt liten pojk! Vi är otroligt glada över att ni äntligen fått ert efterlängtade mirakel! :-)

Vi hoppas att allt gått bra och att ni snart få komma hem! :-)

Stora kramar! ♥

Äntligen Fredag!


Bild: vi.sualize.us


Äntligen Fredag!
 
Eller vad säger ni? Och äntligen skiner solen igen :-) Jag har varit så trött dessa dagar nu när det har varit så grått och tråkigt ute. Hoppas det mesta smälter bort från vägarna nu. Här utanför har vi värsta isgatan. Farligt!

Idag är det Kerstins sista dag på jobbet. Hon går i pension. Jättetråkigt att hon ska sluta för hon är så himla go och jag har haft så roligt när vi jobbat ihop. Fast hon tänker inte så mycket på att hon ska sluta för på måndag åker hon till Thailand i två veckor så hon har bara resan i huvudet. :-) Härligt!

Gissar på att denna dag kommer gå ganska så fort faktiskt och ikväll kommer Emma & Jens hit på en bit mat. Ska bli himla mysigt faktiskt! :-)

Önskar er alla en fin fredag!

KRAMAR ♥


Sool!


Idag är det blå himmel och sol. Kan dagen börja bättre än så här? :-)



God morgon söndag!

Hoppas ni sovit gott, för det har jag i alla fall. Gårdagen bjöd på jobb på förmiddagen och på eftermiddagen åkte vi till Mårås med Maria, Stefan och hundarna. Vi satt vid sjön i solen och fikade på nybakta frallor och varm choklad.

Kajsa var ju såklart väldigt nyfiken. En bit ut på isen satt det några och fiskade så hon flög dit för att kika vad som pågick :-) haha. Hon såg ut som bambi på is :-) Det var i alla fall väldgit skönt att sitta i solen. Det värmde gott i ansiktet.

Jag tror jag ska gå och väcka Jesper nu så vi kan ta oss ut på en långrunda i det fina vädret :-) Sen får vi se vad resten av dagen bjuder på.

Ha en härlig söndag!

KRAMAR ♥

Tisdag 1 Mars!


Jag längtar till blå himmel och värme så att vi kan åka över till helsingör och köpa så här fina buketter :-) Den dagen jag gifter mig så vill jag ha en liknande bukett med massor av rosa rosor :-)


Då var första mars här och vi började dagen med en sovmorgon och en ång frukost! Härligt. Sedan blev det soffläge och vi kikade på både sveriges värsta bilförare och solsidan som vi missat :-) Haha.

Sedan blev det lunch hos Maria och Stefan som bjöd på fläsk och mos och gud så gott det var :-) Haha. Nu ska vi vidare ner till Taryd och fira min pappa som fyller 49 i morgon! :-)

Hoppas ni har en fin dag!

KRAMAR ♥

RSS 2.0