På vift hela helgen!



I lördags kom älsklingen hem med en bukett rosor! ♥


Hej hej!

Denna helg har flugit förbi i rasande fart. I fredags eftermiddag var jag och Milo bjudna på Ebbes ettårskalas! Så trevligt hade vi och tack för att vi fick komma och fira dig Ebbe! :-)

På kvällen slutade Jesper lite tidigare för vi var bjudna till Lisa på tacos. Hon har fått så fint i sin lägenhet nu! :-) Det blev även ett besök hos Lisa igåreftermiddag med. Då fick vi smaska på godaste kladdkakan hon bakat! Mums!

I lördags blev det ännu ett besök hos Lisa. Då bjöd hon på godaste kladdkakan hon bakat. Såå god! Sen kom Maria över till oss och hjälpte mig med lite plantering ute på trappen. Det blev superfint!

På kvällningen åkte vi upp en sväng till Emma och Jens på lite fika! Mysigt mysigt! Så under hela söndagen gick vi runt i myskläder bara! :-)

Idag har vi haft prästen på besök. Han verkar himla trevlig faktiskt. Det är tre barn som ska döpas på lördag men jag tror det kommer gå galant :-) Ska bli väldigt kul i alla fall och denna vecka har vi fullplanerad med massa saker som ska förberedas! :-)

Men nu är det kvällen med en kopp te i soffan!
Stor kram till er!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0