Liten hälsning från huvudstaden :-)

 

 

Hej alla glada! Hör bjuder jag på lite bilder från våra dagar här i huvudstaden! :-) Vi har haft det helt underbart med fint väder på ca 25 grader varje dag. Jag har t.o.m fått lite färg :-)




God Kväll!

Hoppas ni har det bra. Här njuter vi för fullt. Superfint väder och på bästa humöret. Kan inte bli bättre! :-) Idag har vi träffat faster Mia med familj och lunchat hos dom :-) Mysigt! Sen bar det av in till stan och där strsoade vi runt på drottninggatan och en fika på espressohouse hann vi såklart med :-)

Efter en eftermiddag på stan stannade vi ikväll på hotellet och åt på resturangen :-) Jag tog kycklingfilé med tsatsiki och pommes :-) Gott!

Vi bjuder på lite bilder från dessa dagar :-)

 
 
På väg mot Gamla Stan ser vi Ebba Von Sydow. Lite coolt! :-)



 
 
Igår åt vi på en mysig Thai resturang. Det serverades kyckling med stekta grönskaker och färsk vitlök och Lisa tog räkor som man doppade i en lite starkare sås och det var supergott! :-) Även här såg vi en kändis. Sanna Bråding satt i ett hörn och åt :-)

 

Imorgon är det dags att köra hemåt igen. Men det känns okej. Skönt att komma hem med :-) Vi har haft sån tur med vädret verkligen och haft det supermysigt! :-) Nu blir det sängen för ögonen klarar jag inte av att hålla öppna mer nu :-) hihi. Det tar på krafterna att gå på stan pch shoppa :-) Har hittat mycket fint som ni får se när vi är hemma :-) GODNATT!'

 


Kommentarer
Postat av: Emma

HÄRLIGA bilder från er tripp! : - )



Smakade köttbitarna gott?



Ser fram emot lördag!!



KRAMKALAS & sov gott

2010-05-27 @ 22:19:47
URL: http://jemsi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0