Ljus i vårt hus







Ikväll har vi brasan tänd nu när det är så ruskigt ute. Fy som det blåser idag. Ljusstaken och de små ljuslyktorna fick följa med från Ullared igår :-)



Hejsan

Vilket rusk vi har här idag. Det är riktig storm ute. Både soptunnan och det stora lyktan ute på trappen hade blåst omkull. Hoppas verkligen det lugnar ner sig snart.

Men vi har det varmt och skönt här inne i soffan med brasan tänd och även levande ljus. Mys!

Var helt slut efter gekåstrippen igår så därför blev det ingen bloggning. Vi fick i alla fall med oss massa färg hem så idag har Jesper målat klart trätaket i sovrummet på övervåningen och det blir så himla bra! Får visa er imorgon! Jesper ska måla listerna i hallen imorgon och jag ska börja på väggarna inne i sovrummet. Så skönt att det äntligen börjar ta sig :-) Hoppas på att vi kan få klart tills helgen!

Tror även att det kan bli ett besök på ikea på söndag faktiskt. Behöver en expedithylla till hallen och lite annat smått och gott.

Hoppas ni har en trevlig kväll!

Kommentarer
Postat av: Madde

MYSPYS! Skönt att ni kommit igång med sovrummet där uppe också, så att det är klart sen! Skönt att slippa tänka på det framöver..! Åhh jag vill också till IKEA.. Hmm, får försöka övertala sambon! =) Ska bli skoj att träffas på lördag! Hörs innan! Kram kram! /M

2011-09-14 @ 14:41:45
Postat av: Jonna

Madde: Ja,idag har vi verkligen kommit långt med sovrummet. Väggarna är vitmålade och imorgon ska vi måla fondväggen :-) Hoppas på att allt är klart på fredag :-)



Ja, det blir nog en tripp till ikea. Skönt att ha det gjort så man slipper behöva åka sen.



Det ska bli så mysigt på lördag. :-) Vi hörs av på fredag så bestämemr vi med :-)



KRAM PÅ DIG!

2011-09-14 @ 20:52:55
URL: http://jeppejonna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0