Julen ska ut



Julen börjar så smått packas ner här hemma och nu plockas lite mer våriga färger fram. Dock får granen stå kvar ett tag till då den fortfarande är så fin. Den har knappt barrat ens.


God kväll i stugan!

Här sitter vi och myser i soffan med tända ljus. Lilleman sover i spjälsängen sen en stund tillbaka. Skönt att få lite tid för sig själv innan man hoppar i säng.

Milo har varit förkyld i ett par dagar men börjar nu bli bättre. Stackars kille. I förgår natt, då det blåste så mycket, grät lilleman hysteriskt flera gånger. Det var svårt att trösta honom. Vi sov här nere för på övervåningen gick det inte va så mycket som det knakade. Jag tror det var en blanding av att han var täppt i näsan och rädd för att det lät så mycket. Vi somnade runt fyra på morgonen så hela dagen igår hade vi bara mys inne. Usch vad det gjorde ont i mammahjärtat att se Milo så ledsen. Fy säger jag!

Idag har Milo varit mycket bättre och vi har gått en ritkigt lång runda då vi inte varit ute på ett par dagar nu. Riktigt skönt att komma ut. Jag hann även med en storhandling innan på förmiddagen med så nu är frys och kyl full igen.

Ikväll lagade vi en supergod kycklingryta med parmesanost och pasta till. Vill ni har recept kanske?

Ha en fin kväll!
KRAMAR

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0